- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
Sziasztok!
Adott egy Windows 8.1-es rendszer, Samsung EVO 120GB-s SSD-n. Második merevlemeznek van mellé rakva egy WD Red 2.0TB (WD20EFRX). Régebben is volt már olyan problémám, hogy este leállítottam a rendszert, majd a reggeli bekapcsoláskor már nem jött fel a másodlagos WD hdd. Nem tudtam az okát, de egy újraindítás után már feljött, ergo "megoldotta" a gondom. Ez már a Windows 7-es telepítésen is így volt sajnos.
Tegnap este lekapcsoltam a gépet (még frissített egyet a rendszer), majd ma reggeltől már egyáltalán nem jön fel a WD red. UEFI minden esetben látja, cserélgettem rajta sata kábeleket (működő dvd meghajtóét), sata szlotokat, tápkábeleket. Minden esetben azonos az eredmény, a Windowsban már nem jelenik meg szegény meghajtóm. Probléma, hogy munkához szükséges adatok vannak rajta, vagyis most meg vagyok lőve. Még most megpróbálom egy linux live cd-vel, hogy csak a Windows csinálja-e ezt velem.
Bármi ötlet/javaslat esetleg, hogy mi okozhatja ezt a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 1tb M.2 9100 Pro ÚJ, 5év gari, számla
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest