- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak érdeklődés szintjén mert úgy nézek a mirokonrollerre és társaira mint tyúk a piros kukoricára.
Az elképzelés, 7S litium pakk ellánkénti figyelése, cellánkénti beállíthaó alsó és felső határártéknél riasztás, egy kimenet,
és ha látnám a 7 cella feszültségét 2 tizedesig kiírva egy lcd vagy bármilyen kicsike kijelzőn.
Elkezdtem nézelődni RPi és Arduino vonalon de félelemmel vegyes tisztelettel be is zártam a böngészőt.
Lehetséges ezt megvalósítanom úgy hogy életembe közelébe se voltam ilyen programozható cuccoknak?
Van illetve sajnos csak volt ilyen cucc készen ami tökéletes lenne nekem de megszűnt és alig pár külföldi oldalról rendelhető.
Celllog8 a neve.
Ilyesmi kéne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest