Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy kamionos és a múlt.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz Balathruin #39273 üzenetére
-
Khaal
őstag
válasz Balathruin #39292 üzenetére
Átkonvertáltam? Ezt nem értem, megmagyaráznád?
-
Khaal
őstag
válasz Balathruin #39294 üzenetére
Nem létezik valami program amivel le lehetne esetleg menteni az adatokat?
Egyébként mi okozhatta a partíció eltűnését? Tényleg csak annyit csináltam hogy kivettem a régi tokból és átraktam az újba, előtte tökéletesen ment. Először ugye arra gondoltam rossz a tok, de azóta visszaraktam a régibe és abban se megy.
-
Khaal
őstag
válasz Balathruin #39298 üzenetére
A sors fintora hogy pont előtte helyeztem át mindent erre a hdd-re adatmentés céljából (természetesen családi fotók/videók is közötte, amelyekből jelenleg csak az az egy példány létezik ami ezen a lemezen van). Azért kellett neki az új ház, mert a régi még USB2-es volt és csak e-satával kezelte a 2TB-nél nagyobb hdd-t, a célgépen meg nincs e-sata.
Nagyon Murphy hogy pont akkor üt be krach amikor nincsen extra mentésem semmiről (mivel éppen a backupot szerettem volna csinálni).
-
hobbiletolto
tag
válasz Balathruin #39375 üzenetére
-
Süvi
őstag
válasz Balathruin #39463 üzenetére
Igazad van, relatív, volt rajtam egy vastag zokni és nem a parkettre esett.
-
kengyel
nagyúr
válasz Balathruin #39466 üzenetére
Nagyon köszi a gyors választ
Sajnálom ,mert még egy év használat sem volt benne, és folyamatosan volt kezelve .kengyel
-
Süvi
őstag
válasz Balathruin #39463 üzenetére
További információk:
Mielőtt a HDS-sel destruktív írás tesztet csináltam volna a HDD 2 részre volt partícionálva, egy amelyiken a régi rendszer volt, másikon adatot tároltam.
Akkor úgy láttam, hogy azzal volt probléma, amin a rendszer volt:Fura:
Kapacitás: 256 Gb
Programok mérete: 132 GB
Szabad hely: 68 GB???Most az újraformázás után nincs ilyen probléma; minden megy róla, csak a kapacitás romlik rohamosan (minden írás és olvasás után).
Az eszköz 4,5 éves.Köszönöm
-
kengyel
nagyúr
válasz Balathruin #39469 üzenetére
Már eléggé "morgó" mély hangot adott ki Futtattam több tesztet is, de sajnos nem kínált fel javítási opciót.
Gyorsan mentettem az adatokat, és egyenlőre kapott egy másikat.kengyel
-
Süvi
őstag
válasz Balathruin #39469 üzenetére
Intéző, total commander.
Nem ad ki nekem hangot.
A Windows átvizsgálta a meghajtót, nem talált hibát.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz Balathruin #39471 üzenetére
Nálam nem volt ilyen hang, egyszer csendben volt, utána morgott jó mély hangon, és elkezdett fagyni minden. Már a böngészőt sem tudtam megnyitni !
kengyel
-
the dealer
tag
válasz Balathruin #39531 üzenetére
Hát ha ez csak úgy menne megtettem már volna.
Az a gond, hogy csak akkora particiókat tudok csinálni. mint amekkorák most törlés előtt.
Tehét nem tudok olyat, hogy törlök egy 300-as és egy 600-as meghajtót és csinálok egy 900-asat, ugyanis csak 300-ig és 600-ig engedi a csúszkát.Régen volt 8 merevlemezem és sokat szórakoztam ilyenekkel, ugyan ezzel a progival és akkor nem voltak gondjaim. Nem tudom mit csinálhatok rosszul. :S
[ Szerkesztve ]
Real life is just a hobby.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz Balathruin #39534 üzenetére
Ez már másik gépben van. Eredetileg egy külső USB-s HDD, kikaptam a tokjából mert magára a tok szerkezetére gyanakodtunk, rákötöttem direkbe gépre és ez fogad.
Ez akkor úgy néz ki kuka lesz."Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
the dealer
tag
válasz Balathruin #39534 üzenetére
Nos nem láttam, hogy írtál nekem abban a hsz-ben.
Ellenben sikerült megcsinálnom. Az express módon belül vannak ilyen kis varázslók vagy mik és ott töröltem a partíciókat és ott volt olyan kérdés, hogy hol egyesítse a szabad helyet és ott megadtam mind a két partíció törlésénél és úgy sikerült egyesíteni a szabad helyet és végül létre tudtam hozni az egy nagy meghajtót.
Az volt a gond, hogy két féle módon lehet használni a progit és én a manuálisabb részét indítottam el a proginak vagy hogy fogalmazzam meg, de ha ismeritek a progit akkor tudjátok mire gondolok szerintem és ott attól még hogy törölgettem, nem egyesítette a dolgokat és ilyen opció pedig nem volt külön.
Próbálkoztam ilyen hülyeségekkel, hogy úgy csináljak partíciókat, hogy ne legyen az első után pár MB hely meg a második előtt se legyen, hátha... ...de hát tudtam hogy felesleges
Azért köszönöm szépen a segítséget! Elnézést a fölösleges munkáért!
Amikor létrehozom a partíciót, akkor ezek helyes beállítások?
Nem kell kihagyni például előtte vagy utána helyet valami okból kifolyólag?
A "Use OS built format in format routine." négyzetét csak akkor kell bepipálni, ha szeretnék oprendszert telepíteni rá, igaz?A "sectors per cluster" jó 8-on? Torrentezéshez lesz meg filmek/sorozatok tárolásához. Nem tudom mire jó ez az adat.
Real life is just a hobby.
-
SaNyEe
aktív tag
válasz Balathruin #39570 üzenetére
Készítettem egy reportot, íme:
[link]Nálam a fájlt vmiért textként jeleníti meg, gondolom a Chrome képes textnek értelmezni .. Ha ilyen állna nálad is fenn, kérlek töltsd le az egész tartalmat és nyisd meg helyben.
[ Szerkesztve ]
-- end of transmission --
-
SaNyEe
aktív tag
válasz Balathruin #39573 üzenetére
Szia,
Tudom h alapvetoen adatarolasra rendeltettek, de plusz hattertar hianyaban ezek voltak rendszer hdd-k is.
Legyalultam oket, mivel a rajtuk lapulo linux boot idrje mar tobb mint 50 percre rugott, az egyikre huztam egy windowst atmenetileg amig a tesztet elkeszitettem. Jelenleg gyorsan bootol es reszponziv a hattertar, de ha elkezdenem adatokkal tolteni akkor ismet kezdodne a korabban leirt jelenseg.
Masik gepembe nem tudtam atpqkolni mivel ahci modban mukodik csak rendessn en pedig ott mas uzemmodban mukodtetem a hattertaraim, igy maradt a gyalu plusz rendszer telepites.[ Szerkesztve ]
-- end of transmission --
-
frenzy99
újonc
válasz Balathruin #39584 üzenetére
FSP Hexa 500w, lehet hog az olvasó fej ment tönkre? bár az elvileg a caviar greeneknél fordul elő
-
Csak.TnT
tag
válasz Balathruin #39604 üzenetére
köszi sikerült így már nem kattog a hdd ha sata 6/gbs van állítva. Köszi még egyszer.
"Csak is a PitBull mert a telepi kutyáknak egy forintot nem ér a vérük."
-
Tappancs2001
senior tag
válasz Balathruin #39609 üzenetére
Szia!
Ezt találtam a beállításoknál a biosban:
1. SCSI-0: P2-
2. SCSI-1: P3-Samsung HD322SJ
3. SCSI-2: P4-Samsung HD501LJ
4. Bootable add-in cardsA P2- után hiányzik a Samsung HD103SJ
Előre is köszi a segítséget
-
Tappancs2001
senior tag
válasz Balathruin #39612 üzenetére
Szia! Szerinted mi okozhatta a hibát így látatlanban? Egy 3 éves HDD-ről van szó, és az összes fontos dokumentum és fénykép rajta található -(((((
-
wagga
újonc
válasz Balathruin #39639 üzenetére
kellenenének az adatok ha lehetséges
-
Tomi229
tag
válasz Balathruin #39639 üzenetére
Hard disk sentinel az írja hogy minden jó de nem létezik hogy ez normális. 5 perc alatt indul el egy program róla. (windows ssd-n van)
-
HollyBoni
veterán
válasz Balathruin #39658 üzenetére
Igen, így értettem.
Közben kipróbáltam egy merevlemezen amin nincs semmi fontos és megy.
-
norby91
tag
válasz Balathruin #39695 üzenetére
Egyrészt valamiért lassú a hdd sebesség szempontjából (sata3), másrészt érdeklődtem érdemes -e vagy inkább hagyjam így.
-
gaben9569
csendes tag
válasz Balathruin #39701 üzenetére
Ezt írta ki rá. Közben újra kellett telepítenem, mert egyszerűen nem indult el a gép, nem volt képes bebootolni. Mindig csak a javítás lehetőséget indította el. Most windows 8.1 professional van fent, egyenlőre minden okés
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz Balathruin #39746 üzenetére
Partíciókat töröltem, Win 8.1 64bit-et szeretnék rá telepíteni.
-
AeSDé Team
őstag
válasz Balathruin #39748 üzenetére
Amint írtam az első posztban, Win 8.1 telepítő a fent említett hibaüzenetet adta és nem ment fel rá.
Közben rájöttem hogy van otthon egy Thin PC telepítő lemezem is, gondoltam megér egy próbát. Csodával határos módon az simán felment rá, majd ezután már a Win 8.1 sem írta ki a hibaüzenetet.
Szóval most most rendesen működik újra[ Szerkesztve ]
-
.wantííd
tag
válasz Balathruin #39774 üzenetére
Sajnos a kábelek megmozgatása sem segített. Mit lehet vele tenni?
-
.wantííd
tag
válasz Balathruin #39780 üzenetére
A fontosabb adatokat volt szerencsém egy linux live cd segítségével leszednem, meg a lényegesebb dolgokat másik vinyón tároltam. Az viszont elég ellentmondásos, hogy ott sikeresen olvastam az adatokat míg windows boot után kb. használhatatlan szinten van. De a kattogás miatt és se jósolok neki sokat.
-
PapB18
tag
válasz Balathruin #39783 üzenetére
win8.1 64 bites de volt már win7 és win8 is
De még csak ennél néztem meg a lemez használatothttp://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Z_A_P
addikt
válasz Balathruin #39787 üzenetére
Szia,raktam fel HDSentinel kepet az eredeti hozzaszolasban.
Szerk: Ki kéne venni, mert nekem úgy tűnik valami az USB-s tokkal van.
Ok, megmondom neki. Ha esetleg sikerul neki, es van fejlemeny, irok. Koszonom[ Szerkesztve ]
OK
-
PapB18
tag
válasz Balathruin #39785 üzenetére
de valami system csak az a baj hogy ilyen 0.3mb/s a max az meg 3mb/s az meg nem valami sok
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Balathruin #39793 üzenetére
Azt a tesztet hol találom? programon belül részletes önteszt ?
Lumia 950XL
-
.wantííd
tag
válasz Balathruin #39795 üzenetére
Friss rendszerrel diskpart clean után tökéletesen megy. "Bevót szívva"...
-
PapB18
tag
válasz Balathruin #39791 üzenetére
Most amikor megnéztem az írás volt sok de az is ugrál
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
8th
addikt
válasz Balathruin #39809 üzenetére
+ liksoft
Megvolt a szalagkábel csere, nem segített. Ellenben kipróbáltam a gépet egy 100/100 kölcsön vinyóval. Átmásoltam rá a rendszeremet első bekapcsoláskor már le is ment a kondíciója 99%-ra ami néhány perc elteltével tovább esett 98%-ra. A tápot azonnal száműztem a gépből. Filléres noname vacak csak az bosszant, hogy nem egyből arra gyanakodtam. Rá se fütty. Köszönöm a segítséget urak.
...
-
őstag
válasz Balathruin #39848 üzenetére
Sztem is alaplap, bár havernak olyan gépe van hogy folyamatos jól hallható sípoló-zúgó zajt ad ki (nem olyat mint bootolásnál/hibánál egyébként) asszem ugyanolyan alaplappal mint az enyém. Nekem nem sípol így vagy a VGA vagy a táp szól valami förtelmesül... én nem lennék meg mellette az biztos
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Clickbait
aktív tag
válasz Balathruin #39848 üzenetére
Remélem, hogy nem. Fél évig tartson ki.
Egyébként lehetséges, idős már. CPU hőszenzor is elszállt rajta, bőven cserélni kell már.
Köszönöm a válaszokat azért, közben eldöntöttem, hogy már mindegy.[ Szerkesztve ]
You got clickbaited.
-
eastone1
senior tag
válasz Balathruin #39862 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam.
Teljesen megtáltosodott a hdd.
80-90 mb/s sebességgel ír. Eddig max. 25 el volt hajlandó.
Azt gondoltam, hogy ez a gpt az uefi bios és a win8.1 szüleménye, de találkoztam sokkal régebbi leírásokkal is.
Back to the future?[ Szerkesztve ]
-
1Laci
tag
válasz Balathruin #39867 üzenetére
Elfelejtettem odaírni... azokkal együtt annyi
-
z123456789
addikt
válasz Balathruin #39877 üzenetére
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Balathruin #39907 üzenetére
Elképzelhető, hogy nem. Mondani fogom nekik, hogy mindig rendesen válasszák le, de most szeretném valahogy megoldani a dolgot.
GDB is tud elvileg partíciós tábla visszaállítást, próbálkozzak azzal, vagy van jobb módszer?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Doky586
nagyúr
válasz Balathruin #39909 üzenetére
Nem érted mit írtam? az az.
-
Doky586
nagyúr
válasz Balathruin #39912 üzenetére
Ezt A_ScHuLcZ -nek mondd...
-
agika kerdez
csendes tag
válasz Balathruin #39930 üzenetére
Köszi a tippet,
én is ezzel próbálkoztam, de semmi ezért para -
agika kerdez
csendes tag
válasz Balathruin #39933 üzenetére
nem :/
-
Avion91
újonc
válasz Balathruin #39959 üzenetére
Egy noname 450W-os. Megszaladt volna? De annak más is látta volna kárát, nem?
Egyébként olybá tűnik, a winchesterek működnek, mert mintha forogna a lemez, és melegednek is... -
Avion91
újonc
válasz Balathruin #39962 üzenetére
Elnézést, igazad van, közben megnéztem: M-tech KOBAP4450XA
(Hirtelen noname-t írtam, mert a táp doboza rémlett fel előttem, amire nemes egyszerűséggel csak annyi volt írva: "Tápegység" )
Egyébként egyidős a kisebbik vinyóval, van legalább 4 éves. Ez csak a rizikót növeli, igaz?
De mint írtam, közben eljutottam a Windows-ig, azóta vígan megy, Sentinel szerint egyik merevlemeznek sincs baja.
SchumiBácsi (#39964): Igaz, maga a HDD olyan sok áramot nem vesz fel, de azért bízom (bíztam) benne, hogy vagy a tápban, vagy a vinyóban van védelem. De a fejlemények után úgy tűnik, nem szaladt semmi sehova (szerencsére), de akkor mi lehet a gond? Azóta, hogy beindult, még nem próbáltam meg újraindítani. De egy új táp egy ideje befigyel, legalább végre rászánom magam.
Az ágymelegítős alkalmazást meggondolom -
Avion91
újonc
válasz Balathruin #39966 üzenetére
Rendben, úgy lesz, köszönöm a segítséget!
Akkor ez a "DVD-ROM-mal megy, nélküle nem" dolog is a tápnak tudható be?
SchumiBácsi (#39967): Ú, az nem kevés difi. De lefele még hagyján, de fölé hogyan megy a fesz, hol van ilyenkor a stabilizátor, ha egyébként általában tartja a feszültséget?Köszönöm szépen még egyszer a segítségeteket!
-
Ghost84
aktív tag
válasz Balathruin #40000 üzenetére
A HDD teljesen új nem kis fájlokat másolok mind 2gb feletti biztos valami a hdd-vel van mert stabilan 60mb-re áll be ha másik hdd-re másolok nem a WD-re akkor megy 100mb felett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest