Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
-
rizso
addikt
Dv6-6002eg bemutató - ha valakit érdekel
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz koshmar #19008 üzenetére
Köszönöm!
A helyesírás részben az helyesírási ellenőrzőnek, a saját tudásomnak, és nem utolsó sorban Kalandornak köszönhető - akinek jár a köszönet részemről is!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
yorka
tag
Sziasztok!
6910p-hez (GB960EA) szeretnék akkut venni.
HPParts szerint az alábbi típusok jók hozzá:
- 446399-001 Battery (Primary) - 6-cell lithium-ion (Li-Ion), 14.4VDC, 5.1Ah
- PB994A Battery (Primary) - 6-cell lithium-ion (Li-Ion), 10.8VDC, 4.8Ahr, 52Wh - For HP Compaq nc/nx 6100, 6200, 6300, 6400 series notebooks, and 6500b/6700s/6700b series notebooksA benne lévőnek a típusa: HSTNN-CB49
A PB994A tizenezerbe, a másik kettő húszonezerbe kerül különféle árlistákon.
Valaki hozzáértő mondja meg, hogy megvehetem-e a PB-st, kell-e tartanom attól, hogy esetleg valami utángyártott vackot sóznak rám.
Netán tudtok ajánlani vmi jó beszerzési forrást?[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
fel kellett ma hívnom a szervízt, hogy hol vammá' az akksim nem jött még meg..
I humbly and respectfully decline™
-
adnoctum18
senior tag
A Thinkpad Trackpoint sapka jó a HPra is? ( Holnapután kipróbálom úgyis, de türelmetlen vagyok.)
Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz jó, lehet venni hozzá mondjuk domború, vagy normálisabb homorú capet? Ez a mostani kicsit alacsony és egy picivel magasabb cap sokat dobna az élményen.
kacsyx
Történelmi jelentőségű kép![ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
pumukli23
senior tag
válasz adnoctum18 #19021 üzenetére
Már láttam hp-t thinkpad sapkával.
Valószínűleg ezért passzol rá, persze az is lehet, hogy a fickó odapillanatragasztózta -
adm
őstag
16core - 32thread - 64gb
-
-
adm
őstag
-
pumukli23
senior tag
válasz adnoctum18 #19025 üzenetére
Elvileg ilyesmi lesz
Én 6930p-n láttam, gondolom akkor van valami ISO pöcökegérsapkaszabvány, és azt követik a gyártók -
-
Magnum_
nagyúr
válasz adnoctum18 #19028 üzenetére
Batyamnak van ket db TP-e, rendeltem is neku uj pockoket, maradt egy, majd elkerem, kiprobalom, de sztem gaz Hp-ra a TP pocok
I humbly and respectfully decline™
-
Chaser
legenda
HP 620-akról mi a vélemény? Ez a kis lowend gép tudásához képest 2 év garral elég jó árban van.
szerk: ha jól tudom matt kijelzője van
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
adnoctum18
senior tag
válasz adnoctum18 #19030 üzenetére
A TP cap pontatlan HPn, marad a gyári.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
spyduck
nagyúr
válasz Chaser #19033 üzenetére
Most őszintén, mit vársz a legolcsóbb HP géptől? Működik és össze van rakva csak kérdés meddig bírja. Picit melegszik és elég hangos.
Azt kell megértened, h ezek tömegcikkek amiket nem azért gyártanak, hogy téged sokáig kiszolgáljon hanem, hogy hamar elromoljon és másikat vegyél. Abban nincs üzlet a gyártónak, hogy pl.: az adott notebook több évig kihúzza. Az áképzésébe bele van építve, h elromlik, 2év múlva mi lesz? -
fkenny
senior tag
válasz spyduck #19038 üzenetére
Ha vigyáz rá akkor nem lesz gond, annyira nem vészes. Lassan 1 éve vett a cég ahhol munkálkodom kb 50db ilyet. 2-vel volt gond mind2-nek az aksija volt gyíkos, de szó nélkül cserélték. Én merem ajánlani.
MÁS:
Van a HP Pavilion DV6408nr-em ami az utóbbi napokban elkezdett velem szórakozni. Este 10kor kikapcsolom, reggel 7kor kapcsolnám be, de azt csinálja, hogy 3-4power gomb nyomás után elindul, de a töltésled mellett lévő power led nem világít és ilyenkor nem csinál semmit csak zúg. 3x újraindul majd feladja kikapcsol. aksit kiveszem, 1 percig nyomom a power gombot majd vissza az aksit és műxik. De mi után elindul utána stabil, nincs vele gond. Tudom van rá valami megoldás, csak az angol nyelvtudásom nem az igazi. Segítségeteket előre is köszönöm."Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
-
Chaser
legenda
válasz spyduck #19038 üzenetére
Engem nem érdekel mi lesz vele 2 év múlva, mert gar lejárta előtt úgyis eladnám Az érdekel stabil-e valamennyire a váz, meg a hangja nagyon, nem szeretem a hangosat.
szerk: fkenny: Ez is hasznos, így már tuti kihagyom. Szűkül a kör, bennmaradt a 4520s alapverziója 114k-ért, de most beesett egy dell végre backlit billel, alu meg fém kombinációban, xaros 4 év garral, valszeg azt veszem, elég jó áron dobálják most.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz pumukli23 #19048 üzenetére
E5520 a kiszemelt, aprókban megláttam egy E6500-öst, nagyon megtetszett,az már régebbi eresztés de vannak garos darabok, viszont ahogy számolgatom garbővítéssel majdnem ott vagyok mintha megvenném ezt. Elvileg van rajta trackpoint és több soros egér meg ujjlenyomatolvasó, egyik tag vett egy fHD-sat, azon biztos van, beszéltem ismerős boltos sráccal, úgy emlékszik hogy gyengébb modellen is volt, de sehol nem látok róla említést, pedig úgy már tényleg fasza lenne Vostro van még képben, az is backlites és arányaiban olcsóbb is. Lattitude-ről ezt írják:
"Ez a tartós laptop tetőtől talpig elegáns és strapabíró kialakítású: Tri-MetalTM borítás, tartós galvanizált alumínium hátlapú kijelző, megerősített acél csuklópántok, magnéziumötvözetből készült belső váz és cinkötvözetből készült retesz jellemzi. A Latitude E5520 ezen kívül LCD-védőtömítést és körben ütközéscsillapítót is tartalmaz a képernyő jobb védelme érdekében, valamint folyadékálló billentyűzetet, hogy a laptop kiállja a mindennapi munka során az ütődéseket és a folyadékkal való érintkezést. "Ha minden igaz jövő 7en megtapizok egyet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pumukli23
senior tag
válasz Chaser #19049 üzenetére
Még az elitebook előtt én is szemeztem vostrokkal, de akkor még számomra horror áron voltak.. latitude-kről nem is beszélve. 180ért jó vételnek tűnik, bár később dobnék rá még ramot, esetleg nagyobb hdd-t.. bár most is elvagyok egy 160assal.
(Ugyan a régi sarkos latitude-ok jobban tetszettek, bár addig nem szeretnék véleményt mondani az újról, amíg nem láttam élőben )
Nem találtam olyan 5520ast amiben lenne trackpoint, bár a dell oldalán van olyan kép amin van, van amin nincs
Akksira figyelj, hogy a 6 cellással vedd, ne a 4essel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest