Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
[Vazz]
tag
RELAX! NEM KELL még enned semmi varázsszert.
Több mint egy évig edzettem mindenféle kiegészítő és kreatin nélkül. Kábé 8 hónap alatt dupláztam a súlyokat ugyanolyan ismétlésszámnál. Azaz 50kg-al kezdtem fekvenyomni és 8 hónap múlva 100kg-al edzettem. Egyél rendesen, járjál rendesen edzeni, és ha egy év múlva is teccik akkor egyél amit csal akarsz.
-
[Vazz]
tag
válasz
macikos #7382 üzenetére
Pont a fordítottja vagyok, az ég világon semmit nem veszek netről, de még egy doboz gyufát se. Maximum megrendelem ha éppen nincs valami raktáron és személyesen átveszem. Olyan szinten nem bízok benne hogy még bankkártyám sincs. Ez azért furcsa mert kb '93 óta vagyok számítástechnika függő és netbuzi
-
[Vazz]
tag
válasz
adequate_cou #7377 üzenetére
Mennyi idő míg ideér a Myprotein.co.uk-éktól?
-
[Vazz]
tag
Rendeltetek már INNEN? Irtózom a csomagküldősditől, de máshogy nem nagyon tudom beszerezni kis mennyiségben, 4-5 kg kéne kb. Esetleg ha tudtok valami más forrást pesten annak örülnék.
-
[Vazz]
tag
Van két tárcsám olcsóba ELADÓ, ha valakinek kell innen a fórumról 9k-é megszámítom.
-
[Vazz]
tag
Figyelem, figyelem otthongyúúúróóóók. Vágattam magamnak tárcsákat, és kicsit több lett mint amit kértem, mert "így adta ki az anyag". Ezért ha valakit érdekel van két darab 17kg tárcsám eladó, 32mm-es furattal, 2,5cm-es lemezből van vágva, semmi extra, nincs festve nincs gumizva nincs rajta svárcenegger felirat de legalább nehéz. Ha érdekel valakit olcsóba megszámítom.
Aktív témák
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia16 hónap
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GT710 passzív videokártya
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest