Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#3001) a.t.t.i. válasza MarKoo (#3000) üzenetére


a.t.t.i.
senior tag

szerintem ez nem hiba.

(#3002) nagyonnagy válasza teknova (#2982) üzenetére


nagyonnagy
csendes tag

Szia, Corsair Value Select.
Csak kicseréltem és a gép egyből felismerte. Azóta is szépen dolgozik, nem fagy, semmi kékhalál.
Csak az a nyavajás LCD kijelző szart be.! :O

(#3003) spyduck


spyduck
nagyúr

Hali!

Vett vki olyan Hp 6820s-et amiben T7250-es core2duo van? Kíváncsi lennék mennyire melegszik!

(#3004) Sharky85


Sharky85
csendes tag

Mért ilyen régiek a hozzászólások? Vagy csak én látom ezeket? Most mi van? Amugy én egy nx 6325ös notit vetem kb egy éve és csupán annyi észrevételem van hogy néha eléggé melegszik kb 70 80 fok! De ez álltalában csak igen nagy gépigényü progiknál jelentkezik pl Premiere meg gamék alatt. De egyébként semmi gondom vele. Én meg vagyok vele elégedve. :DD :DD

(#3005) Sharky85


Sharky85
csendes tag

Nah basszus bocsi csak vhogy nem találtam ide a legújabb hozzászólásokhoz.
:(

(#3006) Sharky85


Sharky85
csendes tag

Kérdés? az nx6325-nek nem tudja véletlenül vki hogy lehet a gyárim memo modult cserélni? alul megtaláltam az egyiket de a másik merre van? Kaptam egy olyan tippet h a billentyűzet alatt de az kicsit cinkes cserélni nem?
Előre is Thx a help-et. :U

(#3007) Csabcy válasza spyduck (#3003) üzenetére


Csabcy
tag

Hi!

Nekem 6720a van T7250-es procival.
Vista HB alatt alap alkalmazásoknál 45-50 C körül van,
a venti lassan mindig megy , néha gyrsit.
Everset stabilitás teszt alatt 70C e fölé nem sikerült még tornázni. állitólag 90C-ig birja a proc.
Otthon éjjel hangosnak tünik a venti ha nagyon teker,
irodában leghangossabban sem halható.
Miközben ezt írom proc 49C venti alapjárton.

űdv:

Csabcy

(#3008) spyduck válasza Csabcy (#3007) üzenetére


spyduck
nagyúr

Akor ugyan az mint a T2310, kész vicc, sokkal nagyobb teljesítmény ugyan akkora hőtermeléssel!

(#3009) BluEyes válasza Sharky85 (#3006) üzenetére


BluEyes
őstag

A cinkes nem tudom, hogy mit jelent, de mivel a memo a bill alatt van, ezért úgy tudod cserélni, hogy felnyitod a klaviatúrát. Olvass vissza a topicban, pár tucatszor már le lett írva a mikéntje

És ha már benne vagy, a ventilátort kikapva pucold ki a hűtőbordát valami ecset-félével. Talán a melegedés mérséklődik majd ettől.

[ Szerkesztve ]

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#3010) Adrián29 válasza MarKoo (#3000) üzenetére


Adrián29
aktív tag

Ugyanez a helyzet van nekem is.Csak Vista alatt.
Valaki ha tudja a megoldást,megköszönném,ha leirná.
Üdv:
mindenkinek!

(#3011) ABE válasza Adrián29 (#3010) üzenetére


ABE
őstag

Én nem értem, ez miért jelent problémát. :F A hibernálás lényege, hogy a HDD-re lementi az éppen aktuális állapotot, hogy később lehessen folytatni a munkát, és közben pl. akksit is ki lehet szedni adatvesztés nélkül. A készenléti állapot pedig maximális energiatakarékosságot biztosít, szóval szerintem ezekkel nem összeegyeztethető a működő kijelző, mert így lett kitalálva... Vagy mi a célod azzal, hogy működjön közben a képernyő?

(#3012) spyduck válasza ABE (#3011) üzenetére


spyduck
nagyúr

Én is osztom a véleményed!

(#3013) Maxiri válasza ABE (#3011) üzenetére


Maxiri
tag

Én értem a problémát. Nekem is előjött már nemegyszer és mindig a frászt hozta rám a gép, amikor nem jelez vissza. A jelenség tulajdonképpen az, hogy alvó állapot UTÁN, amikor ismételten bekapcsolom a gépet -tudniillik teljesen leáll és kb 2 másodpercen belül üzemkész- Nem kapcsol be a monitor és nem ad képet a gép. Ekkor jön Nálam a reset és működik a rendszer. Ez tényleg, miért van? Szerk.: Mondjuk nem mindig van ez, csak ritkán.

[ Szerkesztve ]

(#3014) ABE válasza Maxiri (#3013) üzenetére


ABE
őstag

Értem már! Tehát a hibernálásból/készenléti állapotból való FELÉLESZTÉS UTÁN nincsen kép, így már más! Nálam olyan probléma van, ha be van állítva, hogy a fedlap lecsukására hibernáljon a gép, akkor lecsukáskor csak a képernyőt kapcsolja ki, és akkor hibernál, ha kinyitom a kijelzőt. :F Ezt végül úgy kerültem ki, hogy a hibernálást a kikapcsológombra állítottam be. Ezt tudom javasolni a felmerült problémára is, hogy első körben meg kell nézni, hogy a kikapcsoló gombra állítva a hibernálást visszajön-e a kép. Szerintem valamelyik HP program keveri meg a gépet, mert máshol még sosem találkoztam ilyennel.

(#3015) Csabcy válasza Maxiri (#3013) üzenetére


Csabcy
tag

hi

A probléma oka hogy hibernálásból mikor felkel akkor a külsö monitorra kapcsolja a jelet nem a saját LCD-re, ezért ha nincs rajta moncsi akkor nem látsz semmit, nekem ekkor az Fn-F4-el sem sikerült megjelenitőt váltani, sajnos megoldást nem ismerek.
Mi a külömbség a hibernálás és az alvó állapot között?

üdv

Csabcy

(#3016) ABE válasza Csabcy (#3015) üzenetére


ABE
őstag

Jó ötletet adtál! Megnéztem az Intel saját grafikus paneljét, kikapcsoltam a Hotkeys-t és a saját energiagazdálkodását, így egyből működik a hibernálás a fedél lecsukására. Sőt, közben visszakapcsoltam ezeket az opciókat, és továbbra is működik. :) Elképzelhető, hogy ez kavarta be a gépem valamiért?

Nem tudod valahol letiltani a külső monitort? Van, ahol pl. BIOS-ban is le lehet tiltani, de szerintem Windows alatt is megoldható, hogy deaktiválva legyen a VGA kimenet, és akkor automatikusan csak a saját képernyőre küldené a jelet. Habár nem tőlem kérdezted, de az alvó állapot és hibernálás között tudtommal olyasmi különbség van, hogy hibernáláskor mindent lement vinyóra a gép a memóriából, így áramkimaradás esetén is onnan tudod folytatni a munkát, ahol abbahagytad, alvó állapot esetén viszont elveszik az adat áramkimaradásnál.

(#3017) Sharky85 válasza BluEyes (#3009) üzenetére


Sharky85
csendes tag

Köszi a segítséget megpróbálom remélem menni fog! :U

(#3018) Adrián29 válasza ABE (#3014) üzenetére


Adrián29
aktív tag

Szia!
Igen pont erre gondoltam,hogy nincs kép.....
köszi a segitségedet,megpróbálom azt amit tanácsoltál!
Üdv!

(#3019) Gyurika007


Gyurika007
csendes tag

Hi!

Van egy HP Pavilion 9500-as notim, külföldi billentyűzettel amit szeretnék magyarítani. Ahogy láttam a 6820s billentyűzete erősen hasonlít az enyémhez és abban létezik magyar kiosztás.

Valakinek van már tapasztalata vele?
Menne-e egyáltalán a 6820s billentyűzet a Pavilion 9500-as sorozatban?
Egyáltalán hol lehetne egyet szerezni, másnem a billetyűket át lehetne pakolni?

Ha valaki tud, kérem segítsen!

(#3020) Kbali válasza Gyurika007 (#3019) üzenetére


Kbali
nagyúr

Esetleg HP supportot megkérdezni?

Jó eséllyel nem biztos, hogy találsz hozzá bill-t, ugyanis a Pavilliont hivatalosan itthon nem forgalmazták. Ezért is javasolja mindenki az elkerülését.

(#3021) Maxiri válasza Csabcy (#3015) üzenetére


Maxiri
tag

Hali! Látom írtatok rendesen :) . Csak az a bökkenő, hogy nálam ezt az asztali gép csinálja és nem a laptop. A laptoppal semmi gondom nincsen, úgy megy mint a vihar. Ez a t7250 bivajerős egy proci. Az asztali gépemre ráver 10 másodpercet a super pi (1M). Az asztalimban egy Pentium D 805 2.66gHz @ 3.5 gHz van. Csereérett :( . Kicsit sajnálom is, mert remekül szolgált és nem is volt óccsó :W , igaz már két és fél éve vettem... (ez már majdnem off :) )

(#3022) Kirbly


Kirbly
aktív tag

Hali nepek!
Valaki elmondhatna vegre nekem, hogy mi a nagy budos igazsag!
A kerdes a kovetkezo: ha jelenleg sokat hasznalom halozatrol a gepet akkor mi legyen az akksijaval? Hallottam mar annyi mindent a temaban, hogy tenyleg nemtudom eldonteni mi a jo az akkunak. Toltsem fel, vegyem ki, vagy meritsem le felig es ugy vegyem ki, esetleg marhara ne foglalkozzak vele, mert a toltesvezerlo ugyis vigyaz ra? Szal nagyon nemtudom mi a jo. Amugy egy NX8220-asrol van szo. Ha vki tudja mi lenne a jo az mondja el legyen szives! Elore is koszi!

Mi? Nem tetszik ez a sor? Hívja a 06-80-NA-ÉS-AKKOR-MI-VAN ingyenes számot…

(#3023) ABE válasza Kirbly (#3022) üzenetére


ABE
őstag

Szia!

Elmondom a tapasztalataim:

1. Ismerősöm mindig hálózatról használja a gépet, akksit nem tartja a gépben. Néha beteszi, lemeríti, feltölti, majd megint kiveszi 2-3 hétre. 1,5 év után olyan az akku, mintha új lenne.

2. Anyum hálózatról használja mindig a gépet, de az akkumulátort nem veszi ki. Közel egy év után tökéletes az akksija, nem érezni elhasználódást.

3. Én nagyon vegyesen használom a gépet, naponta többször megy töltőre, és akár 2-3-szor is lemerül az akksi naponta. Néha nem tudom teljesen feltölteni, szóval rendszertelenül használom. Az előző gépemnél kevesebb, mint egy év alatt 33%-os lett az elhasználódása.

Szerintem a konklúzió (saját tapasztalatok alapján): ha folyton hálózatról megy a gép, végülis mindegy, hogy hol az akku. Ha gyakran megy akksiról is, gyakran meríted le és töltöd fel, akkor óhatatlanul el fog használódni.

Szerk:

Még egy dolog: hallottam már olyanról is vitát, hogy meddig kell lemeríteni az akksit. Egyesek szerint sosem szabad 5% alá menni, mások meg maxig merítik, mert különben az elektronikája megbolondul, és rossz adatokat fog tárolni a kapacitásról. Én a boltos tanácsára 5%-ra állítottam be, hogy meddig merülhet az akksi, de nem tudom, ez mennyire volt helyes. Személyes tapasztalat: az elhasználódás mértékét lehet csökkenteni, ha totál feltöltöm az akksit (mondjuk 8 órát a töltőn van), és hagyom addig lemerülni, hogy az akksi elektronikája kapcsolja le a gépet. Pár ilyen ciklus után jó pár percet sikerült nyernem.

[ Szerkesztve ]

(#3024) Kirbly válasza ABE (#3023) üzenetére


Kirbly
aktív tag

Koszi!
Akkor jo helyen van benne, max ha aramszunet van akkor is megy a gep :D
Nemsokara meg nem ilyen fix helyen lesz a gep, h mindig halozatrol menjen :)

Mi? Nem tetszik ez a sor? Hívja a 06-80-NA-ÉS-AKKOR-MI-VAN ingyenes számot…

(#3025) bezzeg


bezzeg
csendes tag

Sziasztok!
Volna egy kis problémám.Megkértek egy gép újratelepítésére.A hátoldalán HP Pavilion tx1000 szerepel az elejére pedig tx 1230la notebook van cimkézve.Akkor most melyiknek higyek? Még egy bibi van. Agépet Peruban vették és nagyon szép spanyol nyelvű vista van rajta:) Le kellene magyarra cserélni.Igazából nem tudom csak vista vagy xp támogatása ia van? És honna tudnék drivereket szerezni hozzá.Úgy látom el van rendesen engedve extrákkal:beépített webkamera,bluetoot,ujjlenyomat olvasós login stb..

köszi előre is

(#3026) ABE válasza bezzeg (#3025) üzenetére


ABE
őstag

Hali!

Driver itt van XP-hez és Pistához is: [link]

Szerintem a TX1000 a sorozatot jelöli, a TX1230la pedig a pontos modell a sorozaton belül. :)

[ Szerkesztve ]

(#3027) a.t.t.i.


a.t.t.i.
senior tag

Akksi ugyben annyit tudok:
engem az gyözött meg hogy az elözö notim(acer) akksiján alul volt az egyik támasztólába
a gépnek,tehát ha kivettem volna asztali müködésnél a gép billegett volna.
ebböl gondoltam hogy a gyárto ugy tervezte hogy folymatosan benne legyen.
kb 3éves a gép,az akksi mindig benne volt,és még mindig simán 2oránál többet bir.

(#3028) varadi_gergo


varadi_gergo
csendes tag

Hello mindenkinek! Van egy Hewlet Packard (HP 510) tipusu Notebook-om, nemreg vettem, es azt a figurat csinalja hogy amikor eszebe jut, akkor elfeheredik a kepernyo, es ugy is marad, de neha kek, zold vagy eppen rozsaszin. Nem vicc. Olyan mint amikor Paint-be lefestjuk a tiszta feher lapot egy bizonyos szinnel. Semmi nem latszik, csak az az aktualis szin. A furcsa az hogy a windows nem fagyik le, zene, meg minden mas aplikacio a hatterbe attol megy. Valaki hallott mar hasonlot? :F Koszi mindenkinek.

(#3029) spyduck válasza Gyurika007 (#3019) üzenetére


spyduck
nagyúr

Lehet kapni magyar bil.l fóliát azonkívül a winxp-t be lehet állítani, h magyar legyen a billentyűzet kiosztás (bill. beállításoknál!).

(#3030) spyduck válasza varadi_gergo (#3028) üzenetére


spyduck
nagyúr

VGA hibának néz ki, esetleg próbálj meg egy driver vagy bios cserét!

[ Szerkesztve ]

(#3031) bezzeg válasza ABE (#3026) üzenetére


bezzeg
csendes tag

Szia!

Köszi megvannak.
Majdnem mind. Csak a webkamerát nem találom (mármint feltelepítve) és egy hálózati csatoló hiba van.

(#3032) Maxiri válasza varadi_gergo (#3028) üzenetére


Maxiri
tag

Én elsőre a vga-drivert tippelem. De amint azt már írta spyduck lehet bios hiba is, vagy legrosszabb esetben hardveriális. Milyen vga van benne?

(#3033) bezzeg


bezzeg
csendes tag

Nos megint volna kis problémám:(

a spanyol vistát lenyomtam és magyart tettem fel a cimkén van windows vista home premium oemact hp
feltelepítettem azzal a kulcsal,de aktiválni nem lehet. Mi a bibi? Az oem??
akkor buktam a hivatalos kulcsot?

(#3034) ABE válasza bezzeg (#3033) üzenetére


ABE
őstag

Milyen Windows-t raktál fel helyette? Eredeti Vista Home Premium, vagy valami tört verzió?

(#3035) varadi_gergo válasza Maxiri (#3032) üzenetére


varadi_gergo
csendes tag

A VGA egy "Mobile Intel (R) 915GM/GMS, 910GML Express Chipset Family", a HP hivatalos oldalarol toltottem hozza drivert. Maga a Laptop is zsir uj a nyaron vettem. :O

(#3036) ABE válasza varadi_gergo (#3028) üzenetére


ABE
őstag

Milyen Windows-t használsz? Volt már valaha újratelepítve az oprendszer? Mióta csinálja ezt a hibát? Volt valami változás a szoftver vagy hardver környezetben, mikor elkezdte a hibát produkálni? Mennyi üzemidő után szokott előjönni a hiba általában? Lehet látni benne valami rendszerességet? Valami vírus esetleg nincs a gépen? Nem tartom kizártnak, hogy szoftveres gond legyen, de akár VGA vagy memória hiba is lehet. :F Kicsit részletesebben írj a körülményekről, hogy el lehessen indulni valamilyen irányba a hibakeresésnél.

[ Szerkesztve ]

(#3037) BluEyes válasza varadi_gergo (#3035) üzenetére


BluEyes
őstag

Drivert az Inteltől szedj.
Biosba belépve, Win csökkentett módban, Memtest futtatása közben, Live Linux futatása alatt is elmegy a kép? Ezek egyike se használja a windowsos drivert. Ha ilyenkor is hiba van, akkor nem driver, hanem hw szarság van.
Van valami jellegzetessége a hiba előfordulásának? Pl. valamelyik program alatt, valamiket egyszerre elindítva, x idő után, satöbbi.
Processzor mennyire meleg (Everest megmondja), ventilátor megy-e folyamatosan, illetve megy-e egyáltalán?
Futtass le egy alapos memóriatesztet is.

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#3038) ABE válasza BluEyes (#3037) üzenetére


ABE
őstag

Nekem nc4400-ra nem engedte feltelepíteni az Intel oldaláról származó VGA drivert. :F

[ Szerkesztve ]

(#3039) ABE válasza ABE (#3038) üzenetére


ABE
őstag

Mégis sikerült felraknom az Intel VGA driverét. :) Eszközkezelőben manuálisan frissítettem a drivert, és ezután már a telepítő sem szórakozott, hogy nem talál jóváhagyott eszközt. Mondjuk érteni nem értem a dolgot, hogy előtte mi nem tetszett neki...

Arra valakinek nincs ötlete esetleg, hogy hiába állítom be NHC alatt, hogy az alapértelmezett akkumulátor ikont rejtse el, mégis állandóan ott figyel a Windows saját akksi ikonja? Nekem elég lenne az NHC sajátja is, nem kell mellé még egy feleslegesen. :(((

(#3040) bezzeg válasza ABE (#3034) üzenetére


bezzeg
csendes tag

Eredetit! Céges csomagból ,de a kulcs az ami a laptop alján levő windows-os cimkén van.Az meg olyasmi hogy:Windows Vista TM Home Premium OEMact

(#3041) ABE válasza bezzeg (#3040) üzenetére


ABE
őstag

Csöppet elbizonytalanodtam... Ha ugyanazt a változatot raktad fel, és mégsem okés, akkor valószínűleg tényleg az OEM verzió a ludas. Ezt most passzolom. :( Talán a Vista topicban tudnak infót adni: [link]

[ Szerkesztve ]

(#3042) varadi_gergo válasza ABE (#3036) üzenetére


varadi_gergo
csendes tag

Igazad van, reszletezhettem volna jobban is a problemamat. Akkor sorban valaszolok mindenre, tehat egy HP 510-es laptoprol van szo ami azt a figurat csinalja hogy bizonyos idokozonkent elszinezodik teljesen a kepernyo, ugy kell elkepzelni tenyleg, mintha a Paint-ben lefestettunk volna egy feher lapot, az aktualis szinre. Es a meglepo tehat hogy nem fagynak le a programok a hatterbe. Az operacios rendszer amit hasznalok Windows XP - Service Pack 2, egy DVD-s valtozat, amibe benne van egy par progi is. Volt mar ujratelepitve az operacios rendszer nem is egyszer, igaz mindig ugyanaz. Most fogok megprobalni egy masikat. Hogy miota csinalja ezt a hibat, nem is tudnam hirtelen megmondani, de szinte azota amiota megvettem :-( Csak az elejen nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget, mert ritkan csinalta. Az uzemido az valtozo, most peldaul mar nem csinalta 4 napja, pedig ejjel nappal megy. De elofordult mar olyan hogy naponta megcsinalta 2szer, 3szor. Epp ezert rendszeresseget nem velek felfedezni. Virusra azert nem gyanakodok, mert hat gyakran le van repitve rolla minden (formazva a merevlemez, es uj operacios rendszer) no meg a NOD32, allandoan van frissitve. Vegul is nem olyan nagy problema mert garanciaba van, csak az a baj hogy Magyarorszagon vettem, es kihoztam az orszagrol, es ha meg lehetne oldani maskepp akkor nem szaladgalnek vele vissza Budapestig, ha nem muszaj.

(#3043) varadi_gergo válasza BluEyes (#3037) üzenetére


varadi_gergo
csendes tag

Igazad van megprobalok legkozelebbi windows installalasnal egy Drivert az inteltol leszedni. Az a baj tehat hogy ritkan csinalja az eszet, es semmi rendszeresseg nincs benne :(( Amit megfigyeltem hogy akkor ment ki legtobbszor a kep (jobban mondva akkor ontottek le egy vodor festekkel a kepernyot) ha Yahoo Messenger, egyszerre megy Winamp-al meg esetleg meg van nyitva egy ket weblap. De hat igazan nem latok osszefuggest ezek kozott. Igaz azota mar csereltem windows-t is es ezeknek a programoknak a verziojat. Amugy egy nagyon huvos laptoprol van szo, ami alig melegszik. A videokartya ventilatora csak akkor kapcsol be ha valami komolyabb jatekot jatszok. Most peldaul mar nem csinalta 4 napja ezt a figurat, pedig ejjel nappal megy, ezert nem gyanakszok tulmelegedesre. Ha 4 nap alatt nem melegszik tul, akkor 1 het alatt sem.

(#3044) ABE válasza varadi_gergo (#3042) üzenetére


ABE
őstag

Ezek alapján én azt mondom, első körben valami nem kókányolt (értsd: tiszta, sallangmentes, egyszerű SP2-es) Windows-t lenne érdemes megpróbálni a legfrissebb driverekkel, és tesztelni pár napig úgy, hogy nincsenek feltelepítve mindenféle programok, hátha az kavar be. Ha mégis marad a hiba, akkor hardver hiba okozza a dolgot. Mivel kezdetektől fogva van ez a jelenség, a túlmelegedést kilőném, marad a VGA vagy a memória hibája. Mindenesetre egy memória tesztet mindenképpen futtass le, mielőtt szervizbe rohannál a géppel, esetleg próbáld megcserélni a memória modulokat, illetve egyenként letesztelni, kivenni a gépből. Egyelőre ez jutott eszembe. :)

(#3045) Maxiri


Maxiri
tag

Hali! Egy csepp segítség kellene. A régi F.01 -es BIOS-t frissítettem F.09 -re és tök jó meg minden, nem ehhez kapcsolódik a kérdésem :) . Naszóval, Én hol tudom beállítani a videomemória méretét? A BIOS-ban nem tudom, mert már legalább 4× végignéztem az egészet. 6720s -em van, gma x3100 -al, ami 384 vagy mennyi osztott memóriát tud kezelni elméletileg. Ötlet? Megköszönném! :)

(#3046) spyduck válasza Maxiri (#3045) üzenetére


spyduck
nagyúr

Nem tudod állítani mert autómatikus, amennyi kell neki azt elveszi a rendszermemóriából!

(#3047) Csabcy válasza Maxiri (#3045) üzenetére


Csabcy
tag

hi

nem lehet állitani automatikusan vesz el a rendszermemóriából szükség szerint. De ha csak 1 GB ramod van akkoe masz 256MB-ot tud elvenni, ahoz hogy 384-hez hozzá tudjon jutni
legalább 2 GB rendszermemória kell.
Egyébként ha futtatod az everestet és elinditasz egy játékot akkor everestben látszik hogy több lesz a videó memória.

üdv

Csabcy

(#3048) spyduck válasza Csabcy (#3047) üzenetére


spyduck
nagyúr

De igazából tök fölösleges mert egy ilyen teljesítményű VGA max. 64mb-ot használ csak ki!

(#3049) Sipi16


Sipi16
senior tag

Helló!
Tervezgetek egy laptopvásárlást a közeljövőbe. [link] Ezt a gépet néztem. Nektek mi a véleményetek róla?

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#3050) spyduck válasza Sipi16 (#3049) üzenetére


spyduck
nagyúr

Hát szerintem az 530 az nem igazán jó választás!
Ez jobb (Notebookstore):

hpq nx6325
15.0" XGA (1024x768) antiglare TFT • ATI Radeon x1150 VGA
AMD Turion64 X2 (TL-52) • 512MB DDR • 80GB • DVD+/-RW
WiFi • Bluetooth • Windows XP Professional
renew • 1 év hp garancia
bruttó ár: 119988

Ezt a gépet volt szerencsém kipróbálni és sokkal jobb az anyagminősége!

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.