Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
igen már megnéztem, akkor ezt benéztem, illetve pont nem
Mindegy nem vártam hogy meggyőzzél, én se akarok meggyőzni senkit. Én mindig a helyzetemhez keresek tudományos kutatásokat és nem a tudományos kutatások alapján igazítom a helyzetem
Tehát örülök azon kutatási eredményeknek, melyek szerint felesleges lenne glutamint szednem.
Különben nekem édes mindegy ki mit szed, szúr, eszik stb. Tök mindegy mennyi glutamint, fehérjét, bcaa-t, jumbot meg xtreme whey gainert adnak el, ellenben egy tápkieggel foglalkozó cégnek nem. Én lepődnék meg a legjobban, ha egy ilyen cég által üzemeltetett fórumon a cég alkalmazottja azt mondaná: ne vegyetek glutamint, mert a tudományos kutatások szerint semmi jelentősége izomépítés szempontjából..
Amikor a csapból is az folyik, hogy milyen kiegeket szedjen az ember.A gyúrás az ide írogatók 99%-ának hobbi, lehet persze havi 1 milliót is költeni a hobbira, meg lehet a kondibérlet árát. Tényleg kívánom, hogy az idő tényleg téged igazoljon
-
Cimbooora
aktív tag
Esetleg nincs valakinek eladó ilyen cucc, vagy nincs kedve valakinek közösen rendelni?
-
Radnix
senior tag
Termet váltottam, van 2 edzőtárs is már, motiváció: elhanyagolható. Valami célt kéne kitűzni. na ugrottam.
-
Cimbooora
aktív tag
Esetleg ez nem jó?
Lényeg, hogy olcsó legyen, de hatékony.
Nem tudom h a tej tojás szója fehérjék a jók meg a tejsavó.
Már mint melyik a jobb? -
dunkel
őstag
válasz
Woodslave #7465 üzenetére
Nem akarok én senkinek semmit bizonygatni.
Az, hogy Tibi belinkelte azt a pdf-et nem jelenti azt, hogy egyet is ért vele. Nézz szét a fórumon, elég sok anyagot pakolt fel ebben a témában is. Másrészt nem ajánlaná az edzést követő turmixba és az edzés alatti italba sem...
Csak pár kutatás a glutaminnal kapcsolatban, mennyire "hasztalan" [link] [link] [link]
A 3. cikk érdekes, a sav-bázis egyensúlyt feszegeti, aki nem sértődik meg, az el is olvashatjaRólam nincs kép? Rólam van kép a fórumos galériában, ráadásul nem ilyen féloldalas meg sötétben fél kart fényképezős, hanem rendesen szemből, hátulról, normális fénynél. És még a ronda pofám is látszik
-
Kösz srácok!Remélem azok vagytok
-
Cimbooora
aktív tag
Valamint lenne olyan kérdésem, hogy a szója izolátom, kemény edzés mellett az izomtömeget növeli nem? Kevés edzés mellett, és nem súlyzós edzés mellett meg szálkásít
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Szerintetek ez jó fehérje? Tapasztalatok alapján jónak tűnik.
100%whey proteint nézegettem, de ez jobbnak tűnik... szintre kb ugyan az lehet csak árban jobbVálaszaitokat előre köszönöm!
-
dragonfx
veterán
válasz
CoolBoy323 #7460 üzenetére
igen én, és jelentem nem így van.sőt.....
a pumptól hot blood és a vilumass trio után 4.nek beállhat a jumbotól amitől + hatása van a farkamra. -
Osynho
addikt
Pont azért vettem, mert sokkal jobban le van darálva, mint amit itthon tudok. Amúgy énis kávédarálóval nyomom, de pl sékerbe, fehérje mellé nem jó, mert nehezen oldódik és leülepszik. Szóval ha csak simán kajálok, akkor a Lidliset zúzom, ha meg sékerbe nyomom, akkor a myproteinest. Amúgy 3ezer ft az 5 kiló, ennyit megért nekem.
-
adequate_cou
senior tag
Ne hisztizz, oszd a tudást.
Wood: Kuss
ON: Tényleg érdekes ez a tápkieg kérdés, mikor egyik tanulmány BCAA+Glutamin mellett tör kardot kreatin ellenében, másik vica versa. És akkor még ott van a szükséges fehérje mennyiség másodrendűsége, és az, hogy milyen forrásból szerezzük be fontos-e vagy sem.
-
Woodslave
félisten
ne csak nekem írj, hanem azoknak akik tudásra szomjazva olvassák a fórumot.
Nem kell besértődni, csak azért írtam az alapismereteket, hogy én készüljek fel. Tudom hogy én is rossz hangnemet ütöttem meg, bocs ezt hozza ki belőlem hogyha egy postomat tapsoló és fejbeverő smilleyval "jutalmazzák", igen ilyen érzékeny köcsög vagyokDe komolyan elnézést.
Ez egy fórum, ahol képviselünk bizonyos nézőpontot, az enyém már eltér a mainstream bodybuilding hozzáállástól...Ezt el lehet intézni ezzel
az biztos. De attól még elmondom.
bár inkább nem kéne tudom
Soha nem mondtam, hogy bármiben jobb vagyok, különösen nem testépítésben, persze ebben is helyzeti előnyöd van mert te meg tudod ítélni, én meg nem mivel még egyetlen képet nem raktál be
(tudom nekem is kár volt)
Na zárjuk a személyeskedést nyomjad a tényeket
-
dunkel
őstag
válasz
Woodslave #7444 üzenetére
OK, írjon neked a radai rossebb
Ha szerinted én az alapismereteknél tartok akkor nincs is miről beszélnünk
Valóban nem voltál konkrét. Mindegy is NEKED VAN IGAZAD. Nem tudom miben, de Te vagy a jobbbandus: keress vissza, írtam én is hogyan kell rizst főzni valamikor
-
CoolBoy323
nagyúr
JUMBO: AZ ESZKÖZ,HOGY NAGY LEGYÉL!
JUMBO: AZ ESZKÖZ,HOGY ERŐS LEGYÉL!
&TÖRPÜLJÖN EL MINDEN MÁS!ezek után még meri vki szedni?
-
srácok kéne valami időtálló rizsfőzős recept. én eddig mindig zacsis rizst használtam, de az ha agyszer kihűlt, akkor úgy összeállt, hogy igazi kihívás volt megküzdeni vele. most meg nem ártana, ha meg tudnék csinálni két napi adagot egyszerre, úgy, hogy ne legyen másnapra kőkemény. mit tanácsoltok?
-
válasz
God Vazzeg #7448 üzenetére
Gondolom neked sikerült szárnyat növeszteni.Nem tudom milyen szereket szedhettél,de én nem akarom,hogy szárnyaim legyenek
Szerencsére nem úgy születtem,mint dragonfx akinek meg alapból volt
-
válasz
macikos #7435 üzenetére
Nem sértődtem,meg,de unom,hogy akármikor idejövök vagy leugrasztanátok vagy elküldtök repülni.Pontosabban mind2x elküldtök repülni
Pezsgőtablettás hülyeség még talán szüleimtől ragadhatott rámNa szóval kreatin kellene még mindig.Találomra válasszak egyet?Csak nem lesz 3. kezem egy ismeretlenebb gyártóétól
-
Woodslave
félisten
"Az erősportok viszonylatában a rendelkezésre álló tudományos irodalom elégtelen a koffein hatásának megítéléséhez." Ez is egy vélemény
zöld teától meg biztos nagyon izmos leszel.
- igaz, hogy az eredeti fikázó postomban nem voltam elég konkrét, elsősorban az izomépítésben hatásos tápkiegekre gondoltam
Alig várom a postod, addig elolvasom a bb alapismereteket hogy nehogy nagyon meglepődjek
-
Woodslave
félisten
csak a fölényeskedésedre írtam ezt. nagyon okos vagy ezt tudjuk...
Tejsavó, bcca direkt nem írtam, nem azért mert felesleges, de ha megvan a megfelelő mennyiség kajából akkor nem tesz hozzá sokat (legyen ez a szinte kategória) Ha edzés után be tudsz vágni egy marha steaket édesburgonyával akkor qrvára felesleges az öltözőben mixelgetni (de én már egy normális emberi értsd csirke rizs ételre is ezt gondolom)
kreatin: tudom ez is van a marhában, de napi 25 grammot nem tudsz bevinni...
Szénhidrát: erre nem mondok semmit
Glutamin: erre se olvasd el amit tegnap a sportika alapján linkeltem, tudom azok a kutatók is hülyék te a glutamintól lettél izmos
arginin: NO fokozó ezzel kapcsolatban sincs semmi bizonyíték, az hogy jobban bedurransz edzésen nem jelenti hogy több izom épül...
Folytathatod a sort. Maradjunk annyiban, hogy fingunk sincs (én bevállalom, tudom te nem) ráadásul sok tapasztalatunk se, nekem max annyi hogy nem lettem izmos semmitől (igaz nem is próbáltam mindent) Máshonnan szerezzük az infot, de attól még nem kell azt gondolni hogy az a szentírás ami a gyúrás alapismeretekben van...
De meghagyom a terepet Dunkel professzornak
-
FuckeR19
senior tag
Srácok myprotein féle NO fokozót próbálta már valaki?
-
nepszter1
addikt
-
macikos
addikt
válasz
grabber #7415 üzenetére
Annak függvényében válaszoltam, amit a pezsgő kreatinról és a májadról írtál. Ha vicc volt, akkor is
Ilyenen nem kell megsértődni, főleg ha ennyire tökös fickó vagy
nepszter1: Én se eszek egyfolytában húst, sokszor csak heti 3-szor, akkor se kiló számra. Mégis tudok fejlődni. Kreatint soha nem ettem. Enni kell, amennyit csak a lehetőségeid engednek és edzeni. Vannak nehezebb sorsú emberek is. Pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz
-
adequate_cou
senior tag
válasz
God Vazzeg #7433 üzenetére
Jólvan akkor, csak mert én oldalsóra ezt a nyomást csinálom, és itt érzem is, amott nem .
-
God Vazzeg
veterán
válasz
adequate_cou #7432 üzenetére
Attól függ hogy tartod a könyököd
-
adequate_cou
senior tag
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=54
Én vagyok UFO ha ezt én elülső vállra csináltam(elsősorban)?
-
Woodslave
félisten
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
adequate_cou #7422 üzenetére
Beszéltem a MT-ekkel telefonon, (Balázs) akik mivel árusítják a macist személyes kapcsolatban vannak a macis tulajával. Egyébként nem sokára az egész külső megújul a macisnak, és állítólag lesznek újabb termékeik is.
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
adequate_cou #7418 üzenetére
Creatin monohydrate 500g = 2.690Ft, 1000g creatin monohydrate 4.200Ft (német termékek) a kedvenc sufnimban.
-
nepszter1
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7421 üzenetére
Szépen meg kérdeztem minden-t nem bunkó tuskó módra erre te meg elküldesz a picsába rendes vagy
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
adequate_cou #7407 üzenetére
Valószínüleg te csak akkor fogsz rájönni, hogy az a termék u.a. ha veszed a fáradságot és fel veszed a kapcsolatot a gyártóval. Nekem nem hiszel, sajnálom.
-
nepszter1
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7417 üzenetére
Akkor felejtős a dolog mert ha nincs tápanyag akkor semmit se fog szállítani csak vizet , saját logika alapján . Szóval mégis csak maradok a fehérjémnél .
nem-nem
Mert nálam az a baj nálam hogy sose lehet tudni hogy mikor hagyom abba a gyúrást hogy mikor törik el valamim
kezdve a csuklómig , ujj-amig, és még sorolhatnám
Szóval a fehérjénél maradok csak használ valamit , de tudom nem annyit mint a creatin.
-
adequate_cou
senior tag
-
-
nepszter1
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7414 üzenetére
gondoltam hogy jó , de ti gondolom kereső felnőtt emberek vagytok és saját külön lakásba éltek barátnőtökkel stb . És én azt se tehetem meg hogy minden áldott nap csirkét , halat , pulykát , rizs-t egyek . De nem baj eljárok a terembe , használ valamit de gondolom nem sokat creatin nélkül .
Adnátok pár linket ?
-
válasz
macikos #7400 üzenetére
Amerikába elfogadnám,első osztályon és épségben érkezzek meg.
De normálisan miért nem lehet válaszolni?Vagy akinek nagyobb a dákója,azt már el is külditek egy repülővel,vagy lelökitek egy hegyről?
Azt meg se kérdezem az okosabbakkal mit csináltok.
Olyan hülyeségeket nem kérdezek,mi a kreatin stb.Milyen edzéstervet csináljak,mennyire káros stb.Kreatint meg még külön nem vettem,pedig van 30 féle.
GYIK-ben meg csak fehérje van felsorolva.Szóval,ha megnőtt a dákod és az önbizalmad akkor próbálj meg olyan szépen válaszolni mint amilyen szépen hülyeségeket tudnak kérdezni
-
kovsol
titán
válasz
nepszter1 #7412 üzenetére
a kezdeti hirtelen súly és térfogat növekedést a megnőtt víz mennyiség okozza az oké, de a sejt anyagcseréjét javítja így ezáltal több tápanyag jut a megfelelő helyre így jobban is tudsz fejlődni, meg mellé erő növekedést is okoz
ha abbahagyod akkor oké, hogy vissza fog menni a súlyod is, kb az le fog menni ami az első hétben hirtelen felment
én se vagyok nagy guru a témában szóval ki lehet javítani ha valami nem oké -
nepszter1
addikt
válasz
CoolBoy323 #7406 üzenetére
szóval el lehet mondai röviden hogy a kreatin vízmegkötő
-
CoolBoy323
nagyúr
-
nepszter1
addikt
Valaki leírná hogy pontosan mi is a keratin mert nem nagyon találom
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
adequate_cou #7380 üzenetére
Nézni is kell, hogy vannak-e bevizsgálási, és egyéb adatok. De gondolom ez a 2007-es keltezésű kb. olyan szinten elegendő [link], mint a macisnál [link], hiszen egyikük sem gyártó csak forgalmazó. S ha már annyira az élelmiszer biztonságról van szó akkor a laborral is rendelkező gyártó-kereskedő lenne az igazi megoldás. Ott már van HPLC, GLV, UV tanusítvány a standard ISO mellett.
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest