Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hp martin
csendes tag
válasz
hp martin
üzenetére
Közben eszközkezelőben megnéztem a wifi kártyát, az alábbiakat találtam ilyesmit:
Realtek RTL8102E/RTL8103E termékcsaládba tartozó PCI-E Fast Ethernet hálózati adapter (NDIS 6.20) (eszköz megfelelően működik)
illetve találtam egy olyat, hogy:
Hálózati vezérlő, Eszköz típúsa: Egyéb eszközök és itt azt írja hogy az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve (kód:28)
Talán az utóbbi lenne a problem? De a neten sem és a gépen sem találja a szükséges illesztőprogit. -
hp martin
csendes tag
válasz
magua.
üzenetére
Pingelés megvolt, válasz szerint minden ok.
1. Hogyan tudom megnézni azt, hogy a routeren engedélyezve van-e a wifi?
(a webes felületén(192.168.1.1) be van állítva a wifis része is, ha erre gondoltál)
2. Hogyan tudom azt megnézni, hogy a gépen nincs-e letiltva a wifi kártya? -
hp martin
csendes tag
Sziasztok! HP wt275ea notim nem ismeri fel a routert, pedig elvileg jól van beállítva.
Am windows7 van a gépen, a router meg TP-LINK.
Tudna valaki segíteni hogy mi lehet a bibi? -
hp martin
csendes tag
Hali! Megvan az új HP WT275EA notim, de van egy kis baj...
ugye 1. indításkor telepítődik, regisztrálódik a linux, ami már a gépen van eredetileg.
Nem írtam fel vmi felhasználónevet és azt kéri a belépéshez. Hogyan tudnám ezt megváltoztatni/megtudni?
-
hp martin
csendes tag
Amúgy a HP WT275EA notinak bővíthető a RAM-ja, és ha igen akkor meddig?
Mert ezt sehol sem látom feltüntetve. -
hp martin
csendes tag
válasz
leyo76
üzenetére
Nem, természetesen nem 5 rugón múlik a dolog. Ha hétfőig nem megy lejebb az ára, akkor ezen az áron rendelem meg. Csak kb. 2-2,5 hete láttam a neten 98e.-ért is, de gondoltam karácsony előtti utolsó héten még olcsóbb is lehet...
Mostmár kezdem megbánni, hogy nem rendeltem meg azon az áron, bár gondolhattam volna, hogy attól olcsóbb nem igen lesz.
De azért majd még figyelem az árát, hátha olcsóbb is lesz pár ezressel.
-
hp martin
csendes tag
Sziasztok!
Egy HP WT275EA típúsú notit vásárolnék Karácsonyra.
Örülnék, ha kijönne 100e ft.-ból, de jelenleg a neten 105enéhányszáz forintért találok.
Tud valaki, valahol olcsóbban ilyen notit? (újat,garival.)
+ véleményt, tapasztalatokat is szívesen fogadok ezzel a notival kapcsolatban!
Választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mozilla Firefox
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx