- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
T42-m utolsó tesztje..aku kivéve, töltő rajta, a gép alja melegszik kb kézmelegre a touchpad alatti részen, töltő is kézmeleg. Mintha a picimaci részben lenne valami, v expresscard az az oldalán nem tudom, de nincs benne semmi.
szerk: Csak nem tudtam kiverni a fejemből azt az x61 tabletet, mennyit érhet sztetek? L7500 proci, 2GB ram, 100-as hdd, közel fullos aku és persze az 1400x1050-es ips panel benne. Képek alapján elég újszerű, magyar lokalizáció.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #21496 üzenetére
Igen köszi, majd ha aktuális lesz akkor írok privit. (2 hét kb.)
-
sutykuru
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #21492 üzenetére
Ilyet nem tudsz véletlenül? Advanced MinicDock III
-
kraftxld
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #21492 üzenetére
40e-ért inkább építek kecskeólat
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
kraftxld #21489 üzenetére
Nem, a T60, T61, T500, W500 Advanced MiniDock II-vel megy, a T510, T520, W510, W520 stb... Advanced MinicDock III-al.
Ha esetleg egy fullos dokkolóra lenne szükséged a T61-hez ajánlom ezt: Advanced Dock II. Ebben van kártyaolvasó is, és merevlemezt is lehet tenni bele. Így akár 3 HDD is lehet a notebookodban, USB használata nélkül. -
-
kraftxld
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #21484 üzenetére
Na, ez jól hangzik, majd akkor boltolok az ebay-ről.
Ez az advanced minidock megy az újabb gépekkel is? W520, T520 stb? -
MrSealRD
veterán
Cyberpunk: Na ez az...Azóta kipróbálgattam, és ha márkára és csak kínálatra szűröm, akkor sok gépet kihagy. Ha viszont ezt nem teszem és fent beírom a típust akkor valóban jó. Kérdés, hogy akkor mire jó szűrés lent...
Az nem zavar ha kiegészítőket meg alkatrészeket dob mellé...[O ]- [C ]-[B ]: Nos, igen impozáns a kínálatod, már néztem párszor. Sajnos árban én egy ligával lentebb játszom, de ha másképp alakul tudom hol talállak.
-
soldi3r
veterán
ezt nem is tudtam, a monitorom vga-dvi kábellel használtam, akkor ezek szerint az digitális és analóg jeleket is fel tudott dolgozni ugyanazon a bemeneten?
az átalakítónak van egy olyan előnye, hogy hangot is közvetít -
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
soldi3r #21483 üzenetére
Nem, egyszerű kábel nincs hozzá. Bonyolult elektronika kell az analóg (DSUB) - HDMI konverzióhoz és nagyon drága (~30e++)
Egy sima Advanced-Mini Dockot teszel a T61 alá, azon van DVI-D, amiből egy 2e ft-os kábel csinál HDMI-t. A dokkoló 8-10e ft-os történet, így max 12-ből megvagy. -
kraftxld
félisten
T61-be lehet valami módon HDMI-t heggeszteni expresscard + hdmi expresscard-on kívül?
-
MrSealRD
veterán
Most nézem, hogy milyen gépeket linkeltetek az elmúlt kb 30 hsz.-ben és ezeket nekem nem dobja ki a hardverapró ha keresek. Szűrni, csak notebook, IBM, és csak kínálat szerint szoktam, de most megnéztem és tök hiányos a kereső....vagy én bénázok el valamit.
Szűrés nélküli ömlesztett listában persze ott van...na de pont nem véletlen szűkítem a listát, erre ez a lényeget is kiveszi..
Szóval hasonló tapasztalat másnál? -
soldi3r
veterán
válasz
Cyberpunk #21451 üzenetére
kevés rá a gar. ennyiért
olcsóbban is kapsz T400-at: pl ezt a gépet már láttamszerk. sry, benéztem, T500...
-
Chaser
legenda
Benéztem, nincs már rajta gar, nem rizikózok inkább, de hátha más igen, ez az a gép.
-
Chaser
legenda
válasz
sniphoe #21464 üzenetére
Lealkudta nekem a kiírt árat, de az maradjon titok nehogy rácsapjatok
lapa Hát durvább mint 15.6-on a fHD, főleg ips-ben, de zoomolni lefele lehet, 1024-et meg felfele nem, van rá még pár hó gari, legfeljebb eladom ha nem jön be, szekrényben még van hely az acer mellett
az is rám rohad úgy néz ki.
Más vkinek vélemény róla? Nem sokat találtam róla, azonkívül hogy irdatlan ára volt újan még 1024-es panellal is. -
Chaser
legenda
Tehát erről a gépről van szó, csak 1400x1050-es ips panellal. "Zsanér" az ami engem elgondolkoztat, hallva itt normál zsanéros gépek szériahibájáról is.
szerk: Van fenn egy R400 100k-ért T9400-gyel, azt mondja a tulaj szinte új állapotú, gyári gari most járt le. Képek alapján tényleg elég pöpec
-
Cyberpunk
félisten
-
Chaser
legenda
válasz
Cyberpunk #21455 üzenetére
i5= 2 valós + 2 virtuális mag. Sok esetben 4 magosként funkcionál, régi c2d-ket szépen gyepálja. Jelenleg ott tartunk, hogy az egykor csúcs desktop E8400-et -3Ghz, 6MB cache, 1333 FSB- veri egy szandi pentium 3Ghze-n kisebb fogyasztással, egy 2.6Ghz-es van vele egy szinten.
Bármilyen olyan dologban gyorsabb lesz az i5, ami több szálat is tud kezelni..hidd el nekem. Egy T9900-nál már lehetne több előny, de ott is csak szigorúan olyan esetben, ahol only 2 magot képex max kihasználni az adott program. -
all6atos
tag
Még 1 dologban kérném a segítségeteket. Amint már említettem egy r400-asom van, amire a megszokott 1 év helyett 3 van. Lehet még rá venni plusz 1-2 évet - term. lejárat előtt - ? Olvastam az 1.hsz-t meg az oldalakat, - fáradt is vagyok -, de nekem nem volt egyértelmű, ráadásul néztem plusz garit ott ahol vettem, de pl. ez és ez között az áron kívül mi a különbség?
Bocs ha nagyon alap kérdés, vagy benéztem valamit.
-
Cyberpunk
félisten
Na végül elvált a dolog egy T500-as lesz a kiválasztott.
-
all6atos
tag
-
Cyberpunk
félisten
Ha adott egy T410 és van benne egy NVIDIA Quadro NVS 3100M diszkrét VGA akkor használható az integrált is? Vagy nem lehet kapcsolni itt mint a T400-nál?
-
all6atos
tag
Sziasztok!
Van egy r400-asom, 2786w14 (CTO-s), memóriát akarok bővíteni. Úgy tudom lekezeli a 2x4GB-ot, igaz ez? [Ezt] néztem, inkább nézzek 1333-ast, vagy esetleg tudtok jobbat? p8400 van benne 1066 fsb-s.
Előre is thx.
-
Cyberpunk
félisten
T410-ről vélemény?
-
N.GÁBOR
aktív tag
Nem vagyok egy nagy szaki, csak használom a gépeket, de azt hittem az árakkal azért tisztában vagyok kb.
Szerintetek lehetséges, hogy egy használt T60, 1 év garanciával (nyilván nem a gyártói) jogtiszta win 7-tel kb 50 000 Ft legyen??
A korábban már emlegetett német oldalon találtam.Nem tudjátok a T60-akat is értinti a T61\T400 lötyögő zsanérpoblémája?
-
audi100td
nagyúr
-
Chaser
legenda
Azt hol tudom megnézni milyen gépekkel kompatibilis a T42 akuja?
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #21404 üzenetére
ha csak épphogy langyi a töltő, akkor a gép eszi azt a 7w-ot. ha a töltő (egy-két óra után) melegebb (akku nélkül kikapcsolva rádugva), mint a kezed, akkor a töltő hullik. és ez utóbbi esetben inkább ellenséges gépekbe dugdosnám csak, mielőtt rábüntet szegény gépre.
most majdnem mondtam hogy szívesen megdoblak egy 65w töltővel ha hajlandó vagy ráforrsztani a saját dugaszod, de rájöttem közben hogy nekem 20v-osak vannak.
-
Peter M
tag
válasz
mpetyahun #21385 üzenetére
A negatívum:
W520 az enyém alapvetően melegedésre erősen hajlamos (FurMark nem fut le 90C levágja az NVidia magát)
TurboBoostot orvosolták az 1.26-os Biosban. (így már megy 3,2 Ghzen)
Optimus háát még nem igazán működik én kikapcsoltam a második nap (Bios -> Discrete Graphics)
SATA III probléma Lenovo hivatalos válasza szerint nem áll fenn a probléma, én emiatt nem Crucial M4et hanem Samsung 470-est vettem.
Elkellett adnom az összes dokkolót (otthonit és a munkahelyen lévőt) mert csak a Mini 3 Plus series jó hozzá
Kicsit nagy a 170Wos táp
/és ezen kívül csak a 135Wos al üzemel a 90W meg sem nyikkan (teljesen akkuról megy)/A pozitívum (Lenovo W500 után)
Bika processzor erő ( 2720 QM ) főleg többszálú adatfeldolgozás esetén
4 memória foglalat (16gb Ram az azért üt)
Quadro gyors, CUDA sok programban használható - FireGl után egyenlőre több hátrány mint előny (gyors de nem tud váltani a fent taglalt Optimus fa***ság miatt, először megörültem Nvidiáról letölthető friss drivernek de furcsaságokat művel vele.)
csatlakozók végre: eSATA, mSATA, USB3...Holnap viszem be szervizbe a melegedési problémák miatt, hát kíváncsi vagyok...
Kb ez a tapasztalat 5 hónap utánJah és venni csak usankából, kb - 10-12% áfával nélküle meg ki tudod számolni.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21401 üzenetére
Gondolom a töltőn, azért is meleg. De hogy mi szívja le az akut töltő nélkül arról fogalmam nincs. Mondjuk 12-24 órával leosztva azt a 4x Wh kapacitást ami benne van nem is kell mellette melegednie.
szerk: Igazi kis x-akta gép..a kijelzőkeret is T41
de még nem volt gépem amit ennyire szerettem használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged