- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
-
Catman
aktív tag
Itt egy táblázat, hogy melyik villogás mit jelent: [link]
De általában x hosszú és y rövid villogás szokott lenni, pl. 5.3 általában alaplaphibára utal...
Nekem pont ez az 5.3-as villogás volt, 10-ből 6-7-szer nem akart elindulni. De ha elindult, utána tökéletesen működött. Cserélték az alaplapot.
-
FRENK1988
veterán
Na látod. Juzer error volt
(#29016) B-L-A-C-K : már ku*vulnak elfelé. Emlékeztet egyik üzeltemre
Amúgy a helyedben egy kis szösszenetet írnek a logoutra. Ezzel kapcsolatban. És ha új gépet kapol akkor még jól jöhet ki esetleg a HP de ha nem akkor elég nagy blama lenne nekik -
kenand
veterán
Van olyan is, hogy azért sem érdemes frissíteni, mert pl. egy okosított BIOS már az újabbra nem megy fel.
Így van ez pl a 2530p-nél és a 2510p-nél is. legújabbat nem lehet whitelist mentessé tenni. Akkor meg csak kimondottan HP alkatrészt lehet bele tenni. Pedig időnként jól jön egy olcsóbb, vagy nagyobb tudású hardware -
Z86
őstag
Nekem a 2009 augusztusi F11 van fenn.
Én nem szoktam a BIOS-t babrálni, csak akkor ha nem működik megfelelően a gép. Úgy vagyok vele, hogy az egy kényes folyamat, ha véletlenül valami hiba lép fel, annak a megoldása sok macerát jelent. Inkább hagyom.
Persze ettől még érdemes lehet frissíteni, ha valamit javítottak a későbbi verziókban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest