Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
God Vazzeg #3899 üzenetére
Szakmai topicot nem Up-olunk!
-
God Vazzeg
veterán
Up!
-
-
Tomics
addikt
Holnap megyek edzeni
Ünnepnap lesz már lassan ez
mármint hogy lejutok... karácsonyig még le akarok tudni egy teljes test edzést
januártól minden más lesz, lejárok 4x 1 héten nyomom keményen nyárra kell a forma
remélem összejön egy normális diéta is -20kg legalább -
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #3893 üzenetére
In Real Life
-
Jojo5
őstag
Jelentem, szintet léptem, LVL 19-es lettem
-
macikos
addikt
válasz
dragonfx #3889 üzenetére
Első körben drágák, másrészt tökéletesen tükrözik a ma elvárt designos fitnesz lóf@sz vonalat... nem rosszak, de egy testépítőnek nevetségesek.
Cybex, Hammer Strength ezek a legjobbak.
Ha otthoni multifunkcionális gépet akarsz, akkor veheted a legdrágábbat, annak sincs sok értelme...
-
Jojo5
őstag
váll volt és jó volt
-
dragonfx
veterán
nautilus nitro plus gépek milyennek számítanak gyúrós körökben?
-
Osynho
addikt
-
Tomics
addikt
szánalmas már hogy reklámozza a termet, meg a fehérjét...
[link]
-
LOTR
addikt
ja, én nem olvastam el az akció lényegét, csak kaptam emailt, hogy 5ezerer ft-os kupon, aztán gondoltam belinkelem, hátha érdekel valakit
miután Bibi szólt, akkor néztem át mi is a lényeg, de 25ezres rendelésig teljesen mindegy milyen kedvezményed van, az 5ezres kupon többet ér -
nepszter1
addikt
TEJSAVÓ FEHÉRJE KONCENTRÁTUM 80%
Az ilyen "noname" cuccokról mi a véleményetek ?
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] 4:37től.. nagyon nagy
Egyszerűen kész vagyok!
-
P00By
nagyúr
Hol tudnék jó áron turmixgépet meg kontakt grillt venni?
Manitou: Kösz!
Nyilván úgy gondoltam, h óccóé viszonylag jót
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #3869 üzenetére
erre csak ennyit
El is mentettem a jay cutleres mellé -
LOTR
addikt
na filmtémát offolom inkább.....
sportikán 5ezer ft-os kupon mindenkinek december 31-ig [link]
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #3868 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #3863 üzenetére
a 200 meg az 50
a többi nem számít -
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #3863 üzenetére
Miért, mi a lényeg? Nem az, hogy a Deniszke egy f@sz lúzer gyúrós?
-
cerkarobi
csendes tag
-
swoody
senior tag
Vagy törpék voltak a szereplek vagy a srác jó nagy darab.
-
cerkarobi
csendes tag
Pont ez a baj a filmmel, hogy 1 testépítőt mutat be, ilyen szánalmasan...
No kommunik hajlam, a mama egy szem csemetéje még az ágyban is együtt alszik vele. Talán Dennis a meg nem értett, 13 éves kis fiú, 40 éves külsővel...Á már értem a a film mondandóját, csak közben elaludtam
-
-
Tomics
addikt
Gyúrós kisfilm
szegény -
LOTR
addikt
válasz
Woodslave #3852 üzenetére
swoody
hát nutritionworks tm termék maximum male vitaminja (azt hiszem) amit most eszek (majd keresek valami értelmes linket is), de ez elég drága vitamin, de valóban amit te linkeltél szerintem az lesz a következő beruházásom nekem is
normális link nincs még, de így néz ki [link] -
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition #3853 üzenetére
én meg a Plus ban vettem spáros tabit
-
Woodslave
félisten
1. parasztvakítás az amerikai cucc. A több mindig jobb elmélet alapján. lsd. Penene
2. a scitec cucc xar, kispórolják belőle a vitamint azért fér 1 kapszulába
3. lehet jobb elosztani több felé a napi bevitelt, mert nem ismerik a time released vitamint mint a scitec
4 fingom nincs, vegyél peszgőtabit a Lidl-ben (a'la Bá) -
LOTR
addikt
válasz
Woodslave #3845 üzenetére
jó észrevétel
nem erre gondoltam (bár szerintem tisztában vagy vele, de csak hogy tényleg vili legyen):
x mennyiségű vitamin adag scitec daily one 1 tabletta
x mennyiségű vitamin adag pl amerikai gyártók 4-6 tablettatehát mi az ára annak, hogy pl a scitec ennyivel kisebb kiszerelésben tudja állítólag ugyan azt az adagot szolgáltatni azon kívül, hogy ráadásul olcsóbban is, nem is akármennyire
lehet velem van a baj, valahogy nem fér a fejembe... -
LOTR
addikt
még korábban rendeltem usából vitamint, és mivel most fogyott el a sciteces daily one-om, megbontottam, de furcsállom, hogy kb csak fele annyi vitamin van 2 tablettában, ellenben maga a tabletta kb ugyan akkora, ha nem nagyobb, mint a daily one
ez azt jelenti, hogy ugyan akkora mennyiség beviteléhez ebből a fajtából 4db kellene, míg a daily one-ból meg csak 1
az ultimate nutrition-os complate formulából meg ugyan akkora adag, mint a sciteces daily one 6 kapszula kell (nagyjából ez is egyforma méretű kapszula)nem tudom, hogy van e összefüggés, de csak nem véletlen csinálják világszinten top gyártók ezt a több kapszulás/tablettás kiszerelést, mint egy kapszulába mindent (és ugye itt a multivitaminokról van szó, nem a pakkokról)
esetleg valaki kicsit képben van, hogy ez miért így működik? -
Tomics
addikt
Sárgán akciós az 5 kilós lightly sweetened 100%wheypro
1 kiló 3800-ra jön ki -
-
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition #3830 üzenetére
Jó reggelt, uraim!
Múltkor írtam, hogy alapból hízok, mint egy disznó, gondoltam jót tenne ennek valami kis kardió, de mivel nem biciklizni akarok, ezért mondom legyen valami küzdősport. Tegnap este részt vettem Magyarország egyik legjobb ketrecharcosának (súlycsoportjában) edzésén (kb 2 óra és 15 perc volt) és több új tapasztalattal lettem gazdag:
1. Állóképességem az mínusz 1-es szinten van, csak azért nem ájultam el már fél óra múlva, mert annál büszkébb vagyok és szívből végignyomtam
2. Nálam 20kg-mal kisebb emberek, akkor és úgy vernek össze, ahogy jól esik nekik
3. Ahhoz képest, hogy tényleg kiba... régóta nem nyomtam semmit, rengeteg vizet tárol a szervezetem, ezt abból látni, hogy eleve több kg-ot kiizzadtam az edzés alatt és ami durva 5cm-rel volt kisebb a derekam reggel, mint tegnapMi lesz, ha januártól jön egy kis tesztó?
Megnyithatom az Aquaparkot?
4. Fizikai erőben nem lehet senkit a gyúrósokhoz, erőemelőkhöz stb. mérni.A kérdésem pedig a következő: Az fix, hogy ezentúl le fogok járni, heti 1-2-szer izzasztás céljából, nagyon nagyon tetszett a dolog, annak ellenére, hogy én voltam az überszar
Viszont ez este 19.00-21.15-ig van és az rendben, hogy utána beverek két adag fehérjét, de ch-t úgy érzem kellene enni, mert teljesen kiürülök, viszont hízékony vagyok, így tegnap nem mertem. Menjen valami ch még este fél tízkor?
Köszönöm a választ
-
macikos
addikt
Igaz, kicsit szét van húzva a kép, de rendesen odab*szós ez a forma: [link]
Az az alkar, kar, váll, b+, ilyet kérek karácsonyra
-
dragonfx
veterán
jár valakia gilda 5be innen??
-
BÁ Nutrition
addikt
pár helyen már edzettem de még sehol nem tapasztaltam hogy könnyebb vagy nehezebb lett volna a súly. a powerhouse-ban is normális súlyok voltak, ugyanazt tudtam produkálni mint eddíg bárhol.
viszont most csornán megszűnt egy időre a másik terem és áthozták az ottani hitelesített súlyokat és mindenki érzi a különbséget, ez könnyebb "sokkal"
fekvenyomóbajnok haverom is szokta mondani hogy a versenysúlyok könnyebbek, de hittem is, nem is, mert eddíg bárhol edzettem ugyanaz volt. szal nem vágom miért könnyebb a hiteles súly
mert azt se hiszem valahogy el hogy az összes többi teremben elbaszták volna a gyártók a súlyokat.
érdekes
mindegy örülök a 200nak -
Radnix
senior tag
Asszem megint fel kéne raknom a csét
-
Jojo5
őstag
bicó vót, és még mindig brutális jót edzek a Hot Blooddal
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #3818 üzenetére
hát milyen teremben edzel te?
ahol kezdtem az edzést ott voltak talán beta márkájú tárcsák, állítólag olimpián is olyat használnak, vagy az egyik legnépszerűbb talán az atlas márka
talán home-made súlyok vannak nálatok?
nem mintha baj lenne, elég sokáig edzettem olyan teremben is ahol elég sok ilyen esztergált tárcsa is volt, annak is megvan a feelingje -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #3763 üzenetére
hát az tényleg hat.
ma meg szembesültem azzal a ténnyel hogy ezek a lófasz olympiai súlyok sokkal!! könnyebbek a normál konditermi súlyoknál :S kurvára nem értem miért de kb 15 kilóval többet tudok vele nyomni. szal most kurvára megnyugtattam magam hogy igazából már meg is volt a 200 kiló fekve csak eddíg nem tudtam róla
jeeeeeeeeeeeeeaaaaaaahhhh
dekurvára örülök így utólag is -
do3om
addikt
Engem pl nem zavar amit kérdez. Főleg hogy azon probál javitani hogy minnél jobb legyen az utókúra. Ez pedig nem anyira rossz dolog, ha már úgy is nyomni fogja.
Én ezért is írtam amit én gondoltam. -
Radnix
senior tag
Na itt van a példaképem, valamilyen ilyen testet akarok összehozni: Videó
Érdemes megfigyelni a gyerek "lábát", csak erős idegzetűeknek! -
manpwer
újonc
Hát az atol függ hogy naturálisan akarsz e edzeni ha igen akor a power taurint tudom ajánlani.Telljesen legális teljesitmény fokozo és melé nem árt egy kis kreatin monohidrát én ezeket nyomtam + prteint edzés után de nap 1 zicket is rá dobhatsz 100mg .nekem zhoztak tömeget és eröt is.kb 2 honap után nemárt egy ki szünetet tartani.Tömeg novelöket nem szedek mert nagyrészt csak cukor .
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- EAFC 25
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest