Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #382 üzenetére
én csak azon gondolkozom, hogy vajon tényleg akkor volt a leghidegebb, amikor éppen Dennis mellett álltál?
-
8nemesis8
veterán
válasz
God Vazzeg #394 üzenetére
Elhiszem, hogy elképesztő. Jól néz ki eléggé.
Megkóstoltad legalább?
Nah jó nem. -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #397 üzenetére
Idei évben már nem rángatok bele semmibe komolyabban, viszont készülök arra, hogy egy januártól tartó tömegelésben, olyan 113-115kg-ig felmenjek és utána egy, az ideinél sokkal komolyabb diétába fogjak. De hát tervek mindig vannak, aztán majd meglátjuk mit ad a gép
Mindenesetre a SB-ig már valami csodaszer sem segítene rajtam, de nem is akarom, már csak 2 hónap van az évből, januártól meg itt a szuszi, hol a szuszit játszok
addig nem lőjük el a puskaport
-
penene
őstag
válasz
Vazzeg!
-
God Vazzeg
veterán
Hidd el mikor odaállsz mellé, törpének érzed magad
Sajnos a kinézetem pont ami elég fos, majd javítunk rajta
Persze hozott anyagból csak korlátoltan lehet jó munkát végezni
Tímea elképesztő élőben, mint egy 18 éves csaj úgy néz ki, és nagyon kedves
Ja, nem tudom, mindenesetre bemutatózott is Rühl, bazze, azt élőben kell látni, nincs rá szó. Haver fél óráig gyenge sokkban volt utána
-
Markgx10
őstag
válasz
Azért jó nagy darab vagy, bazzeg, azt hittem Rühl mellett mindenki törpének néz ki, de te egyáltalán nem
Rohadj meg
, legalább a SB-ig állj meg a növésben (sőt kicsit menj összébb
), különben nem csinálunk topikképet, legalábbis én a kép másik végén leszek
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #391 üzenetére
Megmondom őszintén ezek mellett azt hittem hogy bárki eltörpül, de egyáltalán nem látszik drasztikusnak a különbség (ezzel arra akarok utalni hogy bizony qrvajól nézel ki).
A Tímeás képen olyan kielégült fejed van, gyanús...Mondjuk ennek mi értelme van hogy elhoznak ide ilyen embereket talpig lepelben? Ahhoz plusz pénzt kellett volna fizetniük hogy legalább izompólót vegyenek?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #386 üzenetére
Nekem átjött
Markussal a képen elég fura fejem van, mert épp pislantok. Tímeának meg épp beszélek, azért áll olyan furán a szám
Mielőtt még valaki retardáltnak néz
Amúgy köszi a dícséretet (
) direkt egy ilyen lepel-ruhát vettem, hogy ne lássák fosch testalkatomat
Wolf a bicepsz képnél külön kérésre húzta fel a pólót, nem lehetett volna neki.. Egyből mindenki rohant oda fényképezni
Nagyon rendes volt, perfekt beszél angolul, alig értettem, úgy pörgött a nyelve
Tímea egy tünemény, gyerekek, a kép nem adja vissza hogy milyen szép a csajszi, és nagyon aranyos! Sikerült vele is beszélgetni, felajánlotta hogy "lemegy" de szerény voltam, nem engedtem meg neki
-
Woodslave
félisten
válasz
50 feletti karok, pólón átütő kockás has. Nem semmi
.
Azért Te se nézel ki rosszul Markus mellett
-
glutamin
őstag
válasz
Ez a Rühl szép darab.
-
kovsol
titán
válasz
örülök neki, hogy legalább egy nővel felveszed a versenyt méretben
-
8nemesis8
veterán
válasz
Baszott jó képek
Kicsit irigyellek, de még van időm ezt elérni.
Azért Majorovának nagyobb melle van.Tetszetősebb is.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #373 üzenetére
Bizony, képeket, de rögtön!
8 napot hagytam ki a hátam miatt, ma már újra edzettem, igaz csak óvatosan, erőm kb semmi, viszont nagy kedvvel edzettem, kivételesen jót tett egy kis szünet a "mentalitásomnak"
-
8nemesis8
veterán
Nah menni kéne már aludni, ez a fene sok tanulás, még edzeni sem tudok mellette normálisan
-
8nemesis8
veterán
válasz
Hát igen, de gondolom ezt előre tudtad, hogy feszíteni kell mellette még 50es karokkal is
Kíváncsian várom a képeket!!! -
LOTR
addikt
válasz
képet
-
dunkel
őstag
válasz
Na holazakép? Rühlnek is megvan a hideg 50?
-
Eagle16
addikt
Következőre olyat veszek szerintem, csak későn vettem észre a shop.builder-en. (ez lenne az - Lightly Sweetened)
-
Bibby
addikt
-
Eagle16
addikt
A tejcsokis whey protein (Scitec) elég finom volt, hasonló az íze mint a forró csokinak. Kár hogy csak termékminta volt, mert ezek után megkóstolnám nagyobb adagban is. (mondjuk kevesebb édesítőszerrel még jobb lenne, de ez legyen a legnagyobb baja)
-
swoody
senior tag
Olyan jó 82-83 de van rajtam 3-4-5 kg háj.De fogalmam sincs mert szerintem csak kell lenni elég izomnak ahoz képest amilyen súllyal dolgozok másokhoz képest.
Igazából fogalmam sincs mennyire vagyok hízékony mert olyan jó 6-7 éve már,hogy mindig van rajtam felesleg.Van hasam is de nem annyira nagy,de max 92kg voltam.
Reggel 100gramm zab
Napközbe meg 4 fele osztva 325 rizs de ez felfog menni 400-425-re amikor kezdem kratin kúrát. -
swoody
senior tag
Igazából a kajám meg van a tömegeléshez.
2200 körüli kaloria jött ki egy napra amire azt mondják kevés.Fehérje+zab edzés utánra témával kapcsolatba valaki azt mondja jó valaki meg,hogy nem.
Ahogy néztem reflex instant mass az zabos.
Már olyan jó 1,5 hónapja ezen a kaján vagyok de kilóra csak olyan 2-3 kg híztam de látom magamon,hogy nagyobb vagyok. -
Manitou
veterán
Ha már krejatin szóba került, hamarosan nekem is el kéne kezdeni, cél kb 90--92 kg minimum, persze némi izomnövekedéssel is megspékelve
Csak azután nem fogom elbaxni úgy mint multkor a diétával
-
swoody
senior tag
Egyáltalán semmi csak elfog fogyni fehérjém plusz mostanság akarom elkezdeni kreatin kúrámat és még ehez lenne tömegnövelő és nem akarok ennyit költeni.
Tömegnövelő helyett akartam csak edzés utánra fehérje+malto kombót.
Most szőlőcukor megy edzés után malto jobb de csak kéne az a tömegnövelő.Értem?
P00By Legalább nem unatkozok. D
-
LOTR
addikt
te írtad,hogy vm35öt ettél, utána lévő sor meg:
"A turmixból általában 1 rendes 100-grammos adag ment edzés után"
a vm35 meg 35% fehérje, 65% ch
egyszerű matekmod
azt hiszem értem mire gondolsz, de szeirntem az egyéb összetevő nagy része is ch, de akkor számoljunk kb 50g-mal, én még azt is sokallom cukorból egyszerre, pláne ha írtad, hogy híztál tőle -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #318 üzenetére
Nekem a sárga oldal vip részlegében ez tetszett a legjobban.
"Drugs Bunny rajongó vagy???
De nem tudsz hozzá kérdést intézni, mert teli postaládákából az e-mailekre már csak 2022-ben fog válaszolni, az edzőválaszolban meg leolt a hülyeségeddel a picsába… De neked egy komoly Bunny-s tanácsra, nem leoltásra van szükséged! Megkaphatod ezt is! A Body.Builder VIP Klubban!"
-
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition #337 üzenetére
átment a fitness topikba
-
dunkel
őstag
Nem a felszívódása gyorsul hanem a rá adott inzulinválasz, de ez logikus: megeszel 50g tejsavót vagy megeszel 50g tejsavót + 50g zabot. Mégis melyikben van több kalória?
Arról nem is szólva, hogy inzulinválasz sorrendben zsírok<fehérjék<szénhidrátok. Fehérje mellé ch-t raksz, asszem nem kell tovább magyarázni -
dunkel
őstag
válasz
Laci_a_Paci #333 üzenetére
Saját magaddal vitatkozol haver?
Leírod, hogy alacsony gi kell nap közben és az jó neked. Akkor mégis hogy a picsbe jön be a cukros tömegnövelő nap közben??
Elhízol heti 1200kcal edzés utáni turmixtól. Gondolkozzzunk már egy kicsit mielőtt 15 sorban kifejtjük az okosságot -
Bibby
addikt
Egyszer zeg azt írta, tejsavóval fogyasztva a zabnak is gyorsul a felszívódása.
-
Laci_a_Paci
tag
khm... azért sokan vannak akik igenis elhíznak a tömegnövelőktől, köszönhetően a genetikájuknak. Én pl már a normál rizstől is elhízok, köszönetően a magas glikémiás indexének, hiszen a szervezetem az edzés utáni álapotot leszámítva nem képes egy azon idő alatt akkora mennyiségű kaját feldolgozni. Ezért is kellenek az alacsony g.i. ételek, mint a bab, zab, édeskrumpli, barna rizs hiszen az elnyújtottabb felszívódásuknak köszönhetően ha ugyannannyi mennyiséget is eszek meg belőllük szénhidrátra levetítve mint a sima rizsből akkor se hízok el. Na most a tömegnövelők nagyja egyszerű szénhidrátokkal van teli, és a legtöbb ember nem csak edzés után issza őket, így könnyen előálhat az elhízás veszélye, még ha nagyobb mennyiségű kalóriát nem is vettek magukhoz.
-
8nemesis8
veterán
Reggelt.
-
dunkel
őstag
Szerintem ez egy óriási tévedés, hogy a tömegnövelőtől elhízik az ember. Aki könnyen hízik, az nap közben fogja vissza magát, kevesebb szemetet egyen, jobban figyeljen a kajára. Nyilván edzés után sem kell 100g ch a turmixba, de hogy nem attól a heti 4-5 turmixtól fog valaki elhízni, az olyan biztos, mint hogy most hideg van odakint
-
Laci_a_Paci
tag
ha valaki könnyen hízik a cukros és maltósokon kívül vitargos tömegnövelőt se vegyen, tehát mint ahogy elöbb elhangzott zabpelyhes vagy palatinoseos a jó, jelenleg nem nagyon ismerek több érdemleges összetett szénhidrátos tömegnövelőt...
-
-
swoody
senior tag
Fent van ahogy nézem összes Coleman film.
Manitou : Vagy azt veszek vagy vennem kéne tömegnövelöt.
-
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition #318 üzenetére
Van aki még olvassa az EV-t?
-
BÁ Nutrition
addikt
emlékszem anno a Ronnie-nak hogy nyalt, aztán meg leszarozta mikor egy másik "szervezet" versenyére jött el látogatóba...
meg is érdemli az ilyen kérdéseket:
Kérdés 2009-10-13 23:32:56
szia bunny az lenne a kérdésem hogy a sustanon 250 és a naposim tartalmaz penicilint??? Nekem penicilin allergiám van ha belekezdenék 1 sustanon-naposim kurába az ellergia mellékhatásai jelentkeznének?? vagy semmi köze nincs a penicilinhez? válaszod elöre is köszönöm fontos lenne további szép napot!Válasz 2009-10-14 15:52:57
te isten barma állat, te! van neked agyad? -
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #316 üzenetére
Igen, ezt én is néztem!
Tod nem az SB-re jönnek -
BÁ Nutrition
addikt
szánalompatkány.badibilder.hu-n megint elfelejtették közölni hogy Wolf és Rühl magyarországra jön, persze arról még képet is raktak fel hogy svájcban hogyan vendégpózoltak.....
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #308 üzenetére
Rühlt megnézném én is mekkora állat
-
P00By
nagyúr
válasz
Jó szórakozást
-
8nemesis8
veterán
válasz
God Vazzeg #309 üzenetére
Tényleg megcsinálod a képet?
Akkor kicsi lesz még az 50es karod is oda.
Bár sokkal jobb, mint az enyimé. -
Jojo5
őstag
válasz
-
LOTR
addikt
válasz
fizeted a jegyünk?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Sokkot kaptatok?
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #306 üzenetére
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #301 üzenetére
SB-re megyek, most épp vidéken vagyok. Megéri hazajárni mer' olcsóbb itt a fogorvos
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #302 üzenetére
Fitparádé, de ez ma is van
-
Humagro
csendes tag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #301 üzenetére
holnap mi lesz?
Aktív témák
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest