Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) porcukor` válasza Grobyc (#1047) üzenetére


porcukor`
csendes tag

Szia

detto ugyanez a problemam. 1000es net, 5os wifi, allando buffereles. mikozben neha jo...

support mit mondott?

(#1052) Grobyc válasza porcukor` (#1051) üzenetére


Grobyc
csendes tag

Hello! Annyi volt hogy kiszedték a dual nat-ot a kapcsolatról. Sok időm nem volt azóta tesztelgetni nézegetni. De sajnos még mindig akad CC2-n és laptopról is nézve az adás, egyenlőre nem foglalkoztam vele. Bár talán a kiszedés óta kevésbé állna meg mint előtte, mert amikor írtam, hogy ez a bajom akkor valóban nézhetetlen volt sűrű akadozással buffereléssel.

(#1053) vitemerius válasza Grobyc (#1052) üzenetére


vitemerius
tag

Én is digin keresztül próbálgatom (lanon, wifin, pc-n, androidon egyaránt), s nekem is vannak gondjaim, viszont nekem csak csúcsidőben. Péntek és szombat este vagy a stream minősége áll vissza nagyon alacsonyra, vagy pedig bufferelget. Ennek vajon a digi vagy a hbo az oka? Mert futtattam ilyenkor speedtestet, de se a ping, se a sebesség nem volt alacsonyabb, mint máskor, youtube 4k simán elmegy, így hajlamos vagyok a hbo-ra gondolni, viszont fura, hogy ahhoz képest meg kevés az ilyen panasz a neten. Ez mondjuk este 7 és 11 között így van, aztán visszaáll a rend, ezért sem a saját rendszeremben keresem a hibát.

Ki akarom majd amúgy próbálni a netflixet és az amazont is, hogy azokkal mi a helyzet, hátha azok is "rosszak" csúcsidőben, s akkor mégis a net a ludas, s azzal már tudok mit kezdeni. Arra is kíváncsi lennék, hogy az amazonon keresztül előfizetett hbo-val mi a helyzet, bár abban nem vagyok biztos, hogy az nálunk is előfizethető.

[ Szerkesztve ]

(#1054) Exian válasza vitemerius (#1053) üzenetére


Exian
őstag

Én a netet kizárnám. Szerintem a HBO sávszélje telik be. A Digi net nem hiszem, hogy belassulna csúcsidőben, az a régi idők gondja volt, manapság nem jellemző. Egy gyenge szerver és/vagy sávszél a szerver környékén sokkal esélyesebb.

Ilyenkor tényleg azt kell csinálni, hogy amikor akadozik a HBO GO vagy a minőség esik vissza, mellette kell egy gyors FTP szerverről tölteni teszt fájlt és figyelni a sebességet.

Persze olyan viszont lehet, hogy a Digi és a HBO GO-t kiszolgáló szerver közötti úton van gyenge kapcsolat és más szolgáltató között meg jobb a kapcsolat, ilyenkor lehet a Digi hibája úgymond, de ez sem valószínű, minden szolgáltató ugyanúgy a Bix-en keresztül megy, nem nagyon vannak attól eltérő útvonalak.

(#1055) vitemerius válasza Exian (#1054) üzenetére


vitemerius
tag

Nekem is gyanúsabb a hbo, de az meg akkor elég nagy blama, hogy ilyen technikai körülmények között működik a szolgáltatásuk. Ebben az esetben akkor viszont mindenkinek gondja van vele? De ahogy a neten olvasom, nem olyan tömeges az efféle kritika. Ez mondjuk csak benyomás, ettől még moroghat az előfizetők 100%-a. :F

Az lenne jó, ha esetleg lehetne szervert választani vagy a bufferelésen állítani, de sajnos azt (az én technikai szintemen legalább is) nem lehet.

Az ftp-s dolgot ki fogom próbálni, köszi!

[ Szerkesztve ]

(#1056) Exian válasza vitemerius (#1055) üzenetére


Exian
őstag

Igen, a bufferelés állíthatósága nagyon jó lenne, ha lehetne módosítani, sokat segítene. Be lehetne akár több percet állítani, úgy jobban tudna menet közben eleget eltárolni.

Stream ripper programot nem próbált még senki? :) az a másik, ami jó lenne. Letölteni a szükséges aktuális filmet, aztán úgy nézni, mint bármi más filmet, ami le van töltve a gépre. Régen volt egy fizetős programom, ami bármilyen weboldalról tudott így letölteni, de sajna már lejárt és nem vettem meg újra, egyelőre.

(#1057) chaosmonger válasza vitemerius (#1053) üzenetére


chaosmonger
tag

Én is tapasztaltam már ezt, szerencsére nekem nem sűrűn, 2-3 hetente jön elő egy kis pufferelés, de az mindig csúcsidőben. Nálam sima kábelnet van, nem digi. A helyi problémát én azonnal kizártam, mert amikor jó, akkor nálunk gyakran megy párhuzamosan 2 tv-n minden probléma nélkül, ugyanarról a wifi routerről.
Biztos hogy van összefüggés a szervereik terheltsége és a problémák között. Az hogy nálam elég ritkán szerencsére, az meg lehet hogy azért van mert olyan helyen lakom ahol szerintem kevés embernek van a környéken előfizetése.

A Netflixnél sosincs ilyen probléma, de mondjuk az el is megy mindenen, a múltkor Bécsben dolgoztam egy hetet, és az ótvar free wifin amit a szállodában adtak, amin az oldalakat alig tudta a browser betölteni, néztem a Netflixet, igaz néha visszavette a felbontást ultra-sd-re, de folyamatos volt.

Mondjuk valószínűleg nem mérhető anyagi lehetőségek tekintetében a HBO GO a Netflixhez.

[ Szerkesztve ]

(#1058) fannta válasza Exian (#1054) üzenetére


fannta
csendes tag

Ugyanez itt is.
Netflix elöfizetés is van, az nem akadodzik, szerintem az HBO a sászélességét/szervert az átlag terheléshez méretezte és nem a csúcshoz.

Többször megpanaszoltam a HBO-nál, de az volt a lényege a visszajelzéseknek, hogy ne strapáljam magamat, úgyis vagy nálam vagy az internetszolgáltatómnál van a hiba, de kizárt, hogy a HBO-nál .....

(#1059) Dißnäëß


Dißnäëß
veterán

Sziasztok Urak, segítsetek kérlek, mert benyomorodtam a reklámoktól és a hulladék-kuka képminőségtől.

Ami most van:
- fizetek a tv-ért
- szar filmek
- híradó, egyéb nem érdekel
- szar képminőség (Mindig TV, alig van HD adója)

Arra gondoltam, a zs kat Steven Seagal-okat a Film+ és Mozi+ helyett inkább Netflix-en vagy HBO GO-n élvezném inkább. :)) Na de fordítsuk komolyra a szót, melyiket ajánljátok ? (Netflix vs. HBO GO).

LG 4k tv, WebOS 2, viszi mindegyiket. Ja nem, Netflix update-et kért és malmozik 10 perce ... :W :DDD

Van a Netflixen szinkron ?
(HBO GO gondolom szinkronos).

Illetve van ezek között olyan, hogy esetleg élő adást is stream-elnek ? A teljes tv előfizum le akarom mondani a fenébe, de a NatGeo, History, Spektrum és hasonlók hiányoznának, a rahedli 2-ik vh-s dokumentum, agytágító és ilyesmik. Persze reklám nélkül. Imádnám, ha tudná ezeket valami pótolni nekem, a többi csatorna meg mehet a levesbe.

Köszi minden építő jellegű tanácsot. (Netem Invitel 80Mbit le, router vihar Asus).

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#1060) ilias


ilias
tag

Sziasztok!

Az tűnt fel nekem, hogy a GO sokkal több filmet tartalmaz, mint az OD. Ennek mi az oka, illetve elő lehet e csalogatni a többi filmet is valahogyan? :)

Köszi!

(#1061) Dißnäëß válasza ilias (#1060) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Mi az az OD ? :U

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#1062) Gubek-Einste válasza Dißnäëß (#1059) üzenetére

LG tévén csak szolgáltatói előfizetéssel nézhető a Go, önállóval nincsen kód ami kellene.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#1063) Gubek-Einste válasza ilias (#1060) üzenetére

Nem lehet előcsalogatni több tartalmat, ennyi van és kész.
Okát az HBO-tól kellene kérdezni.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#1064) Gubek-Einste válasza Dißnäëß (#1061) üzenetére

On Demand a szolgáltatói box-on elérhető tartalmak, kevesebb mint ami fent van a Go-n és havi szinten cserélődik a nagy része.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#1065) drpele válasza fannta (#1058) üzenetére


drpele
senior tag

Szintén zenész...

CC2-n nézve random elkezd pufferelni az HBO GO, s az utóbbi időben ilyenkor azonnal futtatok (mobilon) egy Speedtestet ugyanazon az 5GHz-es WIFI-n amin a CC2 is van. Persze minden alkalommal hozza a Speedtest a max sávszélt (UPC, 240/20), ennek ellenére a pufferelés van hogy még kétszer megismétlődik gyors egymásutánban...

Szinte teljesen kizárt a Net és a Wi-Fi probléma is...

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#1066) .Farkas.


.Farkas.
tag

Sziasztok!

Szerintetek Erdelybol megoldhato valahogy (mondjuk VPN-el) a Magyar HBO GO nezese?

(#1067) xviktorx válasza .Farkas. (#1066) üzenetére


xviktorx
tag

Ugy tudom, hogy magyar elofizuval aprilis1tol kulfoldon js hasznalhato a hbo go.

(#1068) .Farkas. válasza xviktorx (#1067) üzenetére


.Farkas.
tag

Ezert akarom megprobalni, csak ha ramegyek a regisztralasra ez fogad :/

(#1069) Exian válasza xviktorx (#1067) üzenetére


Exian
őstag

Cseheknél van szerverem, arról nem megy, az tuti:

"Can't access startfile http://www.hbogo.hu/"

Szóval nekem eleve be sem jön maga a weboldal, a fenti szövegre hivatkozva, de lehet, hogy a szerveren van gond, nem tudom. Mert ezek szerint Farkasnak bejön maga az oldal, csak a regisztrációnál bukik meg a dolog. De nekem be sem jön maga az weboldal kezdőlapja sem.

[ Szerkesztve ]

(#1070) azbest válasza xviktorx (#1067) üzenetére


azbest
félisten

így van, a már regisztált (szolgáltatós) fiók működik nekem németországból. Ez persze nem jelenti azt, hogy életvitelszerűen is fog, nem tudom milyen limitek vannak.

LouiS22, a gyik nem lett frissítve. A jogszabályok változtak.

[ Szerkesztve ]

(#1071) LouiS22 válasza xviktorx (#1067) üzenetére


LouiS22
veterán

sokat segít az hbogo.hu GYIK rovata ilyen esetben.

Külföldön is tudom használni az HBO GO-t?
Nem, mind az HBO GO, mind a tévészolgáltatók helyi szolgáltatást nyújtanak, így az ön hazai HBO GO-előfizetése külföldön nem elérhető.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#1072) .Farkas. válasza azbest (#1070) üzenetére


.Farkas.
tag

Siman elered a magyar tartalmakat?

Ma delutan lesz utam MO-ra ugyhogy kiprobalom ott a regisztralast. Mar csak az a kerdes, hogy elfogadja-e a Roman bankkartyat. Vagy lehet PayPallal is elofizetni?

(#1073) azbest válasza .Farkas. (#1072) üzenetére


azbest
félisten

így van. Szállodai német ip címről gond nélkül működött a hbo go. Android appból és chromecasttal próbáltam.
És irodai brit ip címmel böngőszőből is megy.

A fizetés kapcsán:
Nekem telenor mobilnet előfizetés mellé van. A közvetlen előfizetésnél lehetnek különbségek. Valamint a szolgáltató jogosult ellenőrizni a felhasználó lakcímét a lakcímkártya fotóját bekérve. Más tv szolgáltatónál már így lehet külön bekapcsolni a határon átnyúló használatot.

[ Szerkesztve ]

(#1074) chaosmonger válasza Dißnäëß (#1059) üzenetére


chaosmonger
tag

Szia !

HBO GO
-zömében magyar szinkron
-ha nincs szinkron akkor is van magyar felirat
-kiváló képminőség, de vannak néha kapcsolódási problémák, lassulások, ha visszaolvasol kicsit épp erről volt szó
-kellemes választék, de a nem HBO által gyártott filmek egy idő után eltűnnek a kínálatból
-LG TV-vel nem tudsz a közvetlen előfizetéssel csatlakozni, kell hozzá egy chromecast/apple tv/pc/samsung TV

Netflix
-magyar szinkron elvétve van csak
-sajnos még magyar felirat is, angol tudás ajánlott, az angol feliratot be lehet kapcsolni, így közepes tudással már érthető
-akár 4k-ban is előfizethetsz
-stabilabb a működés
-BRUTÁLIS választék, de tényleg
-gyakorlatilag bármin nézheted ami képes képet megjeleníteni és kapcsolódni a netre
-profilok - minden családtagnak csinálhatsz saját profilt, ami aztán nyilvántartja hogy melyik filmet honnan kell folytani amit félbehagyott, személyre szabott ajánlásokat tesz stb., A HBO 1 felhasználós

Szóval mind a kettő kompromisszumos kicsit, én mind a kettőre fizetek, az biztos, hogy a tv-zési szokásaimat teljesen megváltoztatta, hagyományos tv-t szinte egyáltalán nem nézek, de már filmeket se nagyon töltök le mert úgyse lenne időm megnézni.

(#1075) Dißnäëß válasza Gubek-Einste (#1062) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Hmm kéri is a kódot az app, szóval nem elég, ha PC-n előfizetek, kapok kódot és beadom a tv-nek ?
(Közben a Netflix app meggyógyult, ki-be kapcs kellett, ennyi).

Egyébként köszi.. mindkettőt. :R

[ Szerkesztve ]

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#1076) chaosmonger válasza Dißnäëß (#1075) üzenetére


chaosmonger
tag

Az a baj, hogy pc-n nem kapsz kódot közvetlen előfizetésnél. A TV-nek kellene adnia egy kódot, amit a pc-n aktiválsz mint új eszközt.

(#1077) Dißnäëß válasza chaosmonger (#1076) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Ez csak magyar sajátosság, vagy a világon mindenhol így megy ?
Ha utóbbi, akkor LG-nek illene egy update-et lökni az app-ra, nem ? :F

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#1078) Dißnäëß válasza chaosmonger (#1074) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Hmm ezek nagyon hasznos infók voltak, köszi a rám szánt időt. :R Kitisztult a kép. Most én is agyalhatok akkor, kb. Nincs bajom az angol nyelvvel, de hát nem egyedül volnék az anyagra.

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#1079) drpele


drpele
senior tag

Ma este 21:30 környékén próbáltunk megnézni egy sorozatepizódot, de a kétpercenkénti pufferelés annyira bosszantó volt, hogy nem bírtuk tovább: újraindítottam a kábelmodemet, a routert, s a Chromecast-et is. De hiába, a probléma folytatódott 2,4 illetve 5 GHz-es hálózaton is, pedig a WIFI-n 240Mbites letöltési sebesség volt mérhető.

Ekkor elindítottam egy nagyfelbontású YouTube videót a CC2-n, s azóta is akadozás nélkül fut.

Nektek mi volt a tapasztalatotok ma este az HBO GO-val?

Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi lehet a probléma, mit lehetne még ellenőrizni...

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#1080) chaosmonger válasza drpele (#1079) üzenetére


chaosmonger
tag

Nemrég fejeztem be egy Counterpart epizódot, kb. fél 10 körül indítottam én is, nálam semmi probléma nem volt

(#1081) Exian válasza chaosmonger (#1080) üzenetére


Exian
őstag

Nálam is tökéletes volt, 21-től 22.30-ig néztem sorozatot, semmi baja nem volt. Android TV box, Digi nettel, de nem wifin, hanem a Box UTP-n csatlakozik a nethez, mert wifin sokszor akadoztak a filmek, főleg a 10 Gb feletti letöltött filmek.

[ Szerkesztve ]

(#1082) dorika87


dorika87
őstag

HBO GO milyen tv-vel kompatibilis közvetlen előfizetéssel. Annyit tudok, hogy Lg-vel nem és Samsunggal igen, de mi a helyzet a többi márkával? Új Panasonic, Philips, Sony?

(#1083) azbest válasza dorika87 (#1082) üzenetére


azbest
félisten

AndroidTv rendszerűvel nem (némelyik sony és sharp), mert visszatartják a rá való appot és múltkor ki is tiltották magyarországot a rendszerből, nehogy használni tudjuk. Helyett a chromecast móddal kell beérni azokon.

(#1084) chaosmonger válasza dorika87 (#1082) üzenetére


chaosmonger
tag

Ez mondjuk az amerikai verzió oldala, de itt egyedül a Samsungot sorolja fel, nem hinném hogy nálunk jobb lenne a helyzet

[link]

(#1085) #22718208


#22718208
törölt tag

A 04.18. -i android frissítés hozott valami érdemleges válltozást?

[ Szerkesztve ]

(#1086) arsenix válasza drpele (#1079) üzenetére


arsenix
tag

Hello,
egy honapja szivok ezzel, tobbszor reklamaltam emailben es telefonon is az HBO-nal.
Persze mindig megkaptam hogy szar a netem, meg a gepem blablabla...finoman a tudomasukra hoztam hogy 5ms a pingem, packetlossos a netem es a netflix, youtube is akadas nelkul megy 4k-n.

A buta fejemmel ma jottem ra, hogy minden tartalmat priorizalnak, annak megfeleloen hogy prognosztizaltan hany user fogja megnezni, a szerver eroforrasokat pedig ehhez igazitva allitjak be.
Magyaran mondva elinditottam 2 regebbi sorozatot amit mar a kutya sem nez, es mind2 megallt, pufferelt, visszaesett a minoseg kb 320p-re. Gyorsan bezartam oket es elinditottam 2 uj filmet is pl. Logan, meg vmi buta vigjatek.
Csodak-csodaja tueles kepper nulla puferelessel ment 1 orat!!!

Szoval ha legkozelebb felhivom oket akkor a konkret reklamciom targya az lesz, hogy legyenek kedvesek normalis szerverekre beruhazni.

Kerlek aki meg teheti hivja fel oket es reklamaljon!....csak igy lehet elerni hogy vegre jo legyen ez a sz%r.....

(#1087) #22718208 válasza arsenix (#1086) üzenetére


#22718208
törölt tag

Én pár hete nekiestem pl. a twin peaks -nek , meg a válaszcsapás 1. - 2.évadának. Gond nélkül megy minden. Pedig csak egy 100-as dsl -em van. Sőt elég sokat barangolok a tartalmak között. Gond nélkül megy mindig minden , napszaktól függetlenül.

Nem értem miért kellene nekik a prioritásokat állítani??
Adott x szerver meg y sávszélesség ,megy ami a csövön kifér oszt jónapot.

Általában úgy szokták csinálni , hogy ha tartósan bizonyos % fölé megy a terhelés (mert jöttek új előfizetők),akkor emelik a kapacitást.

[ Szerkesztve ]

(#1088) Beetlejuice válasza #22718208 (#1087) üzenetére


Beetlejuice
tag

Én pár hete fizettem elő. Az esti órákban gyakori a bufferelés és a képminőség is állandóan ingazodik. Reggel kilenckor pedig stabil a kép (mondjuk a felbontástól akkor sem vagyok elájulva). Szerintem elég egyértelmű, hogy sávszélesség problémáik vannak.

A Band of Brothers-t kezdtem nézni a minap néha olyan volt mintha Commodore 64-en néztem volna, de nem tudom, hogy ez a forgalom priorizálás vagy az általános sávszélesség problémák miatt van-e....

(#1089) Alex91


Alex91
félisten

100 mbites net, Apple TV. Eddig csak egyszer tapasztaltam, hogy lejatszas kozben romlott a minoseg. Amugy tokeletesen jon az adas.

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1090) Beetlejuice válasza Alex91 (#1089) üzenetére


Beetlejuice
tag

A posztodon felbuzdulva, felraktam az HBOGO appot a PS4-re is. Érdekes módon, ott teljesen jó a kép. Az Android boxon pedig pixeles / bufferrel. A Pixel C tableten pedig csak bizonyos napszakokban pixelesedik be néha. Konklúzió: passz :)

(#1091) azbest válasza Beetlejuice (#1090) üzenetére


azbest
félisten

nAz android boxon gondolom eleve csak sd tartalom jelenik meg. Legalábbis eddig nem láttam/hallottam olyan telefonról vagy tabletről, amivel hd minőségben mutatta volt a normál app a filmeket. Pixel tableten jobb minőségű? Netflix esetén is csak kiválasztott (whitelist) tableteken és telefonokon érhető el a jobb minőség,

Igazi androidtv rendszeren chromecast módban megvan a 720-as felbontás, amíg nem tiltották le a natív alkalmazásban is jó minőség volt.

[ Szerkesztve ]

(#1092) arsenix válasza Beetlejuice (#1088) üzenetére


arsenix
tag

Legyszi jelentsetek be hibara telefonon, talan ha tomegesen kapnak reklamaciokat akkor eszhez ternek es beruhaznak szerverekbe...

(#1093) arsenix válasza Alex91 (#1089) üzenetére


arsenix
tag

Milyen musorokat nezel es hany orakor?

(#1094) Alex91 válasza arsenix (#1093) üzenetére


Alex91
félisten

Filmeket, sorozatokat, ujakat, regieket. Alapvetoen este 9 ora korul kezdunk nezni valamit, de hetvegen napkozben is. Mondom, eddig egyszer volt latvanyos minosegromlas, egy Kaliforgia resznel. Egyebkent meg szerintem full felbontasban jon nalam.

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1095) Beetlejuice válasza azbest (#1091) üzenetére


Beetlejuice
tag

Hát szubjektíven a Pixelen is SD-nek mondanám, de nem tudom hol lehet megnézni konkrétan. Tök jó, hogy írtad ezeket, mert nem nagyon értettem, hogy miért ilyen gyenge a kép.

(#1096) vitemerius


vitemerius
tag

Lehet, hogy nincs "tudományos" magyarázata, de mióta nem közvetlen regen és próbahónapon vagyok, hanem a szolgáltatónál előfizetve, szinte hibátlanul működik a go. Nem bufferel, nem vesz vissza a felbontásból. Azt is hozzá kell tenni, hogy csúcsidőben azóta a tévén szokott menni, s nem androidon vagy pc-n, de az utóbbi kettő is elég stabil volt, mikor próbáltam. Nem értem, de nem panaszkodom miatta. :)

(#1097) chaosmonger válasza vitemerius (#1096) üzenetére


chaosmonger
tag

Lehet hogy fejlesztettek valamit, mert pár hete nálam sincs semmi probléma (mondjuk előtte se sok volt), pedig én közvetlenen vagyok.
De az is lehet hogy egyre kevesebb az ingyenhónapos.

(#1098) Beetlejuice válasza vitemerius (#1096) üzenetére


Beetlejuice
tag

Nekem a szolgáltatón keresztüli hozzáférésem van. A PS4-en a jó a kép, PC-n is, az Android boxon és a Pixel C tableten néha bufferel es gyakran leveszi a felbontást menet közben. Úgy tűnik az androidos megoldásokkal van legtöbb gond.

(#1099) magicbox


magicbox
senior tag

Ezt a puffereléses problémát semmilyen szinten nem tapasztaltam cc ultra-n, 500-as digis nettel. Lan-on van. 2-3 mp alatt a legjobb minőség, soha nem pufferelt vagy vett vissza a minőségből. Kíváncsiságból néztem régebbi és új dolgokat is, csúcsidőben, azon kívül. Lekopogom nem találkoztam a jelenséggel.

Nem lehet, hogy eszköz igényesebb lett a hbo go? Mivel Apple TV-n sincs gond. Illetve az új dolgok már 1080p-ben vannak.

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex

(#1100) Beetlejuice


Beetlejuice
tag

Én ma felhívtam őket, mert a PS4-en is többször leállt a stream. Aztán hibaüzit is írt. Azt mondták, hogy több ilyen bejelentést is kapnak, és most kivizsgálás alatt van az ügy. Kértek mindenféle adatokat: szolgáltató, ping, sávszélesség, eszközök stb.

Azért az jó jel, hogy tudnak a dologról...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.