Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz adidas4death #29608 üzenetére
Szia,
Sajnos, LCD panel problémád van, azaz csere....
Üdv, Dell XPS
-
LacBp
tag
vagy csak inverter. nézd meg esetleg, hogy erős megvilágításnál nemlátod -e háttérben a képet...
-
albi31
aktív tag
Szia!
Az sajnos nem kijelző és nem is inverter hiba,pontosabban ezekre kb 10% esélyed van,nagyobb valószínűséggel(90%) vagy VGA vagy alaplap hiba,sajnos ennél külön van az ATI kártya,így találkoztam mindkét hibával,de írj rám egy privát üzenetet,aztán megbeszéljük,hogy tovább!
-
Hisztogram
tag
válasz adidas4death #30332 üzenetére
Próbáltad már valamelyik HDD image cloning programmal ? Norton Ghost például képes bootdisket csinálni belőle.
(#30355) Tibetan70 erre nem tudok mit mondani rossz hardver
[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Renegade100
csendes tag
válasz adidas4death #30357 üzenetére
ahogy érzem a 4 újra nem engedi kiírni
ezt nem lehet elmenteni egy külső meghajtóra vagy image fájlba a gépre és onnan bármely adathordozóra átmásolni?
Jogi segitségnyújtás!!! ha segítség kell írj privátot. NE UTALJ ELŐRE!! Tessék végre más kárán tanúlni!!
-
Renegade100
csendes tag
válasz adidas4death #30361 üzenetére
kipróbálni mindenképpen érdemes, ha nem jön össze még mindíg visszateheted a gyárit!
viszont mielőtt bármilyen drivert felteszel az aktuálist töröld a rendszerben az eszközkezelőnél, legalább is nekem erre nagyon háklis a rendszer....
Jogi segitségnyújtás!!! ha segítség kell írj privátot. NE UTALJ ELŐRE!! Tessék végre más kárán tanúlni!!
-
Vigneau
félisten
válasz adidas4death #30361 üzenetére
Ezzel a verzióval nincs gondom, de a 12.11-es csinált hülyeségeket. Szerintem ha van kedved hozzá és némileg szeretsz kísérletezni, akkor tedd csak fel.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Hisztogram
tag
válasz adidas4death #30360 üzenetére
A recovery partitiont is lehet klónozni, pl Pated magic - bitről bitre klónoz egész meghajtókat.
[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Renegade100
csendes tag
válasz adidas4death #30400 üzenetére
nagyon örülök!!!
végre egy boldog ember
most már csak nekem kell kivárnom a végét
-
Renegade100
csendes tag
válasz adidas4death #30403 üzenetére
No nekem 2 bajom van
1, a wifi kártya feltehetően elbukott és szervíz a vége csak valahogy nem úgy rendeződik ahogy kellene ( garancia stb)...
2, a gyári driverek mindent lefednek, de mint itt olvasható a videó drivert egy kicsit sem fejlesztik és sokan panaszkodnak laggolásra, képernyő csúszásra(fekete csík jobb oldalt, bal oldalt) és nekem kell kihalásznom az internetről ami jó lehet
Itt köszöném meg a kedves fórumtárs segítségét.
A garanciális problémákról többet szeretnél privi
-
Destloler
tag
válasz adidas4death #30587 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Próbáltam úgy hogy kiszedtem a vinyot és az OSX alól lemásolni, de nem engedte. Ugyan úgy megkaptam hogy írásvédett. Írtam hogy sajnos a recovery dvd nincs meg.
-
félisten
válasz adidas4death #30666 üzenetére
Hol tudnám megnézni, hogy nálam mennyit enged?
8GB a rendszermemória."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
válasz adidas4death #30666 üzenetére
jajaja bocsi, bocsi! összekevertem a sima 3000-el.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
válasz adidas4death #30669 üzenetére
Köszi a linket, de úgy tűnik megtaláltam: az intel grafikus vezérlőasztalának információs oldalán látszik a min/max/használt vram, mennyisége: 32mb/1696mb/89mb. Utóbbi persze változik, pl. chaos teory alatt fölment mindig legalább 133-ra, és dinamikusan változik.
Szóval ez a kérdés kipipálva!Viszont most fedeztem fel, hogy az istennek nem akar usb-ről bootolni: sem pendrive, sem külső odd esetén nem kínálja fel a lehetőséget az indítás utáni menüben. Pedig a BIOS-ban engedélyezve van az usb boot, és a priority-ben is legelöl szerepel. Mi lehet ez?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
fps8
senior tag
válasz adidas4death #30888 üzenetére
Sajnos nincs ott az i! A shift mellett közvetlenül az y van.
Kell win driver az olvasohoz?"War... war never changes"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest