Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12578) shalafi66 válasza szaszlaci (#12577) üzenetére


shalafi66
veterán

Butaságokat írsz, sehol semmi nem szól arról, hogy ezzel a hangszóróval bármit kellene csinálni. Ez egy szimpla átvitelmérés, ami persze megmutatja a hangszóró erényeit. Talán ez zavar téged, hogy errefelé van mit megmutatni.
A gyerekes és hamis vádaskodásid azt hiszem most elérték tetőpontjukat. :) Abból amit írsz, kb. semmi nem igaz, nem is lehet az, hiszen ez megint olyan terület, amelyről nincsenek információid. :)

Egyébként pont a teáltalad kreált kérdéskörre ad választ, mert korábban azt állítottad, hogy "az ARTA nem épp egy jó program mérésre"... Ehhez képest én már terveztem kétutas váltót is ARTA-s mérésekre alapozva, és semmiféle probléma nem volt vele. Ahogy lentebb is látszik, ezek a mérések nem programfüggők.
A mérési módszer hosszabb lélegzetű, bővebb választ, és nyugodt légkört igényel, ilyen kétpercenként kitörő mondvacsinált szászlacis botrányok között nem lehet dolgozni rendesen.

Így, ha már megkeresed, én is ajánlom a tisztelt Moderátor figyelmébe azt a magatartást, amivel folyamatosan ellehetetleníted a munkát, az érdemi információk megszerzését-átadását ebben a témában.

[ Szerkesztve ]

12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.