Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Jipiii 70kg 8x belement fekvenyomás

-
cerkarobi
csendes tag
Nem semmi reklám
[link] -
cerkarobi
csendes tag
Nos a kreatinok közül továbbra is AKG a tökéletes megoldás.
Az alfa-keto aminoval kötésben álló creatin a legstabilabbnak bizonyul jelenlegi kutatások szerint a gyomorban. Az alfa-ketonak köszönhetően pillanatok alatt a véráramban a creatin, ráadásul nem kell semmilyen szállító szénhidrát, mint dextróz meg a többiek. A másik fontos érv ami mellette van, hogy glutaminsavat és képez, ami köztudottan növeli a fizikai teljesítőképességet. + kivezeti a kéros amoniát is a szervezetből!!![ Módosította: philoxenia ]
-
Myki19
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
több embertől hallottam hogy az AM-kreatin volt nekik a legjobb eddig.
-
-
harry
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Az nem sokat. Manapság szerintem már a tft-crtnél sincs nagy különbség fogyasztásban - mármint az én 19" crt-m eszik elvileg 40W körül, aki meg lcd-t vesz, az meg ennél többnyire már nagyobb, és az is min. 30W. De ez meg általában úgyis átmegy stand-by ba adott idő után (ha csak nem állítottad ezt át), úgy meg elvileg ilyen 3W környéke.
Kis gép, gyakorlatilag 0 terheléssel, tuti, hogy 100W alatt, én 70W-ot tippelnék neki, nekem egy 7800gt, Athlon2 két magos, 2giga ram, meg egyebek esznek 100W alatt alapjáraton, szülői gép volt talán 70 körül, a tiédhez hasonló konfig.
Van itt amúgy ilyen topic is, mennyit fogyaszt a gépem, vagy hasonló címmel, ott lehet pontosabb becslést tudnak adni. De ha meg nem használod, kapcsold ki
-
DeckardCain
senior tag
Na megvolt a labor, holnap lesznek eredmények. Remélhetőleg minden rendben lesz

-
macikos
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Sokat, de attól is függ, hogy a monitor milyen, stb...
Gép 100-150W alaphelyzetben, monitor ha TFT, akkor 30-50W, CRT 100-150W
Ezzel szemben egy notebook összesen fogyaszt 20W-ot vagy még annyit se. Az enyém ha mindent leveszek minimumra, akkor 7W-ot eszik

Vandit: Már a linkpateszek se a régiek... a hidegben ellustulnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vandit.
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A kreatin előbb-utóbb betölt 5, 10 v. akár 15 grammal is, kizárólag idő függvénye, hogy mennyi idő alatt, tehát nem szükséges/kötelező töltési fázis hozzá. Ugyanis 1 nap alatt nem tud belőled kiürülni, tehát folyamatosan telítődsz, mígnem eléred a betöltött fázist.
Keress rá hivatkozást én most lusta vok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
Kérdés: milyen alapon tudtok ilyen egzakt ajánlásokat megfogalmazni a kreatin szedésével kapcsolatosa?

-
Vandit.
addikt
Én szerintem meg tölteni sem muszáj, hanem elég minden nap 10 g, ígyis betölt kb 1 hónap alatt.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mammutoknak

-
Jojo5
őstag
Most értem haza

Az Avatar minden centet megér, egyszerűen eszméletlen volt IMAXban

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én feltöltéskor napi 40g-ot javaslok, utánna 20 is elég, kivételes esetben 13g

-
Tomics
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
És akkor 6-8 hét után is a tskg/3 felével mehet? Nyáron akarom majd kipróbálni, már fél éve itt porosodik a polcon egy bontatlan crea bomb 660g-os. Ákciós vót a sárgán még nyáron. 30g egy nap nem lenne sok? Annyit kéne bevennem feltöltés alatt utána meg amíg el nem fogy 15? utánaszámoltam, így csak 5 hétig lenne elég szóval mind1

-
Tomics
addikt
BBshopból crea monohidrát leírásánál:
Oszd el testsúlyodat hárommal. A kapott számnak megfelelő grammnyi kreatint szedj naponta a töltés ideje alatt (1. hét). Ezután ennek a fele is elegendő a szintentartáshoz. Alkalmazd éhgyomorra valamilyen egyszerű cukorral (dextróz) és 3,5 dl folyadékkal minden 5 g kreatinhoz. Egyszerre maximum 10 grammot szedj be. Kúraszerűen 6-8 hétig alkalmazandó, utána 4 hétig pihenőt érdemes tartani a kreatin szedésében (mert a szervezet hozzászokik, és csökken a hatása)
-
swoody
senior tag
Adjatok már egy korrekt oldalt ahol levan írva,hogyan is zajlik a kreatin kúra mert mindenütt mást olvasok.
Esetleg írhattok ti is kinek,mennyi volt feltöltés és szinten tartás stb. illetve mennyi ideig tart?
Feltöltés 1 hét / Testsúly*0,3 ezt napi 5 ször kaja elött
Szinten tartás ? hét / Testsúly*? ezt napi 2 ser edzés elött és edzés után
-
Tomics
addikt
Majd írd le milyen volt a látvány. Ha fasza, akkor én is megyek (ha kapok még jegyet...) Meddig vetítik imaxba?
Holnap edzés lábra! Tegnapi mell-kar után nagyon fááááj

Én karácsonyra megleptem magam egy xbox360al
el is ment a melópénzem nagy része. emlékszem nyáron még tápkiegre akartam költeni tömegnövelő, fehérje, glutamin stb
szerencsére rájöttem hogy lófaszt se ér rendes kaja és edzés nélkül 
-
Radnix
senior tag
Na megint elhalasztottam a karácsonyi nagybevásárlást, na de holnap odacsapunk neki!
A edzés mostaság ki-ki marad
Kénytelen vagyok ide-oda bulizni menni, kényszerítenek, szóval most eljutottam arra a pontra, hogy azért nagyon nem kéne elhanyagolni a kajálást, meg az edzést, mert a sör kolbász sör kenyér sör süti kombó nem célravezető, na majd 2010-ben!
Na leültem, köszönöm a figyelmet 
mod: ki mit kért a jesszuskától?

-
dunkel
őstag
nagyon langyos a topik a hétvégén

-
macikos
addikt
Szerintem meg itt a 3D és az ezzel járó reklám ad el egy olyan filmet, amit egyébként senki nem nézne meg(magyarul: szar
), bár én még nem láttam, de nem is akarom, ez csak egyéni vélemény 
Abban viszont biztos vagyok, hogy van Magyarországon olyan ember, aki miután megnézte az Avatar-t 2D-ben, megszól, hogy: "gyaaa, de jó volt ez a 3D-s film"...

Kevin Levrone vagy Coleman training video nincs 3D-ben?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hajrá

-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Remélem is

Akik eddig voltak ismerősök azok csak 2dben vagy sima 3dben látták, de azok is istenítették
Mi lesz itt az IMAX3dben

-
Jojo5
őstag
Thx all
Ma megyek és meglesem az Avatart imax 3dben
Mondjuk vicces mert csak 22:15 ös adásra tudtam jegyet szerezni és azt is nehezen 
-
P00By
nagyúr
Nálam is nagy változások lesznek

-
dunkel
őstag
Egy kis keto-összegzés:
egy ideig szorgosan írogattam ide, hogy wtf, de aztán a lelkesedés abbamaradt.
Összességében azt mondom, hogy nem rossz dolog ez a keto, mert az éhséget kordában tartja és a zsír is megy le. DE nálam 6 hét után mintha eltörött volna, próbálkoztam én visszatöltéssel, fél napos töltéssel stb. mégsem hozta azt, amit vártam volna, vagyis a csodát
Hiába, nincs mese, ha megáll a fogyás emelni kell a kardiót, csökkenteni a kalóriát. A gond az volt, hogy eleve viszonylag alacsonyan kezdtem és 1 lépcsőnél többet már nem akartam/tudtam csökkenteni. Napi 100perc kardió meg nem fért bele az időrendbe...
Kb 12 hétig nyomtam, 81-ről 73 lett a vége, de már 8 hét után annyi voltam kb.
Hál' Isten nem engedtem el magam az elmúlt hónapban, így még mindig 73-74 között vagyok, hozzám mérten egész jó minőségben
Januártól nekem is komolyabb változások lesznek, de hogy mi az titok
Nem kogsz, de sokat várok tőle. 
Ígértem képeket, veszem a fáradtságot és összepakolom azt' fődobom még mostanában, hogy a karácsonyi ebédig kiheverjétek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Januártól jön a 2. fázis nálam, szóval lesznek hírek. Jelenleg 103kg vagyok, toltam le némi vizet, zöldteával. Erőszintem picit visszaesett, jelenleg épp pillanatnyi erőszintemhez mérten van hogy 120-al szériázok, van hogy 140-el. Az fölé nem megyek, sajnos a vállam nagyon fáj, de január végére ez el fog múlni
és akkor majd lehet komolyabban terhelni. Karok hidegen picivel 50 alatt vannak, reményeim szerint február végére ezeket feltornásszuk egy 52cm-re, természetesen hidegen! Ezután egy kevés szintentartás lesz, majd április körül indul a diéta, ami most homlok egyenest más lesz mint amit eddig csináltam, kipróbálok némi újítást, de majd idejében fogok erről is írni!Szóval ne csüggedjetek, lesznek itt történések!

-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én is... lehet azért, mert nem olyan fásult, mint a 30 éves korosztály itt a fórumon... hát még az öregebbek... többet nem mondhatok, mert még bannolnak...
Nagyon be van lustulva a topik.
-
harry
veterán
Ginsenget szeretnék venni (nem magamnak), szerintem panax ginseng megfelelő, a sciteces jónak tűnik. Vélemények? [link]
-
Markgx10
őstag
Jan. 27. és level 33

A csütörtöki másik edzéstől még ma is olyan izomlázam volt a testem minden egyes pontjában, olyan helyeken is, ahol azt hittem nincs is izom
, hogy azt hittem nem fogok tudni ezdeni. Szerencsére az első sorozatok után, amik még borzalmasan mentek, átlendültem a holtponton és végül nagyon jó (magamhoz képest) edzést produkáltam.
Mosmeg másfél óráig húztam a fiam szánkón, körben a városban, szóval a heti mozgásadaggal meg vagyok elégedve 
Mivel január 1-től keményítünk, ezért szilveszterezni sem megyek sehová, otthon leszek és eszek reggelig

-
P00By
nagyúr
No, vettem turmixgépet és kontakt grillt. Ki a sz@rt érdekel igaz?

-
Tomics
addikt
Boldog Szülinapot Jojo! Nekem 27-én lesz lvl22.
Voltam edzeni kurvajó volt. Éreztem ahogy melegednek be az izmok. Mondjuk gyengültem vagy 10%-ot de leszarom. Jót edzettem. Futottam 30 percet is utána meg mikor kimentem nem fáztam egyáltalán, égett a testem
Téli edzések forever 
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére

feljelentelek mingyá egy modinál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- iPhone Air 256GB Space Black színben, bontatlanul eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A monohidrát az, ami a legjobban bírja.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Keress rá hivatkozást én most lusta vok.