- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Heffi
őstag
Hello!
Win-es topikban már kérdeztem, de nem kaptam megnyugtató választ a problémámra:
Mi ez az MSR partíció az egyik merevlemezemen, amit a win telepítő lát, de a lemezkezelő nem?
-
.wantííd
tag
válasz
Balathruin #39795 üzenetére
Friss rendszerrel diskpart clean után tökéletesen megy. "Bevót szívva"...
-
King Unique
titán
Az max pendrive-oknál elég, de még azoknál is okozhat gondot, ha volt rá írás, illetve bent ragadtak a rendszerben bizonyos folyamatok. Szal azoknál, de külső vinyónál is alapszabály a biztonságos eltávolítás!. Nem is értettem soha, mit spórolnak egyesek azon a 2-3 kattintáson. Windows esetében, ami különösen érzékeny ezekre, meg aztán pláne...
Tehát vsz ez okozta a hibát, sérült a partíció, v alapból elszállt a My Passport USB vezérlése, ha már újrapartícionálni se engedi.
Esetleg rá lehet nézni GetDataBack ás társaival, v megpróbálni külső partícionáló programmal partícionálni, esetleg előtte TestDisk segítségével helyreállítani a partíciót, de bizonytalan mindegyik. Az is lehet, h már csak szaki tud segíteni. -
Z_A_P
addikt
válasz
King Unique #39789 üzenetére
Amikor másolt rá, utána megfelelően választotta le az oprendszerből?
Nem. De irja: "ki volt pipalva a quick removal ami lehetove teszi a safety shit nelkuli kihuzast."
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Balathruin #39793 üzenetére
Azt a tesztet hol találom? programon belül részletes önteszt ?
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv.. Ismerősöm gépén egyik napról a másikra hirtelen megadta magát a vinyó. ezt még fel lehet éleszteni valahogy vagy mehet a kukába?
érdemes valami programmal szórakozni? a gép egy 4éves laptop ami napi használatban volt.
-
PapB18
tag
válasz
Balathruin #39785 üzenetére
de valami system csak az a baj hogy ilyen 0.3mb/s a max az meg 3mb/s az meg nem valami sok
-
King Unique
titán
Ezt nem tudja kivenni és áttenni másik rackbe, ne is mond neki, mert modellszám alapján NYÁK-ra integrált USB-je van [link], ez egy 500 GB-os WD My Passport.
Amikor másolt rá, utána megfelelően választotta le az oprendszerből??Ennél, ha kellenek a rajta lévő adatok, akkor adatmentő progikkal tudja kimenteni a tartalmát, már ha még látja egyáltalán, mert inicializálás volt csinálva stb...
-
Z_A_P
addikt
válasz
Balathruin #39787 üzenetére
Szia,raktam fel HDSentinel kepet az eredeti hozzaszolasban.
Szerk: Ki kéne venni, mert nekem úgy tűnik valami az USB-s tokkal van.
Ok, megmondom neki. Ha esetleg sikerul neki, es van fejlemeny, irok. Koszonom -
Z_A_P
addikt
Sziasztok,
egy baratom kulso HDD-re masolt, majd 15 perc mulva hiaba dugta ra a vinyot, nem latta a gepe (my computer). Viszont a device manager szepen megjelent.
Mondtam nezzen ra disk managemant-bol. Ott ez volt:
Inicializalas viszont nem ment:
data error (cyclyc redundancy check)
Ezutan mar semmire sem lehet kattintani.Mondtam neki HDD Sentinel, inditja, talalt par hibat, javitotta, de semmi sem valtozott.
Azota a HDD Sentinel:Hogyan tovabb?
HDD kuka? -
PapB18
tag
válasz
Balathruin #39783 üzenetére
win8.1 64 bites de volt már win7 és win8 is
De még csak ennél néztem meg a lemez használatot -
.wantííd
tag
válasz
Balathruin #39780 üzenetére
A fontosabb adatokat volt szerencsém egy linux live cd segítségével leszednem, meg a lényegesebb dolgokat másik vinyón tároltam. Az viszont elég ellentmondásos, hogy ott sikeresen olvastam az adatokat míg windows boot után kb. használhatatlan szinten van. De a kattogás miatt és se jósolok neki sokat.
-
.wantííd
tag
A Samsung. Most tervezek a Seaget-re átköltözni... (ami egyébként egy laptop HDD volt.) Na de erre most van valami megoldás? Elvinni szakemberhez vagy valami hasonló? Meg az a "weak sector" mit takar?
-
.wantííd
tag
válasz
Balathruin #39774 üzenetére
Sajnos a kábelek megmozgatása sem segített. Mit lehet vele tenni?
-
.wantííd
tag
Meg nem de akkor megnezzuk.
-
.wantííd
tag
Sziasztok. Olyan problemam lenne, hogy a winchesterem amin a rendszer van indulas utan, baromi lassu, sot hasznalhatatlan, mivel az automatikusan indulo programokat se akarja kozbe betolteni. Kozben peddig halk kattogast hallatszik a gephaybol.
A HDD sentinel szerint
[link]Az aram ketszer elment es lecsapta a gepet, kb azota produkalja , okozhatta az? mert igy nem tudom kb hasznalni.. (bocs az ekezet miatt ubuntu live cd)
-
N0S
csendes tag
Sziasztok,
a minap újítottam egy full rendszert, össze is legóztam, de van egy olyan problémám, hogy a windows nem látja a belső merevlemezt (wd 1tb blue).
Biosban megjelenik..http://kepfeltoltes.hu/150101/DSC_0352_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mi lehet a probléma?
-
PapB18
tag
válasz
dewil666 #39765 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy a hdd-m nagyon pörög úgy értem hogy 100% ír az operációs rendszer de közben meg semmit nem tölt semmit se másol meg semmi
Esetleg valami megoldás ? vagy miért van ez ?
És érzem hogy meg meg akadozik a gép.
Köszönöm a válaszokat ! -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Elsőnek is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Került hozzám egy gép karbantartás céljából és hogy telepítsem újra az XP-t, mert 3 napja mikor bekapcsolják a bios továbblépésénél ahogy a Win bejönne kékhalállal újraindul. Az hozzá kell tennem hogy régi gép ~8-9 éves technológiáról van szó és az állapota hagy kívánnivalót maga után. Vettek bele alaplapot procival mert egy "nagyokos" azt mondta hogy alaplap hibás. Most ugyan az a jelenség másik lappal. Ekkor kerestek meg engem hogy segítsek. HDD-rő (csak C partíció van) adatokat lementettem másik gépbe rakva és ekkor kíváncsiságból Sentinellel ránéztem és teljesítmény 100%, kondíció 24% rengeteg hibával (következő újraindításnál már 23% volt).
Jól gondolom hogy ez lehet a kékhalálozásnak az oka?
Gondolom erre a HDD-re már ne tegyek neki Win-t?!Köszi a segítséget!
-
trust007
tag
Hali!
Hdd rezonancia problémám van. Pár napja költöztettem a konfigot egy Zalman Z9 házba.
2db HDD van a gépben egy SAMSUNG HD103SJ és egy Western Digital(régebbi).
A Samsung rezonál, ilyen halk ütemes rezonancia, ha lefogom/leszorítom akkor halkul.
Gumis felfogatása/rezgéscsillapítása van mindkettőnek.Belehajtottam még egy csavart az oldalába így kicsit jobb.
30/34 C-on üzemelnek, Hdd Sentinel hibát egyikre se ír. Csökkenthető még vhogy a zajszint/rezonancia?
Előző házban(Cooler Master Elite 330) nem volt ilyen probléma/nem hallottam. -
Halfer
tag
válasz
Czimby #39757 üzenetére
Belső hdd pc-ben, semmi fizikai behatás nem érte, 2 éve a helyén van érintetlenül. A 2 év garancia kb. 10 napja járt le, de az sem biztos, hogy cserélték volna. Viszont ezek után nincs más hátra, mint adatmentek... Mennyire bízhatok meg ezentúl ebben a hdd-ben? Mivel cserélni most nem tudom.
-
Halfer
tag
Sziasztok! A 2 éves Seagate (ST2000DM001) 2 TB-os vinyómon a HD Sentinel 8 hibás szektort jelez, 804 hibát adatátvitel során így a kondícióját 81%-ra lövi be. Mennyire mondható ez "normális" esetnek, hogy 2 éves létére ezt produkálja? Sajnos bele is futottam egy konkrét olvasási hibába, ami eléggé csökkentette a bizalmamat a használata iránt.
-
LJ.
tag
Sziasztok,
most este észrevettem, hogy már nem hibátlan az 500as WD merevlemezem:
Van okom aggódni? Mennyit szokott bírni így a merevlemez? Nem mai darab a cuccos, talán 2009es. Köszi
-
Balathruin
veterán
válasz
AeSDé Team #39753 üzenetére
Lehet egy diskpart clean is jó lett volna, na mind1, megoldódott
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Balathruin #39748 üzenetére
Amint írtam az első posztban, Win 8.1 telepítő a fent említett hibaüzenetet adta és nem ment fel rá.
Közben rájöttem hogy van otthon egy Thin PC telepítő lemezem is, gondoltam megér egy próbát. Csodával határos módon az simán felment rá, majd ezután már a Win 8.1 sem írta ki a hibaüzenetet.
Szóval most most rendesen működik újra -
Na kaptam egy új vinyót egy WD Bluet kicsit nehezen, de megvan. Hát ég és föld a különbség
Halkabb is meg persze érdekes módon tökéletesen működik a nas.
-
Saltwater
aktív tag
válasz
Great_Muta #39749 üzenetére
Ellenőrizd a SATA kábeleket, szükség esetén cseréld ki mondjuk a SATA adatkábelt.
-
janosnag
csendes tag
Sziasztok Hozzáértők!!!
Segítségeteket szeretném kérni az alábbi probléma megoldásában: van egy médialejátszóm, (garis) benne egy 2TB-s Sata3 WD winyó. Júliusban jelentkezett először, hogy nem bootolt be. Vittem szervizbe, kiküldték Németországba, 2 hónap távollét után megérkezett, hazahoztam, 1 hét üzem után ugyanaz a probléma. A szervíz mondta, vigyem be a winyót. Azt azért nem vállaltam be, elvittem egy független adatmentő céghez, ott teljes egészében bevizsgálták a HDD-t, tökéletes eredmény született. Vittem az eredményt vissza a szervízbe a lejátszóval együtt, ismét Németország, és állítólag új alaplapot kapott a készülék. Hazahoztam, winyó bele, egy filmet megnéztem, este kikapcs, másnap indítanám, halál. Ismét nem bootol be. De most már egyáltalán nem, a régi rendszerrel minden 4-5-ik indítás sikeres volt. Sajna nincs másik winyóm, azzal kipróbálni. Az érdekesség még, a szerviz azt mondta, az új alaplapra nincs gari. Megmosolyogtató, nem? Van valaki hozzáértőnek ötlete, mi lehet a probléma? Merre folytassam utamat a végleges megoldás érdekében?
Válaszaitokat megköszönve:
Yan Chee
-
Great_Muta
tag
Üdv Mindenkinek!
Nemrég újratelepítettem a rendszert. SSd-t használok + egy WD caviar green 1,5 TB-os vinyót. Vinyót kihúztam úgy telepítettem a rendszert SSD-re. Kész voltam, vissza a vinyót, minden rendben is volt.
Mostanában viszont egyszerűen eltűnik a HDD (3 részre van osztva) amikor kedve tartja és aztán kis idő és visszajön. Semmit nem buheráltam, ugyanúgy van visszadugva minden. Most is kb 10 perce ugyanez történt, de csak az újraindítás segített.... előtte lefutott a egy lemezellenőrzés és úgy töltődött be a renszer.
A HD sentinel szerint 100% a kondíció, hibás szektor nincs. Már az őrületbe kerget mert semmi ötletem nincs mitől tűnik el a HDD...
Illesztőprogram gond lehet? Vagy valami kikapcsolja az eszközt?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Balathruin
veterán
válasz
AeSDé Team #39747 üzenetére
Akkor az megoldja magának, próbáld felrakni.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Balathruin #39746 üzenetére
Partíciókat töröltem, Win 8.1 64bit-et szeretnék rá telepíteni.
-
Balathruin
veterán
válasz
AeSDé Team #39744 üzenetére
Windows XP nagy valószínűséggel azért nem látja mert GPT. Törölj minden partíciót és írd le milyen rendszert/rendszereket tennél fel.
-
SimonYana
addikt
Szóval ha valakinek van valami okosabb ötlete , mint hogy a BAD szektorok miatt ( amit regenerátorral rendbe tettem) csinálja ezt a HDD , legyen szíves szóljon!
Feldugom és formázom. Majd tökéletesen működik. Majd félreteszem és őjra ez fogad. Tehát áramtalanítással elveszti a bejegyzést vagy nem tudom! Előre is köszönöm! -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Nagyon megköszönném ha valaki venné a fáradságot, elolvasná és tudna nekem segíteni a következőben, mert megspórolna nekem egy új merevlemez vásárlást! Előre is köszönöm mindenkinek aki segít
Hibás lemez: WD5000AADS (500Gb)
Hibaüzenet: ,,A Windows nem telepíthető erre a lemezre. Előfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást erről a lemezről. Győződjön meg arról, hogy a lemezvezérlő engedélyezve van a BIOS menüjében.''
Sztori: Ezt a merevlemezt 3,5 éve használom 2 partícióval: 100Gb rendszermeghajtó + maradék adattárolásra. Több windows újratelelítést is megélt már, de a partíciókhoz sosem nyúltam, mindig csak a C-t formáztam és arra ment a friss Win.
Múlthéten történt hogy egy nagyon régi 40Gb-os merevlemezre szerettem volna XP-t telepíteni, de figyelmetlenségből a régi HDD helyett gyoraformáztam és kitöröltem az említett 500Gb-os merevlemezem 2 particióját az XP telepítőjében. Hibámat azonnal felismerve megszakítottam a telepítési folyamatot és nekiálltam az adatok kimentésének, veszteség nélkül visszakaptam mindent. Ezek után Windows 8 alatt leformáztam a meghajtót, kipróbáltam, adat tárolásra hibátlanul használható, de azóta nem tudok rá Windows-t telepíteni. Próbáltam Win 8.1 és Win XP telepítőkkel, előbbi a fenti hibaüzenetet adja, utóbbi abszolút nem is látja a meghajtót. Teljes, lassú formázás sem segít, kipróbáltam. A BIOS beállításokat nézegettem, még reseteltem is hátha valami elállítódott, semmi eredménye.
Valaki tudja hogy mitévő legyek? -
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, mert kezdek megzavarodni...
A múlt héten kedden vettem egy Toshiba 1 terrás vinyót.
Még aznap beleraktam a vadonatúj NAS omba. Szépen bekonfigoltam ilyesmi, de észrevettem hogy néhány beállítást nem hajlandó megjegyezni, de sikerült minden. Kb olyan három óra múlva még állítgattam másoltam a vinyóra cuccot ilyesmi, aztán újraindítottam a nast, mert a torrent kezelőbe beragatd egy torrent. Na ezután a nettol.exe ami kezeli a nast, szépen már nem is látta. De a gép sem a vinyót a nasban. Namost hát mondom ennek annyi. Aztán később kivettem a vinyót a nasból, és lőn csoda a nas szépen megy, persze a telepített rendszer híján OX NAS és vinyó hijján, nincs semmi csak villog, hogy nincs vinyó, de látszódik a hálózaton. Na mondom uccu neki. Visszarakom a vinyót, bekapcs felpörög kicsit kattog, de a nas újfent nem látszik. Mondják mások is meghótt a vinyó. Átvittem ismerőshöz, vinyó berak a gépbe. A gép még a BIOS ig sem megy el. egyszerűen megáll mint a cövek...Na akkor vigyük vissza a boltba. Ma reggel tudtam visszavinni, mert azt mondták ma lesz szervizes. Jólvan reggel vittem vissza, mert mondták az elmondásom alapján tuti halott a vinyó meg mondom amúgy is még élt a három nap az ünnep miatt. Hát mondom csak kicserélik vagy egy WD vinyót veszek. Erre mondják majd hívnak én meg bamba módjára nem is balhéztam. Na este 6 kor hívnak, hogy a szervizes gépében 8 órája megy a vinyó ezalatt 28 leállás és felpörgés csinált és van rajta három partíció XFS file rendszerrel. Nyilván a NAS hozta ezeket létre. De a vinyó megy. Namost az a 28 leállás érdekes, tudom hogy idővel lemennek idle be a vinyók meg parkoltatják a fejet, de egy merevlemez teszten? Hát ha tesztelték egyáltalán. Szóval én nem értem a dolgot, hogy sem a NAS ban sem az asztali gépben nem megy ott meg hirtelen igen... Hát elvileg kicserélik holnap talán egy WD vinyóra ez kb 5 percbe tellett telefonon elmagyaráznom, hogy mondom én működő dolgot akarok... Amúgy meg mindenki azt írta, hogy baromi halkak azok a vinyók, hát ennek olyan cicergő magas hangja volt hogy az egész szobában hallattszott...
Ti mit mondtok?
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
A laptopomban az 500GB-os Toshiba vinyó elkezdett homokórázni. HDSentinel 29%-osnak látta.
Rádobtam egy HDD Regenerátort(v2011) de 9 óra alatt 0,91%-ot vizsgált/javított és ezalatt talált 26 Bad sectort, amiből kettőt javított.
Semmi fontos nincs rajta szerencsére.
Van esetleg értelme kivárni hogy végezzen, vagy kukázzam a vinyót??Rollee
-
SimonYana
addikt
Rátettem egy másik USB dobozt , de azzal sem lát semmit! Pedig tettem rá már adatot sajnos! Ha újra inicializálom , ismét működni fog , de kitudja hány nap múlva ismét eldobja majd !
-
SimonYana
addikt
válasz
liksoft #39722 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés!
Valamiért használat közben eldobja és azt kéri kezdjem el inicializálni , hol ott már tettem rá cuccot! Szerencsére nem először jétsza el ezért olyan cucc nincs rajta ami ne lenne meg! Ez merevlemez probléma van a külső egységem szórakozik. Esetleg nem alkalmas az 1 Tb-os kezelésre és emiatt szarakodik velem?
Holnap veszek egy másik dobozt és kipróbálom azzal.
Esetleg valakinek tanácsa? -
gsc73
aktív tag
-
migiri
újonc
Első sorban köszönöm h segitetek.
Új UEFI BIOS-om van.Felismeri mind a kettő vinyót.Természetesen kisebb porton van a saját hardom.És csak loandingol a windows nem akar betölteni.Próbáltam csak a masik harddiskkel elindítani(amin xp van)de azzal csak restartol...fogalmam sincs mi lehet a baj... -
pjen
félisten
válasz
SchumiBácsi #39727 üzenetére
Szerintem ha két új a vinyó a win7 telepítőjével simán formázd NTFS re gyors formázással.
-
válasz
Glaz-dozfhut #39730 üzenetére
Vagy a bootolandó eszköz mindig a legkisebb számozású porton legyen.
-
-
migiri
újonc
sziasztok!
Nagyon örülnék ha valaki tudna egy kis tippet adni a gondomra.
Asus z87k alaplapom van egy sata 2 es hard disk-el.Hozzá szerettem volna csatlakoztatni pillanat erejéig egy sata 1-es hard-ot, h adatot húzzak át,de nem akar elindulni a windows 8.1.Valaki valamit tipp? -
Üdv all! Nem egy szokványos problémát vetnék fel:
Ha minden igaz és túléli a szállítást akkor holnap befut 2×1TB és 1×2TB HDD.
Csak itthon és Windows7 64bit környezetben futnak majd. Formázásnál milyen paraméterek játszanak manapság? Milyen legyen a partíció típusa és mekkora legyen a szektorméret? Gondolom mindig célszerű a lassabb normál formázást választani, még ha jó sokáig is tart az 1TB... Egyébként meddig tart 1TB?A 2TB elméletileg tökéletes tükre lesz a 2×1TB meghajtónak, tehát amit a 2×1TB-ra alkalmazok ugyanazt alkalmaznám a 2TB-oson is azzal a különbséggel hogy ott két egyforma partíció lesz. Előköszi!
-
migiri
újonc
sziasztok!
Nagyon örülnék ha valaki tudna egy kis tippet adni a gondomra.
Asus z87k alaplapom van egy sata 2 es hard disk-el.Hozzá szerettem volna csatlakoztatni pillanat erejéig egy sata 1-es hard-ot, h adatot húzzak át,de nem akar elindulni a windows 8.1.Valaki valamit tipp? -
"Ha a merevlemez használat 100%-on van teljesen belassul a gép"
Most hasraütésszerű tippekre vársz?
Mondd meg* mitől van 100%-on és akkor talán még hasznos választ is kapsz.
*: pl. az 500Mbps-es fiberneten full terhelésen fut a torrent le+fel, 10percenként 1db HDfilm jön le miközben két laptopon és egy TVn megy a lejátszás is dlna-val.
És mindeközben laggol a legújabb multiplayer FPS játék? ez a gond?Ha nem akkor mi?
-
Glaz-dozfhut
őstag
Nem tudom milyen körülmények között csinálja, de ha sok alkalmazás fut egy időben, ne adj isten több böngésző oldal is meg van nyitva, egyszerűen el van fogyva a memória olyankor. A lapozófájlt használja; a lemez pörög, a gép akad. Utána tudsz nézni, hogy igaz e, a memória-használatnál. Mennyi a lefoglalt vagy szabad. Csak mint ötlet. pl. nem láttam feltüntetve külső VGA-t. Annyival már kevesebb a memória. 64 v. 32 bites rendszert használsz?
-
Gabbo
aktív tag
Erre valaki?
-
Kornl23
tag
Sziasztok,
Adott egy régi maxtor, a bios még felismeri, de bootolás-nál hdd errort ír ki.
Lehet vele még valamit kezdeni vagy végleg kuka? -
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Adott a következő konfig:
Asus Maximus V Gene
i3 3220
4 GB 1600mhz
Western Digital Blue 100/100
Win 8.1 proHa a merevlemez használat 100%-on van teljesen belassul a gép. Az alaplapon a 6GB/s sata portra van kötve, de a 3GB/s porton is ezt csinálta.
Megnéztem több programmal is, a merevlemez teljesen jó. Mi lehet a baj? -
-
StSanya
senior tag
válasz
shiftac #39712 üzenetére
Melyikre gondolsz, a Seagate se túl egészséges...
WD-re töltsd le a Data Lifeguard Diagnostic for Windows-t, QUICK TEST, s ami hiba infót ad kódszámmal, lehet gariztatni.
-
gaben9569
csendes tag
válasz
Balathruin #39701 üzenetére
-
Saltwater
aktív tag
Ha ilyen egyszerű volna, akkor a Kürt nem kérne egy adatmentésért 4-600 ezer forintot.
Kizárhatóak a hibás szektorok bizonyos esetekben, és nullázható a SMART is, de speciális eszközök kellenek hozzá, és ezekhez a speciális eszközökhöz nem jutsz hozzá csak egy működő winchester árának kb 100X-áért.
-
Moonline.
aktív tag
Hy!
Vettem egy Intel 520as SSD a Winnek, ami jol is mukodik, viszont cserébe az egyik vinyom megbolondult. Egy ido után amikor lekapcsolna, elkezd folyamatosan kattogni, mintha folyton lekapcsolna, de nem tud. Amig nem volt SSD nem volt ilyen gond. Jo mondjuk nem is tudott lekapcsolni mert arrol futott a rendszer. Át nem dugtam SATA portbol, csak bekapcsoltam az SSD miatt az AHCI modot. HD Sentinel nem jelez hibát. 500asSamsung vinyo amugy. Mi lehet a baja?
-
mobbo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest