Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazr
senior tag
-
fazr
senior tag
válasz
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy jó értékek, hanem, hogy nem vészesek.
Most megnéztem és azóta pár fokkal lejjebb mentek az értékek, pedig ugyan azt csinálja, mint a kikapcsoláskor: két ablakban játszik egy böngészős stratégiai játékkal.
Szóval ettől még szerintem nem szabadott volna újraindulnia, de azért szétszedem és megnézem, egy év alatt azért már lehet benne elég kosz.
-
fazr
senior tag
Sziasztok!
Az előbb apum notebookja magától kikapcsolt az előbb és be sem lehetett kapcsolni, amíg nem áramtalanítottam (töltő és akksi ki, majd mindkettő vissza).
HP Probook 4720s
Miután bekapcsolt megnéztem a hőmérsékleteket és egyik sem vészes:
CPU: 60°
GPU: 60°
Intel PCH: 70°
DIMM: 45°
HDD: 35°Valakinek valami tipp?
-
fazr
senior tag
válasz
mgabor01
üzenetére
Nekem is hasonló gondom volt a ProBook-kal, semmilyen program nem írta ki milyen típusú wifi van benne, ezért csak egy dolgot tudtam tenni: kipróbáltam a típushoz letölthető összes különböző gyártótól származó legfrissebb drivert és persze, hogy az utolsóval működött

de azért azt - ahogy írták többen is - nézd meg, hogy bios-ban be van-e kapcsolva a wifi (bár alapból elvileg be van kapcsolva), valamint a hardveres kapcsoló az a narancssárgán világító gomb (ha jól emlékszem csak a megfelelő wifi driver telepítése után lehet bekapcsolni)
-
fazr
senior tag
HP dv6-3100sh-ről mi a véleményetek?
más típusú dv6-osokról azt olvastam hangosak, melegszenek, kevés ideig bírja az akksi
szerintetek ennél más lehet a helyzet pl az alu borítás miatt? valakinek esetleg van ilyenje?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx