- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Egy olyan problémám van, hogy a mai napon reggel bekapcsoltam a gépet (Lenovo R61i, 8932 AEG, Win XP - SP2), rendben beírtam a felhasználói jelszavamat, elstartolna a gép, de sajnos csak a háttérképet kapom meg, egy ikon sem kerül ki az asztalra, se tálca. Néztem a futó folyamatokat és én nem tapasztaltam semmi különöset, minden rendben fut a háttérben.
Újraindítottam többször, majd a ThinkVantage segítségével néztem az event-ket és volt egy figyelmeztetés, miszerint a felhasználói fiókkal van valami gubanc. (bocsánat, majd később megírom a hibakódot is, egyelőre csak egy gép (a "hibás") van nálam. S ráadásul ahol most vagyok még a helyreállító lemezek sincsenek nálam.))Tudtok nekem ebben segíteni, hogy mi okozhatja ezt a hibát? Hogyan tudnám visszaállítani az eredeti állapotot a legkisebb "kár" nélkül?
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest