Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
aujjobba
üzenetére
Igen, azt néztem, hogy ez még talán használható, és olcsó: [link]
23eFt (nem látom az oldalon hogy ez netto vagy brutto ár)Hőfokkijelző nélküli pákát manapság nem szabad megvenni, mert sok olyan van (Fahrenheit is) amelyikben csak egy triakos fázishasítós szabályozó van, és igazából nem figyeli a hőfokot, csak saccolva van a forgatógomb körüli skála. Amit belinkeltél azt is csak akkor merném ajánlani, ha látnám mi van belül, és hogyha tudnám hogy van hőérzékelő is a pákában ami alapján szabályoz.
További lehetőség a kínai beszezés, pl. Hakko klónok.
Mivel elektronikai fórumtémában vagyunk, akár az építés is szóba jöhetne: [link]
Vettem használt JBC páká(ka)t + pákahegy(ek)et, és építettem hozzá forrasztóállomást. Egész más kategória mint egy Fahrenheit vagy Solomon (vagy éppen egy Weller)....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold