- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyom76
senior tag
sziasztok nincs valakinek véletlenül eladó használt akkuja ?HP dv7 1008eg be kellene,mert a mostani nem jó,23 %-ot mutat de ha lehuzom a hál-ról akkor kikapcs a gép.azt irja hogy csatlakoztatva nem töltödik!!!gondolom az aksi halott!!KÖSZI KELLEMES ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!
-
chege
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hova fordulja kérdéssel, itt próbálkozom először.
Van nekem egy HP Envy 14-es gépem. Ebben van egy Ati Mobility 5650-es VGA és egy beépített Intel az i5 miatt. Ezek között lehet váltogatni, a fogyasztás csökkentése miatt.
Számomra ugy tűnik, mintha az Intellel valami gond lenne.Olyan gond van, hogyha pl altatásból ébresztek, akkor nincsen kép, szóval felnyitom nincs kép, vissza kell csukni, visszaalszik akkor megint van. Ha nézek egy filmet akkor néha előfordul ilyen szemcsésedés, olyan mintha kódolási hiba lenne, de ha az ATival nézem akkor nincsen. Esetleg van valakinek valami ötlete, hardver vagy driver hiba lehet?
Köszi
-
-
fkenny
senior tag
Sziasztok HP tulajok!
Kérdéseim lennének. Szám szerint 2
1. Mi a véleményetek a hp 625-ös AMD-s notiról?
2. Vélemény a HP szervizéről?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
magua.
tag
válasz
hp martin #15592 üzenetére
Első indításnál megadtál neki egy felhasználóneved (pl.:a neved) és egy jelszót, ugye?
Egyébként milyen Linux? Ubuntu? 10.04? Akkor kattints a megjelenő névre és add meg a jelszót.Ha nem jó recovery módban indítsd el (Grub loading közben esc). Mikor betöltött a rendszer (csak parancssoros) villog a promt és valahogy így néz ki: root@Laci:~# Ebből a Laci a felhasználóneved. A halt parancsal tudod leállítani.
De ez inkább a linuxos topikba való.
-
kacsyx
aktív tag
Mindjárt behalok!
Laptop elindít, asztal bejön, ikonok-fájlok asztalról eltűntek, HP driverek nincsenek betöltődve, a teljes asztal visszaállt alapértelmezettre.
Hagytam úgy mindent, restart, ugyanez, annyi különbséggel, hogy most megjelent az ikonok között a vezérlőpult is, viszont a Start menüben a legutóbb használt fájlok most nem látszanak.
Totál káosz az egész gép. Ikonok megjelenítése bekapcsolva, tálca ikonok megjelenítése bekapcsolva, de egyszerűen nincsenek ott a régi cuccok és nem tölt magától se vírusirtó, se HP program.
Plusz ami a legfontosabb, az asztalról minden excel és word dokumentumom eltűnt, hogy a !%!%+%+/+!=+-be.A szokásos profilomba vagyok bejelentkezve rendszergazdaként ahogy mindig.
Ötlet?
-
hp martin
csendes tag
Hali! Megvan az új HP WT275EA notim, de van egy kis baj...
ugye 1. indításkor telepítődik, regisztrálódik a linux, ami már a gépen van eredetileg.
Nem írtam fel vmi felhasználónevet és azt kéri a belépéshez. Hogyan tudnám ezt megváltoztatni/megtudni? -
gooool
őstag
Sziasztok!
Nagyon régóta nézegetem a notikat,csak az a baj,h rettentő maximalista vagyok.
Végre sikerült a kört a HP-ra,azon belül is az Envy és a Probook szériára szűkíteni.
A 17,3-as kijelzőt preferálom,hisz nem gond ha nagy a cuccos.
E kettővel milyen tapasztalatok vannak?Anyagminőség,kijelző,időtállóság?
Illetve ezen notikban van hely második vinyónak és van-e bennük vga slot?(főleg probook,ott jellemző a gyengébb grafika)Kösz a segítséget!
-
listván
tag
válasz
ZewaDeluxe #15147 üzenetére
A sok error azért van, mert a kedves HP szervizes kollégák ( nem tudom melyik szervizben volt) elfelejtették beírni a gyári számot, product numbert, más hasonlóan fontos adatokat.
Nálunk ilyen nem fordul elő.
Ezért a gép jelez.
Stereo hangszóró van benne, egy kábelen lóg mindkettő.Ha nem találtál még rá megoldást, hozd be hozzánk, próbálok segíteni.
Üdv,
István -
motogprossy
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15588 üzenetére
Úh nagyon szépen köszönöm, soha nem jöttem volna rá
Még annyi hogy az oldalsó gombokat is le lehet tiltani? számológép, web, stb... -
válasz
motogprossy #15587 üzenetére
Igen, a BIOS-ban lehet beállítani.
-
motogprossy
csendes tag
Sziasztok. Van egy Hp Presario CQ62-s notebook-om. A kérdés az lenne, hogy a billentyűzeten az F2-t csak az fn-gomb lenyomásával hozható elő, ellenben a fényerő változtatáshoz nem kell fn-gombot használni.
Meg lehet fordítani valahogyan az fn-gomb tulajdonságait??
Úgy hogy ha lenyomom az fn-gombot, és az F2-t akkor változtassa a fényerőt, ha nem nyomom akkor legyen simán F2.Várom a választ.
motogprossy
-
adm
őstag
válasz
vajas82 #15582 üzenetére
az előfizetéshez tartozó sim kártyát mindenképp. ha van olyan szoftver telepítve a gépre, ami bejelentkezik a szolgáltatónál, akkor azzal is lehetséges. viszont szinte biztosan átadják egy követeléskezelőnek, aki be fogja hajtani a szerződő személyen vagy cégen. ha nem akarsz kicseszni vele, akkor inkább add el és fizesd tovább. oltári nagy mázli kell hozzá, hogy ne bukjál tízezreket.
-
cellpeti
nagyúr
esetleg valakinek szétszerel HP 6910p-ből olcsón nincs magyar billje?
-
-
vajas82
csendes tag
sziasztok!
segítsetek toshiba laptop beépített modemmel, le tudják tíltai a gépet ha nem fizetik az előfizetést??? Nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!! -
-
cellpeti
nagyúr
üdv
egy HP ProBook 5310m meddig bírja akksiról? 7-8 óra?
-
-
gabisz
csendes tag
válasz
ZewaDeluxe #15147 üzenetére
Szevasz, amennyiben még van problémád a HP 625-ös notebook-al, küldj egy e-mailt nekem.
-
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15576 üzenetére
Még 1 kérdés: dv9700-as deszka mekkora memóriákat, illetve processort tud maximálisan kezelni (GB/MHz) ???
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15572 üzenetére
ráadásul mobil is a cucc
-
tiboca7
csendes tag
válasz
SeniorTilla #15571 üzenetére
Értem, tehát nyugodtan leformázhatom a teljes vincsit és egy mezei magyar nyelvű Windows telepítő DVD-ről (az én esetemben Vista Home Premium) feltelepíthetem és aktiválhatom a Windows-t a gép alján lévő matricával? (egyébként tényleg ott van a vonalkód alatt az aktiváló code) --csak nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű a megoldás.
Ja, és időközben sikerült beszerezni a második vinyóhoz beépítő keretet és adaptert, és úgy működik a 2db vinyó mint a "svájci óra".
A gép szépen kezeli mindkettőt.
-
-
-
listván
tag
válasz
tiboca7 #15564 üzenetére
Hali,
Ezekhez a gépekhez nem adták lemezen az oprendszert.
Kell lennie egy recovery partíciónak a gépeden, amint midnen indításkor elérsz F11 vagy Ctrl F11 billentyűvel.
Gyári telepítéskor van a gépen egy HP Recovery manager is, amivel ki tudod írni magadnak a gyári oprendszert egy DVD-re.
Ha már nincs meg a partíciód, sajnos más megoldás kell.Win 7-et nem kapsz helyette sehol, de talán van arra megoldás, hogy a gyári lokalizációnak megfelelő (nyelvet értem ez alatt) oprendszer helyreállító lemezt megkapd valahogy.
Utána nézek, lehet nekünk van ilyen. -
tiboca7
csendes tag
válasz
listván #15561 üzenetére
Szia.
Én vettem kicsit több mint 1éve külföldön egy dv9000-es gépet, sajnos "Vista"-val, és ha jól emlékszem nemzetközi garival. Na most nekem kellene a jogtiszta oprendszer lemezen. (ezzel egyáltalán hová lehet fordulni) Gondolom nem lehetne csak úgy W7-et kérni helyette.Csak az a baj, hogy egyenlőre nem találom a gép papírjait. Ha tudnál, vagy valaki tudna ebben segíteni, megköszönném.
-
-
tiboca7
csendes tag
-
cellpeti
nagyúr
ÜDv!
Februárba jár(na) le a garancia a HP 6910P notimról.
1. A gari lejárta előtt kell rá vennem igaz? Milyen árba van?
2. Érdemes rá garit venni? Ok, hogy nekem kell eldöntenem, de mennyire szoktak meghibásodni? -
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Nos, nem sikerült megjavítaniuk a gépemet
30 nap telt el, egy tucat alkatrészt használtak fel, de semmi. Holnap hozom el a gépemet romokban, ahogy van. Mit tanácsoltok, hova vigyem? Egy bizonyos rikvest nevű céget ajánlottak ott, ahonnan most elhozom, ti tudtok róla valamit?
-
-
Lallyy
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek egy HP DV2000 gépben normális, ha a WD ScorpioBlue 120Gb-os lemez, a gép asztalon üzemelésekor 65-75, levegőben tartva 55-57 fokos? Semmi extra terhelést nem kap, film, net, doksi fut max egyszerre. Vehetek most, még időben, új vinyót? SMART szerint a lemez tökéletes.
Kösz a tanácsokat! -
-
Orlifuck
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni töletek hogy milyen notebook-ot vagy laptop-ot érdemes megvásárolni ami elég jól fut és a videókártya is elég frankó benne? Tesom szeretne vásárolni ugy kb 100 000- 120 000ft-ért. Várom válaszaitokat! Köszönöm! Irjatok nekem márka és tipusszámokat.Köcce!
-
válasz
elnofx #15535 üzenetére
Nincs, már az új gépekbe nem nagyon tesznek IEEE1394-et. Az USB portok gyorsabbak és elterjedtebbek (gondolom én), és valamivel rá kell vezetni a felhasználókat, hogy majd az USB 3.0-át használják.
Régi videokamerám (miniDV) firewire-s, de az új (HDD) már USB-s.
Az Envy-ken USB 3.0 port van.
-
hp martin
csendes tag
Amúgy a HP WT275EA notinak bővíthető a RAM-ja, és ha igen akkor meddig?
Mert ezt sehol sem látom feltüntetve. -
csizo
aktív tag
Sziasztok HP-ról mindent tudók!
Vennék a fiamnak karácsonyra egy HP Compaq Presario CQ56 notebookot.Kérdésem az lenne,hogy futnak-e rajta akadásmentesen az új fps játékok/COD,HALO,stb.../.
A gép adatai
rocesszor: AMD Sempron V140 (2,30GHz)
Kijelző: 15.6 " WXGA (1366x768) HD; LED megvilágítás
Memória: 2GB DDR3 1333MHz
Merevlemez: 250Gb SATA 5400rpm
Grafikus kártya: Ati Mobility Radeon HD 4250
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Lighscribe
Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11b/g/n; 3 x USB; VGA Kimenet; Webkamera; LAN: 100Mbit; Altec Lansing hangszórókElőre is köszönöm a segítséget!
-
magua.
tag
Nemrég vettem egy ilyen gépet. Egy DV5-1040eh-t cserélem le. Még csak tesztelgetem. Az akku 2,5 órát tud (netezés wifi-vel és fájlműveletek), az elődhöz képest halkabb. A melegedése nagyságrendekkel kisebb. Az alu borítás kimondottan szép és kellemes tapintású. Egyenlőre hibát nem nagyon találtam, nem bántam meg, hogy ezt választottam.
-
fazr
senior tag
HP dv6-3100sh-ről mi a véleményetek?
más típusú dv6-osokról azt olvastam hangosak, melegszenek, kevés ideig bírja az akksi
szerintetek ennél más lehet a helyzet pl az alu borítás miatt? valakinek esetleg van ilyenje?
-
elnofx
tag
sziasztok!
Van olyan HP envy szériás notebook, amelynek van firewire bemenete?
Köszi!
-
leyo76
senior tag
-
hp martin
csendes tag
válasz
leyo76 #15531 üzenetére
Nem, természetesen nem 5 rugón múlik a dolog. Ha hétfőig nem megy lejebb az ára, akkor ezen az áron rendelem meg. Csak kb. 2-2,5 hete láttam a neten 98e.-ért is, de gondoltam karácsony előtti utolsó héten még olcsóbb is lehet...
Mostmár kezdem megbánni, hogy nem rendeltem meg azon az áron, bár gondolhattam volna, hogy attól olcsóbb nem igen lesz.
De azért majd még figyelem az árát, hátha olcsóbb is lesz pár ezressel. -
hp martin
csendes tag
Sziasztok!
Egy HP WT275EA típúsú notit vásárolnék Karácsonyra.
Örülnék, ha kijönne 100e ft.-ból, de jelenleg a neten 105enéhányszáz forintért találok.
Tud valaki, valahol olcsóbban ilyen notit? (újat,garival.)
+ véleményt, tapasztalatokat is szívesen fogadok ezzel a notival kapcsolatban!
Választ előre is köszi! -
leyo76
senior tag
Mai napon beálltam a HP noti tulajok sorába egy G62-a70eh-vel, Spyduck fórumtárs ajánlásával
Eddig minden passzol, nem csalódtam benne. Az egyetlen hibája a fényes kijelző, bár csak matt lenne. Na de ez legyen az összes gondom vele
-
pumukli23
senior tag
válasz
elnofx #15518 üzenetére
Esetleg 6930p
..vagy egy már ajánlott használt 6910
-
-
elnofx
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan hp gépeket ajánlani (max 250e HUF-ig bezárólag), amik el vannak látva firewire csatlakozóval? (én már nem nagyon találok ilyet...)
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
-
cellpeti
nagyúr
lehet már kérdeztem, de nem találtam meg a keresővel.
a dvd író helyére lehet winyót betenni?
-
-
koshmar
veterán
Hoppá, kicsit jobban megvizsgáltam az általam fentebb említett Probook-ot.
Jár még hozzá 64 bites W7 Professional, és táska is.
Kitűnő ajánlat!...lenne, ha a garancia mondjuk 2 vagy 3 év volna...
-
koshmar
veterán
G62-n én is gondolkodtam mostanában, de a num. bill. hiányát én egyszerűen nem tudom elnézni...
Bár a dupla videokártya jól hangzik...Ezen az általad linkelt oldalon engem a földhöz vágtak az árak...
HP Probook 4520s Intel Core i5 460M (2.8 Ghz már ha igaz),
2 GB RAM
320 GB HDD
matt kijelzőMindezt 199.990 forintért.
Gondolom a trükk az op. rendszer hiánya, vagy pedig az 1 év garancia...
-
sti
tag
válasz
batorpeti #15501 üzenetére
Szerintem ezek egész jók, tudom nem pontosan az amit keresel, mert az egyikben a VGA gyengébb a másikban meg a CPU de szerintem jók az áraik. Lehet, hogy nekem is innen lesz gépem, a G62-t mindenesetre már lemondtam.
A 4520s WT170EA nagyon tetszik, és erre még vannak XP-s driverek a HP honlapján(nekem az XP nagyon fontos és ezzel még tudnám odázni a W7-re váltást) -
pumukli23
senior tag
válasz
.Benett #15507 üzenetére
Illik kezelnie a megfelelő oprendszerrel
ui.: A tájékoztató szerint is kezeli. -
.Benett
tag
Sziasztok !
A Hp 4520s lekezel 8Gb RAM-ot vagy csak 4-et ? -
smigvin
csendes tag
cső
Most vettem pár hónapja egy HP COMPAG PRESARIO CQ62-a60SH laptopot de az istennek sem találok hozzá drivereket xp-re.Tudna valaki linkelni vagy küldeni e-mail címre mert az nagyon jó lenne.
köszi előre is -
batorpeti
tag
Amúgy az hogy lehet hogy sok üzletben olyan típusú 4520s-ek is vannak ami a HP oldalán fennt sincs? Ellenben amit én kinéztem típust a HP oldaláról (WT297EA) azt meg nem is találtam sehol? Akkor ez most milyen konfigurációkban létezik? Vagy egyáltalán melyiket érdemes venni? Ja és hol érdemes megvenni? Mert pl találtam két látszólag egyformát is, a típusuk mégis más. Vagy ez már mindegy? Kb 170000ft-om lenne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 i5-11400H RTX 3050 16GB RAM 512GB SSD Hibátlan
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest