- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
válasz
.wantííd #39781 üzenetére
Sziasztok, 2 hete úgy mentem el itthonról, hogy a gép látta mindkét hardomat. Ma úgy jöttem haza, hogy a gépem közli, nincs miről bootolni. Első ujraindítás után felismerte az elsődleges hardot és bootolt viszont a másikat még mindíg nem látja... próbáltam ki be huzogatni a stat kábelt, próbáltam másik portra dugni de eggyik sem használ... egy dolog jutott még az eszembe, hogy teljesen kicserélem a kábelt (de csak holnap) . Amíg nem voltam itthon az egyetlen szokatlan dolog, hogy nem volt fűtés így akár - fokok is lehettek a lakásban de a googleben nem találtam arra utaló nyomot, hogy ez ártana nekik.
Tudom, látatlanban nehéz de ha esetleg valakinek volna tippje annak örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest