Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1255) azbest válasza #22718208 (#1253) üzenetére


azbest
félisten

Valószínűleg csak egy kamu kifogás, amit valamelyik hozzá nem értő technikus odahazudott, amikor képtelenek voltak normálisan megírni a chromecast player appot. Ezt a kamut beadták a projektvezetőnek, amit aztán beleírtak az ügyfélszolgálatos sablonválaszokba is, hogy valami technikai blablával mondják, az ügyfél a hibás. :U

Közben meg valsz képtelenek tisztességesen megírni az appot, hogy nem fér bele a cc szűkös erőforrásaiba. Néha ordas nagy hibákat csinálnak (óriás képek a diasorba, hogy kifagy tőlük a cc), vagy egyszerűen csak bizonyos szolgáltatók felé vacak a kapacitásuk. (mint ahogy telekom felé a mindigtv-nek is az, és nem ismerik el ezt az 5 perc alatt ellenőrizhető dolgot, mert nincs már egy épkézláb ember az országban ebben az iparágban.

(#1254) Exian
az adaptív streaming lényege ez, hogy a lejátszó oldal a választható minőségek közül azt használja, ami legfeljebb belefér abba, amit még elakadás nélkül le tud játszani. Aztán, hogy a netkapcsolaban hol van a szűk keresztmetszet, az már mindegy, ha a végén nem jön elég adat időben. Persze láttam már náluk olyat is, hogy egy film bizonyos szakaszában nem volt meg a jobb minőségű ávltozat, mert mindig ugyanott, ugyanakkor váltott vissza. Talán egy éve volt, hogy elvesztettek valami miatt csomó filmet a szervereken és a panaszokra azt válaszolták, hogy folyamatban van az újrafeldolgozás.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.