Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
tudnátok nekem vmi nagyon hatásos, nem káros (
) és ócsó tömegnövelőt??
58kg wok, és színtiszta izom
(nah de tényleg az wok
) de nemigazán akar a súlyom gyarapodni...
remélem ti, okosok tudtok nekem ajánlani vmi jóságot
köszi!!4
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #2498 üzenetére
pikcsörz plíz -
God Vazzeg
veterán
Kis helyzetjelentés. Gyenge fellendülésem után gyors lehervadás van, de ez persze nem igaz, csak azért írtam, hogy örüljetek patkányok
Megy a levezetés, vízhajtással egybekötve (zöld tea) jelenleg 103kg vagyok, olyan 100-ig valszín lemegyek, hogy a víz és némi zsír távozzon. Ami durva, hogy felül a kockák szépen látszanak, alul mondjuk pár cm zsírt tudok csípni, de úszógumim nincs. A fejem teljesen lement szinte, majdnem olyan mint diétában, karok szerencsére még 49 felett, de nem megy se fehérje, se glutamin, se kreatin, semmi, egyfajta méregtelenítés van. Holnap halason brutál, megyünk a srácokkal, persze én csak nézőként, jól szurkolok majd
Mielőtt valaki elkezd kikezdeni a karok miatt, ez januárban kb 2 hét alatt bőven 50cm felett lesz, 52-ig szeretném feltolni, hogy utána egy ilyen lájtos vízhajtás után maradjon 50cm hidegen. Az én gyenge szintemen már ez is eredmény. Meglátjuk mi fog megvalósulni mindebből, kérem maradjanak velünk az ünnepek után is
-
do3om
addikt
na rendeltem tízkilát
Mackó neked mennyi idő alatt vitték? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
macikos #2481 üzenetére
Igen.. és addig a napfényből táplálkozol?
Karácsony után akarok egy kreatin kúrát. Kérdés. Milyen hosszúságú legyen és mennyit vegyek? 500gr olyan kevésnek tűnik de 1,1kiló meg már feleslegesen sok a kettő között meg nincs sehol.
[link]
[link] Ennek a kettőnek van a legjobb ára. Mellé menne mégegy 5 kilós 90+protein. -
Quan-Chi
őstag
válasz
Woodslave #2489 üzenetére
semmi gond nincs a lazaccal ! 2000ft / kg az átlagos ára, de én a Metróból szoktam venni nagy tételben ( min .5 kg ) és akkor 1800ft / kg a lazac filé ... veszek belőle 20-30 kilót 2 hónapig elég
tepsibe karikázok másfél kiló krumplit rá a halat , és 1-másfél óra mulva isteni finom és tápláló kaját kapok ! tolok mellé 1 kis olivát vagy valami savanyút oszt csá
-
Radnix
senior tag
Ez szép és jó, de miért kéne sótlanul enni a krumplit? A kakaós csigát meg honnan a bánatból vetted?
ja és ha valaki megengedheti magának akkor had egyen lazacot
Ja és rossz napod volt? nem kell válaszolni, tudommod: száz szónak is egy a vége: a tesztoszteron.hu-s cikk jobb. ebben remélem egyet értesz
-
Bibby
addikt
Pedig milyen jó lenne lazacot enni diétában nem?
Azért csirkét eszik mindenki mert az az elérhető legolcsóbb, legjobb és leginkább zsírszegény húsféle. A rizs meg magától értetődik, persze ehetsz natúr sótlan krumplit is nagyon finom, vagy esetleg kakaós csigát. Diétában. -
Radnix
senior tag
A többi linket el is felejtheted, itt van egy sokkal jobb link szálkásításhoz, én ezt raknám első postba, nem a bb.hu-s szart...
csak ugye ezt kevesebben ismerik sajnos, pedig sokkal átfogóbb, értelmesebb "cikk"
mod: a link kimaradtZsírégetés öcsém
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
válasz
Woodslave #2477 üzenetére
Remélem is hogy magadra ismersz
Azt meg hogy a "mi szintünkön", na azt azért írtam, hogy ne lógjak ki a sorból
Én ezzel a fehérje ivással is úgy vagyok, hogy edzés vége, hazamegyek és otthon megiszom. Nem úgy csinálom, mint egyesek, hogy még le se rakta a súlyzót, de már rázza a shakert...
-
macikos
addikt
-
Woodslave
félisten
-
kovsol
titán
megjöttem durva tesi "vizsgáról" amihez 9konditermi edzés és fekve nyomás szintfelmérőből áll
szóval igen durva volt mivel már vagy két hónapja nem nyomtam rúddal fekve azért féltem kicsit tőle, de a 100kg x6 ment és ötös beírva mindenki örül és folytattam az edzést ami ilyen kicsit átmozgató dolog a tesi óra keretein belül
-
do3om
addikt
ez mit tud? Nem jobb mint a wpc80 vagy azzal keverve?
-
LOTR
addikt
[bunny féle alapismeretek, kicsit kitér a diétára is]
ha meg nem éred el bb.hut, otthonról majd megnézed, elég sok minden van ott
-
Boci_83
őstag
válasz
BÁ Nutrition #2449 üzenetére
Banánturmixra gondoltam én is elsőre, esetleg kakaóval...
Nah keresek valami spanomat akivel megfelezünk egy zsákkal, aztán meglátjuk... Köszi a válaszokat! -
Nimrod
addikt
Üdv, pacaltakarításhoz/szálkásításhoz kérnék tanácsot.
Amire gondoltam: kardio + szauna hetente kétszer (a magas pulzusszám miatt kettlebell kizárt).
Szerintem ez kevés lesz, meg fogalmam sincs, hogy ehhez milyen étrendet válasszak. Mit igen és mit ne, nomeg... meddig? -
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition #2451 üzenetére
2009-et írunk, ébresztő
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #2450 üzenetére
azért mondom mert 1 hónapig ittam egyszer vízzel, olyan az íze mintha hányás lenne összekeverve takonnyal és pisával
esetleg még bele is kuláztak volna
aztán rájöttem hogy hiába kínzom magam így, nem feltétlen azzal kell bizonyítanom a kitartásom hogy megiszom ezt
legalábbis ami tejsavót iszok az vízzel mocskos kemény ízű. és rajtam kívül még senki nem bírta meginni. nem tom a WPC 80 is ilyen-e de ha csak sima tejsavó akkor valószínű -
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #2449 üzenetére
Nem értem miért mondod, hogy vízzel rossz, majd kipróbálom, biztosan jó lesz. Csak jól össze kell rázni.
Az oldódása nálam olyan, hogy rázni kell, mint a baromállat, igaz én sokat teszek bele. De volt hogy maradt ilyen nagyobb darab a falán ami nem oldódott fel, azt kicsit ázottan megenni is nagyon jó volt, igazi csemege. Állagra kicsit olyasmi, mint amikor az Alien1-ben eszik az asztalnál azt a fehér trutyit
De komolyan, tényleg jó.
Nem mondom hogy érzem a hatását, mert kiröhögtök, pedig igen vagy ha mégse akkor az placebo, de szerintem igen
-
macikos
addikt
válasz
Boci_83 #2446 üzenetére
Tejjel iszom, de vízzel se lenne vele probléma. Nem ízesítem semmivel. Elsőre kicsit gusztustalan lehet azoknak, akik az édes-ízes fehérjékhez vannak szokva, én eddig 4-szer ittam és már teljesen jó az íze, semmi baj vele. Hülyeség, hogy nem lehet meginni. Aki azért nem vesz, mert fél az ízétől hát őőőő.... na az kislány
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Boci_83 #2446 üzenetére
tejjel issza. az ilyen sima tejsavót nem lehet meginni vízzel, legalábbis nagyon nagy elszántság kell hozzá.. egyszer csináltam, defelesleges kínlódni vele. én powerproteinnel ízesítem, mert az meg túl édes önmagában és így 3:1ben higítva pont fogyasztható.
vagy pedig rakok bele egy banánt és összeturmixolom.remélem megfelel a válasz
-
Boci_83
őstag
válasz
macikos #2253 üzenetére
All: Üdv! Bocsmá' hogy így belepofázok a topicba, tudom nehezen fogadják be a topiclakók az újakat, és az idióta kérdéseket... ^^
macikos: Mivel ízesíted, illetve tejjel vagy vízzel iszod ezt a cuccot? Újra kezdő vagyok (ismét) jól jönne valami olcsó fehérje, aztán most nézelődök... tnx
-
P00By
nagyúr
No, láttam az új holdat
Köcsög Jacob elég állatul néz ki
Kevesebb, mint egy év alatt felpakolt 15 kiló izmot a srác -
macikos
addikt
Látta valaki tegnap a Fókuszos riportot sztojkával? Jót röhögtem. Még azt mondja a riporter rá, hogy "csupa izom".... majdnem lefordultam a székről
Jó hogy nem már Mr. Olympia...
-
Radnix
senior tag
Na végre felpezsdült a topic, már nagy volt itt a pangás
Rólam csak annyit, h tegnap jót söröztemköszönöm, viszlát!
-
Markgx10
őstag
A kerítésrázós, pózolós, kamera előtt keménykedős, székgyújtogatós mutatványt a BOHÓCOK csinálják. Őket kapja fel a média és állítja be állatokként, pedig csak idióta, részeg hülyegyerekek. Egy Vandit vagy Integra-szerű harcművész 10-esével enné meg őket.
Persze vannak ott férfiak is, akik tényleg zorallak, de őket sosem láthatod a tv-ben, ők csendben, a stadiontól és a többi szurkolótól távol rendezik egymás között a lebeszélt bunyókat.
Bocs, be is fejeztem, elnézést az offért -
Markgx10
őstag
Én is utáltam majdnem 30 évig, soha életemben nem néztem még tv-ben sem, aztán egyszer kicsaltak a haverjaim. Azóta mindig ott vagyok, akárhol, akármikor játszik a Fradi
Aki akar egyszer jöjjön ki velem, mert 2 bérletem van, szívesen odadom a másikat
Na, de nem offolok ezzel, tegnap remek válledzésem volt
Remek fehérjét eszek, és 6 hét múlva már kokszolok is
, szóval kurva jó kedvem van
-
Markgx10
őstag
Javaslom járjatok focimeccsre nézőként, garantáltan le lehet vezetni a feszültséget, én úgy csinálom. Mindig van izgalom, feszültség meg adrenalin, mióta minden héten járok, azóta az életben sokkal nyugodtabb lettem, tizedannyit sem húzom fel magam (előtte már pszichiáterhez kellett menni, meg a rendőrségre
), tök nyugis életet élek egész héten, aztán ha jön a szombat, akkor jönnek az izgalmak
Nekem jót tett.
-
-
Myki19
aktív tag
ja lehet
bár még csak az 5. nél járok meg amugy se szoktam megörülni,viszont itt nem volt indokolatlan a témázgatás,mert időnkétnt egy két dolog mellet nem tudok elmenni szónélkül,nem szeretem az ilyen tényfeltáró kijelentéseket,nálam ez egyenértékű az olyannal mint "ezt meg ezt szedd be és ettől 15kg fogsz hízni"
ja vagy egyetsem
-
macikos
addikt
Hajrá! Tépd szét!
5000-et teszek a bikára
-
Myki19
aktív tag
válasz
MrLaszloMan #2422 üzenetére
Hát erről beszélek,már nem is tudok mit mondani a jóizlések határain belül,ki beszél itt szemes stanáról a paradicsomos bab-ot meg honnan szedted?:,ezt megint elég kétséges,mindenestre a bab az egyik legjobb fehérje forrás ha növények ről beszélünk,már pedig arról vagy inkább nővényekkel?TE GYÖKÉR! Te tipikus példája vagy a Nasser említette forumos gyökerenek!!! Minden tiszteletem az öné "lackóemberúr" lehetek a szarod?
-
Trolll
csendes tag
válasz
MrLaszloMan #2422 üzenetére
Alapvető hiba ,hogy hiszel istenben...
-
Myki19
aktív tag
válasz
MrLaszloMan #2410 üzenetére
majd publikálom az adatok, meg a képeket előtte, utána. "Winstrol Desma" erről van itt szó.addig meg nem vitatkozom a magadfajtákkal,mert lesülyednék a szintedre,ott meg legyőzöl a rutinoddal.
-
LOTR
addikt
látom tényállás van
-
Myki19
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #2417 üzenetére
Én se sorolom magam a nagytudásúak táborába,de saját tapasztalataim szivesen megosztom,azt ennyi.Téged azért emeltelek ki,mert te szimpi vagy csak azért,meg tetszenek a hsz-eid meg hozzállásod,és mert rendész szeretnél lenni
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #2413 üzenetére
Nahát, az már mindjárt más
-
Tomics
addikt
Voltam lábazni gyengültem
Valszeg a kajám miatt ami mostanában nem megoldott...
De legalább odabasztam neki így is, megint majdnem rókáztam -
Myki19
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #2413 üzenetére
te pont azon kevesek közé tarztozol,akire nem illik a célzás!majd mindenki eldönti saját maga kire melyik illik
-
-
Myki19
aktív tag
válasz
God Vazzeg #2405 üzenetére
én csak stanazolt -toltam elég sok félét kipróbáltam,van némi tapasztalatom,némelyik szteroidokról szóló leirásban is irva van,hogy van zsírégető hatása,nem oly mértékű mint a parabolané,de van.
-
Trolll
csendes tag
Ha 15 kiló izmot akarnék felszedni egy év alatt, nyomnék a közkedvelt szteroidokból egy kúrát ,persze párban vagy trióban oszt csókolom.Ha ,kell ,akkor többször is
Azért mert új vagyok és egyből szteroidos kérdést teszek fel ,nem kell előítélettel kezelni a dolgot.Én nem az "5 év múlva is ugyanúgy néz ki"típusú gyúrós vagyok.Nem mobiltelefonálni és beszélgetni járok a terembe.Söt azt is megkockáztatom,hogy 1-2 hozzám szólóhoz képest sokkal nagyobb erőbedobással nyomom
A lényeg,hogy hogy magamra tettem 5 kiló pluszt,amiből jó esetben mondjuk 1,5 kg izom
Most kardiózóm és diéta,hogy lepucoljam és szeretném ha a hasizmaim is jobban látszanának.Ehhez keresek szteroidot
Nem óhajtok ezen vitatkozni fórumon,aki tud segíteni,attól továbbra is szívesen várok PRIVITköszöntem
-
Myki19
aktív tag
válasz
MrLaszloMan #2337 üzenetére
"A winstrol csak nem engedi összeesni a már meglévő izomtömeget " Óriási tévedésben élsz!az bőven hoz izmot megnyugtatlak
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest