Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1751) Zeki válasza KubanitoS (#1750) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nézd, más lazán krómkasztol, nekem ez sosem működött. Telómon rajta a google home, a tv hangerejét tudom vele irányítani, de hogy egy appban lévő videót hogy lövök vele át, arra nem sikerült rájönnöm.
Ugyanez igaz a web video caster progira is, ami szintén ilyen átlövő progi.

(#1752) TomBond válasza KubanitoS (#1750) üzenetére


TomBond
aktív tag

Nem tudom más hogyan csinálja, de nálam rendszeresen kilép a Samsung app!

Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64

(#1753) szabog74 válasza Zeki (#1751) üzenetére


szabog74
aktív tag

Google Home-ban látszódnia kell a chromecast eszköznek, utána az hbo go alkalmazásban lesz fent egy plusz ikon.

(#1754) KubanitoS válasza Zeki (#1751) üzenetére


KubanitoS
veterán

A krómkeszt nálam is működik anyámék tévéjén, de ha már új tévét veszek, ami modern, meg "okos", akkor azért szeretném, hogy menjen rajta az HBOGO is buherálás nélkül.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1755) pippo76


pippo76
tag

Ez az egesz HBO GO kezd vicc kategoriaba sullyedni. Nem frissitenek semmit TV-re, ami volt azt is megszuntettek, van amihez nem is terveznek egyaltalan elerhetoseget. Ez a hosszutavu tervuk? Egy atlag felhasznalo aki elmegy az uzletbe es vasarol egy TV-t az csak azt fogja latni, hogy az o keszulekere nem elerheto es kesz.

(#1756) #22718208 válasza pippo76 (#1755) üzenetére


#22718208
törölt tag

Nem tud abba süllyedni, mert mindig abban volt és van most is!

Ügyfélszolgálat, hazudgál, terel, félre beszél, értelmetlen mondatokkal próbálnak megetetni, egyik ezt mondja ,másik azt mondja.

Semmit nem bírnak optimalizálni tisztességesen, ha pedig bármi baj van, mindenki hülye csak ők nem!!

[ Szerkesztve ]

(#1757) bigdady válasza jack982 (#1744) üzenetére


bigdady
nagyúr

Van vagy 5 bankkártya a családban az 5 hónap ingyen:)

(#1758) Alex91


Alex91
félisten

Havi 1500 ft-ert iOS es Apple TV alatt is teljesen meg vagyok elegedve. Mindenhez van legalabb magyar felirat, nekem ez eleg, de szinkron is van dogivel. Nalam ritkan akad, problemazik.

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1759) Exian válasza Alex91 (#1758) üzenetére


Exian
őstag

PC-n webes felület is tökéletes, szerintem az a legjobban optimalizált. Viszont úgy vettem észre, hogy erősen hardverfüggő. Két asztali gépen van használva nálunk, egyik egy régi kétmagos konfig (E8500) 2gb rammal, másik egy bikább 6 magos, 16gb rammal.

A kétmagoson rendszeresen vacakol, akadozik, vagy csak egyszerűen HIBA kisablakkal megáll. A bika gépen gyakorlatilag sosem volt gond, csak múltkor pár hete az egyik vasárnap, amikor viszont többen jelezték, hogy vacakol, platformtól függetlenül.

Mondjuk igazából szerintem a kétmagos konfig is bírja, van, hogy órákig nincs baja és max minőséggel megy akadozás nélkül. Szerintem csak akkor kezd vacakolni, amikor a Windows valamit elkezd a háttérben tekerni, vagy valamelyik program.

(#1760) szabog74


szabog74
aktív tag

CC2-höz megjött a ugreen lan adapter. Minőségben nem lett jobb a hbo go, csak gyakorlatilag azonnal a legjobb minőséget adja be, nincsen pár másodperc rosszabb minőségű kép.

(#1761) erahurka válasza szabog74 (#1760) üzenetére


erahurka
félisten

Én azt nem értem, miért nem tölti végig a filmet. Fél órán át mondjuk tökéletes neki a net, annyi alatt simán lejönne legjobb felbontásban és nem esne a minőség ha van valami pillanatnyi szakadás. Legalább opcióként lehessen engedélyezni, ha mittomén legalább 10 GB szabad hely van az ember tévéjén/konzolján/laptopján.

(#1762) szabog74 válasza erahurka (#1761) üzenetére


szabog74
aktív tag

az a netflix :DD

(#1763) Exian válasza erahurka (#1761) üzenetére


Exian
őstag

Én is ezen agyalok, hogy mi a jó rossebbért nincs buffer állítási lehetőség. Vagy ahogy írod, a háttérben lejátszás közben tölthetne előre, ha épp szabad a sáv a kliensnél is, na meg persze szerveroldalon is.

Ezzel NAGYBAN meg lehetne előzni az akadásbeli és minőségbeli problémákat. Szerintem rohadtul kevéske buffer van alapból, de persze lehet, ez egyfajta védelem, hogy véletlenül se tárolódjon túl sok adat a kliensek eszközein :DDD

(#1764) erahurka válasza Exian (#1763) üzenetére


erahurka
félisten

Na jó, de ha meg nagyon akarom akkor valamilyen screen capture megoldással rögzítem a filmet azt kész, ne vicceljünk már. DVD elejére helyezett "a letöltés lopás" reklám szindróma... A legális felhasználók életét nehezítik, közben 10 perc letorrentezni a filmet 6x jobb minőségben.

(#1765) #22718208 válasza Exian (#1763) üzenetére


#22718208
törölt tag

Fejlesztés .....ugyan már.

A feliratot nem bírják rendberakni, hogy ne full fehér legyen!
(kivétel böngésző)

Persze a szöveg már 4 hónapja az ,hogy dolgoznak rajta.
Ez is egy kamu duma, ha meg mégsem, akkor nagyon komoly egy fejlesztő társaság lehet, akik ezen dolgoznak.
Jár nekik a taps, megérdemlik.

[ Szerkesztve ]

(#1766) delig válasza KubanitoS (#1745) üzenetére


delig
tag

Nekem Sony tv-m van, 2 éves. Szintén Telekom HBO. Kodi appot ha felteszed, a legújabb 18.0 Leia Beta-t, akkor HBO GO kiegészítőt tudsz hozzá feltenni. Én így használom, minden rendben. 720P-ben van fent minden. Szerintem vehetsz Sony-t. Ha kell, itt segítünk.

(#1767) Kiskutya válasza delig (#1766) üzenetére


Kiskutya
veterán

Nekem pcn van kodi arra is fel lehet tenni a hbo go appot?

hmm...

(#1768) Csabroncka válasza Kiskutya (#1767) üzenetére


Csabroncka
addikt

PC-n tökéletes a böngésző!

"in medias res"

(#1769) erahurka válasza Csabroncka (#1768) üzenetére


erahurka
félisten

Már amikor tökéletes és nem fagy be 5x másfél óra alatt :K

(#1770) RedCactus válasza erahurka (#1769) üzenetére


RedCactus
senior tag

Az kellemetlen lehet. Szerencsére velem még nem fordult elő. Firefox alatt egy kicsit köhög, de Chrome-al tökéletes.

[ Szerkesztve ]

(#1771) erahurka válasza RedCactus (#1770) üzenetére


erahurka
félisten

Nálam Chrome és Edge alatt is összefosta magát amikor legutóbb próbáltam. Lehet van egy kis ingadozás a netben de ugyanitt kiválóan megy a Netflix szóval nem hinném hogy olyan harmadik világbeli lenne az internetem stabilitása.

(#1772) #22718208 válasza erahurka (#1771) üzenetére


#22718208
törölt tag

Nálam csak chrome van , de soha nem akadt ki hibával, egyszer sem.

(#1773) INTELligent


INTELligent
senior tag

Sziasztok!

Kerestem a fórumban, de nem igazán találtam rá választ: van arra lehetőség, hogy magyar a HBO GO-t elérjem Amazon Fire TV stickről? Ha ez gyárilag nem megy, de a gari elvesztése nélküli mókolással megoldható, akkor az is jó lehet (ehhez leírásnak is nagyon örülnék :) )

Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

(#1774) Zárzorró


Zárzorró
csendes tag

Sziasztok, volna valakinek ötlete, hogyan lehetne külföldről igénybe venni a magyar HBO GO-t? A regisztráció megvan, viszont nem lehet magyar bankkártya nélkül fizetni. Én ilyennel nem rendelkezem, mert Szlovákiában élek. A szlovák HBOn viszont nem elérhető a magyar szinkron, se a felirat. Paypal-nál is figyelik, hogy melyik országból származik a kártya? Esetleg más ötlet?

(#1775) Exian válasza Zárzorró (#1774) üzenetére


Exian
őstag

A fizetés része esetleg oké, de utána? Nem az van, hogy külföldről nem használható?

Más: napok óta laptopról használom a szolgáltatást, mert megszületett a 4. gyermekünk, aki egyelőre abban a kisszobában van, ahol van a bika asztali gépem + 32" monitor, szóval ahol eddig esténként néztem a GO-t.

Úgyhogy most laptopról használom, hol a konyhában, hol akárhol. Meglepően tapasztaltam, hogy a kis gyenge, 2 magos (2x2.1GHz) laptopon is tökéletesen megy, semmi akadozás, bufferelés, pedig karcsú wifi van a gépben, de az sem akadály neki. Nem romlik a minőség, indítás után azonnal a maximális felbontás és minőség jön.

[ Szerkesztve ]

(#1776) Zárzorró válasza Exian (#1775) üzenetére


Zárzorró
csendes tag

A fizetés része nem oké, azt nem tudom kijátszani magyar bankkártya nélkül. Külföldről aztán már használható gond nélkül.

(#1777) azbest válasza Zárzorró (#1776) üzenetére


azbest
félisten

Úgy látom fizetési módnál van paypal is. Nem tudom, hogy az alapján van -e bármi szűrés. Azt sem tudom, hogy kell-e magyar ip-ről belépni időnként.
A felhasználási feltételeket érdemes átolvasni [link]

[ Szerkesztve ]

(#1778) LouiS22 válasza Zárzorró (#1776) üzenetére


LouiS22
veterán

A Paypal lényege, hogy az eladó nem látja a kártyaadataid, következésképp gond nélkül tudsz így fizetni. Legrosszabb esetben nem fogadja be a rendszer, de téged anyagi kár biztosan nem fog érni.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#1779) Zárzorró válasza LouiS22 (#1778) üzenetére


Zárzorró
csendes tag

Köszönöm a válaszokat! Paypal nem működik, ott is észleli a szlovák kártyát. Magyarországi IP cimről időnként bejelentkezni nem gond, azért 2 havonta járok Magyarországra, csak a kártya a gond. Na mindegy... Csak nem értem, h miért jó ez... A HBO-nak nem mindegy, hogy melyik országban szeretnék fizetni, hiszen úgyis egy csoport... De hát ez van. Ha valakinek esetleg lenne ötlete, hogyan lehetne mégis megoldani, örömmel veszem. :-)

(#1780) Exian válasza Zárzorró (#1779) üzenetére


Exian
őstag

"Ha valakinek esetleg lenne ötlete, hogyan lehetne mégis megoldani, örömmel veszem. :-)"

Egy olyan ajánlatom van esetleg, hogy: én váltani fogok másik szolgáltatón keresztüli előfizetésre. De a mostanit is megtarthatom, ha fizetem tovább. Ha azt átvállalod, akkor tudnád használni tovább az enyémet. Én meg a másik szolgáltatónál max. másik emailcímmel regisztrálok. Annyi, hogy a havidíjat nekem fizetnéd.

[ Szerkesztve ]

(#1781) Zárzorró válasza Exian (#1780) üzenetére


Zárzorró
csendes tag

Küldtem privát üzenetet.

(#1782) azbest válasza Zárzorró (#1779) üzenetére


azbest
félisten

Nem lehet, hogy nem a bankkártyát nézi a paypal, hanem az ország ip címét, ahonnan a fiókot létrehoztad? [link]
Szóval lehet, hogy másik paypal fiók kellene, mondjuk vpn-ről létrehozva. De persze nem biztos, hogy akkor meg elfogadja a külföldi bankkártyádat. Persze elvileg csak egy paypal fiókod lehet.

(#1780) Exian
nem a regisztrációval, hanem a fizetéssel van baja. Szóval te akarod fizetni majd neki? :)

De mindegy, szóval valószínűleg nem lehetetlen, de sértheti a szolgáltató feltételeit vagy a fizető rendszer feltételeit. Szóval ennyit tudtam segíteni.

[ Szerkesztve ]

(#1783) Zárzorró válasza azbest (#1782) üzenetére


Zárzorró
csendes tag

Szia, már egy ideje próbálom ezt velük is oldani. Kérdeztem tőlük, hogy gond-e, ha Szlovákiából használnám, azt mondták, hogy nekik teljesen mindegy, hogy melyik országban fogom használni, de a regisztrációt magyar IP címmel, magyar bankkáryával kell megcsinálni, onnantól őket nem érdekli. Na, a magyar IP-s regisztráció megvan, azt megcsináltam a múlt hónapban, mikor Pesten voltam. Csak a kártyával van gond. Paypalos vpn-t passzolom, azt már nem fogom próbálgatni. Legrosszabb esetben nyitok számlát MO-n, csak külön ezért nem akartam. A havidíj a számláért többe kerül, mint a HBO GO előfizetés. De azért köszönöm az ötleteket.

(#1784) #22718208 válasza Zárzorró (#1783) üzenetére


#22718208
törölt tag

Szlovák ip-től , biztosan fog menni a szolgáltatás?

Csak mert néha még a telekomos magyarra is azt írja , hogy ez nem magyar ip és nem lehet semmit lejátszani!

(#1785) Zárzorró válasza #22718208 (#1784) üzenetére


Zárzorró
csendes tag

Elméletileg igen. Nekem egy próbát megérne.

Nagyon hülye helyzet ez így Szlovákiában. Ugye itt is van HBO, Netflix, meg ezer más szolgáltatás, de az egyiknél sem érhető el a magyar felirat se, nemhogy a szinkron. Pl. HBO GO szlovák előfizetésnél csak cseh és angol feliratot, illetve szinkront választhatsz... Egyedül az iTunes-on érhető el magyar felirat, de szinkron nem. Nekem magyar anyanyelvűként, egy 6 és egy 3 éves gyerekkel, akik magyar nyelvű ovódába és iskolába járnak, fontos lenne, hogy meséket és minden mást ne kelljen szlovákul nézniük, hanem nézhessék anyanyelvükön. Persze, nem legálisan is hozzá lehet(ne) jutni szikronos tartalmakhoz, de próbálom legálisan oldani a helyzetet.

[ Szerkesztve ]

(#1786) KubanitoS válasza delig (#1766) üzenetére


KubanitoS
veterán

Jelenleg már attól sem zárkózom el, hogy megveszem a tetszőleges tévét, aztán ha nem megy vele az HBO Go, akkor veszek hozzá 15-20 ezer forintért egy okosító eszközt, ami egyben médialejátszó is.

Otthon Chromecast van és teljesen jó az HBO Go-ra, most azonban a Xiaomi MI Box 3-at néztem ki. Ilyen eszközt használ a topikban valaki HBO GO-ra?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1787) gyugyo79 válasza KubanitoS (#1786) üzenetére


gyugyo79
addikt

Működik mint CC meg a Kodi + HBO GO plugin is vele. Natív Android Tv app nincs rá még sajnos.
De olvass bele a fórumába azért mielőtt megveszed. Szerintem egy CC árához közel van és annál jobb, de jobb a negatívumokat is látni, úgy nem lesz esetleg csalódás.

[ Szerkesztve ]

(#1788) KubanitoS válasza gyugyo79 (#1787) üzenetére


KubanitoS
veterán

Köszi, majd jobban belemélyedek a témába, de ha vannak kétes dolgok, akkor lehet maradok a jól bevált Chromecast-nál (ha egyáltalán szükség lesz rá).

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1789) pippo76


pippo76
tag

Nekem is Androidos Sony TV-m van es kivancsisagbol irtam a nagy HBO GO-nak. Az volt a kerdesem lesz-e app Android TV-re vagy egyaltalan tervben van-e valami. Ime a hivatalos valasz:

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk!

Sajnos a közeljövoben nem.
Támogatott eszközeink:
Webböngészo : Chrome, Firefox, Safari
Mobileszközök: Android 4.4 és iOS 10.3
Chromecast <--- HDMI-s eszköz amivel "tükrözni" lehet a telefon, tablet tartalmát, bármilyen televízióra aminek van usb bemenete.
Apple TV 4 generáció
PlayStation 3-4
Mobiltelefon, tablet, Samsung TV, PS3 és PS4 és Apple TV esetében a HBO GO APPLIKÁCIÓ letöltése szükséges.
Az LG TV esetén a hagyományos HDMI kábellel való összekötést, illetve a Chrome Cast készüléket tudjuk ajánlani.
Köszönjük megértését.

[ Szerkesztve ]

(#1790) shifty! válasza KubanitoS (#1788) üzenetére


shifty!
senior tag

Szia,

Nemrég kértem én is itt segítséget, mert vettem egy Mi Box 3-at, aztán a kollegák által llinkelt megoldással szikerült KODI alá feltenni a HBO GO-t, azóta is teljesen jó. A Mi Box önmagában nem rossz cucc, bár eddig nem sok időm volt mókolni és bővíteni a tudását, de az esti TV-zéshez jól jön, szerintem megérte.

"Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."

(#1791) #22718208 válasza pippo76 (#1789) üzenetére


#22718208
törölt tag

" van usb bemenete"

wtf?

(#1792) Exian válasza #22718208 (#1791) üzenetére


Exian
őstag

Gondolom HDMI-t akart írni.

(#1793) pippo76 válasza #22718208 (#1791) üzenetére


pippo76
tag

Ennyire figyelnek oda az adott valaszokra. Sokat tanulhatnanak mas stream szolgaltatotol akar ugyfel kezeles akar tamogatott eszkozok teren.

(#1794) #22718208 válasza pippo76 (#1793) üzenetére


#22718208
törölt tag

Igen ,ez nagyon sokat elmond a szolgáltatásról!

Nekem nem egyszer küldtek olyan választ ,amiben szó szerint volt értelmetlen mondat. Volt olyan is amikor óriási helyesírási hibák is voltak benne!

Ezek a dolgok egy legális,fizetős szolgáltatásnál nagyon nem kéne,hogy meg legyenek engedve !!

[ Szerkesztve ]

(#1795) LouiS22 válasza #22718208 (#1794) üzenetére


LouiS22
veterán

Továbbra is azt tudom mondani, amit korábban: amíg erről nem születnek kritikus cikkek, amikben ezeket a hibákat/hiányosságokat az HBO szemére nem vetik, addig nem lesz változás.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#1796) OPiiPO válasza pippo76 (#1789) üzenetére


OPiiPO
addikt

LG V30-on elindítva a HBO GO-t, simán ki tudom tolni a képet LG TV-re, egészen jó minőségben (mondjuk láthatóan csak sima HD és nem full HD)

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#1797) LouiS22


LouiS22
veterán

Sziasztok!

HBO GO voucher kód: 1716435449850947

Aki kapja marja.

PS: ha elvitted, írd ki, hogy te voltál, más már ne próbálkozzon :)

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#1798) pippo76 válasza LouiS22 (#1797) üzenetére


pippo76
tag

Vittem, koszi

(#1799) LouiS22 válasza pippo76 (#1798) üzenetére


LouiS22
veterán

Egs ;)

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#1800) bigdady válasza LouiS22 (#1797) üzenetére


bigdady
nagyúr

Ez mire jó amúgy? Plusz 1 hó?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.