Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
cerkarobi
csendes tag
Creatinre érdekes alternatíva az Ultimate folyékony változata. [link] Kedvenc sufnimban 9.900Ft-ért adják ezt.
-
harry
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Azért hihetetlen vagy Te is
állandóan hangoztatod, hogy nem a 25gr fehérjétől lesz izmos az ember, meg nem ettől, nem attól, de közben meg állandóan bújod az idétlen modern programokat, csak nem tudom miben bízol?
Te is tudod, hogy ha izmos akarsz lenni, akkor kevés az, hogy mit edzel, akkor más is kell oda, kurvára mindegy, hogy milyen divatos és új eredményeken alapuló edzésprogramot találtál épp
(persze biztos nem azért keresed, csak el akarod olvasni, mert érdekel, de hát könyörgöm...
) -
Woodslave
félisten
nem feltételezem senkiről
de hátha
megvan valakinek Jim Wendler 5/3/1 programja pdf-ben? -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
énis.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ezt csak a tegnapi nap termésére írtam

-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mellényomtál, nem? Vagy mit is kérdeztem?
-
macikos
addikt
válasz
CarajoEsp
üzenetére
Nem nyírtad ki, csak fázik a sok patesz
Az erőről meg annyit, hogy fiatalon, főleg naturálként nem kell sokra számítani... továbbá mivel ez testépítés, tehát az egész testedre, minden izomra edzel, így nem is várható el, hogy olyan erős legyél, mint pl. az erőemelők. Egyébként is teljesen más a két edzésmódszer.
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, egy véletlen ON és kinyírtam a topikot

-
CarajoEsp
senior tag
Noh, tegnap mell-kar volt, jobban odafigyelve az edzésre, és a tippeket megfogadva, elég brutálisra sikerült a dolog, jó lesz ez.
A kar mondjuk fura, bicepszre Scott padon ugyan annyival megy, mint fél éve, viszont a karom nő, szóval elfogadom, hogy ez van, ebben se ma fogok erősödni
-
Manitou
veterán
ok majd leírom.
Van egy fél doboz kreatinom (AM monohidrat 1,25kg), nem kell valakinek? debreceniek előnyben.
Ja most kéne elhasználni még hamarjában mert lejár a szavatossága.
Bár szerintem pár hétig még biztos nem lehet vészes a helyzet szavatossági idő lejárta után. Van ezekeben egy kis biztonsági tényező is gondolom ( vagy remélem )dunkel vízből veszi ki azoxigént, ennyit se tudsz
-
dunkel
őstag
Na szóvalakkor mivan a kreatinnal meg a többivel? Víz, litér, zoxigén? Haggyjámán'

-
Manitou
veterán
Semennyi
Hiába vásároltam már onnan kb 80k értékben, mindig csak akciós cuccokat vettem, azok meg nem számítanak bele ebbe a kedvezmény elszámolásba.Boci_83
Ja , jó minőségű, nem puffaszt, van benne emésztőenzim is
Nekem az ízével sincs bajom, igaz csak a csokisat próbáltam eddig belőle.Ezt nem ismerem, de ennyiért megéri.
-
Tomics
addikt
újba. túlzás hogy új eléggé lepukkant. lábgépekből, fekpadokból és pinatárogatóból nincs hiány, de a többiből csak 1-1 van. 2 futógép, 2 taposó. délelőtt voltam, alig voltak így kibírható. kézisúlyzók összevissza, szinte mindenki rajtahagyta a rúdon a súlyt, még a góré haverja is, aki percenként telefonálgatott, anyázva ordibálgatott valakivel, hát nc...mondjuk gilda se lehet jobb ebből a szempontból
öltöző is fos van 1 db kis csap a wc szájába shéker nem fér be alá
gondoltam ha bunny idejár szar nem lehet de tévedtem, ez is reklám volt.[link] jó kis videó
tipo: 3.ker bécsi út 314
-
Boci_83
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
Az baráti, mármint a 25%-os kedvezmény. Biztos minőségi jó cucc lehet, sohasem kóstoltam még....
Nekem is fogytán van a fehérjém, és vennem kell valamit. ebből ígértek ahova járok kondiba 6,8K-ért a 2,27-es kiszerelésből, de csak 3 hét múlva lesz, és nekem eléggé hihetetlenek tűnik az ára, mert ennyibe a 1 Kg-os kerül normál áron
-
glutamin
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Teljesen egyetértek

-
Manitou
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Sportikáról, volt ez a 25%-os akció, aztán úgyis venni akartam éppen fehérjét, pont kapóra jött. 19xxx volt a 4,5kg Csokisat már ismertem , gondoltam a változatosság kedvéért bepróbálok egy ilyen vegyes kombót. Epres on után minden csak jobb lehet, abból bevágtam egy 4,5 kilós zsákkal anno kb 2,5 hónap alatt

Meg rendeltem mellé még egy doboz San Elementet is.

-
BÁ Nutrition
addikt
kurva jót főztem már megint

-
whitezo88
nagyúr
napi koxmatyi [link]
-
Tomics
addikt
Voltam edzeni nagy meglepődésemre sokat erősödtem a múltkori edzésemhez képest, sőt talán most voltam a legerősebb mióta edzek, maradt is még bennem kraft. Biztos az új terem hatása

Mióta elkezdtem a diétát és abbahagytam az esztelen zabálást megszűntek a gyomorpanaszok, tudok aludni és felkelni se esik nehezemre, nem jön ki a belem. Az új terem egy fos (spartagym), legalábbis ennyi pénzért. Gildába fogok járni csak egy ezressel több a bérlet, de 3x akkora terület és van normális öltöző/zuhanyzó. csak ott meg sok a sznob kell vennem valami értelmes edzőpólót mert mind szakadt/szétkopott
Visszasírom a sch-et, majd nyáron újra odajárok csak most a 2 órás utazás nem fért bele
edzés közben simán lement másfél liter víz, de ki is hugyoztam nem nagyon izzadtam. előtte ment l-carnitin, közben bcaa+glutamin.
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na úgy néz ki az egyik valószínű epres lesz, mert mintha eper illatot éreznék még a csomagoláson keresztűl is , míg a másikon nem.
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nincs ráírva semmi egy sima átlátszó csamagolásban volt mind a három egy dobozban. Egy csoki színű 2 meg vanillia, vagyis ilyen világos fehéres-sárgás. A dobozon viszont föloldott állapotban van illusztrálva és ott az eper az pirosas színű.
Itt van a doboz:
[link]
És ez a 3 volt benne:
[link]Ja ez nem az![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a jó
---> [link] -
Jojo5
őstag
Minden súlyzós edzésen 2liter vizet iszok meg, és egész nap kb. 4-5 litert mindent bele számolva turmix stb. Ennyi sztem elég, nem sok, de nem is kevés

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
igen, lehet kicsit sokat vártam Manitól
Aztán jobban elolvasva nem értem, ez milyen? Háromízű, mint a jégkrémek? 1 réteg mindből?

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A hidratáltság jótékony hatásáról írtam, ha ez neked 10L-t jelent, akkor nem én vagyok a hüJe lehet

-
BÁ Nutrition
addikt
vagy vedelők ide inkább

[link] még szerencse hogy Vitalij van a képen

a Dűne című filmben meg az volt a legnagyobb beszólás hogy, ne szójjá be kiscsávó mert elveszem a vized

-
macikos
addikt
Jól beszélt God.
Meg úgy általában a víz, az életet jelenti. A hidratáltság a fiatalságot, erőt. Egy felnőtt ember testének 70%-a víz, de egy csecsemőnek meg 80%, ők nőnek a leggyorsabban! Az öregeknek már csak 50%!!!
Szóval ahogy öregszünk, lassul a fejlődésünk, "összemegyünk", feléljük, elhasználjuk a szervezetünket, úgy csökken a folyadék mennyisége.BÁ Nutrition:

-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Vízivók ide!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
akkor igyon mindenki 10 liter vizet naponta minimum

rakjuk be a az első hszbe is szerintem

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Aha. Akkor ezért fontos, hogy egész nap egyenletesen legyen elegendő víz elfogyasztva, megfelelő hidratáltság...

Edzés közben is a "lényeg", hogy pótolja az ember a veszteséget.Kreatinról gondoltam, hogy a hatás miatt is kell több víz, de a vese miatt is.

Egyébként amióta ez a víztéma van, megittam legalább 3 pohár vizet.. A karom kezd brutálisan kinézni.. ha így folytatom, estére ki se férek az ajtón.

-
God Vazzeg
veterán
Ha többet iszol, magasabb lesz a vérnyomásod is, és több tápanyagot is tud szállítani a véred. Nem beszélve róla, hogy az izomsejt csak akkor képes épülni, és tápanyagokat optimálisan felvenni, ha kellőképp hidratált vagy, kreatin mellé pl fokozott vízivás kell, mert anélkül kevésbé hat!
Minden alapja a víz, erre gondoljatok ha a fejemre néztek

-
-
macikos
addikt
Mert tulajdonképpen erről szól az egész testépítés. Ugye az izomsejtek száma fix, tehát több nem lesz, ami van, azoknak kell növelni a méretét

Ilyen értelemben pedig teljesen igaz az, amit az emberek a testépítőkre szoktak mondani, tehát hogy csak fel vannak fújva!
BÁ Nutrition: Nem szerepel sehol, én csak az elv miatt linkeltem. Én azért iszok sokat, mert kell a szervezetembe. Nem pedig direkt. Kívánom
Ha te szomjas lennél, nem innnál? 
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
Cimbooora
üzenetére
Tudom most itt hitegetem magam vagy ilyesmi, de szerintem van valami ebben amit írnak, ezért szeretném megkérdezni, hogy mivel jobb még a tejsavó vagy fordítva?
Nagyon lerövidítve edzés után és felkeléskor a legjobb megoldás a whey protein. Más esetekben nem igazán. .Ekkor lép a képbe a kazeinát -
penene
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Nah, itt le van tiltva a teszto, de reméltem,hogy innen (is) linkelsz. Otthon megnézem a cikkeket is!

"Váltakozva húzhatod meg a vizes és energia italos palackot; vagy felvizezed az energia italt; illetve azt csinálhatod, amit én szoktam: edzés előtt megiszol egy fél palack energia italt és a megüresedett helyre vizet töltesz."
Milyen energia italokra gondol, amiben nincs elég víz? Nálam pl. alap, hogy az "energia ital" fél liter víz, benne feloldva szénhidrát, stb...

-
macikos
addikt
Idézet az elsőből:
"Hangsúlyoztad a vízivás fontosságát edzés előtt és még inkább a 7-es szettjei között. Csak víz mehet, vagy szénhidrát és energia italok is?
A válasz azon múlik, hogy mennyire vagy hidratált edzés előtt. Ideálisan szeretem, ha a klienseim 2 liter vizet minimum elfogyasztanak edzés előttig. De attól függően, hogy mikor edzel, ez nem biztos, hogy kivitelezhető. Sokan munka vagy család miatt kénytelenek reggel edzeni. Ők egy étkezést esznek edzés előtt és túl sok folyadék nem lenne bölcs és kényelmes. Ha reggeli edző vagy, akkor edzés alatt innék bőven tiszta vizet.Ha később tudsz a terembe menni, akkor valószínűleg mehet a szénhidrát/energia ital edzés során. De még akkor is azt javaslom, hogy vizet is vigyél be. Váltakozva húzhatod meg a vizes és energia italos palackot; vagy felvizezed az energia italt; illetve azt csinálhatod, amit én szoktam: edzés előtt megiszol egy fél palack energia italt és a megüresedett helyre vizet töltesz. De minimum fél literes palackokról beszélek és nem a miniatűr 2.5 decis redbullos kannákról! A kapott keveréket már edzés során szürcsölöm.
Szóval még egyszer hangsúlyozom, hogy megfelelő folyadék ellátottság nélkül nem lehet maximális bedurranást elérni és kompromittálódik a program sikeressége! "
Jó, annyi van, hogy én egy kicsit átértelmeztem az utolsó bekezdést és biztos ami biztos alapon csinálom ezt, nehogy kevés legyen a víz
-
penene
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Érdekes!
Ezt az izompólya tágításos dolgot nem ismerem. Tudsz linkelni? Érdekelne!
Én meg mostanában direkt nem iszom edzés közben egy darabig, hogy ne zökkentsem ki a testet a munkából. Igaz, most kevés a pihenő is, így amennyi idő van pihenésre, nem ivással töltöm, hanem koncentrálással. Aztán ha egy szakasz végén vagyok, akkor nyomom. De ez is csak annyit jelent, hogy 10-15 percenként megy víz, ami végülis jó.

De annp volt hogy én is sorozatonként ittam, mert sorozat végére már kezdtem száradni.

-
cerkarobi
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
macikos
addikt
Az FST-7 edzésmódszernek is ez az egyik alapköve, hogy sokat kell inni edzés közben! Minden sorozat után inni kell! Ezzel készült Phil Heath és Jay Cutler is.
Az izompólya tágításához alapfeltétel. Ezért is értelmezhető tulajdonképpen a testépítés úgy, hogy "izom pumpálás".
-
Manitou
veterán
Van aki rendelt már Dym Elite Whey-t vegyes ízben? 4,5kg Csaki-vanília-eper
Nekem a dobozban úgy tűnik az eper helyett is vanília van. Vagy ha nem akkor színe ugyanolyan lenne mind a kettőnek

Ez így elég szívás, mert pont az epresre lettem volna kiváncsi a vaníliásra legkevésbé. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Genetikája válogatja.. Egyikünk se versenyző, más és más céljaink vannak ezzel a sporttal. Ezért hívom csak magamat hobbigyúrósnak. Én nem akarom magam egy versenyzővel se összehasonlítani, főleg mert még nem is láttam magam lepucolva, de hogy őszinte legyek, nem is sok ingerem van rá. Nekem nem célom 80 kilósnak lenni az életben, más meg ezért küzd.
Egyetértek veled, ami a testépítésben megy, az már nagyon nem naturál téma, a hobbi témától meg nagyon távol áll. De Miky19 formája se naturál forma
De ez nem gond. Mindenkinek meg van a célja, Macikos 145kg akar lenni, Penene 68kg, Lénárd Lajos 70kg, nekem meg mikor hogy, van hogy 110, van hogy 90. A céljaink a mieink, nem veheti el tőlünk senki, én ugyanolyannak tartom Penene szenvedését mint Macikosét. Vagy mint az enyémet. A lényeg hogy legyen cél, és törekedjünk.Szerintem

-
penene
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Olyan lehetsz, mint egy vízzel felpumpált béka.. Csak egyszer fel ne robbanj!

Azért az fura lenne, hogy az a 2,5 liter víz ideiglenesen beépülne az izomba, utána meg kifolyna... Én erről még nem hallottam.

De a környékén lehet, vér is hígul, szervekben, stb.
Pl. van, hogy megiszom 1,5 liter vizet 1-1,5 óra alatt... és csodálkozom, hogy nem kell pisilni. Hol lehet?
Aztán jön ki 10 percenként.. de a karom nem érzem nagyobbnak addig se. 
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
BÁ Nutrition
addikt
a zavarodottság és izomgyengeség tünetei már fennálnak
az étvágytalanságot egyenlőre leküzdi
kiváltó ok:
"edzés közben történő nagymennyiségű víz fogyasztása (mivel izzadsággal sok nátriumot veszítünk, az ilyenkor történő, túlzott mennyiségű vízfogyasztás felborítja a szervezet ionháztartását)"javaslat:
"Testedzés alatt csak annyi vizet igyon, amennyit elveszít az izzadással. Soha nem szabad óránként 8 dl folyadéknál többet fogyasztani testedzés során! " -
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A víz nagy része edzés után, tehát amikor már otthon vagyok, akkor jön ki belőlem, tehát akkor hugyozom ki. Nem úgy volt, hogy vittem haza a húgyhólyagomban a sok vizet. Akkor amikor már otthon vagyok, akkor nyugszom meg és térnek vissza az izmok normál állapotra.
Edzésen kiizzadok vagy 1 litert, esetleg pisi fél liter, de a 4-ből még 2,5 liter bennem van. Hol máshol lenne, mint az izomban és környékén?
6 litert csak egyszer ittam, de akkor éreztem is, hogy nagyon magas volt a vérnyomásom, meg foltokat láttam.
-
LOTR
addikt
-
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem akarja megérteni és ezért nem is fogja soha belátni
Meggyőzni felesleges, de nem is kell, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, de azért a másfél óra alatt 6 liter víz meg hasonló dolgokat prédikálni, meg hangoztatni semmiképp nem kell, mert ezek már az elmebaj határát súrolják 
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A víz mennyire terheli a szervezetet? Azt hittem jó, mert mossa a vesét, stb...

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos
üzenetére
és neked van 5 literrnyivel megnövekszik bármely testrészed? na ne viccelj
még ha lábazol annak se növekszik a térfogata annyit, talán 1 l-t és annak legalább 90%a vér lesz
és akkor még a legnagyobb izomcsoportról beszéltünk. pl egy kar vagy váll edzésen hol van neked szükséged ennyi vízra?
a szervezeted is terheli feleslegesen -
macikos
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Azért azt is vedd figyelembe, hogy alapból ki mekkora.
Itt van ez a kép is:

Kokó akkora kb. mint Lénárd Lajos. Flex Wheeler meg mint köztudott eléggé "vékony csontú", kecses testépítő. Ahhoz képest egy cseppet nagyobb Kokónál...
Nálam a 4 liter víz alapból minden edzésen megvan. Ha szomjas vagyok, akkor iszok többet
Nem tudom miért csináltok úgy, mintha ez olyan különleges dolog lenne. Mármint a 4 liter.BÁ Nutrition: Ha bedurrannak az izmok, akkor több víz is megy beléjük, nem? Plusz még a véred is hígul egy kicsit.
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Olyat durrannak az izmaim, hogy ennyi vizet vesznek fel a nagy térfogatváltozás miatt. Edzésen olyan vagyok, mint egy szivacs. Megy belém a víz!
Woodslave: Én azért vagyok ekkora, mert ősparaszt genetikával rendelkezem. Tehát ilyen idomtalan tulokszerűség vagyok

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
akkor meg pláne 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

állandóan hangoztatod, hogy nem a 25gr fehérjétől lesz izmos az ember, meg nem ettől, nem attól, de közben meg állandóan bújod az idétlen modern programokat, csak nem tudom miben bízol?
de hátha

Örülj neki inkább hogy az eperízű aroma mellé nem raktak még eperszínűt is.