Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz kecsetif #44996 üzenetére
Ezen már túl vagyok.
Windows is újra raktam és úgy a megfelelő drivert de még mindig ugyan az a hiba.
Ezért gondoltam, hogy azt a csatit megnézném amit korábban írtak, hogy lehet fordítva van rákötve.
Kicsit félek szétkapni a gépet ezért nem lenne jó megoldás ha egy USB s wifi adaptert használnék?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
kecsetif
aktív tag
válasz MrSealRD #45000 üzenetére
Annyira azert nem draga, ha eleg a FirePro W5170M es sajat kezuleg beleraksz vagy sajat rendszergazdaval belerakatsz egy darab 8 gb memoriamodult es egy m.2 SSD-t az oprendszernek.
Ezek a bovitesek nem roviditik meg a garanciat es barki meg tudja csinalni csavarhuzo nelkul 2 perc alatt.[ Szerkesztve ]
-
-
Gedeon31
addikt
Tudnátok segíteni hol tudom a HP 450 laptopnál a bluetooth be kapcsolni? Régóta nem használtam és most nem találom.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
vettem egy használt 8470p-t, és eddig minden öröm és bódottág, viszont van egy kis probléma: az eszközkezelőben van egy ismeretlen "alapvető rendszereszköz", és lövésem sincs hogy mi lehet az. a windows update szépen leszedte a legtöbb drivert, illetve volt néhány amit én raktam fel, de ötletem sincs hogy mi lehet az ami kimaradt. ötlet, bárki?
amúgy nagyon bejön a gép, egy igazi tank, még a billentyűzet is egész jó pedig nagyon tartottam ettől a szigetes kialakítástól - bár hogy nincs belőle háttérvilágításos az nagy mínusz pont.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
bajuszatti
tag
Nekem is volt egy kis probléma a notebookomban (HP Pavilion 15-ak002nh) lévő Broadcom BCM43142 típusú WIFI Adapter-rel, egyszerűen gyenge volt. Windows 8.1 Pro 64-bit fut jelenleg. Tavaly vettem egy TP-Link WN-722N típusú USB Adapter-t, feltelepítettem és azzal már működött szépen a dolog.
Kipróbáltam azt is hogy Windows Update-tel frissítettem a Broadcom drivert, és azzal is jól működik. Egyébként jó, ha van egy tartalék USB adapterünk, valamikor csak szükség lesz rá, ha a helyzet úgy kívánja.
[ Szerkesztve ]
-
Koppy96
tag
Sziasztok. Írtam már egy másik topicba, de gondoltam itt is felteszem a kérdést, hátha valakinek volt már ilyen tapasztalata..
Tehát
Van egy HP Elitebook 8560W tipusú laptopom.
Használtan vettem egy éve és akksi nélkül használom töltőről azóta is.Pár napja történt, hogy nem indult be első pár próbára. Kihúztam, visszadugtam és működött.
Ezután többször is előfordult, hogy nem indult be első próbára, csak ha kihúztam.
Elkezdtem akksival használni, hogy ne szálljon el ha ilyen van.Azóta rájöttem hogy lehet működésre bírni: beindítom a gépet, bedugom a töltőt a gépbe és a konnektorba, ekkor még nem tölt, csak miután 1-2x kihúztam a konnektorból.
Az adapter sosem volt elejtve, a kábel nem volt megtörve, mindig szépen összehajtva volt tárolva. Kipróbáltam, hogy bedugtam egy másik 220-as kábelt az adapterbe ( ami a konnektortól megy az adapterig ) és azzal is ugyan ezt csinálta.
Lehet az adapternek van baja ? Vagy az AC Jacknek ?
Az AC Jack-ben lötyög a töltő vége, mióta megvan, de ha ott mozgatom nem szakad meg a töltés.Telefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
jegenye77
addikt
Na az lett nálam is,hogy usb wifi adapter és van normális sebesség. végre
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
MrSealRD
veterán
válasz kecsetif #45002 üzenetére
Multicégnél ez nem ilyen egyszerű. Igazából egy 6700HQ/16GB RAM/ integrált GPU, 256 SSD elég. Más elvárás nincs. Mondjuk ilyen kiépítést pont nem találtam sehol a neten, hogy az árát tudjam viszonyítani.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy azt vettem észre, hogy olyan kb negyed óránként pattan egy picit a hangszóró a Probook 450G4-emmel. 2 hangfallal tudtam kipróbálni ,mind2vel csinálja, régi laptopommal nem volt ilyen mi lehet a probléma?hogy tudnám megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
A hp probook 650 g1, es egy hp elitebook 850 g1 kozott milyen kulonbsegek vannak? (Minoseg, stb)
#proudfather
-
kecsetif
aktív tag
válasz papeti01 #45014 üzenetére
Mind a ketto mar jo minosegu gep. Nem csak "egynyari" kaland.
A probook a belepo szintu uzleti, az elitbook pedig mar az igenyesebb uzleti. Mindkettoben van 2 mem foglalat, max 16 GB. Mindkettohoz van gagyi es hasznalhato kijelzo. De a biznisz gepek nem is a csilivili kijelzorol hiresek. Tudtommal egyikben sincs 4 magos proci. A bill. mindkettoben minosegi.
Elitbook: aluminium-magnezium vaz, fedlap massziv, egykezzel nyithato, jol birja a strapat (por, froccseno viz, razkodas, ho), vekonyabb (2,2 cm),1,9 kg-tol indul. Belul is igenyesebb: jobb huto, m.2 csatlakozo, csak jo minosegu wifi kartyak.
Probook: muanyag vaz, fedlap csavarodik, zsaner eros. Vastagabb (2,5 cm), nehezebb (2,3kg). mintha ebben nem lenne m.2, de majd kijavitanak a szakertok. Plusz szereltek gagyi wifi kartyakkal is, de legalabb van 2 antenna. Van soros port (nem, nem a Gyuri). Altalaban olcsobb.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kecsetif #45015 üzenetére
A 650-es jóval komolyabb a 450-esnél, többet tud, erősebb kialakítású. Teljesen más a háza, mint a 450-nek. Mégis mindenki a 450-est viszi, a 650-es alig kell valakinek
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
takilevi
csendes tag
sziasztok!
szeretném bővíteni a Probook 450 g2- met 8 GB RAM-mal, a kérdésem az lenne hozzátok, hogy a meglévő 8 GB-tal együtt fog-e tudni működni a később várásolt 8-as vagy ez csak úgy fog menni Dual-channelben hogyha egy packot veszek rögtök (2x8 gb)??Ezt a ram-ot néztem ez elvileg kompatibilis a gépemmel.
válaszokat előre is köszönöm
Taki -
motm70
csendes tag
Sziasztok,
HP Probook 450 G4-essel szenvedek, hivatalosan csak a Windows 10 támogatott, de kénytelen vagyok a Windows 8.1 -est használni, de ezzel az OS-el a grafikus kártyát nem tudom telepíteni ( Intel 620 ), nem engedélyezi. Helyette a Windows egy alap meghajtót rak be, megkapom vele is a 1920x1080 -as felbontást, de pl, külső monitort a HDMI-n nem ismer fel
Sikerült -e valakinek ezt a problémát megoldania ?U.I.
az Intel oldaláról letöltött driverekkel sem ment a telepítés. -
Kazimír
őstag
Sziasztok,
A HP Probook 4540s gépemet szeretném egy picit frissíteni:
- 4Gb RAM mellé még 4-et . Jelenleg ilyen fut a gépen. Nem tudom beszerezhető-e még vagy érdemesebb más után néznem?
- a DVD helyére pedig szeretnék egy SSD Caddy-t . Ennél mire kell figyelnem? Van-e ajánlott beszerzési forrás?Köszönöm a segítséget!
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
meroly
veterán
HP Compaq 6720s ennyiért ok? A tab hiányán kívül kicsit karcos még, eredeti töltő jár hozzá.
Impossible is nothing
-
b0rZ
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy HP ProBook 4530s típusú gép.
Utoljára tavaly nyáron volt használva, akkor tökéletesen működött egy 64GB-os Samsung SSD-vel.
Most elővettem, és kicseréltem az SSD-t egy 128-as Kingston-ra, majd újra szerettem volna telepíteni.
Igen ám, de sajnos ez a nyavalyás kizárólag a system diagnostics menübe hajlandó bootolni, hiába nyomok F10-et, F9-et, vagy akármit is.
Próbáltam már BIOS-t frissíteni pendrive-ról (Windows+B kombóval indítás), de a bios update képernyő se jön elő (csak villog a caps lock és sötét a képernyő, nem történik semmi)
Próbáltam az akku és táp le, majd power gomb hosszan nyomás, utána újra bekapcs de ez sem segített.Van esetleg valakinek ötlete, mi a rossebet lehetne még tenni azon kívül, hogy falhoz csapom?
-
pajszer91
tag
Sziasztok
Vettem a HP pavilion g61209eh notebookba, egy Intel 7260 Dual Band ac, wlan kártyát, bele raktam, de azt írja, hogy: Wireless module not supported. Wlan module id 702. Van mód rá, hogy működésre bírjam?
-
veterán
-
veterán
sziasztok
Barátnőmnek kinéztem egy hp laptopot és efelől szeretnék érdeklődni, hogy mennyire jó vétel lenne ez?
játék nem lenne, inkább böngészés fotószerkesztés (Photoshop) ezért nézelődtem ips paneles gépek után. egészen megtetszett hogy ez az és még van nagy tárhely + ssd is benne.
Várom a véleményeket.
Köszönettel
Petieॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
takilevi
csendes tag
sziasztok!
RAM-ot szeretnék bővíteni a hp probook 450 G2-es gépemben. EZT a RAM-ot szeretném megvenni, a meglévő 8GB mellé.
A kérdésem az, hogy ez együtt fog-e tudni működni a most bent lévő 8 GB-tal, vagy csak akkor hogyha ezt párban veszem?tudom hogy már feltettem ezt a kérdést, csak nem kaptam rá választ
Üdv
Taki -
kecsetif
aktív tag
válasz takilevi #45034 üzenetére
Elvileg mennie kell, ezzel a sebessegel es merettel a DC tamogatott. Nyilvanvaloan a "gyengebbik" modul idozitesei szerint.
Ha a linkelt boltbol veszed, emlekeim szerint vissza is cserelik, ha a geped valami miatt pont azt a modult nem szeretne. De azert ezt megeri elore tisztazni veluk.
Amugy egy bios frissites nem art, mielott belevagsz a dologba.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
egy 8470p-n nem akaródzik menni a kamera.
Windows 10, Skype alatt (csak ott próbáltam... mi mással lehetne tesztelni? ) világít a visszajelző LEDecske, teker a körbe-körbe, de nincs kép.
Beállítási lehetőségek vannak, Device managerben HP HD webcam [fixed] eszköz található, de nincs kép.Mivel lehetne tutira tesztelni?
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
kkdesign
senior tag
válasz Lacielvtárs #45041 üzenetére
megnéztem, frissítettem is, de sajnos ugyanúgy ez a baj
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
kkdesign
senior tag
válasz Lacielvtárs #45044 üzenetére
Minek a közelbe külön ilyen? nekem a hangkártyába van integrálva
Hát látod, én is viszont ha kihúzom a fejhallgató dugaszból tehát ha a laptop hangszórót használom akkor nem produkál ilyent.
-
-
szotadi
tag
válasz Lacielvtárs #45046 üzenetére
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Lacielvtárs #45048 üzenetére
Mindenre IS jó
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest