Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
nem, állítólag USB-s vezetéknélküli egér miatt is lehet.
6910p-be hány RAM slot van? 4db?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
pumukli23
senior tag
válasz koshmar #17762 üzenetére
Ha nem használod ki a 8 gigát, nem is fog
(Esetleg a dual channel miatt lehet kis gyorsulás, de annyit meg nem ér, mint amibe a ram kerül.. Persze ha kihasználod, akkor hasznos, minél kevesebbszer kell a vinyóhoz nyúlni az oprendszernek a virtuális memóriával, annál gyorsabb.) -
fkenny
senior tag
válasz koshmar #17762 üzenetére
Nem is arra kell, hanem mennyiség számít nekem jelenleg. Van mikor 3-4 virtual os-t használok, és minimum 1-1GB-t megesznek fejenként így lépnem kellett. Kövi lépés majd az ssd lesz, de az majd csak télen.
szerk:
A kis Szaros Eee pc 701-ben nekem 2GB ram van de még az is kevés..., de sajna nem fér bele több.[ Szerkesztve ]
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
zoli62
addikt
válasz SeniorTilla #17717 üzenetére
Köszi. Egyébként tényleg az volt, hogy nem is kapcsolt be. Amikor elkezdtem tölteni, akkor kb. 25%-os töltöttséget jelzett. Kb. meg is felel HP által is dokumentált évenkénti 20 %-os elhasználódásnak. A tartalék akkuval használva időnként előfordul, hogy 20 %-os töltöttség körül nem készenlétbe megy, hanem kikapcsol. Ez is a természetes elfáradás következménye?
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz pumukli23 #17767 üzenetére
Jaja, nem mindegy, mi a jelenség. Ha 20%-nál lekapcsol, az már az akksi halálát jelenti. Érdemes még megformázni, lemeríteni és tölteni párszor, de sokat már nem várnék tőle.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Z86
őstag
válasz adnoctum18 #17775 üzenetére
Hogy húzza az agyunkat
-
HaKo
aktív tag
Kezd nekem gyanússá válni, hogy mitől vannak a fagyások nálam. Először mindig a képernyőillesztő nem válaszol és helyreáll... Ez is mindig msn-hez kapcsolódó alkalmakkor jön elő... Aztán egy ilyen után meg akarok nyitni valami flash videót pl a youtube-on, akkor lefagy az egész gép. Csak kikapcsolással tudom újraindítani. Szerintem vagy a flash szar vagy az msn... Először asszem az msn fog repülni.
[ Szerkesztve ]
-
HaKo
aktív tag
-
koshmar
addikt
Nekem az asztalim anno naponta 2-3-szor újraindult.
És ezt elviselni másfél évig.Aztán egyszer k*rva ideges lettem (mert 30 percen belül harmadjára csinálta), szétszedem, majdnem kitéptem a tápkábelt, úgy megrángattam, azóta egyszer sem indul újra újra magától.
Bár ez más eset, mint a tiéd.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
zoli62
addikt
válasz SeniorTilla #17770 üzenetére
Nem minden esetben történik váratlan leállás. Amikor ez előszőr előfordult, akkor az eseménynaplóban az a bejegyzés szerepelt, hogy nem volt elegendő energia az alvóállapot kezdeményezéséhez.
-
Magnum_
nagyúr
válasz adnoctum18 #17775 üzenetére
offba tettem direkt. sorry.
amúgy bent van a 6gb. jól hangzik nagyon.
I humbly and respectfully decline™
-
válasz szabem #17742 üzenetére
Hellóóó!!!
Kösznöm, köszönöm!
Nézem sasolom. Ma voltam a HP World nél bent. Van AMD Athlon II X2 es P320 as procival 2 giga ram 320 as vinyó blabla és matt és bruttó 103 hát ha ok minden jövő hétvégén veszem is meg Köszi nagyon hogy írtál Nem tudtam hogy a tiéd Sempronos. Azok hangosabbak is álltalában. Szóval príma lesz. Köszi ezerszerIgen ez az a noti mániás! királyság köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
szabem
csendes tag
válasz Lalikiraly #17787 üzenetére
Halihó!!
Hát nagyon nagyon szívesen ez tényleg jó vásár lesz!!!
Ha még nem vettem volna meg 2 hete az enyémet most ezt venném én is!!
Nagyon jó szórakozást neked és sok örömet kívánok!! -
lennon 1
csendes tag
Sziasztok
Van egy HP Pavilion Dv6 készülékem.
Mai napon nem érzékeli a mikrofont a voip programok. (Skype, MSN, VoipCheap)
A Windows 7 hangrögzítő programján tökéletesen működik a felvétel, visszahallom a saját hangomat, tehát jó a beépített mikrofon.
Nem állítottam el semmit, és a voip alkalmazásoknál mégse jó.
A hangbeállításoknál a Conexant van engedélyezve, a Skype-nal szintén, de nem reagál semmire.
Esetleg van valakinek ötlete?[ Szerkesztve ]
-
-
jorden06
senior tag
Valaki komolyabb hozzáértő segítségét kérném:
nézegettem a gépemet a HWInfo32 programmal, és az alaplap résznél egy érdekes dolog tűnt fel. elméletben ugye a PM45-ös chipkészlet támogatja a DDR3-as memóriákat. neten pedig találtam ezt: DDR3-200pin Egy DDR2 foglalatba illeszkedő DDR3.
Hallott már erről valaki valamit?
-
adm
őstag
válasz jorden06 #17796 üzenetére
nincs és nem is lehet ilyen. a típus adatlapján sincs nyoma hogy nem szabvány ddr3 modul lenne.
és a vicc az hogy egy cl5-ös ddr2 800as modul hibahatáron belül teljesít a cl7 ddr3 1066-hoz képest, tehát értelme sem lenne.16core - 32thread - 64gb
-
Ugh
tag
Sziasztok!
A milyen notebookot vegyek topikból tértem át ide hozzátok, mivel most már ott tartok, hogy hp probookot vennék, 4520-ast, csak még az összeállításában nem vagyok biztos..
Elég jókat írt róla mindenki, talán csak a touchpad-al kapcsolatosan vannak problémák.. Ez mennyire szokható meg?
A különböző összeállításoknál melyiket érdemesebb megvenni szerintetek?
p360 es ati5470 vagy p6100 ati5470-el
Akkuidőre nézve mennyit bír dedikált videókártyával, illetve tapasztalat szerint mennyit bírna alaplapi videókártyával?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
- Lenovo L14 gen 2a Ryzen 5-5650U / 16GB RAM / 256GB SSD / EU Billentyűzet / 6 hónap gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest