Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Répapüré
tag
válasz
Dhampir #30980 üzenetére
Szia!
Újra elolvastam a bejegyzésem, mert kezdem itt furán érezni magam,de bárhogy nézem,egyértelműen fogalmaztam.Egyik esetben sem ültem a gép előtt.Tudod, ha a gép mögött tevékenykedek, nem látom, be van e kapcsolva a LED-világítás.Egy külföldi videócsevegőn elfogadtam, hogy készülhet rólam fénykép, de én ezt úgy értelmeztem, csak akkor ha belépek.
Bizonyos politikai fórumok látogatása is zavarhat valakiket, de ez egyelőre szóbeszéd,fogalmam sincs.Azt tudom, hogy politikai témában,politikusokat megsértőket idéztek be kihallgatásra úgy, hogy az oldal állítása szerint nem adott ki IP -címet.Egy ismerősöm szerint jó vírusirtó és tűzfal megoldja, de az én víruskeresőm /AVAST/ nem talált semmit.
Köszönöm, hogy Te legalább érdemben próbáltál segíteni.U.i.
rivát üzeneteket nem olvasok,nem ismerkedési célból vagyok itt, heteroszexuális volnék vagy mi.
Csak annak látom értelmét ha érdemben segítünk egymáson,ha valakinek nincs véleménye, nem tud
tanácsot adni, akkor csak azért fölösleges betenni egy tapsikoló figurát, hogy lássuk, ő is ébren van.
Nem haragszom én ezért, csak nem tudok ezzel kezdeni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Python programozás
- Borderlands 4
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest