Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FCnyul
csendes tag
válasz Buster17 #29371 üzenetére
PCMCIA kártyahely ahogy Frenk1988 is mondta.Wireless kártyát (is) lehet oda beletenni,magyarul vezeték nélküli.Teszemaszt,nincs a gépedbe wifi,betolsz egy ilyen karit és már rá is tudsz kapcsolodni a routeredre,vagy ha van wifis szolgáltató a közelbe akkor hozzájuk,ha a szomszéd nemigen védi a széjjelszórt netét akkor oda...stb
-
-
-
albi31
aktív tag
válasz Buster17 #29778 üzenetére
Szerintem meg ne játszadozzál semmi beállítással(csak ha mostanság nincs más megoldás,nyilván ők is ezt akarják sugallni,mármint a fórumtársak),hanem minél hamarabb vidd el a közelben lévő notebook szervizbe(nem számítástechnikai boltba) egy alapos takarításra,mert ebben az állapotában alaplap halállal fog végződni,mivel az eszközök által létrehozott hő nem tud kifele áramolni,így marad bent,és "fő a levében minden"...így egy normális helyen megúszhatod kb 6-8eFt-ból,míg egy alaplap javítást 25-30eFt-ból,aminek ebbe a kategóriába semmi értelme!
-
-
sagit
veterán
válasz Buster17 #30121 üzenetére
utánygártott: ~7200 FT szállítással. Az eladó top rated, majd 200k értékeléssel, nem hinném hogy gond lenne vele.
eredeti: ~10k
ugyan nem top rated, de 3k pozitív értékelése van, ez is vállalható és ez 8 cellás nem 4 ( mint az utángyártott)
szerk: találtam olcsóbban is utángyárottat, csak itt az eladó nem anynira megbízható, bár azért a 6,5k pozitív se kevés 5300
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Dell XPS
veterán
válasz Buster17 #30126 üzenetére
Szia!
Ha nem tervezel hosszabb távra, akkor teljesen jó. Amennyiben igen, akkor inkább eBay-en rendeljél (esetleg még utángyártottat is), mert sokkal-sokkal olcsóbb. Szóval érdemes várnod hidd el, de ezt Te döntöd el nyilván.
Brutális ára van szerintem....
Szerk: a kolléga megelőzött, ami nagyon jó, mert Ő jártasabb ebben!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
deathtania
senior tag
-
veterán
-
akaido
addikt
válasz Buster17 #33409 üzenetére
Szintén "zen_ész" lettem ugyanilyen 8730w masinával a'la second hand cserebiznyissz során került hozzám nemrég. 32 gigás SSD-ről "butulok" w7 profival, eddig repül az előző Amilohoz képest.
Ezen kívül korábbról SeniorTilla eladótól van egy Pavilion DV7 4120eb laposom is, amit a felnőtt lányom használ. A DV7-ben két HDD fészek van, amit ki is használunk.[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest