Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
válasz zorro63 #16800 üzenetére
Igen, kiváló gép, nagyon szeretem, csak már fejen állok emiatt a gond miatt, és hát a szervizes ismerősöm sem valami talpraesett úgy látom (plusz amblokk utálja a HP notikat)
És itt Nyíregyházán sem sok lehetőségem van profi hozzáértőket keríteni, akik nem "gombolják le rólam a gatyámat" is javítás címszó alatt!
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
zorro63
csendes tag
Én a Hp szervízre gondoltam, de ott nem fogják az alaplapot javítani, csak cserélni, és feltehetően nem nyúlnak le nagyon. A kisebb szervízek esetleg javítanak is, de le is nyúlnak (tisztelet a kivételnek). A legbiztonságosabb ha megrendeled az új alaplapot a gyártó cégtől és saját magad beszereled, persze garancia csak úgy van rá, ha ők szerelik be. A lecke fel van adva.
-
CharlieDrop
veterán
én meg hogy jártam, késtek egy hetet a fizummal, erre az összes olyan 4320s elfogyott, vagy megdrágult, amit kinéztem
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Magnum_
nagyúr
lesz egy felesleges 2gb ddr3 1333mhz ramom, mert kicserélem a 2gb-s modult 4gb-sra valszeg. valakinek nem fog kelleni a 2gb modul?
I humbly and respectfully decline™
-
veterán
válasz Magnum_ #16786 üzenetére
A recovery 1. lemezét kell betenned, indul a telepítő, és mindig kéri majd a többi lemezt is. A végén kész, bármilyen HDD-re felteheted, ami az eredeti gépben van. Tehát az SSD-re is, ha erre céloztál
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz i are robot #16793 üzenetére
hmmm... nem voltak valami jól tájékozottak. Egyébként is, mi értelme lenne? Üzletire van, otthonira nincs nemzetközi garancia? HP WorldWide Warranty érvényes mindkét kategóriára.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
HaKo
aktív tag
válasz CharlieDrop #16803 üzenetére
Én is így jártam az Acerrel, csak nekem nem a fizetés késett, hanem addigra adtam el a régit. Úgyh most várok.
-
Magnum_
nagyúr
-
veterán
válasz zorro63 #16797 üzenetére
Ez a gép (nr lokalizációval) itthon nem került 300k-ba, ettől azért jóval olcsóbb volt. Két generációval ezelőtti széria, és a notiknál elég nagy az értékcsökkenés. Beszámítani cska nagyon alacsony áron érdemes bárkinek is, mert a hasonló gép tulajok, ha alkatrész kell, nem fognak sokat fizetni semmilyen komponensért, hiába volt anno jó drága.
-
klambi
addikt
valaki garival tapasztalat???
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
veterán
-
HaKo
aktív tag
válasz CharlieDrop #16808 üzenetére
Melyik kivitelt keresed?
-
koshmar
addikt
válasz CharlieDrop #16803 üzenetére
Ha vársz egy kicsit, lesz még.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Magnum_
nagyúr
-
HaKo
aktív tag
válasz CharlieDrop #16817 üzenetére
Azt vágom.
Akkor mennyi a felső határ? Sok helyen láttam 4320-kat. -
koshmar
addikt
válasz CharlieDrop #16816 üzenetére
Nekem itten azt mondták, hogy hiába bővítem 8 gigára is, sz*rt nem érek vele...
Nekem egy SSD kéne, de egyelőre ilyen árakon nem éri meg az -20 sec. a boot-nál.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
HaKo
aktív tag
válasz CharlieDrop #16821 üzenetére
Hát ja... a kisebb modell-t én pl azt hiszem nem is láttam 4 GB-al...
Amit én néztem az viszont valahol 1333 MHz-es memóriával valahol meg 1066-osal vannak?! -
koshmar
addikt
-
koshmar
addikt
válasz CharlieDrop #16826 üzenetére
Na látod az pont elég lenne.
Ezen nagyon el fogok gondolkozni.
-
koshmar
addikt
válasz HoryThePooh #16828 üzenetére
I live for speed.
Mindent megnézek..néz, de nem lát- nem biztos, hogy érteni fogom az adatokat.
-
Magnum_
nagyúr
válasz CharlieDrop #16826 üzenetére
hol? és 80 hol mennyié'?
én 64gb-t néztem ki. remélem, annyi elég lesz.
I humbly and respectfully decline™
-
hubi85
csendes tag
Tisztelt fórumozók!Van egy kérdésem HP NC 6220 am van!Mennyire melegedhet? Mert nekem elég meleg meg sokat megy a hűtése!Valami egyszerű megoldás amivel tudnám mérni a hőmérsékletet? (win7 van a gépen!)Mennyi a normális hőmérséklet?Sokat megy a gép leginkább csak netezek !Mi a véleményetek a gépről nemrég vettem!Megbízhatóság stb.?Szerintetek jó a kategóriájában?Köszönöm a segítségeteket!!Aki akar írhat pü-is!
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Ha kiveszem a vinyót a notiból, akkor működik frankón, viszont ha benne van akkor a bios már az elején megáll, vagyis szerintem inkább lefagy. Sata vezérlő meghibásodásra gyanakszom. Lehet ezzel kezdeni valamit? HP Pavilion dv5 1190eh-ról van szó.
Amúgy már tönkre ment a töltő, akksi, és az egyik ram modul borzasztó sokat hibázik. Most is ubuntu alatt vagyok a notivinyón külső kerettel.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
klambi
addikt
senki többet harmadszor a nemzetközi gari bővítésére?!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
foleba
csendes tag
Hello,
reménykedem benne, hogy Ti már hallottatok a HP új Rossignol változatáról...és érdeklődnék, hogy milyen véleménnyel vagytok róla. Én ezt a linket találtam róla: http://bit.ly/hc0lK9 -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. HP-nál hogy folyik gariztatás? Csak mert, ha én vennék USA-ban egy laptopot és ha lenne valami probléma vele azt Magyarországon is meg lehetne javítani garanciálisan? Ha kell akkor a típus a HP Envy 14.
-
Bsony
tag
van valakinek hp envy 17-ese? (olyan kéne aki használja is.
vagy esetleg ismertek e valakit aki ilyet használ? -
buherton
őstag
válasz n0_gAboR #16838 üzenetére
Nem hiszem hogy az lenne, mert ugyanaz a vinyó van külsőkeretben. De megpróbálom hát ha az. Igaz, dvd is satán van, és az működik. Érdekes.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
kem
addikt
Sziasztok!
SOS kérdésem lenne.
Ajánlottak egy ilyen notit, de nem tudom mennyit ér. Mennyiért lehetne eladni magyarországon?
HP Compaq 6910p
SPEC
=====Processor - Intel Core Duo2.2Ghz
RAM - 4GB
HDD - 200 gb
USB - 3 outputs
External source - CD/DVD Multi Recorder
Other Memory Source - SD Card/MMC slot
Wireless LAN - Yes
Graphics Card - ATI RadeonNos szerintetek mennyit ér egy ilyen masona?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- ÚJ HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebook garanciával!
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest