Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1101) vitemerius


vitemerius
tag

Az LG WebOS 3.5-ön futó program esetében tapasztalt már más is olyat, hogy ha két magyar felirat van (egy alap és egy CC), akkor nem játssza le egyiket sem? Az angol megy ilyenkor is. Nem egyszer fordult már elő, s ilyenkor a PC, android gond nélkül feliratoz.

(#1102) Akhim92 válasza vitemerius (#1101) üzenetére


Akhim92
csendes tag

Nálam is ugyan ez a hiba van. Nem értem én sem. Már írtam emailt az HBO Go Magyarországnak emiatt.
Azt írták, hogy megpróbálják az alkalmazáson belül helyrehozni a problémát.
Megnéztem kb. 10 sorozatot, ahol kétféle magyar felirat is van. Sehol nem működik a teljes magyar felirat, sehol nem választja ki, hanem átugrik folyton a másikra. Viszont a magyar(CC) nálam működik, pl. a Counterpartnál a német szövegeknél van ilyenkor magyar felirat.

Először előfizettem közvetlenül, kiderült, hogy nem megy LG tévén. Utána előfizettem a mobil előfizetésem mellé, itt meg nem mennek a feliratok rendesen minden tartalomnál :C

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 20 Pro+Xbox Series X

(#1103) vitemerius válasza Akhim92 (#1102) üzenetére


vitemerius
tag

Akkor legalább nem az én készülékemben van a hiba! :)

(#1104) vitemerius válasza Akhim92 (#1102) üzenetére


vitemerius
tag

Közben megnéztem, az én tévémen a legfrissebb HBO GO verzió 2014-es szóval nem kapkodják magukat a frissítéssel. Úgyhogy nem biztos, hogy sok értelme van írni nekik ebben az ügyben. :F

(#1105) cigam válasza vitemerius (#1104) üzenetére


cigam
félisten

Pont hogy érdemes, hiszen ebből is láthatják mennyien használják, és van rá igény.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#1106) Alex91


Alex91
félisten

Vegyetek Apple TV-t, azon rendszeresen frissul az app...!

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1107) fannta


fannta
csendes tag

Sziasztok,

nekem tele lett a puttonyom az ügyfélszolgálat tétovázásával/tehetetlenségével (nevetséges, hogy egy 55perces részt 70perc alatt tudok megnézni, még reklámmal is gyorsabb és egyszerűbb) és ma felmondtam az HBO-t, így marad a Netflix.

Kérlek azért figyeljétek, javulni kellene érezhetően a sebesség/akadozás Nálatok, mivel én már ezennel nem fogom terhelni az IT infrastruktúrájukat, a felszabadult erőforrás így javít a Ti helyzeteteken 8-)

[ Szerkesztve ]

(#1108) vitemerius válasza cigam (#1105) üzenetére


vitemerius
tag

Végül jeleztem ezt a feliratos hibát, remélhetőleg előbb-utóbb lesz belőle valami. Állítólag még az idén várható új app Samsung és Lg tévékre.

(#1109) drpele válasza drpele (#1079) üzenetére


drpele
senior tag

Jóideig én is arra gyanakodtam, hogy az HBO infrastrukturájában van valami probléma a random visszatérő pufferelések miatt, de azért nem vetettem el teljesen azt sem, hogy otthon, helyben van a probléma, csak éppen azt nem tudtam, hogy mi.

Így aztán elkezdtem egyesével végigvenni a lehetőségeket:
-net sebesség, válaszidők (pufferelés idején is) - rendben
-WIFI 2,4 és 5 GHz-en - rendben

Közben találtam a neten arra vonatkozó cikkeket, hogy a Google Chromecast megfelelő működéséhez (erősen) ajánlott bekapcsolni a routeren az UPnP-t és az IGMP snooping-ot. Ettől érezhetően jobb lett a helyzet, lényegesen kevesebb volt a pufferelés, de a probléma nem szűnt meg.

Itt szántam rá magam, hogy teljesen le-resetelem a routert (ASUS AC68u, s feltettem a legfrissebb FW-t (bár csak egyel frissebb verzió volt elérhető)), majd mindent újra bekonfigoltam (elméletileg ugyanúgy, ahogy előtte is volt). S láss csodát, a probléma azóta sem jelentkezik...

Csak amiatt írtam le a kálváriámat, mert valóban lehet olyan, megmagyarázhatatlannak tűnő eset, amikor valóban ügyféloldalon van a hiba, s hiába mutat minden mérés abba az irányba, hogy nincs semmilyen probléma.

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#1110) sultansmith


sultansmith
senior tag

Hali!
Mit jelen mozifilmeknél ha oda van írva, hogy "Utoljára"?

Le fogják venni?

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#1111) Gubek-Einste válasza sultansmith (#1110) üzenetére

Igen, a következő heti váltástól már nem lesz elérhető.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#1112) kenand


kenand
veterán

Sziasztok!
10 napja nem tudom használni a HBO GO-t minden eszközömön azt kapom, hogy területi hiba, nem abban az országban tartózkodom, ahol az előfizetésem van. VPN-t nem használok.
Tar Kft-től jön a NET, korábban ment (HBO GO viszont közvetlen, nem Tarr KFT-s) Mobil Nett-tel lépek be akkor jó. De a TarrrKFT-s IP címet elutasítja. HBO és tarr egymásra mutogat, és azt mondják náluk minden oké, ők nem hibásak. De nem tudom használni. 5 eszközön is ment most egyikről sem enged be Tarr NET-tel, (mobil nettel igen)

[ Szerkesztve ]

(#1113) Gubek-Einste válasza kenand (#1112) üzenetére

IP lokációnak Magyarországot mutat az IP kijelző oldal?

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#1114) kenand válasza Gubek-Einste (#1113) üzenetére


kenand
veterán

WWW.iplocation net Mo-t mutat

(#1115) azbest válasza kenand (#1112) üzenetére


azbest
félisten

Ez különösen érdekes, főleg annak fényében, hogy már eun belül más országból is elérhető a szolgáltatás. Nemrég volt ezzel kapcsolatban jogszabályváltozás és néhány hete németországól is mindenféle varázslat nélkül, német szállodai ip-vel és brit munkahelyi vpn-nel is probléma nélkül működött. Nekem telenoron át van hbo előfizetésem.

Nézz szét a weblapon, hogy a közvetlen előfizetésnél nem kell-e lakcímkártyával igazolnod, hogy magyar lakos vagy. Alapból itthonról nem kéne hogy bármi gond legyen, de ha idióták, lehet a nemzetközi mód engedélyezésével megoldódna neked is. A szolgáltatós előfizetés lehet önmagában igazolja, hogy itteni lakos vagyok, míg a közvetlennél lehet külön igazolni kell. (például ittott tévé szolgáltatónál is igazolni kell, hogy engedélyezzék a nemzetközi módot)

Lehet, hogy pont ez a nemzetközileg használhatóság körüli átállás sült el nálad fordítva.

Szerk, van egy inaktív közvetlen fiókom is, ott sem láttam erre vonatkozó beállítást.

[ Szerkesztve ]

(#1116) DJosef


DJosef
őstag

Udv Urak!

Masnal is kesik a felirat PS3-on a Szolgalolany meseje cimu sorozatnal?

Elore is koszonom!

[ Szerkesztve ]

Forget about it

(#1117) kenand válasza azbest (#1115) üzenetére


kenand
veterán

Köszönöm a válaszod. Nem tudom hol lehetne a nemzetközi módot engedélyezni.,,,,
Számos telefon és email (tarr KFT + HBO GO) végül is én oldottam meg a dolgot azzal, hogy pár órára kikapcsoltam a kábel modemet rootert, visszakapcsoláskor már nem volt tiltott az IP. (Tarr KFT-s ügyfélszolgálatost hiába kértem, hogy rúgja ki az IP-met és kapok újat... azt mondta eiylt nem lehet csinálni....)
Fene se érti csak az utolsó szám különbözik 209 tiltott volt, 163 meg nem....és ki tudja mikor kapok majd megint egy tiltottat a Tarr kft-től (akkor megint kikapcs lesz)
HBO szerint Anonymous az IP szám, Tarr KFT szerint meg a HBO ludas, mert nem frissítik az IP lisitájukat, pedig ők átadták....

[ Szerkesztve ]

(#1118) azbest válasza kenand (#1117) üzenetére


azbest
félisten

Úgy tűnik a közvetlen előfizetés kapcsán még nem nőtt fel a feladathoz a hbo. A nemhivatalos kodi addon alapján valami új api verziót használnak a saját előfizetőikkel. Ebből lehet a probléma, hogy másképp viselkedik vagy épp hiányoznak olyan azonosítók, amik a régebbi kiadású programokba is kellettek (lg weos szivatás például).

(#1119) #22718208 válasza kenand (#1117) üzenetére


#22718208
törölt tag

A leírtak alapján ez hbo hiba.

(#1120) kenand válasza #22718208 (#1119) üzenetére


kenand
veterán

Sajna nem ismerik el, szerintük a Tarr KFT ad ismeretlen IP címet...

(#1121) Exian válasza kenand (#1120) üzenetére


Exian
őstag

Könnyen lehet. Mivel az IPv4 címek a végüket járják, hiszen már szinte egy mikróhullámú sütő is neten van és kap IP-t, szóval egyre kevesebb a szabad IP és a szolgáltatók sokszor hajmeresztő tartományokat bérelnek hirtelen, hogy ki tudják szolgálni a gépeket IP-vel és ezek sokszor lehetnek tényleg nagyon ismeretlen helyről származó IP-k.

De fene tudja.

(#1122) kenand válasza Exian (#1121) üzenetére


kenand
veterán

Az a helyzet hogy mutatta a NET a zalaegerszegi helyet....a HBO GO mégsem fogadta el.
De legközelebb ha így járok nem telefonálosk, semmire sem mentem vele. Áramtalanítom a kábel modemet+rootert aztán kapok új IP címet.

(#1123) ghostie


ghostie
tag

Szolgátatói GO előfizetést szeretnék beállítani Android tv boxon. Az alkalmazást le is lehet tölteni és telepíteni, el is indul, a szolgáltató kiválasztásánál még rá lehet kattintani a listára, viszont a kiválasztás már nem sikerül, ha rákattintok a távirányítóval (ami egeret szimulál) nem választja ki, hanem visszalép az üres listába.

Találkozott már ezzel a hibával valaki, van valamilyen megoldás a kiválasztásra TV boxon?

(#1124) xviktorx válasza ghostie (#1123) üzenetére


xviktorx
tag

Tudtommal nincs Android tv box-ra működő HBO go applikáció.

(#1125) Exian válasza xviktorx (#1124) üzenetére


Exian
őstag

Én azon használom, működik. Szóval van rá app, teljesen jó.

Ghostie: ez a hiba viszont nekem is meg volt. A trükk az, csatlakoztatni kell egy USB billentyűzetet a boxra (én vezeték nélkülit használok), aztán azzal ki tudod választani a szolgáltatót úgy, hogy az adott szolgáltató kezdőbetűjét benyomod a listában és akkor oda ugrik. Nekem így sikerült kiválasztanom és azóta is hibátlanul használom hónapok óta.

Próbáld meg, szerintem neked is menni fog.

(#1126) azbest válasza xviktorx (#1124) üzenetére


azbest
félisten

Biztosan nem androidtv rendszerű, hanem sima tabletes android. Csak sd minőségben megy a telefpnos/tabletes app. És ahogy írják, távirányítóval használhatatlan.

[ Szerkesztve ]

(#1127) kenand válasza azbest (#1126) üzenetére


kenand
veterán

Feleségem használja, egér kell hozzá, élvezhető a minősége

(#1128) ghostie válasza Exian (#1125) üzenetére


ghostie
tag

Köszönöm, tényleg sikerült billentyűzettel regisztrálni. Bár nem volt annyira egyszerű, mert mindig a UPC Direktre akart ráállni, de egyszer sikerült tovább mozgatni a kábeles UPC-re :)

Az app egyébként meglehetősen jól használható az Androidos TV box távirányítójával, jobb mint a korábbi LG TV beépített HBO GO ja.
A képminőség talán egy kicsit rosszabb nehéz megítélni hogy HD vagy SD, valahol a kettő között lehet.

A lényeg, hogy használható így.

(#1129) #07746304


#07746304
törölt tag

Üdv, vagy 3 napja ezzel indul Android 7.0. Rendszeren. Google Chromecast 2.0 van a hálózatban. Nálatok nem jelentkezik ez a hiba?

(#1130) xeno válasza #07746304 (#1129) üzenetére


xeno
csendes tag

+1 nálam is android 7-en van a gond, feleségem telója 6-os verzióval rendelkezik ott nincs probléma.

Próbáltam újratelepteni cache-t törölni stb, de még mindig ugyanaz, mindem más chromecast enabled alkalmazás tökéletesen működik egyébként.

(#1131) #22718208 válasza #07746304 (#1129) üzenetére


#22718208
törölt tag

Tegnap este filmeztünk. Cast2 + droid7.0 és itt minden rendben volt.

(#1132) #22718208 válasza #22718208 (#1131) üzenetére


#22718208
törölt tag

Tegnap este nekem is előjött ez a hiba , azóta nincs cast lehetőség. Persze ,hogy ilyenkor ,amikor szakad az eső és lenne idő filmezni!

(#1133) #22718208


#22718208
törölt tag

Support szerint a jelenlegi cast hiba , kizárólag a huawei eszközöket érinti!

(#1134) xviktorx válasza #22718208 (#1133) üzenetére


xviktorx
tag

Hülyeséget beszél a support. Xiaomi boxom van, Xiaomi telcsiről nem tudom cast-olni rá a hbo go-t mert csak pörög és pörög. Lenovo laptoppal is ugyan az, csak pörög és pörög nem indul el semmi.

(#1135) xviktorx válasza #22718208 (#1133) üzenetére


xviktorx
tag

Megkövezem magam, mert a routerem egy huawei mifi, úgyhogy a supportnak lehet hogy mégis igaza van.

(#1136) #22718208 válasza xviktorx (#1134) üzenetére


#22718208
törölt tag

Ha még nem tetted meg, akkor jelezd már feléjük ezt, egy erősebb hangvételű levélben!

Nekem a tököm tele van már ,hogy ezeknek minden hibát napokig tart helyrehozni.

(#1137) #22718208


#22718208
törölt tag

A cast hibát ez elvileg megoldja. Ezt tanácsolja a support:

"Kérem nyissa meg az Android készülékén a Beállítások, Applikáció manager menüpontot, azon belül keresse meg a Google Play Service app-ot és törölje az öszes adatot."

Én nem tudom csak holnap kipróbálni.

(#1138) xviktorx válasza #22718208 (#1137) üzenetére


xviktorx
tag

Én nem találtam ezt az applikáció manager opciót.

(#1139) xeno válasza #22718208 (#1137) üzenetére


xeno
csendes tag

műxik! köszi

@xviktorx
beállítások -> alkalmazások - google play szolgáltatások - > terület kezelése -> összes adat törlése

(#1141) xviktorx válasza xeno (#1139) üzenetére


xviktorx
tag

Tényleg működik, köszönöm.

(#1142) chaosmonger


chaosmonger
tag

Akinek problémái vannak, az töltheti a kérdőívet (akinek nincsenek, az is :) )

(#1143) Zoltn


Zoltn
senior tag

Hello!

Tegnap beregeltem az ingyenes első hoónapra, kipróbálni az HBOGO-t. PS4en használom, de nekem valami borzalmas a képminőség. :(
Végignéztem pár hete virágboltból letöltött Westworld első évadát, és most a másodikat elkezdtem ps4HBOGO kombón, és valami katasztrófa a minőség beli külömbség. :(
Fura színek, agyontömörített gané.
Majd kíváncsiságból elindítottam egy galaxis őrzőit, és ott végképp kiborultam. :D
Maradok a letöltögetésnél ha ez tényleg ilyen ócska.

"Music is your only friend. Until the end!"

(#1144) sultansmith válasza Zoltn (#1143) üzenetére


sultansmith
senior tag

Szia!

Én használom telón, tévén, mobilon és ps4-en is. Egyiken sincs probléma a képminőséggel, de kell neki a sávszél.

Ellenőrizd a netkapcsolatod, ha wifin vagy, menj át kábelre. A PS4-ekben többször cseréltek wifi modult, érdemes csekkolni, hogy nem-e egy rosszabbik szériát kaptál ki.

Alapvetően a hiba nálad lesz, mert a HBO GO alapvetően nem szolgál ratyi képminőséggel.

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#1145) #22718208 válasza Zoltn (#1143) üzenetére


#22718208
törölt tag

Nyilván soha nem lesz olyan mint egy 15-20megabites 1080p, de alapvetően nézhető.

Volt szerencsém hatalmas 4k samun ránézni. Na arra azt mondtam ,hogy ezt ebben a formában inkább nem.
Viszont 106cm és 82cm fullHD-n , chromecast2-vel nincs vele különösebb probléma.

[ Szerkesztve ]

(#1146) LouiS22 válasza Zoltn (#1143) üzenetére


LouiS22
veterán

Nyilván átértékeled majd ezt a kijelentést, amikor egyszer csak a hazai szervek is komolyabban veszik majd a virágboltból vásárlást és kopogtatnak nálad.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#1147) Zoltn válasza LouiS22 (#1146) üzenetére


Zoltn
senior tag

Nem én töltöttem le, a ps-en volt amit vettem! :D ;]

De persze amúgy lehető legkevesebbet próbálom használni. Én sem vagyok a híve, megveszek leginkább mindent amire kíváncsi vagyok.

[ Szerkesztve ]

"Music is your only friend. Until the end!"

(#1148) sultansmith válasza #22718208 (#1145) üzenetére


sultansmith
senior tag

Nekem 4k philips van otthon. Pontosan ugyanúgy néz ki mint bármelyik 1080p tartalom. Nekem giganet van otthon, szóval ez nem tudom mennyit jelent, de nincs vele nagyobb probléma, mint más tartalomma, ami ugyancsak 1080p-ben van fent a virágboltokban is.

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#1149) #22718208 válasza sultansmith (#1148) üzenetére


#22718208
törölt tag

Alapból nem lehet olyan a minősége, mert a hbo go maximum 5-7 megabitet használ.

Csak van akinek ez szúrja a szemét és van akinek nem.

Az ezres neted itt lényegtelen.

[ Szerkesztve ]

(#1150) sultansmith válasza #22718208 (#1149) üzenetére


sultansmith
senior tag

Az oké, hogy 5-6 mb, de egyrészt nem tömörítetlen adatfolyamról beszélünk szerintem, másrészt meg a 8000 kbps-en már vígan eldünnyög ez 1080p.

És nem mondanám, hogy nem vagyok az a fajta, akinek ne szúrná a szemét ha valami nem oké a képpel. 720p-t biztosan tol a HBO go, hogy van-e efölött benne valami, az erősen tartalomfüggő.

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.