- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Lehet baja egy HDD-nek ha nem használom?
Laptopomba tettem SSD-t és a gyári merevlemezt kivettem és félre raktam, ha nem használom lehet baja, vagy ha úgy alakul vegyek egy külső rack-et és néha járassam meg másoljak pár adatott
-
Ispy
nagyúr
1 hónapos WD Black bekapcsoláskor azt írja disk error, aztán hol elindul, hol nem. Álmos könyvek szerint ez vajon jó jel?
-
haly
őstag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a gépem rettentően belassult. Az adatlapomon látható (azt hiszem) 6, vagy 7 éves merevlemez dolgozik a gépben. Egyik napról a másikra tetü lassú lett, viszont nem mindig. Feladatkezelő szerint 100%-on dolgozik, de azt már nem írja, hogy min. Szektor hibát nem ír sentinel, és dugig sincs (windows meghajtóján 28 giga szabadon, ezen kívül még 4+9 giga). Most rendeltem már egy új meghajtót, mert régóta terveztem egy nagyobb vásárlását, viszont egyik haverom azt mondja, hogy vírus. Kaspersky-t próbáltam felrakni, nem engedi feltenni sem. Elég gyanús szerintem is, mivel nem mindig tetvészkedik a gép. Néha enged rajta 2-3 percet gyorsan dolgozni, ráadásul a sentinel sem írt hibát, mint mondtam. Viszont akkor felmerül a következő kérdés, ami már valószínű nem ebbe a topikba tartozik. Mi a fenét kell ilyenkor csinálni? Adatokat le szeretnék menteni, körülbelül 200 gigányi nagyon fontos adat van ezen a merevlemezen (ezért is éreztem érettnek a cseréjét, így 7 év után. Nem akarok kockáztatni), viszont ha berakom az új meghajtót e mellé, akkor nagy a valószínűsége, hogy az is megfertőződik. Világ életemben vírustiszta voltam, évek óta nem használok vírusírtót, feleslegesnek tartottam őket. Windows defender volt alapból bekapcsolva. Ha valami zűr volt a rendszerrel, mindig egyből újrahúztam. Ez a rendszer már majdnem 1 éve lett felrakva, és eléggé belaktam, ezért most ezt szeretném elkerülni ebben a körben. Elég macera lesz az új meghajtóra berendezkedni.
Illetve még egy kérdés, vagyis inkább visszaigazolás. Lehet, hogy okosabb lett volna a rendelés előtt megkérdezni, de 4-ig mindenképp le akartam adni, hogy péntekre itt legyen a csomag. Szóval egy 1 terrás WD Blue-t rendeltem, 7200rpm, 64mb. Szépnek tűntek a specifikációk, rosszat nem olvastam róla. Szerintetek jót vettem? Régebben a black-et nézegettem, nyilván gyorsabb, megbízhatóbb, meg arra 5 év garancia volt, viszont most nem volt a boltnak, ráadásul így 15 ropogós ezresből megúsztam. Szóval mint mondtok HDD szakik?Várom a válaszokat, véleményeket, mindent amit csak írni tudtok rá.
U.i: bocsi a regényért!
-
Üdv,
Tudnak szaki segíteni?
3 éve azonos a konfigom.
Új VGA miatt újratelepítettem a gépet, a VGA-n kívül nem változott semmi.
Az újratelepítés óta ha rákattintok bármelyik HDD-mre, akkor hallom ahogy elkezd felpörögni, majd várok 5-6 másodpercet és beadja az adatait.
Ez mitől lett így? A telepítés előtt nem volt ilyen, rögtön tolt be mindent...
Valami energiagazdálkodási beállítás lesz a ludas? -
pjen
félisten
válasz
Találtgyerek #39491 üzenetére
Van itt a fórumon pár adat mentő,de nem olcsó szórakozás.Szerintem keresd :liksoft kollégát,de vannak még páran.
-
pjen
félisten
válasz
Találtgyerek #39489 üzenetére
Hát kábeleket meg próbálnék cserélni,esetleg másik gépben kipróbálni,de ha nem akkor valószínűleg kuka.
Ja még valami Bios látja?
-
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Van egy Western Digital Caviar Black hdd-m.Egyik napról a másikra nem tudom elindítani.Próbál indulni 3x-4x,de nem sikerül neki.Milyen hibára lehet ebből következtetni?Mármint a hdd melyik része hibásodott? -
moonguru
őstag
válasz
Kezdő vagyok #39487 üzenetére
Szia!
1. Nem gond.
2. Nem.
3. Nem.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Lehet,hogy hülye a kérdésem,de az gond-e,ha van több HDD-m(2,5 USB 3.0-ok),és egymás mellett tárolom azokat?
Pl.hogy emiatt károsodhatnak-e a rajta levő adatok,vagy felléphet-e adatvesztés? -
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm felmásolt a laptopjáról pár mkv filmet az external hdd-re, de lemásolni róla az mkv fájlokat már nem tudja csak a sample-öket. Írásvédettségre hivatkozik. Kb. 10 gigásak az mkv-k, a sample kb. 50 megásak.Ilyenkor mi van?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Mennyire biztos a Sentinel? Egy indításnál totál pirosat jelez, hogy hamarosan meghibásodik a HDD. 10 perc múlva azonos körülmények között 84%-os kondiciót ír. Egy 250Gb-os SATA HDD-ről beszélek.
Ugyanezzel a HDD-vel kapcsolatban van egy kérdésem. Leakarok tölteni egy 15Mb-os filet, mindig lefagy a gép. A letöltés az említett winchesterre menne.Ha nem indítom el a letöltést semmi gond. Ez mitől lehet? -
liksoft
nagyúr
válasz
atesz19910 #39476 üzenetére
Tökéletes a következtetés.
-
liksoft
nagyúr
válasz
atesz19910 #39474 üzenetére
-
atesz19910
tag
sziasztok. Egy kis segitséget szeretnék kérni tőletek.
adott egy Seagate Barracuda vinyó, ami 232 gb-os. a pontos tipusa: ST3250820AS.
A következő a probléma vele: HD Sentinel szerint, 73 szektorhiba van jelen rajta., a kondíciója pedig 24%. Beleolvastam a topic-ba, és ott a HDD Regeneratort ajánlottátok. na most, lefuttattam egy scannelést, és nem talált bad sector-t. és abban szeretném a segitségeteket kérni, hogy ilyenkor mi a teendő?
-
kengyel
nagyúr
válasz
Balathruin #39471 üzenetére
Nálam nem volt ilyen hang, egyszer csendben volt, utána morgott jó mély hangon, és elkezdett fagyni minden. Már a böngészőt sem tudtam megnyitni !
-
Süvi
őstag
válasz
Balathruin #39469 üzenetére
Intéző, total commander.
Nem ad ki nekem hangot.
A Windows átvizsgálta a meghajtót, nem talált hibát.Köszönöm
-
kengyel
nagyúr
válasz
Balathruin #39469 üzenetére
Már eléggé "morgó" mély hangot adott ki
Futtattam több tesztet is, de sajnos nem kínált fel javítási opciót.
Gyorsan mentettem az adatokat, és egyenlőre kapott egy másikat. -
Süvi
őstag
válasz
Balathruin #39463 üzenetére
További információk:
Mielőtt a HDS-sel destruktív írás tesztet csináltam volna a HDD 2 részre volt partícionálva, egy amelyiken a régi rendszer volt, másikon adatot tároltam.
Akkor úgy láttam, hogy azzal volt probléma, amin a rendszer volt:Fura:
Kapacitás: 256 Gb
Programok mérete: 132 GB
Szabad hely: 68 GB???Most az újraformázás után nincs ilyen probléma; minden megy róla, csak a kapacitás romlik rohamosan (minden írás és olvasás után).
Az eszköz 4,5 éves.Köszönöm
-
kengyel
nagyúr
válasz
Balathruin #39466 üzenetére
Nagyon köszi a gyors választ
Sajnálom ,mert még egy év használat sem volt benne, és folyamatosan volt kezelve . -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek !
Van egy Samsung 1 TB-os Desktop HDD (3,5") amely elkezdett fagyni főleg böngészés közben. Rátettem a Hard Disk Sentinel programot ,amely nem kis meglepetésemre kiírta a tutit.Teljesítmény :100%
Kondíció : 8%Csináljak azonnali adatmentést, mert a HDD " ideje " 8-nap. Cseréljem ki a kábeleket, ami meg is történt de a végeredmény ugyanaz !
Kérdésem az lenne, ez teljesen kuka ebben az esetben ? Vagy valami orvosság ?
-
Süvi
őstag
válasz
Balathruin #39463 üzenetére
Igazad van, relatív, volt rajtam egy vastag zokni és nem a parkettre esett.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
A közelmúltban vásároltam egy számítógépet (SAmsung 840 EVO, asrock b85m pro4; Fsp HExa550), ami jól működik és beletettem a régi1 TB-os Samsung HDD-t
Azonban, hogy úgy tűnik, hogy kezdi valami kinyírni a HDD-t, amit a régi gépből tettem bele (Sata 3-as csatlakozási ponton van)A problémám az, hogy 2 hét alatt 20%-ot esett a kondíció, és akkor esik különösen sokat, amikor másolok róla.
Kábelcsere már egyszer volt 91%-nál, majd áttettem Sata2 portra.
Ezt követően végeztem egy felület tesztet / írás tesztet, de a teszt sem tett neki túl jót:
Az írás teszt alatt 24%-ot romlott, egy Rövid Ön-teszt alatt pedig 1 %-ot.
Továbbra is másolgattam, jelenleg 25%-os kondíción áll
Driverek szerintem jók, gyári Microsoft mind.
Nem tudom mi lehet a gond.
Ha a HDD-nek ennyi volt rendelve, akkor beletörődök, de igazából amiatt aggódok, ha veszek egy újat vajon azzal is gond lesz?(Amikor szereltem a gépet, véletlenül kicsúszott és leesett 15 cm-t puhára a hdd. Lehet, hogy ez tette be neki?)
Köszönöm
-
tatto1
újonc
Hali! Nem tudom jó helyre irok-am ven 1 nagy problémám! 200Gb vinyóm, op rendszer Win7 64bit. ez mellett 2x1 T vinyó 1-2 évesek .Mind kettón csak filmek-játékok stb. Egy tisztitás( széthúz-lefujat-össze rak) után, egyik vinyót csak a biosban látni-de minden értéke nullát mutat! Próbáltam minden féle csatlakozó át dugás meg hasonló,de sajna nem segített!! Esetleg valaki tud valami okosságot erre a problémára,meg köszönném!
-
saiyajin
senior tag
Sziasztok!
Van egy Hitachi Touro Desk Pro 2TB-os külső winchesterem, ami egy pár napja nem müködik. Egyik használatról a másikra nem ismeri fel a laptop, illetve ha meg is jelenik a sajátgépben, akkor is csak annyit ír, hogy 'helyi lemez G:', de nincs rajta semmi, és 0 a lemez mérete.
Mikor rádugom elindul, pörög, max egy-két furcsább hang, ami talán korábban nem volt, de semmi különös. Nincs kerregés, kattogás, se nem ciripel. Lehet ezzel még valamit tenni vagy végleg kuka a rajta lévő adatokkal együtt? -
dWan
tag
-
1.0.1.7
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #39453 üzenetére
Rendben!Lefuttatok akkor egy tesztet.
Annyi a bibi hogy már csak 54% a kondíció...elég hamar csökken. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
1.0.1.7 #39452 üzenetére
Szerintem futtasd a hds felület újra inicializálás tesztet.
Nekem van egy lemez ami évek óta stabilan 54 hibás szektorral fut.
Az sem ártana ha a sata kábelt cserélnéd és megnéznéd a tápkábelt.
Az hogy ez a lemez meddig tud még üzemelni a felület stabilizálása után,
azt a jelenlevő tapasztalt adatmentő kollégák jobban tudják nálam. -
1.0.1.7
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #39450 üzenetére
-
1.0.1.7
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #39444 üzenetére
Értem,hát hibás szektor az van..Erre nincs valami gyógyír?Mármint hogy ne álljon le a hdd.Csak adattárolásra kellene...
-
Binda
tag
válasz
liksoft #39418 üzenetére
Köszönöm!
Végig olvastam. Érdekes írás, tanultam új dolgot a vinyómról
De a megoldáshoz nem vitt sajnos közelebb. Ha jól értem: a SMART adatok profi elemzése tud választ adni arra, hogy mi lehet a baja, és az mennyire veszélyes. Az is egyértelmű, hogy én fél óra olvasás után nem fogom tudni kimazsolázni egy számomra érthetetlen kódrencerből a fontos infókat.
Te vagy valaki más össze tudja foglalni, hogy mit láttok? Lehet-e baja, mennyire marad megbízható stb a vinyó?
Előre is köszönöm!
-
PG989
csendes tag
Sziasztok!
A 6 éves laptopom merevlemeze (Hitachi Travelstar 5K320) a HDS szerint 13372 munkaórát üzemelt (557 nap). A kondíciója stabilan 99% (korábban megvizsgált egy felületi hibát, ami hibátlannak bizonyult). Közel két éve a win SSD-n fut, a HDD csak adattárolástra szolgál.
Fontos információkat tárolok rajta, amiről rendszeresen készítek biztonsági mentést, de mindig félek, hogy egy óvatlan pillanatban meghal.Tapasztalataitok szerint érdemes lenne újra cserélni? Mekkora a kockázata egy hirtelen halálnak?
Üdv; Gabi
-
Saltwater
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #39444 üzenetére
+
Samsung winchesterek kifagynak ha olvashatatlan szektorba futnak bele, és csak leállítás/újraindítás segít nekik.... -
ggg666
őstag
válasz
f4cg80 #39441 üzenetére
Sajnos nekem nincs ilyen tv-m amin tesztelhetném, de azt kellene megpróbálni, hogy 2 darab partícióra formázd meg(nagyjából két fele osztva), és úgy is ki kell próbálni.Ha szerencséd van akkor látja mindkét partíciót, ha nem akkor lehet csak az elsőt, de én is csak hallottam ezeket a tippeket.A másik megoldás egy médialejátszó vásárlása ami támogatja az ilyen típusú merevlemezt.Vagy a kissebbre cserélés, mert mást nem tudsz csinálni vele.
-
f4cg80
tag
Üdv mindenkinek!
A napokban vettem egy 4TB-os WD Elements usb3.0-s külső merevlemezt,leginkább médialejátszásra használnám,azonban akadt vele egy problémám: sem a samsung tv (ue40h5000),sem a Panasonic házimozi (SC-BTT460) nem ismeri fel. NTFS-re van formázva a hdd,tudna nekem valaki segíteni,hogy hogyan tudnám működésre bírni usb-s lejátszáshoz? Eddig 2tb-os verzióval semmi baja sem volt a lejátszóknak.
Előre is köszönöm a segítséget! -
1.0.1.7
csendes tag
-
1.0.1.7
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy 200Gb-os Satás Samsung winchesterem.A gondom az hogy ha másolok vagy töltök le rá valamit akkor leáll magától egy idő után.Random időközönként.Sata és táp kábelt is cseréltem,de semmi változás. -
phorosko
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy használt Toshiba 750GB HDD-t a gondom az vele,hogy semmivel sem tudom leformázni. A windows 698GB a linux 750GB-osnak látja de egyik sem formázza meg. Tudna valaki segíteni hogy formázzam meg,vagy átku.......ak vele és dobjam ki. -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy 250gb-os Sata 2-es Seagate hdd-m, az a gondom vele, hogy ha másolok rá, akkor kb 10-15mp-ig normás sebességen másol, viszont utána el kezd lassulni az írás, és kb 10-15MB/s sebességgel ír csak rá. Ez mitől lehet?
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok, adott egy 1tb -s hdd,kb 490 gb adattal,particio nincs rajta,csinálhatok rá ugy hogy a meglévő adatokat nem veszélyeztetem egy kb 100gb-set amin rendszer lenne később?
-
ggg666
őstag
válasz
ctrlaltdel13 #39426 üzenetére
Attól, hogy megnézed a parkolási időt, attól miért veszne a garancia?
Ha meg átállítod vissza is lehet állítani.De én az imént linkeltem a gyártó hivatalos programját, az nem jó?
Mást meg nem is érdemes hozzá használni.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Mezga Aladár #39425 üzenetére
olvastam több cikket is vele kapcsolatban,hogy a gari veszik-e vagy sem,plusz számomra bonyolult is, azért köszi.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
ctrlaltdel13 #39424 üzenetére
wdidle3
(#39423) liksoft: Arra kíváncsi hány másodpercre van a parkolás állítva.
-
liksoft
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #39421 üzenetére
Melyikbe? Azt olvastam, hogy egyszerű programot keresel parkolási számhoz. Én a Sentinelt használom, mást ajánlani nem tudok. Azért válaszoltam, mert személyes kérdés volt! Különben nem írtam volna. Ha más kérdésed van, akkor azt egyértelműen kérem hivatkozással együtt.
-
ggg666
őstag
válasz
ctrlaltdel13 #39421 üzenetére
Magyar nyelvűt nem találsz, bemásolod google translate-be és annyi.
[link] -
liksoft
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #39419 üzenetére
Szia! Én is ezt használom.
-
liksoft
nagyúr
-
Binda
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.Adott egy Seagate 500gb-os vinyó, ST3500320AS
Kb. fél éve kezdődött, HDS szerint a kondíció leesett 100-ról 97-re. Majd 94-re. És ahogy telt az idő, egyre gyorsabban kezdett csökkenni, kb. 1 hónapja 50% volt, most 24%-on áll. Eddig ez a vinyó volt a rendszer, de most vettem egy SSD-t és arról fut a gép.
Böngészve a hozzászólások között elindítottam HDS által egy felülettesztet: Lemez felületének újrainicializálása. Végigfutott, 1 hibás szektort sem írt ki, semmilyen hibát nem talált. De a 24% az maradt.
Használat közben semmilyen hibát nem észleltem, kb. fél évvel később került a gépbe egy Hitachi 500gb-os, az még mindig 100% 644nap üzemidővel. A seagate 799 nappal 24% (ez volt a rendszer mindvégig).
Hogy tudom kideríteni mi a baja? Javítható/orvosolható?
-
ctrlaltdel13
őstag
Sziasztok.
Vettem egy használt,de szinte új wd red 1tb hdd-t.
Hogy tudnám megnézni a fejparkolási idő beállított értékét, hd sen... szerint 198 szor pozicionálta eddig magát
67 nap használat alatt.
Valami egyszerű program jó lenne, angol tudásom nem veri a csillagokat -
vandeminek
tag
válasz
vandeminek #39414 üzenetére
Elnézést, kifutottam a szerkesztési időből. Nem akarom elkiabálni, de elvileg megoldódott a probléma. Az alaplap oldaláról fel lett telepítve az Intel Management Engine nevű program, ami után már feljött rögtön a hdd. Párszor újraindítottam a rendszer és nem volt vele gond. Remélhetőleg nem is lesz és talán hasznos lesz az információ másnak is
-
vandeminek
tag
Sziasztok!
Adott egy Windows 8.1-es rendszer, Samsung EVO 120GB-s SSD-n. Második merevlemeznek van mellé rakva egy WD Red 2.0TB (WD20EFRX). Régebben is volt már olyan problémám, hogy este leállítottam a rendszert, majd a reggeli bekapcsoláskor már nem jött fel a másodlagos WD hdd. Nem tudtam az okát, de egy újraindítás után már feljött, ergo "megoldotta" a gondom. Ez már a Windows 7-es telepítésen is így volt sajnos.
Tegnap este lekapcsoltam a gépet (még frissített egyet a rendszer), majd ma reggeltől már egyáltalán nem jön fel a WD red. UEFI minden esetben látja, cserélgettem rajta sata kábeleket (működő dvd meghajtóét), sata szlotokat, tápkábeleket. Minden esetben azonos az eredmény, a Windowsban már nem jelenik meg szegény meghajtóm. Probléma, hogy munkához szükséges adatok vannak rajta, vagyis most meg vagyok lőve. Még most megpróbálom egy linux live cd-vel, hogy csak a Windows csinálja-e ezt velem.
Bármi ötlet/javaslat esetleg, hogy mi okozhatja ezt a problémát? -
Hulot
tag
Sziasztok!
Vettem egy SSD-ét amit ha csatlakoztatok akkor a BIOS nem ismeri fel és a mellette lévő rendszer HDD-ről sem tud a Windows bootolni, betöltésnél megáll.
Viszont ha az SSD-ét egy rackben csatlakoztatom USB porton, akkor üzemel, meg tudtam formázni is.
Mi lehet a hiba? -
_Sevi_
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung HD502IJ 500GB HDD-ém ami utóbbi napokba egyre sűrűbben hangoskodik.
Mintha leállna és utána újra felpergetné magát. Nem egy mai darab. A Sentinel szerint semmi baja de általában így szokott kezdődni egy winchester halála.
Amíg nem vettem egy SSD -t addig ezen volt a rendszer ami iszonyatosan lassú volt saját magához képest is (rendszer felállás 2-3 perc, fél éve jóval gyorsabb volt).
Ezt dobta a Sentinel:Van értelme foglalkozni vele vagy ez korral jár?
Mit lehet tenni hogy megszűnjön a felpörgés?
Köszi előre is a válaszokat. -
Rica
senior tag
Sziasztok! WD 1 tb red szuz. Uefi latja, windows nem, op rendszer az ssd-n hibatlan. Hat eve nem raktam ossze gepet, szajbaragosan legyszi. Elore is koszonom.
-
Sandpa
csendes tag
Helló Mindenki!!
Szerintetek rendben van ha egy 500Gb Adata külső vinyó formázása kb 3 órája megy és még mindig csak 26% nál jár???? A gyorsformázás nem volt bekapcsolva és elvileg előtte törölve volt róla minden.
Fat 32 volt és NTFSre szeretném formázni...
Üdv -
bonat
senior tag
sziasztok
Lenne egy samsung 250Gb-os notebook vinyó (HM250HI-2009), ami nem hajlandó semmire csak zenél vagy cicereg mikor tápot kap. A BIOS is meghülyül tőle, még a bootolásig sem jut el a gép vele.
Átraktam külső USB-s házba és ott is ugyanezt csinálja. Tápot megkapja és 5-6 mp-ig hangot ad, nem pörög fel semmi, és kész megáll.
Mi lehet a baja? Kuka? -
Gabor343
tag
Sziasztok!
Van egy HDD-m aminek az a baja hogy nem mindig ismeri fel a gép, sokszor 3-4x is újra kell indítani a gépet hogy felismerje, viszont amikor felismeri akkor hibátlanul működik. 2 másik gépbe is beraktam (más kábelekkel) és ott is ugyanezt produkálta így biztos, hogy a HDD-nek van baja.
A kérdésem az lenne, hogy mi lehet ennek a hibának az oka és hogy javítható-e garancia nélkül?
A HDD típusa: WD2500AAJS-07B4A0
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest