Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz albi31 #30301 üzenetére
Viszont ha összerakási hiba akkor esetleg megpróbálhatja megreklamálni garanciába...hiszen ez a gyártáskor bekövetkezett esemény, nem pedig helytelen használatból adódik.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
senior tag
Üdv.
Nehezen boldogulok a driverek beszerzésével a HP 635 A1E47EA modellnél. Eljutok a HP oldalán addig, hogy lehet választani ezek közül:
» HP 635 Base Model Notebook PC
» HP 635 Notebook PC
» HP 635 Notebook PC (ENERGY STAR)A modellek specifikációját viszont sehol sem írja, így nem tudom, hogy melyiket válasszam.
Ötlet?
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz #32577792 #30306 üzenetére
Ez aztán gyors volt. Köszönöm!
+kiegészítés:
mi az, amit a driver listából telepítésnél kihagyhatok? (pl. HP Support Assistant?)[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
sziku69
őstag
Szia. Nos egy HP 6930 előtt ücsörgök immár. Olvastam egy cikket a Dell E6400-ról, és nem voltam túlságosan elragadtatva. Ennek azt hiszem, hogy ebben a pillanatban csak annyi baja van, hogy egy kicsit csúszkál az asztalon. Gondolom gyárilag vannak gumis lábai, de ennek sajnos hiányoznak. Nem tudom hol lehet ilyeneket beszerezni?
-
skylinelaca
senior tag
válasz sziku69 #30297 üzenetére
Holnap jönnek a gépemért...bár elég vicces volt... Reggel 8:45 kor felhívtam őket .... hát ő nem tud technikus kolegát kapcsolni mert foglaltak...de mondom nem is kell mert telefonon ezen nem tud segíteni, mert nem szoftveres a gondom... na mind1, mondta hogy próbáljam később... délután 2kor végre sikerült (addig el sem indult az ügymenet,pedig óránként próbálkoztam mert ezt mondták.. aminek az lett az eredménye ,hogy tegnap már nem is tudtak jönni a gépért. Azért kellett technikusra várnom 5 órát és beszélnem vele ,hogy megmondja hogy ő nem hallja telefonban ,hogy zúg-zörög a venti, és hogy vegyek sűrített levegőt és fújjam ki...
Üdv: Laca
-
félisten
Sziasztok!
Egy kérdés: ha a gyári HDD-t kirakom a caddy-be, akkor is működik a 3d DriveGuard?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
SzaboZE
addikt
válasz skylinelaca #30312 üzenetére
Azt szerintem ne várd el, hogy a betelefonálás napján kijön a szervizes
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
skylinelaca
senior tag
válasz SzaboZE #30314 üzenetére
Gondoltam ha reggel 9 előtt bejelentem a bajom, minden papír, adat birtokában akkor még képesek aznap egy futárt is küldeni felém...de mint írtam, délután 2ig vártam mire tudtak egy technikus-t kapcsolni aki mondta hogy telefonban nem hallja, és hogy fújjam ki sűritett levegővel. 2 perc beszélgetés volt az egész... ha ezt reggel sikerül szerintem ment volna még aznap.
szerk: és nem a szervizes jön ki hanem egy futár
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
Krapter
tag
Valaki tudja, hogy HP Pavilion G6 1150EW notebookhoz milyen memória kell pontosan?
-
törölt tag
válasz skylinelaca #30315 üzenetére
másnap jönnek általában ki
-
overland
aktív tag
sziasztok,
mi a véleményetek a hp630-635 vs hp650-655?
unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan boltot/szervízt ahol viszonylag olcsón, gyorsan és jól kitisztítanák/újrapasztáznák a gépem? (HP ProBook 4520s)
-
Buster17
addikt
Na újrapasztázták a HP 530-as laptopom. Amennyi retek kijött a venti alól nem csoda, hogy 80 fok volt odabent .
Szeretnék most bele venni 2x1gb RAM-ot. Milyet érdemes venni? Tudom már kérdeztem csak elfelejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv!
Szerintetek ez a kábel jó a gépből kivett ODD-hez is, nem csak a HDD-khez?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Dell XPS
veterán
válasz Petike6 #30140 üzenetére
Szia,
Mióta kezdte el, lehet valamihez belőni? Elsőre illesztő problémára gondolnék, akkor szoktak ilyen jelenségek beállni. (újra telepítés, Win frissítés..) Az is fontos lenne még, hogy milyen hálózatban nem működik, mert az alapján is "eldobálhatja" a kapcsolatot...
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Renegade100
csendes tag
sziasztok!
volt-van valakinek HP pavilon G6 1205 gépe?
Sajnos a gyári ATI driver egy kalap k.ki, mivel még a divix filmek is akadnak rajta( mind1 milyen lejátszó vagy 4 próbáltam)
Találtam 1 fajta nem gyári drivert de az sem tökéletes bár ezt a gondot megoldotta
Az lenne a kérdésem valaki eljutott már olyan driverig Win7 alatt ami tökéletes ehhez a géphez?
Specifikáció:
CPU: Intel Core i5-2430m 2.4 Ghz with turbo boost 3.0 Ghz, 4 szálas.
Kijelző: 15.6 HD LED (1366x768)
Memória: 4 Gb DDR3 1333Mhz (max 16GB)
Háttértár: 750GB (7200 fordulat/perc) (Sentinel 100%)
Videókártya: Ati Radeon 6470m (1GB Dedikált memória) +Intel HD 3000 (1.8 GB 4 GB memória mellett) Intelligens váltás a kettő között.Jogi segitségnyújtás!!! ha segítség kell írj privátot. NE UTALJ ELŐRE!! Tessék végre más kárán tanúlni!!
-
icramsik
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje küzdök a Hp Envy 17 1020el típusú laptopommal.
Történt még régebben egy újrapasztázás, amit követően stabilan működött a rendszer. Nem melegedett.
Eltelt pár hónap elkezdett fagyni. Eleinte még csak a böngésző használata közben. Aztán játék közben, majd már a windows indítása közben is. Gondoltam elgenyósodott a gép. Portalanítottam,újrapasztáztam, legyalultam a rendszert és újból raktam rá egy ugyanolyan Windows 7 Ultimate 64bit-es operációs rendszert. Ez sajnos nem oldotta meg a problémám. Minden drivert telepítettem.
Ezután rendszertelenül folytatódtak a kifagyások. Megállt az egér és nem tudtam mozgatni, ugyanakkor semmilyen billentyűkombinációra nem reagál, csak a bekapcsoló gomb lenyomására.
Csökkentett módban is hasonlóan viselkedett. Ebből gondolom, hogy valami hardver gondja lehet. Utánaolvastam és rengeteg ember küszködik ilyen problémával és milliónyi oka lehet.
Ma fogtam magam és idegemben megint újbóltelepítettem. Megérezhette, hogy valamit akarok ezért kb 8szor megfagyott egymás után, de sikerült felrakni.
Kértem egy kis segítséget egy szakitól. Mondta, hogy elsőként az aksit szedjem ki belőle. Majd Hard Disk sentinel. Ezekkel nem volt probléma. Ram-ot nem tudtam tesztelni mert már a pendriveról futtatott Linuxom is megfagy.
Szerintetek alaplap probléma lesz ?Ha valaki tudna némi segítséget nyújtani azt megköszönném!
Üdvözlettel!
Kristóf -
Vigneau
félisten
válasz Renegade100 #30327 üzenetére
Szia!
A saját dv6-osomhoz innen szedem a kombinált VGA drivert. Hátha Neked is segítene, egy próbát megér.
Vigi
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy Dv6-6169SL laposom, és akadt egy kis gondom a Recovery Media Creation-al.
4DVD-t kért hozzá, oké semmi gáz. Az első 3 DVD-t kiirta probléma nélkül de a 4.-et az istennek se akarja kiirni, amikor ellenőrizni kéne az irást, kidobja, hogy nem sikerült befejezni, próbáljam ujra :/ igy már eljátszottam 4db DVD-t, hogy hátha a lemez a rossz de nem :/
Kíirta ugyan h csak egyszer lehet ilyet csinálni, de nem lehet valahogy mégis megkerülni ezt a dolgot és mégegyszer elkezdeni az elejétől az irást? :/
Vettem egy SSD-t és arra szeretném a gyári rendszert átpakolni, legalábbis nagyon jó lenne
Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
-
Renegade100
csendes tag
válasz Vigneau #30329 üzenetére
ez egy szuper dolog csak nem tudom hogy melyik lenne jo az enyémhez mert nem írja hogy azon belül pontosan melyik tipushoz használatosak a driverek, vagy csak én siklottam el felette?
Jogi segitségnyújtás!!! ha segítség kell írj privátot. NE UTALJ ELŐRE!! Tessék végre más kárán tanúlni!!
-
Vigneau
félisten
válasz Renegade100 #30335 üzenetére
Én a UnifL v13.1 v2.1-et használom a HD 6770M-hez. A Catalyst-ok univerzálisak, elvileg Neked is jó kellene, hogy legyen a HD 6470M-hez.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Peczek
aktív tag
Kedves Fórumtársak, nem tudom, hogy ide tartozik-e a kérdésem:
Adott egy 6930p, 32 bites XP-vel. Eredetileg 2 GB RAM volt benne, most raktam bele + 2 GB-ot, tehát most 4 van benne.
A kérdés: A lapozófájl méretét mekkorára állítsam (kezdeti méret, illetve maximális méret ?). Általában elég sok fut egyszerre, Opera 8-10 ablakkal, Archicad, word + esetleg időnként még egy Photoshop (de huzamosabb Photoshopnál mondjuk az Archicadet bezárom.)
Nem, egyelőre nem akarom újrhúzni az op rendszert egy 64-bitesre (esetleg majd egy SSD-vel, ha lesz rá keret), sem egy új gépet venni.
köszi.
-
Renegade100
csendes tag
válasz Vigneau #30336 üzenetére
köszi a segítséget
még nem tettem fel mert közben a hp magyarországgal küzdök garanciálisan mivel lusta disznók és egy wifi kártyát nem képesek kicserélni másodszorra megy a gép szervízbe mert túlmelegszik a kártya és onnan nincs wifin net.
Jogi segitségnyújtás!!! ha segítség kell írj privátot. NE UTALJ ELŐRE!! Tessék végre más kárán tanúlni!!
-
Hisztogram
tag
válasz Peczek #30338 üzenetére
Altalában a lapozófájlt meg szokták hagyni a windowsnak. Emellett persze van ráció a lapozófájlméretét rögzíteni hogy az ne töredezzen fel, méretet pedig tekintve a ramod kétszeresét mondanám. Javaslom emellett, hogy ellenőrizd a win XP kezeli-e mind a 4 gigát, (tudod, az a híres 3 gigás határ a 32 bites memóriakezelés miatt.)
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Peczek
aktív tag
válasz Hisztogram #30340 üzenetére
Ok, tehát állítsa be a windows, ugye? De ha én állítom be, akkor a kezdeti méret 2 GB, illetve maximális méret 8 GB ?
Szerintem a 32-es op rendszer nem lát ennyit, de hogy mennyit lát, azt hol tudom megnézni ?
-
Hisztogram
tag
válasz Peczek #30341 üzenetére
Azt mondanám, hogy ez a felhasználástől függ. Erre a 1,5-2szere szorzóra azért én gyanakszom. Hiszen monjuk egy 4 gigás gépnél ez akár 8 gigát is jelenthet a HDD-n, ami nagyon lelassíthatja a rendszert.
Nem tudom, mekkora az achicad rendszerigénye, de ha 32 bites a cucc (márpedig az) akkor elvileg ő sem tud 3 gigánál többet lefogalni magának. A te esetedben én [min: 2GB max 2GB]-t mondanék de nem lepődnék meg, ha ezt 3-3-ra kéne emelni a jövőben.
Azért tartsd meg a min=max-t hogy a windows ne darabolja szét (fragmentálja) a lapozófájlt.
*Egy 32 bites op rendszer talán képes max 4 GB-t látni a Physical Address Extension technológia segítségével, s ahogy azt az előttem szóló mondta, ezt a sajátgép,jobbklikk tulajdonságokban ellenőrizheted.
Kár, hogy ugrottál bele a windows 8 upgrade programba, az az elite book még mindig nagyon jó gép, megérte volna 10'000 Forintért sokkal gyorsabb új windows.
[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Peczek
aktív tag
válasz Hisztogram #30347 üzenetére
Köszi, egy upgraden én is gondolkodtam, nem tudom, hogy egy ilyen régi gép mit szól a 8-as (vagy 7-s) windows-hoz. Már csak egy kérdésem van, mi az a lapozófáj ? (azon kívül, hogy be kell állítani a méretét).
Ez az a méret amit a HD-n foglal el rendszer, ha a RAM elfogy alóla ? -
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- TCL LCD és LED TV-k
- NBA és kosárlabda topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Dell Latitude E3510 15.6" 256GB SSD, 2.10 GHz intel Core i3-1011U, Intel UHD Graphics - Használt!
- DELL Latitude E5250 12.5" (Intel i3 2x2.1GHz / 8GB / 128GB / Intel HD Graphics 5500 - Használt!
- Lenovo ThinkPad T495 14.1" 256GB SSD, AMD Ryzen 5 Pro 3500U, AMD Radeon Vega 8 - Használt!
- Dell Latitude E7490 14.1" 256GB SSD, Intel Core i7-8650U 4x1.90Ghz, Intel UHD Graphics 620 Használt!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest