- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de szerintem akármelyik laptopba való bt. modult ,megveheted hozzá ami belefér a számára kialakított helyre. A windows, vagy bármi más amit használsz ugyan úgy tudja telepíteni.

-
fps8
senior tag
Igen, pont most válaszoltam a másik topicban is, hogy eddig ez eszembe sem jutott. Mindig a hp oldalán kerestem a drivert, pedig az már egy 3 éves megoldás volt...

-
fps8
senior tag
Sziasztok.
Adott egy 6910p noti, ami lassan már az őrületbe kerget.
A wifi valamiért egyfolytában ledobál. Van hogy teljesen lecsatlakozik, de van hogy csak az internet elérés szűnik meg. Wifi kikapcs/újraindítás segít, de előfordul hogy óránként 4x-5x lecsatlakozik. Egy egyszerű letöltést nem tudok vele végigcsinálni...
Több rooteren is próbáltam már, és azt is néztem már hogy amikor a laptopon nincs internet, mobilról továbbra is jól működik a wifi.
Próbáltam jelszó nélkül, és jelszóval is, ugyan az a történet.
Hálózatba dugva, és akkuról is ugyan az. Nem tudom már mit tehetnék vele, hogy ne csinálja ezt folyton.
Letöltöttem hozzá a HP wireless assistant programot a gyártó oldaláról, de az sem segített.
Mit tehetek még, hogy ne kelljen az asztalnál ülnöm akárhányszor le akarok tölteni egy programot?

Kábelről egyébként hibátlan!!!
-
fps8
senior tag
válasz
Sanyabá
üzenetére
Sziasztok.
A minap vettem egy új 100/100%-os hdd-t a 6910p notimba, de még mindíg nem akar felmenni rá a windows 7.
Eljut a bootolást követő második fehér betöltő csík háromnegyedéig, és egyszerűen leáll tőle a gép. Nem a hőfokok hibája, mert van rajta alapbol egy windows, és azzal megy. Vajon mi lehet vele?
Már a bios-át is frissítettem pedig.
-
fps8
senior tag
Sziasztok.
A 6910p gépemen gyári magyar win xp van telepítve. Amikor netezek vele, 1-2 óránként szinte rendszeresen elveszíti a wifi hálózatot, és újra csatlakozik. Mi baja lehet?
(hálózati töltőről megy)
A jelszint jó, itt van a szobában a rooter! -
fps8
senior tag
válasz
adidas4death
üzenetére
Sajnos nincs ott az i! A shift mellett közvetlenül az y van.
Kell win driver az olvasohoz? -
fps8
senior tag
Üdvözlet!
A minap, boldog tulajdonosa lettem egy Elitebook 6910p gépezetnek.
Ujjlenyomat olvasóról kéne 1-2 tapasztalat, illetve infó. Ki szereti, ki nem, és miért? Sok szivás van vele? Milyen dolgokra lehet használni? Milyen szoftver kell hozzá?
A gépen jelenleg angol billentyűzet pihen, és nem találom a hosszú i-t
Ötlet hogy merre keressem?
A space van hogy nehezen, illetve erősebb nyomás hatására aktiválódik... ha jobb oldalt nyomom akkor fordul elő néha. Ez használatból eredő hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx