Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #22550 üzenetére
HI!
na bagojj miongya:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
megvan a nyöszörgés problémám a lopakodó autónál.
nem ékszij csúszás vagy ilyesmi volt, hanem a katalizátor védő fémlez kezd teljesen szétesni, elöregedik, megreped és ahogy a hőre tágul, úgy rezonál bizonyos fordulatszámokon, azt hallottam random szerűen
szóval no para, hibátlan japó technika, a hővédő lemezeket meg majd 200ezres nagy szerviznél cseréljük. jó drágán.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
xcbiker
addikt
Nekem is most volt rezonálás mentesítés ma.
Hamarosan megkapja Fülöp Laci Integrájának leömlőjét, felkerül az ITR szívósor és P28 ECU + progi.
Az új ITR hátsó agyak is megrendelve a hátsó fékfelújító szettel együtt.Valamint a szélvédőm is kicserélték a Pilkingtonos srácok.
Holnap meg Mezőkövesden gyorsulás.
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Karbon fóliázásról mi a véleményetek?
Az autó optikailag nincs tuningolva (és nem is akarom, majd az Integrát ha egyszer találok egyet) , de be kellene festeni mindenképp a két visszapillantót és az első lökhárító is elég karcos.
Egy ferdehátú 6gen metál sötétzöld civicről van szó.
A fóliázást még olcsóbban is megúsznám és gondolom optikailag is jobbat mutatna.Kérdés megcsináljam e , és ha a tükröket igen, akkor gondolom illene máshova is karbont varázsolni..szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
ABS műanyag és Urethan műanyag közt van különbség?
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rayoliviero
veterán
CR-V-hez rendeltem 5W-40 Shell Helix Ultrat és HX8-at kaptam. Nem tudjátok mi lehet ez a HX8? Mert van sima Shell Helix Ultra is. Miben különbözhet ez a HX8 a simától?
-
brd
nagyúr
válasz Integra #22559 üzenetére
Szerintem nem lenne az rossz, ha tényleg csak a vezetni nem tudókon lenne behajtva (a többiek pedig akár kevesebbet is fizethetnének, mint eddig). Persze Magyarországról van szó, úgyhogy maga a tervezet sem ennek szellemében készült (csak ezt hazudják), ill. a biztosítók sem csak a bénákon verik majd le.
Egyébként lassan már szinte mindenki számára kifizetődő csak azért fenntartani egy külföldi céget (és lassan már lakcímet is), hogy ezek a tetvek ne tudjanak annyit rabolni az embertől.The only real valuable thing is intuition.
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #22353 üzenetére
HI!
49. tank 45,49l 772.6km, ami 5.89l/100km, Lukoil 95, Orczy ter
mondom en hogy alaposan foletankol, gyakorlatilag 4x50km volt a pajja +50km videkiut a tobbi nagyfalu tobbsegeben oktogon>Qva vonala /a franc a sok oltozesbe ma megint:- (((/ majd a kovetkezo amr nem lesz ijjens zepudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz zolynet #22568 üzenetére
HI!
a gummedlis tpyikban szoba kerute a dunlop okan, szerintem a kolleganak jolesne par jo szo Toled a vacak urugyen:- )
udv
neduddki
-
akaido
addikt
Üdv Minden Honda szakinak!
Ma adódott egy indulási problem a 2002-es 1.4 LS Jazz-zel, azaz akármelyik kulcsot használva nem indul a motor, csak köhög egyet-kettőt és kész. Az egyik kulcs nem gyári, hanem másolt. A visszajelzőlámpák nem jeleznek rendellenességet, az olajszint rendben.
Kérnék szépen tanácsot!Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
neduddki
nagyúr
válasz akaido #22570 üzenetére
!HI
Van-e gyujtas? van-e benzin? a riaszto es/vagy immobilizer nem-e ezeket blokkolja es az doglott meg? esetleg mas anomalis az elektromos rendszerben /legbanalisabb bizotsiek/
udv
neduddki
p.s. nekem a carnabn a riasztro a ac-t blkkolta 2 evente mig ki nem vagtam a francba /gt riaszto messzire kerulendo/
-
akaido
addikt
válasz neduddki #22571 üzenetére
Köcce a választ!
Tegnapig semmi gond nem volt, még tankoltam is. Gyújtás van. Gyári immo, riasztó ohne.
A bizti nem jutott eszembe, köcce a tippet. Tegnap és ma egész nap ázott a kocsi, ezért lehet beázott valmi elektromos csati?[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
neduddki
nagyúr
válasz akaido #22572 üzenetére
HI!
ugy ertem, hogy a gyertjak megkapjak-e a delejt ill. a befecskendezoig eljut-e a benzin, alt. ezek vannak megszakitva riaszto/immo eseten /az ugye kizarhato, hogy a negy fuvoka egyszerre menjen tornkre egyik pillrol a masikra:- )/
a vizeszarlat igencsak valoszinu ha egyszer vmi rosszu lett osszerakva
el leht vele szorakozni, de csinalja hozzaerto en azon az oldalon allokudv
neduddki
-
akaido
addikt
válasz neduddki #22573 üzenetére
Fejlemény: A kulcsok behelyezésénél mindkettő elvileg normálisan felismerődik, azaz elalszik az önteszt után az immo LED.
Indítózás közben nem villog egyiknél sem a LED, de:
- A gyári kulccsal próbálva a hibás indulás után villogva marad az immo kulcs LED!
- A másolt kulcsnál nem marad villogva hibás indítási kísérlet után a kulcs LED.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Sipi16
őstag
válasz akaido #22574 üzenetére
Ha világít az immo lámpa indítás sikertelen után akkor nem fogadja el a kulcsot nem?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
-
xcbiker
addikt
Műszakiztatnom kellene a kocsit, mert szerdán lejár.
Tud valaki gyors megoldást normális áron? Elöl van picit fóliázva.[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
neduddki
nagyúr
válasz akaido #22577 üzenetére
HI!
erdekes egy hejjzet, :- )
amugy hajra en is megyek a yuasa-mert, mert 0 koryeken mar komojj gondok vannak es ha az egike megsegitnek ide is osszehozunk vmi hasonlot meg mostanaban:udv
neduddki
-
zolynet
veterán
válasz xcbiker #22578 üzenetére
skype vagy hívj
szökőévente hahun lehet találni fekete ctr-t ... elsőre egész szép állapotúnak tűnik (kár h non-fl-es)
Life is too short to stay stock!
-
akaido
addikt
válasz neduddki #22580 üzenetére
Tényleg nem akartam telekürtölni a jajongásommal a fórumot, de azért is érdekes a helyzet mert a varázsszem színe az akksin nem jelzett töltés csökkenést (hirtelen elérhető akksi mérő műszer nem volt), és a műszerfalon sem "vijjogott" az akksi piros LED. Ezért gondoltam más problemre, ezek közé tehető ugyebár az immo tiltás is.
Reggel rátettem töltőre az akksit, és estére már működött is.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
válasz Winner_hun #22584 üzenetére
Ha a motor üzeme alatt jelzett volna, akkor az akksi töltőfeszültség nuku.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
neduddki
nagyúr
válasz akaido #22583 üzenetére
HI!
nem ertem igazan, mert ijjet meg nem lattam /de merulo aksis jazzhoz sem volt meg szerencsem:- )/, szoval: az onindito megforgatta a motort, csak enmindult? /en ezt szurtem ki szavaidbol/ v. csak a bendix huzott be? /kattogas/ v. meg az sem?
udv
neduddki
mod: Motkany: "Ha a gyújtást ráadod akkor is jelez, akkor is nuku.." ha meg nem zar a degenerator akkor meg alszik, leglabb villogna:- )
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
-
Winner_hun
titán
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #22591 üzenetére
ez azért mindjárt másképpen hangzik, mint az első ötletbörzéjük. ettől függetlenül meglepődnék ha nem egyetremesen minden autóson vasalnák be
-
jaddz
csendes tag
Most EZ komoly? Az első képen gyönyörűen fest, de ez a segg?!
-
nagyúr
-
Integra
titán
ti ezeket a fotókat komolyan csak most látjátok először?
hsc concept, legalább 5 éves fotók és azóta is volt vagy egy fél tucat másik próbálkozás. senki sem tudja mi lesz, ezek csak archiv képek a cikkhez.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #22596 üzenetére
én leszarom hogy fog kinézni, csak ne hivják nsx-nek
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?