Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
onereborn
üzenetére
Ne sértődj meg, de ez lóxar

Ezeket olvasd el:
A növekedéshez edzeni kell, enni és pihenni. Nálad az első kettő nagyon alapjáraton mehet. Többször is elolvashatod az alapismereteket, a lényeg, hogy utána olyan magától értetődő legyen számodra, mint az 1x1.
Ott rontottad el az egészet, hogy cukrot ettél! Legfontosabb szabály: ne egyél cukrot! Edzés előtt pláne. A cukortól hirtelen felugrik a vércukorszinted, de utána meg jó gyorsan le is esik, ezért rosszul fogod magad érezni!
Olvass el mindent ezzel kapcsolatban, főleg hogy mi a különbség a cukor és a szénhidrát között!cirmiiii: Ehhez tudni kellene az adataidat

-
onereborn
tag
válasz
macikos
üzenetére
Utána is vegyek be cukrot?
Én úgy szoktam, hogy 1 pohár víz + egy kávéskanálnyi creatin + jó sok porcukor jól összekeverve és legurítva a torkomon 20-30percel az edzés előtt!
Fehérjét külön még nem szedek, csak helyesen táplálkozom (persze nem hús hússal)

Virágpor kattints a linkre.
ui: amúgy van egy ismerősöm kb. 36 éves, világ életébe sportolt és olyan fitt mint az állat és ő ezt eszi edzés mellett. Én a Creatint egy kis segítségnek gondoltam mivel nem káros!
-
cirmiiii
tag
Nekem is kellene egy edzéstervezetszerű , macika te tudsz ebben segíteni?
-
onereborn
tag
Jah és az van ráírva, hogy MORE ATP to the muscle!
olvasgattam, ehhez nem kell szállító anyag? és ezt most üres gyomorra kell szednem?
-
brownus
veterán
Rain's hard training ő is alkalmazta military press gyakorlatot ; )
-
onereborn
tag
Sziasztok!
Új vagyok a gyúrósok soraiban ezért hozzáértők tapasztalatait kérdezném meg......
Most vettem Creatin Foszfátot 500g meg veszek hozzá virágport (sok fehérje, és vitamin van benne)... Szerintetek mennyire hatásos ezeknek a használata?
Van egy kollegám (szép nagy darab) és pl. ő nem szeret semmilyen doppingszerű cuccot ezért ajánlotta nekem a Creatint.Na most elvileg a Creatin elősegíti a szervezetben az izom épülését megfelelő energia bevitel mellett. Én azt tapasztaltam, hogy 20percel edzés előtt beveszek, sokkal kevésbé bírom a tempót a futásnál, meg a súlyoknál. Valamit rosszul csinálok?
Az érdekelne, milyen készítmény van ami a megfelelő vitamin és fehérje forrásokat is tartalmazza táplálékkiegészítésnél (nem bírok annyit zabálni).

Válaszokat, segítőkészségeteket előre is köszönöm!
Jelenleg 175cm magas vagyok 85kg súly, és 37cm bicepszel. (egy kicsi hasam van)
-
Woodslave
félisten
válasz
1hijjanhusz
üzenetére
sztem kezdőként teljesen felesleges ilyenekkel foglalkozni. Edzzen, próbálja meg a lehetőségeihez mérten alakítani a kajálást aztán meglátja mi történik.
-
1hijjanhusz
senior tag
Lenne egy kérdésem is: Szerintetek egy kezdőnek kb 15%-os testzsírral először tömegelni vagy szálkásítani érdemes?
-
kovsol
titán
válasz
1hijjanhusz
üzenetére
mert Pécsen jártam iskolába
várj leírom a menetét
bementem és vettem bérletet majd heti 5x elmentem edzeni 
-
H!
2 napja kezdtem el újra kondizni,most meg is van az eredménye.Izomláz,de tegnap jobban voltam,mint ma.Egy-két helyen úgy érzem kidurranok.Egy adag V35-ot ittam edzés után.Lehet hogy a kreatin ennyire felfújt volna?
-
brownus
veterán
válasz
macikos
üzenetére
egyébként biztos, hogy van pozitív hatása, ha nem is olyan szintű mint egy speciálisan erre készített készítménynek. az biztos, hogy jó antibiotikum, pl. a fokhagyma is nagyon jó természetes antibiotikum...
ezzel arra is szerettem volna utalni, hogy nem kell lenézni a természetes gyógymódokat!
-
-
macikos
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Lehet van benne valami.
Nálunk a teremben volt egy 55 év körüli férfi, ő volt Pali, a nőcsábász. Folyton újságolta a csajoknak, hogy mekkora a farka, mert hogy ő fokhagymával szokta átdörzsölni és hogy attól jól megnőtt

Legszebb az volt, amikor rugdosta a boxzsákot belsővel, mintha focizna
-
Markgx10
őstag
Most nézem a tökéletes utókúrát

El tudom képzelni a következő beszélgetést:
- oszt mit nyomsze, geci, most hogy abbahagytad a napót?
- mit mit? hagymát, geci, most az a csúcs![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
válasz
1hijjanhusz
üzenetére
én is ott edzettem szeptember-december közt

macikos egy életre szóló tömegelést tol szóval jótól kérdezted
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Professors gym-ben. 3 éve még haverokkal toltuk egy általunk készített "teremben". Esztergáltunk rudakat meg súlyokat és heggesztettünk fekvenyomópadot, scott-padot. Volt lábgép, hátgép, mellgép stb. Szűkösen is de azért elég volt a felszerelés, amit összedobtunk. Csak hát így a nagy ledület után 1edűl maradtam sajnos.
-
Woodslave
félisten
válasz
1hijjanhusz
üzenetére
az tuti, főleg ha így 135 kilósan lenne romszálka az lenne az igazni.
Sajnos 170 kilóig nem fog diétázni, erre meg még 1 évet legalább várni kell 
Tényleg te Pécsett hol edzel?
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ja, ennyire izmos és még jóképű is? Olyan nincs

-
Woodslave
félisten
válasz
1hijjanhusz
üzenetére
te mennyire vagy romszálka? Nyomjál már be te is egy képet.

-
cirmiiii
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szerintem Goddi is csak viccelt

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
normálisan néz ki, láttam iwiwen.
-
cirmiiii
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Pláne ha még a fejét is látnám
De direkt kitakarta 
-
macikos
addikt
válasz
1hijjanhusz
üzenetére
Pedig ez még diéta előtti kép. Innen kezdte el lepucolni magát

Ez a kiscica nagyon érdeklődő

brum-brum

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
azt hittem szereted a kihívásokat

-
CarajoEsp
senior tag
Noh elindult a kreatin.. nyomom a vizet, tegnap volt mell-kar durranás 100x jobb, mint eddig(lehet csak, hogy szedek valamit), kaja tejlesen rendben(most még kicsit rá is húzok, had vigye a tápanyagokat a cucc), majd meglátjuk marad-e valami, avagy nem, ami tegnap edzés után volt, nekem már meg is felelne egy kezdeti szintnek

Lényeg a lényeg, azt már megjegyezték, hogy nőtt a fejem szóval nem aggódom
-
penene
őstag
válasz
ithomas
üzenetére
Itt szerintem arra számolta a sok fehérjét, hogy ha életmódot vált és kb. testépítő léptékben kezdi a diétát (mert oda mondjuk kellhet ennyi fehérje ha 3x-ossal számolt). De tekintve azt, hogy izma sincs olyan sok, nyilván fölösleges ennyi fehérje, nem kell annyira félnie az izom veszteségtől, sőt, valszeg felszed még 10-15 kiló izmot is.

-
kovsol
titán
talán jövő hét
mostanában kicsit többet ettem és tartottam a súlyomat, de jó érzés volt, hogy az erőm megugrott, bár amúgy se vagyok már olyan gyenge, az izom memória létezhet, mert én elég hamar visszanyertem régi erőmet, kivéve a fekve nyomás ott régen 95kg ba beletoltam 27 -t az még nem megy
múltkor fa hasogatásnál kicsit elszálltam és a tuskót is szétvertem
túl könnyen átment néhány fán a fejsze aztán a tuskó fogta fel az ütéseket 
-
kovsol
titán
válasz
ithomas
üzenetére
egy éve én is 133kg voltam, pedig több mint 10 éves sport múltam volt már, csak 4 évre abbahagytam, és a kaját nem vettem vissza a kevesebb mozgás elllenére
bár én nem is emlékszem arra a napra mikor voltam utoljára 100kg alatt
persze dagadtan se olyan voltam mint aki szétfolyós gömbőc nulla izomzattal, meg hát 186cm el annyira nem vagyok alacsony se -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
neked mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ithomas
üzenetére
"Amúgy a matekos levezetés így kiszámolva eléggé ijesztően néz ki anyagilag"
az hogy 350ezerre jön ki a kaja?? na ne, 25 hét az közrl fél év.. ennyit simán el lehet költeni kajára "normál" étkezéssel is. 60ból épphogy kijön egy hónap..
nem olyan rég penene mondta hogy ő kb 80at költ kajára havonta..
pedig ő messze nem eszik meg 300g fehérjét napontaegy komolyabb testépítőnek meg simán 100 fölött van a költsége.. (magyar szint)
-
LOTR
addikt
válasz
macikos
üzenetére
én először vállazok és egy vállazást fél óra alatt letudok
bár számomra az egyik legfontosabb tanulság, hogy úgysem az edzésen múlik, tehát akkor nincs okom váltani
ui:
jobban is teszed, hogy nem válaszolsz, mert nagyon jól látod a helyzeted![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én azért megteszem

annak idején kb 2-3 hónap alatt ~10kilót dobtam le végeredmény meg olyan 9-10%tzs volt (egy kis pumpálgatás után eres váll, has, mell és a vádlimon is látszott), úgy hogy csak fehérjét és vitaminokat ettem, mint kiegészítőt
reggel felkelés után egyből egy órás aerob séta 8-9km, utána zab+fehérje, majd egész nap ettem ahogy tudtam és szükségem volt rá csirke+rizst+zöldséget, majd este edzés, utána megint turmix
heti olyan 4-4 aerob-súlyzós edzésem volt, diétás kaját meg jó 90%osan betartottam, szemetet jóformán semmit nem ettem -
macikos
addikt
Szerinted jó, ha a véred nagy része megtölti a lábadban az izmokat, aztán meg a válladban?

Én akkor is az antagonista izmok együtt edzésére esküszöm és a külön váll és külön láb napra.
1.Mell-hát
2.Váll
3.Bicepsz-Ticepsz
4.Lábithomas: Válaszolnék, de diétában nincs hitele a szavamnak. Bár sokak szerint másban sem
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
na ez nekem új
miért nem ajánlott?
4 éve így edzek
- és ha most azt mondjátok, hogy a "jó" módszerrel (ha már a váll+láb párosítás nem ajánlott) akár a mostanihoz képest 2x akkora fejlődést is elérhettem volna, akkor rohaggyon meg a befőttetek
- nem tudom megszokni ennek a :t -nek a hiányát -
ithomas
őstag
Kérdésem is volna!
Sajna úgy alakult hogy a jelenlegi diétámat kibaszottul csórón kell elkezdenem, ezért kb a fehérjén kívül semmi másra nem marad.
Úgyhogy nincs BCAA,Glutamin,Vitargo, és karnitin se...legalábbis az elején.
Az edzés utáni turmixomat nem tudom hogy oldjam meg.
Dextróz nyílván kilőve, ezért gondoltam a darált zabra.
Kérdés, hogy melyik jobb?1. Whey Fusion+zab, ekkor lesz CH-m tölteni, de az amúgy fasza gyors turmixomat a sok rost igencsak elbassza.
2. Whey Fusion magában.A felszívódás az fasza,de nincs CH, a következő rendes kaját kb 45 perc múlva tudom megoldani.
Melyik lenne jobb?
Másik kérdésem, ha nem tudok használni aminókat, akkor inkább ne is erőltessem a felkelés utáni éhgyomros kardiót?Mert ha túl sokat pusztulok nélkülük,akkor inkább berakom estére...
Minden véleménynek örülök...

-
ithomas
őstag
Nyilván Megalol kategória, ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Amúgy a matekos levezetés így kiszámolva eléggé ijesztően néz ki anyagilag,de belegondolva, egy 120 kilós embernek, akinek kb 80%-a zsír meg víz, mert életében meg nem mozdult még, mi a lófasznak kéne 360g fehérje?Meg eleve a legtöbb helyen hót dagadt embereknek ajánlgatják itt a 2 meg 3 grammokat /tskg, de az valahogy mindig mindenhol lemarad, hogy talán a sovány testsúllyal kéne számolni.
Azért 30-40 kiló feleslegnél baromira nem mindegy... -
ithomas
őstag
Dagadtok figyelem....EZ mindent visz:
Hi Bunny!122 kg vagyok most kezdtem edzeni és diértázok és számoltam menyibe kerülne 25kg felesleg leadása:25hét mert ugye 1kg/1 hét .1 nap kell 3 tskg fehérje ez olyan 1,6 kg csirkemell +kiegésztiő=napi 1900 ft körül.
tehát:1900*7*25=332 500ft + edzés,aerob,terembérlet,kaja utánjárás,süteögetés,idő,stb.Ja és az edzésnekveszélyes emrt kimegy a váll vagy lesérüülsz vagy valami.
Zsireleszivás: kb 200 ezer forint és sokkal nagyonbb a megtakaritás ,kisebb kockázat,nem kell edzeni,aaerobozni,és ehetsz oclsó kajákat!számomra a zsirleszivás jobb ajánlat és mindenkinek ajánlom! -
macikos
addikt
"Hello azt szeretnem megkerdezni hogy hogy dagadhatok meg ( izmajim ) nem akarok erose leni csak nagy izmokat van ere valami mod ( Protejineken kivul)"
"syasztok, nagyon sok olyan embert látok nap mint nap akik tudják a nyakukat ugyan ugy roppantani mint az ujukat, miért tudják ezt megcsinálni? a kérdésem az lenne hogy a nyak izmaira is kéne edzeni hogy roppanjon miközben forditom jobbra ballra? válaszotokat előre is köszönöm."
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor ha én megeszek 1 merőkanál fehérjét 1 hét alatt brutál állat leszek? 
köszi amúgy a gyors választ!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De direkt kitakarta