Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
CoolBoy323 #7690 üzenetére
oks köszi
-
dunkel
őstag
válasz
CoolBoy323 #7694 üzenetére
Aham, hogy hívják a kedves edződet?
-
P00By
nagyúr
válasz
adequate_cou #7692 üzenetére
Kreatin transzport-mátrix gyilkos
-
dunkel
őstag
válasz
CoolBoy323 #7690 üzenetére
Mér mi van abban a tejben?
-
P00By
nagyúr
Ez a lúgos téma már párszor előjött! Vmi olyasmi is volt, h ha lúgos vagy, akkor kevesebb szénhidrátra van szükség
vagy vmi ilyesmi majd előkeresem az anyagot!
Egyébként azért is fontos, h minimum annyi zöldség bemennyen, mint hús, mert úgy nem sül belénk
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #7677 üzenetére
Mi kerül sokba? Aláírom nem ócsó sem a brokkoli sem az ásványvíz, de valamit gondolom helyettük is eszel/iszol?
Wood: Nem értem amit mondasz
1 kanál sósav is savas meg 1 liter sósav is savas, ugyanazt a hatást fejti ki csak a más mértékben.
-
Woodslave
félisten
válasz
CoolBoy323 #7675 üzenetére
igazából úgy értettem, hogy tök mindegy
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #7674 üzenetére
Megfelelő minőségű és mennyiségű zöldséggel és ásványvízzel lehet csak hosszú távon nyomni ezt a kissé szélsőséges testépítő kajálást szerintem.
-
God Vazzeg
veterán
Nem csak pszihés.. Hanem egy terhelés felett már +10kg sokkal többnek érződik. Pl bírok mondjuk 160-ba 4-et nyomni, de a 170 olyan mintha beszakítana.. Pedig nem sok a különbség, mégis az izom nem bírja
Illetve a pszihé ilyenkor nagyon leterhelődik, olyasmi stressz ez, mintha halál közeli élmény lenne a szervezetnek, de mégse. Ezért szokták a csúcsnyomást ritkán csinálni, 2-3 hetente csak
-
Woodslave
félisten
válasz
CoolBoy323 #7671 üzenetére
sztem anniy minden van benne, hogy:
1. tök mindegy mivel iszod felszívodás szempontjából
2. teljesen felesleges tejjel innod, szokd meg az ízét.Komolyabban edzés után én vízzel innám, amúgy tejjel.
-
CoolBoy323
nagyúr
Hali! Vizzel v tejjel jobb a jumbo felszivodasa? A kulonbseg szamottevo? Mert vizzel eleg xarvXD
-
ithomas
őstag
válasz
adequate_cou #7663 üzenetére
Mennyi a protein beviteled?
Mert ha nagyon magas, akkor én helyedben megpróbálnám lecsökkenteni, diéta ide vagy oda.
Nekem akkor voltak állandó hasgörcseim, nyilallásaim, amikor 3-3,5g -on tartottam a fehérjét.
Mindenki azt mondta nekem, hogy attól nem lehet..meg hülyeség, meg max a vesém fájhat ha már eleve beteg lenne (semmi baja nem volt, a vizsgálatok szerint)..
Mégis kipróbáltam hogy levittem 1-re...és hirtelen minden bajom elmúlt...Azóta kitapasztaltam hogy 2-2,5g-ig felmehetek, attól semmi bajom nincs, de magasabbra még diéta esetén se megyek...ez van.
-
dunkel
őstag
válasz
adequate_cou #7663 üzenetére
[link]
Jobbulást
-
Tipo16V
aktív tag
Naná, hogy énis. Kedden a suliba döglődtem...egész napi kajám reggel egy kis gabonapehely (lion, a kedvencem) továbbá délután egy 3/4ed narancs...ami aztán később kijött megfordult, és felgyorsult a bélperisztartikám h szebben fejezzem ki magam. Attól félek vissza fogok esni:S De ma már szeremcsére nem volt lázam.
-
glutamin
őstag
válasz
adequate_cou #7657 üzenetére
A Quamatel az savcsökkentő, nem savlekötő. Vagyis kb 3-4 nap alatt a csökkent savképződés miatt rendbe teszi a gyomrod. Én is szedek ilyet néha. Akut savcsökkentésre vannak savlekötők. De ha eszel pár falat kenyeret az is segíthet ha ég a gyomrod.
A sok stressz is csinálhat gyomorégést, aminek a követezménye lehet ilyen. Esetleg érdemes átgondolni azt is hogy az előző napokban miket kajáltál ami kihozhatta ezt.
-
P00By
nagyúr
válasz
adequate_cou #7654 üzenetére
-
nestor75
csendes tag
válasz
Szarul hangzik - nem vigasztalásképpen, de az első bekezdést én is írhattam volna: de nálam epekövek játszanak be - egy éve még pont kéthavonta volt ilyen rohamom, most kb hetente. Mára megtanultam kezelni, de kb. egy hónap mulva műtét. Azért fura, mert nálam is 5-6 órásak a rohamok. de ha volt UH, akkor ezt nyilván kizárták, ja, és simán, akár stressztől is generálódik ...
Szal, együttérzésem
-
adequate_cou
senior tag
válasz
glutamin #7655 üzenetére
Cukrot nem nagyon eszek, sőt, semennyit sem, csak ami az elvileg jó kajákban is van. Kaptam quamatelt, bevettem ma reggel 3 szemet a 20mgosból, szart se hatott, ma elvileg kaptam erősebbet(noacid).
Wood: Olyan mintha egyszerűen eldöntené minden előjel nélkül, ma fájni fog, és ehetek akármit nem számít...
-
Woodslave
félisten
válasz
sztem a riszcsirke qrvára nem egészséges és savasít mindkettő mint atom, bár nem hiszem ettől lenne.
-
glutamin
őstag
válasz
Ha refluxod van (gyomorszáj nem zár jól), akkor rendszeresen vissza kell folynia a gyomorsavnak a nyelőcsövedbe. Ezt pl könnyen előidézheted egy kiadós zabálás utáni fekvéssel. Ha ilyen tünet nem nagyon van, akkor inkább én is gyomorfekélyre tippelnék. Mindkettőt problémát meg lehet lesni tükrözéssel. Utána meg valszeg valami savcsökkentő gyógyszert javasolnak rendszeres szedésre. (Apofamotidin, Quametl stb) A gyomorsav-problémákat sokszor nem csak a fűszeres kaják, hanem sokkal inkább a cukorfogyasztás okozza. Bár gondolom ez nálad kevésbé játszik a többé kevésbé tudatos kajálás miatt.
-
adequate_cou
senior tag
Hát, két és fél évvel ezelőtt kezdődött, kéthavonta kapok egy kb. 5 órás gyomorfájdalom rohamot, ami a 3. óra végén kicsúcsosodik ilyen totális lőjetek le érzésben. Úgy 10/8-ra saccolnám fájdalom skálán, ha nem tudnám, hogy elmúlik egy óra múlva berohannék a legközelebbi kórházba azonnali altatásért.
No ma léptem egy szintet 10/9-re, szerencsére szüleim is a belvárosban voltak autóval mert buszra nem tudtam szállni. A szokásos irtózatos fájdalom, hidegrázás, verejtékezés, mindkét karom, nyelvem és nyakam totálisan elzsibbadva, beestem az autóba és irány a mentőállomás, ott azonnal EKG és infúzió, onnan sürgősségi ahol megfigyeltek meg hasi ultrahang volt, vérvétel, gyógyszerfelírás. Mondták kerüljem a zsíros-fűszeres ételeket, meg hanyagoljam az ipari mennyiségű koffeint
Refluxra vagy fekélyre gyanakodnak, ha nem javulok akor tükrözés, mindazonáltal érdekes, hogy teljes tiszta kaja esetén is előjönnek a panaszok. Egy ilyen egészséges kajás napon történt meg egyszer, másnap reggel direkt próbából forró csilisbabot reggeliztem jalapenoval es kaveval, meg sem ereztem, elozo nap csirkemell rizstől meg majdnem ott haltam meg. Szóval nem nagyon hiszek én ebbe...
-
nestor75
csendes tag
válasz
adequate_cou #7651 üzenetére
Mi történt?
-
Tomics
addikt
válasz
adequate_cou #7651 üzenetére
húha, bővebben?
egyébként nektek nem véres az orrotok belül? nekem mióta edzek szinte minden nap véres belül, de nem vérzik. eddig csak a bal, mostmár mind2 orrlyuk
vérnyomás rendben...
-
swoody
senior tag
válasz
God Vazzeg #7622 üzenetére
100 al nekem is így van.
Valahogy sokkal mássabb mint a 90.
Érzem,hogy sokkal nehezebb nem vágom.Lehet csak ilyen pszichés dolog.De én lehet visszatérek 90-re és nem erőltetem a 100-at megpróbálok olyan 10-eket nyomni azátn egy hónap múlva ismét 100.Kitalálom még.
-
nestor75
csendes tag
sziasztok,
némi kavarás volt a rendelésekkel az "oldalamon" de úgy tünik sikerült megoldani. (a futárszolgálat szlovák központi raktárban rakta le a HUNGARY feliratú csomagokatno comment -és egy hétig(!) tartották ott őket. Tegnap derült ki,ma lettek kézbesítve. Ha valami gondotok van, ne habozzatok hívni a pirossal jelölt telefonszámon - de ide is benézek minden nap.
Ja,egyébként ujítottuk a nyitólapot, talán igy egyértelműbb a kézbesítés, postaköltség stb. És ami a táblázat alatt egy röpke mondatban szerepel, a klubtagság nem kamu, tényleg eszméletlen kedvezményekhez lehet általa jutni, megéri regisztrálni.(ott azt írjuk, h. rendelés után -erre még holnap rákérezek a cseh tulajnál- én ugy tudom az nem feltétel!itt egy cikk a koncentrációról, nem tul tudományos, de lehet h. valakit érdekel(visszaolvastam)
[link] -
Tomics
addikt
Naná hogy ilyenkor szedek össze valami nyavaját lázzal mikor van egy kis áttörés
-
Markgx10
őstag
válasz
PókerFész^^ #7640 üzenetére
Szerintem max 3 gramm van 1 adagban, ez nagyon max. (Hot Blood)
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
PókerFész^^ #7642 üzenetére
Abban csak 12gramm van, nem ajánljuk....
-
P00By
nagyúr
válasz
PókerFész^^ #7640 üzenetére
13 gramm
-
PókerFész^^
tag
1 adag hot blood-ban mennyi kreatin lehet? tudom hogy nem lehet tudni mert nem árulja el a gyártó, de mégis?
-
macikos
addikt
válasz
PókerFész^^ #7637 üzenetére
A Quasimodós verzió a jó
-
PókerFész^^
tag
Hello
ma keztem el a kreatin kúrát,scitec kreatin monohidráttal.
Amikor azt irják hogy 1 teaskanál= 5g, akkor az púpozott vagy csak "szintig" érjen a kanálban -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #7634 üzenetére
egyik állításod igazságtartalmával sem tudok vitatkozni
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #7630 üzenetére
üzenem neki, hogy el lesz intézve a valaga!
-
glutamin
őstag
válasz
Egyetértek. Az idegrendszernek különösen nagy szerepe van max súlyoknál. Volt erről is cik tesztoszteronon (majd valamelyik linkpatesz beteszi). Pl fekvenyomásnál marok, farizom megfeszítésével további erőhöz juthatunk stb.
Nekem néha többet ér ha nyugodtan tudok koncentrálni egy nagyobb nyomásnál, mintha valaki ott áll segíteni, de megosztja valamivel a figyelmemet.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #7628 üzenetére
természetesen az izmosságot kizárólag magamhoz képest értettem
Ezt kénytelen leszel elfogadni
Nagyot nosztalgiáztam tegnap, olvadgattam a 2006-os topicot, de jó volt
legalábbis a hangulat
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #7628 üzenetére
Szar dolog az izomdiszmorfia
-
Woodslave
félisten
válasz
amilyen izmos vagy én azt mondanám azt kell csinálni amit te, amennyit panaszkodsz arra, hogy nem tudsz guggolni, mert fáj a lábad, felhúzni mert fáj a derekad, vállból nyomni mert fáj a vállad, inkább azt mondanám nem azt kéne csinálni amit te
-
Coyot
őstag
válasz
Nem hülyézlek csak érdeklődöm
ha neked ez jön be akkor told a 160at fekve
Nekem meg úgy érzem bejött hogy elfelejtettem a csúcsomást és az ezzel adódó sérülések veszélyét, meg minden nyűgjét. Guggolással sikerült a térdem lagyakni szépen, azóta moderált súlyokkal tolom, és ez átült minden gyakorlatomra. Ez nem azt jelenti h nem nyomok nagyobb súlyokba csak annyit hogy a régi "beteg" súlyhasználattól jóval elmarad, sokkal szabályosabban próbálok mozgolódni.
-
dragonfx
veterán
ma gyűrás este 9kor 2 óra alvással+melo.....
-
God Vazzeg
veterán
válasz
The Butcher #7619 üzenetére
Szia
A sárga kupakos holland deka jelenleg nem túl megbízható, inkább a kék kupakos hellas görögöt keresd.
Roidokat itt senki se tud szerezni, ezt sajnos máshol kell megtenned.
-
God Vazzeg
veterán
Nem értettél meg. Lehetsz nagyobb, az idegrendszer akkor jön képbe, mikor nagy súlyt kell mozgatni. Én rendesen rettegek már a guggolástól és a fekvenyomástól, csúcsnyomásnál van hogy 1 percig csak toporgok.. Mert tudom mi jön. Az idegrendszert fel kell készíteni a terhelésre. Valószínűleg nem tudod miről beszélek, így vagy lehüJézel, vagy megint jössz deazizmotkellterhelni dumával
De ez nem baj, mindig tanulunk valamit.
Adja Isten hogy 2x akkora legyél mint én, naturálban!
-
Bibby
addikt
válasz
The Butcher #7619 üzenetére
Okos.
Bolti ár alatt meg mindenkinek kellene fehérje, valószínűleg... -
The Butcher
tag
Sziasztok! Ezt[link] vagy ehhez hasonló Anabolikus szteroidokat aki tudja, hogy honnan tudok beszerezni kérem írjon! Ami lemaradt
: Kéne nekem még olcsóbban fehérje és aminósav bolti ár alatt...
És jó edzést reggelre mindenkinek aki megy -
macikos
addikt
válasz
adequate_cou #7606 üzenetére
ööö, jól mondtam
én 22kilóval csinálom az előreemelést.
Ma mell és hát volt, jó volt. Fogyasztás: 5L
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #7613 üzenetére
Lehet h lemaradtam én itt az idők során, de miért is jó ha az idegrendszered terheled ahelyett hogy a célizmot terhelnéd?
-
swoody
senior tag
Szerintetek mi ér többet?
Fekvenyomás: 100ba 3 sorozatba 4-5 ismétlés vagy 90 be 3 sorotba 7-12 ismétlés.
illetve van értelme csúcs nyomásoknak? érhető-e azzal izomnövekedés? gondolom erőnövekedés biztosan. -
Tomics
addikt
Jó volt a mai mell-kar, fekvenyomás széria ment simán (az én kis szánalmas) új rekorddal.
Ez motivál eléggé. Úgy néz ki ez a sok kieg csak ér valamit
Rohadtul izzad a kezem és a szériák végére mindig kijjebb csúszik a csuklóm hiába törlök előtte rudat, kezet
Kesztyűt nem akarok mert hardcore vagyok(mazo
). Ha V.zoli megfogja a 40es egykezest de nekem a 20as már töri mint a picsa akkor is bírni kell
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #7596 üzenetére
Thx
glutamin: Az én váll edzésem így néz ki
1. Oldalemelés
2. Döntött törzsű oldalemelés
3. Vállból nyomás 1kezesekkel
4. A bunny féle hátsóvállra feladatEzekkel magas ismétlésszámon vagyok. 4-5 sorozat az ismétlések pedig 12-től 24 ig terjednek
P00By: Na végre
Nyomassad csak keményen de okosan
-
P00By
nagyúr
Nem hiszitek el mi történt ma velem!!!!
Voltam edzeni! -
adequate_cou
senior tag
válasz
macikos #7598 üzenetére
Előreemelésnél gondolom azt akartad írni, hogy ne nagy súllyal.
Hátsó vállizomnál én is állva döntött törzset csinálok, mindig csak egy kézzel, de a mozdulat végénél a felső holtponton nekem majdnem a padlóra merőleges a hüvelykujjam, olyankor sikerül teljesen ráfeszíteni hátsó vállra.
Oldalemelésnél én meg pont előreemelem egy kicsit miközben törzsem is kissé előredől, így teljesen az oldalsó tud dolgozni, na de embere válogatja
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
adequate_cou #7600 üzenetére
Szerencsés vagy. mert én még nem láttam. Valamilyen link, fénymásolat, egyéb megoldás.... Lássam már én is.
-
penene
őstag
válasz
macikos #7598 üzenetére
Oldalemelés: azért teljesen isten nevibe ne nyomja.
Olyan oldalemelést láttam múltkor (én is oldalemeltem), csávó derékból is rásegített.
No meg annyiban nem mindegy, hogy forgatja a karját, mert sokan kitárják a karjukat, tenyér felfelé és simán első vállra megy a terhelés nagy része. Ahelyett, hogy kicsit beforgatná, és akkor oldalra menne több.Persze lényeg, hogy terhelve legyen, nekem spec kimondottan jó érzés (ill. qrvaanyázós
), ha az oldalemeléseknél főleg az oldalsó kap, és úgy készül ki. Általában 1kezes oldalemelésnél jobban érzem, mint kétkezessel. ill. mivel 1kezesnél megvan az ellentartás, jobban tudok koncentrálni az emelésre.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest