- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla #9710 üzenetére
Mindenkinek megvan a saját preferenciája. Én útközben dolgozni szoktam, nem hallgatok semmit, max rádiót, azt se a notebookon. Ha meg filmet nézek, akkor fülhallgató. Egy fényes kijelzős notebookkal képtelenség vonaton dolgozni, pláne ha a napos oldalon kapsz helyet. Nyilván aki csak otthon a sötét szobában használja, annak meg tökmindegy, hogy napos időben mit látni rajta.
A fejlesztőeszközök, amikkel dolgozom, szép szürke windows színűek, így a színek sem nagyon érdekelnek, bár én továbbra se látok életbevágó különbséget a matt meg a fényes kijelző színei között.
Ami viszont fontos, és amit szerintem nem tudnak se a konzumer, se a pavilion sorozatok, az az, hogy 5 év múlva is ugyanúgy nézzen ki és ugyanúgy működjön a gép. Az előző 9010-esem 7 éves, nagyítóval kell keresni rajta a kopásokat, szerkezetileg meg pont olyan, mint újkorában (zsanér, billentyűzet, stb). Pedig párszor szét volt szedve, procicsere meg egyéb bővítések miatt. Nyilván ez sem fogja érdekelni azt, aki évente új gépet vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest