Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

válasz Cartman023 #26209 üzenetére

elég bonyolult a dolog, mivel a win csakis elsődleges partícióra megy fel. szóval ha törlöd a mostani C-t, akkor azt feloszthatod kettőre, de ügyelj arra, hogy maximálisan 4db elsődleges partíció lehet egy merevlemezen: 1. C: rendszer ; 2. a D: RECOVERY, ami most is van, 3. a win7 csinál magának egy 100MB-s partíciót rendszerműködéshez és 4. van egy HP_TOOLS partíció (ha még nem gyalultad le...) ezek mellé nem tudsz még egyet csinálni, valamelyiket (sztem a hp tools-t) érdemes legyalulni és elfelejteni...
    én úgy szoktam, hogy C-re megy fel minden program, és esetleg a dokumentumoknak csinálsz egy másik partíciót, hogy ha gigszi van, akkor csak a rendszerlemezt húzod újra.

(#26210) ::Trunks:: legyalultad a recovery particion-t? :F ha az megvan, akkor boot-kor esc-el kilépsz belőle, és kiválasztod a recovery opciót. ha llano drivert akarsz feltenni, akkor ajánlom ezt. vagy szedd le a gyártó oldaláról a catalystot.

(#26212) sagit : nem lehet, hogy csak a letöltésvezérlővel van hiba? akkor hiába rak bele új akksit azzal sem lesz jó... vagy rosszul tudom?

Új hozzászólás Aktív témák