- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowik
tag
válasz Hisztogram #30456 üzenetére
"Ha igaz ez a specifikciós lista akkor nincs dedikált video kártyád, emiatt a videólejátszásokkal gondok lehetnek"
"A képernyő felbontása viszont kiváló(viszi a fullHD-t)"
De akkor ez ellentmondás, nem?
Nem akartam még kibontani a gépet(hátha eladom), így nem is tudom kipróbálni, hogy viszi-e a HD-t.
A SONY oldalán azt írja: "Videokártya neve Intel® HD Graphics 3000" ebből én arra következtetnék, hogy viszi a HD-t. -
premete
veterán
válasz Hisztogram #30456 üzenetére
Mióta ultrabook a 23.9 mm-es vastagság? Abban sem vagyok biztos, hogy üzleti a cucc, nemhogy prémium, abban igazad van, hogy gyenge a proci benne.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Répapüré
tag
válasz Hisztogram #30436 üzenetére
Köszönöm szépen.
Remélem, elég egy tisztítás!
Közben leírom a tapasztalatom, hátha segít valakinek.
A szám.gép asztalomon a pc-m van ,így a laptopot üvegasztalra tettem.
Ma a megnéztem, a laptop ventilátora már alig hűtött,/lecsökkent a hőfok/,viszont az üveglapot alulról megfogtam és totál meleg volt amit visszasugároz a gépre.Az asztal gyártásához használt üvegtípus sokáig tartja a hőt,de rosszul vezeti...
Az üveg rossz hővezető, nem jó rajta laptopot használni.
A munkám miatt sokat kellene tudnom az üvegről, ezt is tudtam, de valamiért ha nem dolgozom,nem érdekel az üveg hővezető képessége.
Bárki kipróbálhatja.A gép alatt meleg, 20 centivel távolabb jóval hidegebb.[ Szerkesztve ]
-
sdombi
tag
válasz Hisztogram #30424 üzenetére
Kössz a tippet, már úgy is azon gondolkodtam, hogy itt szétszedés lesz... Amúgy live ubuntu nem akart felmenni, vmi vga hiba miatt. Egyébként hang van, mert BIOS-ban pl pittyeg a noti, ha valamit rosszul nyomogatok.
-
V1 zolee
tag
válasz Hisztogram #30410 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
adidas4death
aktív tag
válasz Hisztogram #30358 üzenetére
de lehetne azzal is de az az aktuális, már belakott rendszert mentené le. A HP progija pedig a friss telepitési állapotot akkor inkább felteszek én egy win7-et "valahonnan" (mivel erről itt nem beszélünk )
Renegade100
engedi a 4.-et kiirni akárhányszor mert nem tudja befejezni az irást. mindi kidobja a lemez ellemőrzés résznél, hogy "nem lehetett befejezni a műveletet" vagy vmi ilyesmi. :/Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Peczek
aktív tag
válasz Hisztogram #30347 üzenetére
Köszi, egy upgraden én is gondolkodtam, nem tudom, hogy egy ilyen régi gép mit szól a 8-as (vagy 7-s) windows-hoz. Már csak egy kérdésem van, mi az a lapozófáj ? (azon kívül, hogy be kell állítani a méretét).
Ez az a méret amit a HD-n foglal el rendszer, ha a RAM elfogy alóla ? -
Peczek
aktív tag
válasz Hisztogram #30340 üzenetére
Ok, tehát állítsa be a windows, ugye? De ha én állítom be, akkor a kezdeti méret 2 GB, illetve maximális méret 8 GB ?
Szerintem a 32-es op rendszer nem lát ennyit, de hogy mennyit lát, azt hol tudom megnézni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest