Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Sotho
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen
macikos :
ráklikkeltem mert kíváncsi voltam hol is lakok. -
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem Pesten lakik. Itt van a címe: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cirmero
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Na ja. Sokszor egész nap rohanok reggeltől estig, nem mindig tudom a hűtőszekrényt is magammal vinni.

-
macikos
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
Én nem, bár én soha nem pattogtam ki fehérjétől. Bár sanszos, hogy néhány kifognak, mivel az ilyen natúr fehérjéket az érzékenyebbek nem tolerálják annyira.
Ki kell próbálni. Annyira durva ragyás csak nem lesz tőle senki...Egyébként meg cáfolva azt amit most írtam, mióta nem ON-t meg reflex whey-t iszok, hanem ezt a wpc80-at, jóval tisztább az arcomon is a bőr, kevesebb a miteszer, stb. Érdekes
Bár lehet az is, hogy tél van, meg hogy mostanában többet foglalkozom az arcom tisztításával
-
cirmero
csendes tag
válasz
macikos
üzenetére
Sokáig használtam a WPC80-at, kis szőlőcukkerral nem olyan rossz. Na de itt jön az, hogy 20k huf. Kisebb kiszerelésben jutottam mindig hozzá, így nem kellett bajlódni a megosztással. Most az a 20K így csillagászati összeg, hogy ez a fostalicska kocsim is bedöglött aztán javítani kell(ene).

-
macikos
addikt
válasz
cirmero
üzenetére
Szia!
Vegyél WPC80-at. 80%-os tejsavó fehérje, ízesítetlen, natúr. 2000Ft/kg. Viszont csak 10 kilós zsákban van. Esetleg ha drága, akkor keress valakit, akivel megveszitek felesbe!
Nagyon jó fehérje. Íze persze nem a legjobb, néhányan szoktak itt sírni miatta a topikban, de meg kell inni és kész
Szerintem szuper.www.tejpor.hu
-
cirmero
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy ideje olvasgatom az írásaitokat nőtt is az iq-m rendesen.
Járok edzeni én is már 2 éve, fejlődgetek. Eddig csak tej alapú kieget használtam, de mostanában nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust, azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van-e valamilyen tapasztalatotok a szója alapú fehérjével?
Okosságokat találtam a neten, de én inkább személyes tapasztalatokra adnék. -
macikos
addikt
-
Jojo5
őstag
bicepsz volt és kibebaszott jó volt
holnap meg megyek mindent elrontani... éljen a beígért sörözés

-
Radnix
senior tag
Buta, gyúrós kockák...

(Amúgy a Borderlands-ot szedjétek le, marha nagy game)
-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Megfertőzött penene

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Gyuker0
üzenetére
neked kb 40 kilót fel kell pakolni magadra minimum, szerintem ne aggódj túlságosan a mennyiségek miatt mindenből egyél meg annyit amennyi csak lehetséges
kb ennyit egyél: 1 kiló husi, esetleg egy részét kiválthatod túróval. a lidlben lehet olyat kapni ami 30%ban keverve van joghurttal úgy egész ehető. mehet egy csomó tojásfehérje, turmix is, ne kíméled
hal detto. az a lényeg hogy 200 gr meglegyen naponta fehérjéből
fontos: 200 gr hús az nem 200g fehérje!
ch: krumpliból mehet simán kb 2 kiló, nem olyan sok az ne aggódj, én 1 kajálásra is simán leküldöm ha arról van szó
vagy
rizs: legalább 500 g megfőzve ez is közel olyan térfogatú és súlyú mint a krumpli, szal ne tévesszen meg a nyers állapotban számított ch tartalmuk
zabpehely: inkább csak reggel, meg edzés után szerintem
tészta: fél kilót ebból is simán meg lehet enni naponta, de jobban jársz ha több fajta ch-t kombinálsz, és máris nem lesz olyan egyhangú a tömegelésed
zőccségeket, vitaminokat, zsírokat leírtákami extrát még érdemes csinálni néha az a fagyi amit Bodó Úr mutatott egyszer

veszel fagyasztott gyümölcsöt(legjobb az eper szerintem) beleöntöd egy ilyen konyhai szeletlőgépbe
chopper inglisül, gondolom vágod melyik, aztán öntesz rá tojásfehérjelét, vagy választasz szét pár tojást, egy kis főzőtejszínt, ill én még proteinport is szoktam bele rakni
aztán mingyá kész a szinte ch mentes fagyi, kurvasok fehérjével
persze mondjuk kb 4szer annyiba kerül mint az azonos mennyiségű Lidl fagyi, de ez legalább full egészséges, és nyugodtan fogyaszthatod az esti film alatt.másrészt meg van egy csomó kurva jó recept ami alapján el lehet készíteni a husit, minimum annyi mint amikor Forres Gump elmesélte mennyi féle étel van rákból

szal tanulj meg főzni
remélem volt értelme leírni ennyit és nem jössz erre egy olyan kérdéssel hogy ugrani küldjünk
-
kovsol
titán
válasz
Gyuker0
üzenetére
ez a mexikói keverék azért jó mert bele tudod főzni a rizsbe pl és akkor ilyen zöldséges rizst kapsz, de mondjuk a kukoricában meg a cukorborsóban elég sok a cukor, de te nőni akarsz szóval mehet szerintem
én most brokkoli, karfiol és zöldbabot eszem szép mennyiségben ezekből akár rakott kaját is lehet csinálni
múltkor vettem fél kg darált csirkehúst és rizs+karfiolt+zöldbab kombóval megcsináltam egy tepsiben majd a tetejére toltam egy kefirt amibe bele kevertem egy tojást alig volt vele meló és szép adag kaja lett -
Gyuker0
csendes tag
Zöldségek közül mit? És mennyit? lehet kapni ilyen fagyasztott zöldség keveréket: borsó,bab,répa,kukorica.... az jó? a tésztát meg a rizst akkor megpróbálom hetente cserélgetni. Tésztából is elég lesz 200g? Vitamin meg van naponta 1000mg C vitamin
-
LOTR
addikt
válasz
Gyuker0
üzenetére
van az a vicc, hogy:
Szórakozóhelyen csajszi odalibeg a pulthoz és foghegyről mondja a
pultos srácnak:
- Helósziókaaa, aggyá valami rostosat!
- Bútorlap jó lesz?na ez úgy jön ide, hogy te edd meg a bútorlapot is, meg mindent amit tudsz, nagyon durván vékony lehetsz
legyen meg a megfelelő fehérjebevitel és azon felül amit tudsz egyél meg -
DeckardCain
senior tag
válasz
macikos
üzenetére
Francba, azt hittem ugrani kell
Gyuker0: Hát ez így hosszútávon nem jó. Testsúlyod alapján minimum 150g fehérje, és kb 350g szénhidrát(bár szerintem te az a nehezen gyarapodó fajta ezért mehetne több is), nem akarom levezetni, hogy miben hány gramm, arra ott az első hozászolás az alapismeretekkel. Jelenlegi étrendedben nagyon kevés a fehérje.
Zöldség meg fontos, egy nem fogsz besavasodni, mint én, bár én más miatt "mentem tönkre", kettő alapvetően a rizs magas glikémiás indexű, míg a zöldségek alacsony, nem árt köretnek a zöldség. Ergo kisebb eséllyel leszel cukros, és egészségesebb is, ne mond hogy nem tudod megenni, ilyen nincs, hogy szeretem nem szeretem. Tán az edzés utáni étkezésnél annyira nem fontos(a gyorsabb felszívódás miatt), bár én akkor is szoktam.
Ja és az esszenciális zsírsavak bevitelére figyelj(földi mogyoró nem drága), én is azt ettem, de most egy ideig hanyagolom a gyomorsavam miatt. Helyette vehetsz omega3at akár. Ez is fontos része a fejlődésnek.
Ja vitaminnak meg nem túl drágán ott a Daily One, meg mondjuk egy c1000 se ártana, mondjuk nem más p*cs*vel kéne vernem a csalánt
A többiek meg kijavítanak.
-
galacskov
csendes tag
válasz
Gyuker0
üzenetére
1. Kérdés hány kg-am vagy?
2. ha fejlődést akarsz elérni az a 250gram csirke édeskevés
3. célszerű zöldséget enni,nem kell folyamatosan ezeket erőltetni, zab helyett mehet néha napján akár hajdínia is.4. Miért kéne csak ezeket enned??? túró,hal,krumpli,tészta,zöldség,sovány sajt etc....
-
Gyuker0
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül 2 hónapja kezdtem el gyúrni, és másfél hónapja minden nap megeszek 200g rizst,100g pufirizst, 250g csirkemellet, 200g zabpelyhet és 1-2 almát. Ez idáig bevált mert hozott már pár kilót, de az lenne a kérdésem hogy ezzel előbb-utóbb nem teszem-e tönkre magamat hogy minden nap CSAK EZEKET eszem. Nem megye-e tönkre az emésztésem? vagy nem válok-e cukorbeteggé a sok szénhidrát miatt?
Köszi a választ előre is!
-
-
Dorian
félisten
Én nem hittem a szememnek. Léteznek ilyen gyökerek, akik ilyesmit szúrnak magukba?

-
-
do3om
addikt
Bizony semmi értelme. Sött szerintem az ilyen hülye lejáratja magát és ennyi. Egy nőnél még elmegy a mellbe lévő szilikon, de egy férfinek kerek ugráló puha mell hátt…..
Versenyzők néha (gyakran) azárt tudnak előnyt húzni belőle mert lemaradt izomhoz kis mennyiségben hogy ne legyen nagy a kotrasz a többi izomhoz képest használják. De az az igazi csalás nem a kox.
-
Sotho
őstag

Eztet akarta csa béna vót a linkpatesz -
galacskov
csendes tag
Csao!
Adjatok tanácsot pls,hogy hogyan fejleszthetném a belső combomat, mert a külső része meg a "csepp-izom" irreálisan nagy a belsőhöz képest..
Nem tudom az számít e ,hogy sarok alá téttel tudok leguggolni rendesen...
-
penene
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Most néztem csak meg, még jó, hogy nem kezdtem bele a kajálásba, kicsit hányingerem lett.

Én nem ismerem a működési elvét a cuccnak, és nem is kérem, hogy magyarázza el bárki is, de meglepődtem, hogy csak ilyen szar trutyi volt az izom helyén, gondolom a rendes izom nem folyik ki csak így. Akkor már inkább olyan, ami tényleg építi.
-
DeckardCain
senior tag
B*zzeg
Állat Scitec..
NO fokozó annyira nem jön be de ez egyéni, a többi nagyon jó, főleg a zöldséges rész, ha lesz időm összehasonlítom a greens-el.
Bár az ára miatt passzolom.Egyéb: lúgosítás alakul, lassan de biztosan, remélem azért nem lesz undorom a brokkolitól a végére

Még kevesebb mint 3 hét az újabb laborig, aztán belehúzok az edzésbe.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macikos
addikt
A két patesz, aki rajtam kivül WPC80-t rendelt leírhatná, hogy konkrétan milyen a cuccos. Megvan-e már tőle a heti 2 kiló száraz izom

-
Radnix
senior tag
Faxom, inkább koxoljatok

-
swoody
senior tag
Szerintek ha a mellem 2 részre osztom értem ezalatt,hogy A és B hét.
A: Fekvenyomás,30fok egykezes,30 fok tárogatás egykezes,szűkönmyomás
B: Fekvenyomás,Lábamat felemelem hogy jobban dolgozzon a felsőmellem gyakorlat
, tárogatás egyenes padon,negativ.Így mennyire ésszerű?
Ez csak egy alpha verzió még.
-
dragonfx
veterán
baxki 1.5 hete nem voltma és nem is elszek fáj a jobb kezem sajnos...
utána mit szedjek irto gyorsna visszajöjjek??
-
P00By
nagyúr
Megjelent a Monster 100

-
glutamin
őstag
Valaki egyszer korábban (pár hónapja) linkelt egy doksit, amikben a triatlonosokon vezették le a sejt anyagcsere folyamatait. ATP, ch anyagcsere stb. Valamint, hogy egy elit triatlonista ilyen jellegű kapacitása kb négyszerese egy normál emberének. Ezt be tudná linkelni aki annak idején elkövette?
-
Woodslave
félisten
jó hogy nem már Marry Poppins videókat nézegetünk...

-
macikos
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
"Egyedül voltam az edzőteremben"
...
"Nem is ment annyira jól az edzés, bár becsületesen megcsináltam mindent"Ki látta?
Régebben volt, hogy egy srác mindig csak csütörtökön járt le edzeni. Minden héten, csak azon az egy napon. Én meg akkoriban csütörtökönként lábaztam. Erre egyszer a hülyéje megkérdezte, hogy miért mindig csak lábazok, másra miért nem edzek?

Mondtam neki hogy hülye vagy b+ (persze nem így, mert sajnáltam
), te jársz mindig csütörtökön, azért nem látsz a többi nap edzeni... és ilyen hülyék szabadon járkálnak közöttünk 
-
brownus
veterán
itt 1:00tól kezdődik a móka
http://thefunnypage.com/potato-sisters/ 
-
LOTR
addikt
ez észrevehető nagyjából az összes teremben (nem edzettem túl sokban, de azért néhányban megfordultam)
ha volt egy napszak amikor rendszeresen abban jártam, kb mindig ugyan azokkal találkoztam, ha véletlenül elnéztem más időpontban, akkor teljesen más csoport edzett mindig
kivéve abban a teremben ahol az esetek jó 80%ban tök egyedül voltam, bár a maradék időben a fentebb leírtak lépnek érvénybe -
swoody
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A baloldalon lévő aki kisétál annak mintha valami folyna a bal vállán.
Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ill rendelhetünk közösen legközelebb
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ráklikkeltem mert kíváncsi voltam hol is lakok.

na megyek dirt2őzni
)
tudom,használjam a keresőt,meg ugorjak,ect...

én azt hittem éppen szúrják be , de gyorsan áttekertem...