Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
listván
üzenetére
Nem akarok megint ebbe a vitába belemenni, de lenne miről vitatkoznunk. Elég komoly tapasztalat áll a hátam mögött, gondolom neked is.

Mivel már nagyon régen kiveséztük ezt a témát itt - és más topicban is - és igazából a business gépek rajongói soha nem látták be, hogy a kedvenceiknek is vannak hibáik, és hogy a konzumer gépek nem sz*rok, ahogyan te is mondtad (vagy valahogy így), nem akarom megint elkezdeni. Gondolom akkoriban még nem voltál érdekben ezzel kapcsolatban. Egyébként pont neked, aki felelősséggel tartozol a kijelentéseidért (elvileg, gondolom), nem lenne szabad így írnod a gyártó termékeiről. Nem hiszem, hogy díjaznák...
Apró adalék még, hogy sok fórumtárs (és a felhasználók nagyon nagy része), akiknek konzumer gépeik vannak, osztják a véleményemet.
Egyébként meg peace!, nem akarok vitatkozni, háborúzni, ezek már lefutott körök, tehát nem fogok belemenni mélyebben ebbe a témába.
-
-
-
-
lakomester
csendes tag
válasz
listván
üzenetére
Köszönöm az ajánlatot, de azóta beszéltem a debreceni szervizzel. Azt mondták, hogy megnézik, és ha kell valami bele, megrendelik, majd visszaviszem a notit és belerakják.
(Remélem kifogásokat nem találnak ki, hogy ez alapból ilyen hangos meg stb.)Úgy gondolom, jobb ha személyesen elviszem Debrecenbe. Időm lesz rá most bőven 1 hónapon keresztül.
Postán még sosem küldtem semmit, és őszintén bevallom, tartok is tőle kicsit, ez mégis csak egy 100 ezres laptop, legalább is az volt mikor megvettem. Nem kevés pénz, tudom elvileg biztonságosak a csomagküldők, de még véletlenül sem szeretnék valami gondot velük.
Majd megírom a fórumban, hogy mire jutottam, megjavították e. Végső esetben megy fel Budapestre.
-
tiboca7
csendes tag
válasz
listván
üzenetére
Szia.
Én vettem kicsit több mint 1éve külföldön egy dv9000-es gépet, sajnos "Vista"-val, és ha jól emlékszem nemzetközi garival. Na most nekem kellene a jogtiszta oprendszer lemezen. (ezzel egyáltalán hová lehet fordulni) Gondolom nem lehetne csak úgy W7-et kérni helyette.
Csak az a baj, hogy egyenlőre nem találom a gép papírjait. Ha tudnál, vagy valaki tudna ebben segíteni, megköszönném. 
-
spyduck
nagyúr
válasz
listván
üzenetére
A RENEW teljesen új készülék, sosem volt használva.
Hát nem egészen. Amióta megszűnt az ASIS az összes használt és új gépet 1 kalap alá veszik. Legyen az újracsomagolt, kiállított mintadarab, 3 napon belül visszavitt hibás és egyben javított termék stb.... Szóval lehet, h használták, lehet, h karcos de lehet, h fóliás és karcmentes.
A lényeg, h amelyik belekerül a programba újraindítják a garanciát. Ez azt takarja, h az eredeti címkére ráraknak egy Renew címkét amin ugyan úgy rajta van az s\n és a p\n. Ha leszeded akkor alatta van az eredeti is aminek ugyancsak él a garanciája.
Az Asis-t pont ezért volt anno érdemes megvenni mert elvileg nem volt rá HP gar. de ha leszedted a címkét akkor még is lett
Olcsóbb volt jóval mint a renew és ugyan úgy ki lehetett fogni karcmentest is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak az a baj, hogy egyenlőre nem találom a gép papírjait. Ha tudnál, vagy valaki tudna ebben segíteni, megköszönném. 
Pyttawrx