Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
válasz SeniorTilla #16200 üzenetére
külön partición volt 1 gyárilag belőtt ein, driverekkel mindennel, lefuttatam a biosban a visszaállítást és frankón minden be volt lőve rajta, na ilyen kell nekem!!!!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
rii
nagyúr
hello
hp dv7-es notebook nál hogy lehet belépni a bios-ba?
csak meg akarnám nézni, hogy a cd-rom bootolható-e
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
koshmar
addikt
válasz SeniorTilla #16199 üzenetére
Akkor valószínű, hogy félreértettem a bácsit,
Mondjuk nem csoda, mert a fele órát rendszeresen oroszul nyomta le...
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
veterán
-
veterán
válasz koshmar #16203 üzenetére
Na, mondjuk Szásáék nem tartoztak a világ élvonalába technológiai szinten már akkor sem. Az olaj és a haditechnika más kérdés, de ez már világpolitikai/gazdasági téma lenne, meg egy golyó a fejbe...
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
koshmar
addikt
válasz SeniorTilla #16205 üzenetére
Hát igen, az oroszokról, jobban mondva az országra kényszerített franya rendszerükről lehetne mesélni...
Mondjuk az infó tanárt speciel csak az orosz, mint nyelv érintette meg.
És ezt sikeresen integrálta a matekórákba is, például úgy, hogy az egész táblát teleírta oroszul...kezdve ott, hogy agyin, dva, tri, stb.Jéé, ez egy HP topik!!
-
veterán
válasz klambi #16201 üzenetére
A biosban nincs visszaállítás, szerintem a recovery-re gondolsz (indításnál F11). Ha ki vannak írva a recovery dvd-k, akkor azokról tudod visszaállítani. Ha nincsenek, akkor rendelned kell a HP ügyfélszolgálatától.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Új akksit kell vennem a laposomhoz, nemrégiben volt 1 adapterhibám, azt kicseréltem ugyanilyen minőségi hp-ra, de sajnos hazavágta az akksit is, azóta 20-30 percet bír maximum, de van hogy csak 10-et. Nézelődtem akksi ügyben, nem olcsó, kérdésem az lenne hogy mit érdemes csinálnom, újat venni, vagy a meglévőt újracelláztatni (1 ismerősöm ajánlotta fel, vannak ilyen kapcsolatai, 14-15-ből meglenne kb). Ha pedig újat, akkor milyet érdemes, utángyártott rendes HP 4400MaH-sat, vagy vehetek 7200-ast is, mint pl ez? Utóbbitól félek, de nem lenne rossz az a 12 cella, ez új korában sem bírt többet másfél óránál (8510p)
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
ui: Fontolóra vettem a lapos cserét is, de nem látok olyat, amire azt mondom megérné ráfizetni, elég jól összerakott kis gép ez.
Bár amit furcsállok, hogy a fullhd képet kiküldve HDMI-n plazmatévére itt-ott akadozik, amikor komolyabb részletet kell megjelenítenie, ez normális? Nem folyamatosnak kellene lennie egy ilyen procival és ilyen VGA-val? (HD2600) Természetesen a háttérben nem fut semmi, és teljesítménycentrikuson próbáltam (win7)."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
veterán
-
veterán
-
Magnum_
nagyúr
-
klambi
addikt
válasz SeniorTilla #16208 üzenetére
nekem boot-kor ha benyomom, vissza lehet állítani a rendszert, volt 1 külön recovery partíció..na de mind1
hol tudom megrendelni a hp-tól?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
rybank
senior tag
válasz SeniorTilla #16200 üzenetére
feltételezem a recovery partícióra gondolt.
-
veterán
-
n0_gAboR
őstag
válasz SeniorTilla #16219 üzenetére
Nekem ingyen rendeltek gyari recovery DVD-ket, viszont ki nem kuldtek, be kellett mennem erte.
-
zoli62
addikt
Mostanában a 6730s Vista Business-t futtató laptopon előfordult, hogy már alacsony töltöttség felett is figyelmeztetés nélkül kikapcsolt. Az akkumulátor állapota Hp teszt szerint jó. Mi a teendő?
-
sputyi70
aktív tag
Sziasztok. Gondolkodom egy HP Probook 4720s vételén. Milyen tapasztalaitok vannak ezzel a notival. Megbízhatóak-e. Összeszerelés minősége milyen?Van-e valami seria hiba amire figyelnem kellene a vételkor? Köszi a választ.
-
n0_gAboR
őstag
válasz sputyi70 #16224 üzenetére
Haveromnak egy muanyag probookja van. A gep halk, megbizhato, rendben van. A billentyuzete hasonlo mint az elitebook-e, az is rendben van. Viszont a muanyag fedlap es csuklotamasz eleg gagyi hatasu.
Az altalad emlitett modell viszont elvileg szalcsiszolt alu fedelu, igy mar rendben van -
koshmar
addikt
A zsanérja, amikor legelőször kinyitottam, iszonyat merev volt.
Azt hittem, hozom a nagy csőfogót...Most már bekopott, és sokkal finomabban jár.
-
koshmar
addikt
Na, írjatok valamit!
-
Importőr
csendes tag
Sziasztok!
HP 530 az üzenet tárgya. Akksiról egy percet sem megy (értsd. kihúzom a kábelt a gépből és azonnal leáll). Vettem használt, de eredeti HP akksit, azzal ugyanez a helyzet. Hasonló tapasztalat valakinek? Esetleg tud valaki segíteni abban, hogy leteszteljem az akksikat illetve az adaptert?
Köszi
és Üdvhttp://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=importőr&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
lowcallbus
csendes tag
Hali!
A következő a gondom. Szeretném végre magamnak feltenni a saját win 7-et a gépre, (dv6) főleg azért, hogy particionálhassam, ugyanis elegem lett a HP 600 gigás meghajtójából, ami mellé még berakták a recoveryt, meg kétszer száz mega nemtomminek particiót.
A Win sehogysem engedte ezt tovább bontani, se a sajátjával, se más programmal.Gondoltam, majd akkor telepítés előtt! Hát így sem engedi. Csak nézem a 4 meghajtót, amiből leformázhatom a C-t. Kösz.
Közben, mivel a telepítőt elindítottam, a win emiatt már nem idnul be, de ez nem zavar, mert ugyanolyanra vissza lehet csinálni bármikor.
Az érdekelne, hogy valaki tud-e olyan cuccot, amit ha USB-re felmásolok, akkor arról bootolva el tudok indítani vmi particionáló progit.
Azt tudom, hogy lehet USB-ről bootolni, csak azt nem, mit tegyek a pendrive-ra, hogy leradírozhassam a merevlemezt, és szétosszam magamnak.Ha nincs más, jó lesz CD is, valahogy kiírom, de így nem akarom visszatenni a rendszert.
-
pumukli23
senior tag
válasz lowcallbus #16245 üzenetére
Én régen a partition magic-et használtam, azt hiszem van cd-s bootolható verziója is.
(Valaki biztos megcsinálta már pendrive-osra is.)
Xp alatt fut, és simán lehet dobálózni a partíciókkal, win7 alatt múltkor rinyált nekem, szóval nem foglalkoztam vele. Annyira nem volt fontos a particiók aránya, ezért a win7 saját megoldását használtam, asszem 50-50%ra sikerült felosztani.
(A kötet zsugorításával kell kezdened, utána a maradék területből pedig létre tudsz hozni saját partíciót - Sajátgép, jobb gomb, kezelés, lemezkezelés)[ Szerkesztve ]
-
herendi
tag
válasz lowcallbus #16245 üzenetére
A Win7 telepitovel tudsz particiot torolni, formazni, letrehozni, nem kell semmi trukk. A telepites elso harmadanal tudod modositani a particiokat: ket valasztasod lesz talan "standard" es "advanced" vagy mi ez magyarul. Utobbinal lesz modod varialni.
Egy 100 mega koruli boot particio kell a Win7-nek, a tobbit oszhatod kedved szerint, de vigyazz, mert a recovery particiot is torolheted.
[ Szerkesztve ]
-
lowcallbus
csendes tag
-
Magnum_
nagyúr
válasz lowcallbus #16248 üzenetére
hogy kéritek el a HP-től dvd-n???
I humbly and respectfully decline™
-
herendi
tag
válasz lowcallbus #16248 üzenetére
"A telepítő tényleg nem enged variálni. Minden szürke, kivéve a C formázása. Hiába megyek a bonyolultabb beállításokra."
Nem ertem! Gyari Win7 DVD-rol bootolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest