Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz safifoto #17150 üzenetére
Ez anno nekem is nagy dilemmám volt, hogy Core i3 vagy Core i5. Aztán AMD lett.
A Core i5 úgy tudom, hogy csak a Turbo Boost miatt számít jobbnak, a PH! szerint most még nem éri meg az árkülönbözetet.
Bár ez az 560M órajelben is magasabb, mint a 370M, meg ugye ha még a Turbo Boost-ot is ráküldi.Na mindegy, valami szaki majd jobban útbaigazít, meg én nem vagyok az.
spyduck: Akkor minek gyártják a Core i5-öt, ha az i3 is felesleges?
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bobyjack #17156 üzenetére
örülnék, ha jövö héten megérkezne, filmek, képek, doksik miatt. most pendrive-ról nem olyan kényelmes..
de ez a gyári recovery ez igen tetszett, szépen feltett minden drivert, penge nagyon, SSD is teszi roppant gyorsan és hangtalanul a dolgát, akku üzemidöre is jó hatással van
I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
kb 26-27mp a boot idő bekapcsolástól számítva, tehát a gomb megnyomását már bele számoltam és 27mp után már tudom indítani a chrome-ot. a lekapcsolás is iszonyat gyors.
-
Magnum_
nagyúr
válasz koshmar #17160 üzenetére
nincs recovery visszaszámlálás. van 1-2 rendszer indításával egyidejűleg induló program, de azok maradnak is. nekem fontosabb az, hogy openoffice, skype, stb rögtön induljon és gyorsan indulnak is. nézek egy kikapcsolást, pill
kb 7mp a leállítás. SSD-nél nem érdemes hibernálni.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
-
fkenny
senior tag
Hol tudok beépítőkeretet szerezni a dvd helyére a hdd-nek? Mert 1 64GB-s ssd költözne be az optika helyére, mivel az tök felesleges.
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
Magnum_
nagyúr
válasz koshmar #17169 üzenetére
elitebook esetében nem érinti a merevlemez csere, de gondolom a többinél sem, nincs lematricázva, stb. sőt, vihetem a gépet szervízbe hdd nélkül is, senkinek semmi köze hozzá, hogy mit tárolok rajta. a ram csere se érinti a garanciát.
-
koshmar
addikt
válasz CharlieDrop #17172 üzenetére
Soká lesz még olyan játék, aminek tényleg kell az 1536 MB-os videokártya.
-
koshmar
addikt
válasz CharlieDrop #17178 üzenetére
Mindig megígérem magamnak, hogy körültekintőbb leszek, de sosem sikerül.
Én minden nap benézek valamit.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Magnum_
nagyúr
-
fkenny
senior tag
válasz adnoctum18 #17186 üzenetére
a trackpointokon is megy a scroll, csak tudni kell használni
MÁS: Am ha játszani akartok a notin úgy mint asztali pc-n ajánlom figyelmetekbe ezt a fórumot, itt vannak pár jó kis külső pci-e kivezetések a vga-nak. Tervbe van véve hogy én is beszerzek majd 1-et [link]"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
fkenny
senior tag
válasz adnoctum18 #17189 üzenetére
A régi EB-ken is volt külön gomb mint a thinpadeken. Ha nincs rajta BOCS a beszólásomért
-
fkenny
senior tag
válasz CharlieDrop #17188 üzenetére
Miért? Én pl 2 19"-os analóg monitort akarok hajtani és mivel csak 1 analóg kimenetem van az átalakító drága, meg ha néha-néha LAN van jól tud jönni, meg így még kevésbé melegszik a gép ha ki van kapcsolva a belső vga ergo halkabb is. Mivel én magam csinálom meg ezt az átalakítót így dokkolóként is szolgál majd.
-
koshmar
addikt
válasz fkenny #17185 üzenetére
Ahan.
Nekem is jó választás lenne egy SSD, mert a 320 gigás winyómon csak a COD6 van, meg a 2 gigás kis mappám. Ennyi. Ja és ugye a W7 Pro 64 bit, ami össz-vissz 21 giga.
Ha lenne rá pénzem, én is vennék..
Most számolgattam, hogy elég lenne-e egy 40 gigás.
Ha azt vesszük alapul, hogy a 40 gigából 7-10%-amúgy sincs meg, plusz még rámegy a W7, plusz még hagyd szabadon a 10-30%-át...kb. 14-15 giga maradna szerintem.Csak nem tudom, hogy az SSD-knél is úgy van-e, hogy minél több dolog van rajta, annál lassabb.
-
grex4
aktív tag
skacok. Cserélt már valaki merevlemezt egy G62-es notiban?
odaáig megvok hogy kiemelem a vinyós rekeszt a gumitalpakkal de azt a kis kábelt a szalagnál fogva kell felfele kihuzni? (kis ezüstös "fogóka" lehet)
kézikönyvbe szerintem jol értelmeztem de megerősités kell! köcceTibii91
am ssd-n kell egy 10%szabad hely, ha az megvan és ismeri a TRIM parancsot dekát sem fog lassulni soha.
ha megvan szintén a hely de nincs TRIM akkormeg néha ssd defrag progit futtas le és visszagyorsul.
nekem pl trim nélküli van és nem lassult...sőt..üdv
-
Mr.Skyline
senior tag
válasz Mr.Skyline #17017 üzenetére
Na most már talál hibát a HP tesztprogija is:
Beszéltem a HP ügyfélszolgálatával, és mivel még a gyári garancia idő tart, ezért kapok új akku-t, eléggé gördülékenyen sikerült elintézni.
Annak ellenére, hogy a termékkel baj van HP szolgáltatásaival meg vagyok elégedve.
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
fkenny
senior tag
válasz Mr.Skyline #17196 üzenetére
Jó hallani hogy nem kell a gépet meg az akut sem elküldeni, hanem küldenek másikat szó nélkül. Mit mondtak mikorra kapod meg?
szerk: Azért kérdezem mert hirtelen 50%-os elhasználódottságom lett 2 használat után... meg fel sem ismeri a progi...[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
válasz koshmar #17192 üzenetére
Friss állapotához képest a TRIM mellett is lassul (a tesztprogramok alapján), de csuda gyors úgy, is; most tök mindegy, hogy 100 vagy 60 MB/s pl. a szekvenciális írás.
Az oprendszer szempontjából fontos kis fileoknál (4k) összehasonlíthatatlanul gyorsabb, mint a HDD. Kb annyival, mint az elérési idő.
-
hubi85
csendes tag
Sziasztok!! remélem tudtok segíteni!Van egy problémám!Nemrég vettem egy hp nc 6220 laptopot! win7 van rajt jelenleg de gyárilag ugye xp vel adták!melegedhet a laptop attól hogy nem az xp hanem a win7 fut rajta?amugy tökéletesen megy rajta!Nem nagyon értek hozzá sajnos!De a hozáértők biztos tudnak tanácsot adni mi lenne jobb ha hagyom a win 7-et vagy átrakom xp-re!!??Általába csak net szövegszerkesztő,nyomtatás, flash játékokra használom!A wifi ugyanúgy működik az xpn is?Mi a tapasztalatotok a laptopról?Esetleg tanácsok?Kérlek segítsetek!Köszönöm írhattok PÜ-ben is azt előbb észreveszem!Köszönöm!Aggaszt a melegedése!Everestel ha nézem mennyi a normális?Ha videót nézek nagyon meleg akár 90-92 fok a cpu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
- ÚJ HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebook garanciával!
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest