Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khelben

nagyúr

válasz SeniorTilla #9710 üzenetére

Mindenkinek megvan a saját preferenciája. Én útközben dolgozni szoktam, nem hallgatok semmit, max rádiót, azt se a notebookon. Ha meg filmet nézek, akkor fülhallgató. Egy fényes kijelzős notebookkal képtelenség vonaton dolgozni, pláne ha a napos oldalon kapsz helyet. Nyilván aki csak otthon a sötét szobában használja, annak meg tökmindegy, hogy napos időben mit látni rajta.
    A fejlesztőeszközök, amikkel dolgozom, szép szürke windows színűek, így a színek sem nagyon érdekelnek, bár én továbbra se látok életbevágó különbséget a matt meg a fényes kijelző színei között.
    Ami viszont fontos, és amit szerintem nem tudnak se a konzumer, se a pavilion sorozatok, az az, hogy 5 év múlva is ugyanúgy nézzen ki és ugyanúgy működjön a gép. Az előző 9010-esem 7 éves, nagyítóval kell keresni rajta a kopásokat, szerkezetileg meg pont olyan, mint újkorában (zsanér, billentyűzet, stb). Pedig párszor szét volt szedve, procicsere meg egyéb bővítések miatt. Nyilván ez sem fogja érdekelni azt, aki évente új gépet vesz.

Új hozzászólás Aktív témák