Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Aktív témák
-
macikos
addikt
Látom az összes hobbigyúrós elhúzott kocsmázni... csak én maradtam
-
Audrey88
csendes tag
Hú de be vagyok baszva buli van sógoréknál jó kis babgulyás jövő héttől diéta
kiélvezem az ízeket
Tomics voltam ( a hányós asszony gépéről
)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #47174 üzenetére
szerintem sokkal kevésbé edzés, mint genetikafüggő ez a dolog. az erőemelők többsége azért néz ki úgy ahogy mert bodyban esélyük se lenne jó helyezésre a nem megfelelő tapadási pontok, és csontozati "aránytalanságok" miatt. de ettől még szeretnek edzeni, nagyon erősek is és büszkék is rá, így versenyeznek olyanban ahol az erő a lényeg.
szal a lényeg hogy hiába edzene máshogy egy Darázs Ádám akkor sem jó a genetikája, úgyhogy csinálja inkább ezt, másik meg hogy lényegesen olcsóbb az erőemelő életforma mint a testépítő.. -
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #47175 üzenetére
Szerinted esztétikailag Markus Ruhl és Branch Warren vagy Kai Greene, Phil Heath, Levrone, Flex, stb. a szebb?
-
S e t h
nagyúr
becsípődött 1 ideg a derekamban 1 banális mozdulattól,mozgás nulla,meló és edzés szintén
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix #47177 üzenetére
Tegnap én is lábaztam.
Kellett a korlát, hogy fel-le mehessek a wcre közben.Az éjszakai tapasztalataim nekem is hasonlóak voltak. Mondjuk 4 hét kihagyás után megérdemlem. Többet nem hagyok ki!
-
marcus.fenix
aktív tag
-
Clain
tag
sziasztok !
PEAK -tól a BUILDUP-ot próbálta már esetleg valaki ?
Illetve milyen tömegnövelőt ajánlotok ,ami ár érték arányban elég jó lehet ?
(persze az étrendet rendbe teszem)köszönöm válaszokat előre is
-
nepszter1
addikt
Nah üdv ujra itt lehet megint elküldöd a picsába de nem baj
Szoval nekem olyan edzés terv kellene hogy : heti 5 edzés , szombat vasárnap pihenő
Kardio edzés nem kell a többi mind mehet bele . Sajnos ilyet nem találtam a neten
de tudom hülye vagyok
ui: köszönöm előre
-
student
őstag
pipimell mátol 1000 tecsoba. ja csontos az nálam nem jácik
-
glutamin
őstag
válasz
marcus.fenix #47177 üzenetére
Német mennyiségi edzés. Valóban érdemes néha beiktatni ilyet is.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
macikos #47174 üzenetére
Ezekben a bulldózerekben egy jó van... télen sem kell sál, mert kurvára nincs nyakuk
Más:
Nem volt kedvem a súlyokat pakolgatni különféle gyakorlatokhoz, úgyhogy tegnapelőtt kipróbáltam azt hogy 10x10-et guggoltam ugyanabba a súlyba... Hát néha nem árt az ilyen... azóta úgy megyek mint aki be van fosva, a lépcsőkön a korlátokon kell felhúznom magam, és még oldalt se bírok feküdni mert akkor nyomja az ágy a combom. Pedig azt el se merem árulni hogy milyen picsa súllyal csináltam
-
macikos
addikt
válasz
kovsol #47158 üzenetére
Ez egy "manipulált" kép. Ő egyébként Markus Rühl.
Na már most, vele csak egy gond van: otromba
Én a hatalmas fizikumot szeretem, de akkor, ha nem megy az izomformák és az esztétika rovására. Markus Rühlnek nincsenek szép izomformái. A karja konkrétan ronda. A tricepsze nem telt. Na és ez mitől van? Az rengeteg erőltetett erőnléti gyakorlattól és hatalmas súlyoktól. Nem akarok fikázni senkit (tényleg szégyellem magam, hogy emberekkel példálózok, előre elnézést kérek tőlük), de például Nick Árpádnak hasonló a karja és az erősembereknek. A sok erőltetéstől megvastagodnak az inszallagok, az izmok pedig csúnyák lesznek, esetleg el is szakadnak, megrövidülnek... Branch Warren még hasonló példa. Ezért éri meg úgy edzeni, mint Branch Warren... nagy súlyokat dobálni, hátha elszakad valamelyik izom...
Na már megint sokat járt a pofám, bocsesz
-
8nemesis8
veterán
válasz
(Darkwood) #47172 üzenetére
Jó megfigyelők vagytok.
Bár engem eleve nem érdekelnek az ilyen monstrumok, már ami nem kamu. -
(Darkwood)
őstag
válasz
God Vazzeg #47170 üzenetére
Az árnyék nem stimmel!
-
LOTR
addikt
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Tomics #47156 üzenetére
nem a CH -kell csökkenteni hanem a kalóriabevitelt. Szénhidrátra, fehérjére és zsírra is szüksége van a szervezetnek.
3 dolog kell a szálkásításhoz:
-min heti 3 súlyzós edzés
-testkilógrammonként ~2g fehérje naponta
-csökkentsd a kalóriabevitelt amíg heti 1 kg-ot nem fogyszennyi. Ezt csinálom 6 hónapja, 25 kg lement. Pár hét és meglesz a kockás hasam, a felső 2 már látszik. 102 kg-os dagadéként kezdtem (175 cm, kb 30% -os testzsír %)
-
dragonfx
veterán
szerdán beledobtam a HB.be egy magnéziumot..hát ugy felspanolja ahatását gyerekek..legözelebb kiprbálóm redbullal feloldani...de vagány lenne
-
Tomics
addikt
Elolvastam amit írtatok hát lehet hogy jobb lenne diétázni tényleg. Nem használok kis súlyt, 50 alatt majd besz+rok... Most még nincs miből veszteni nagyon
De akkor már úgy akarom amíg kockás nem lesz a hasam...
Lehet ki kéne próbálnom 0 g CH-valCsak hát suli mellett...elég nehéz ez a félév
-
8nemesis8
veterán
Vörös Zolinak is szerintem nagyon jó a háta.
Genetikájának meg Peti sokat köszönhet, elég jó lesz.
Pár év múlva még elég sokra viheti szerintem.
Lauter bácsi, is elég jó. -
harry
veterán
válasz
God Vazzeg #47144 üzenetére
Ja amúgy, egész meglep, Dani régebben sem volt kicsit, de most egész hatalmas. Kíváncsi lennék, mondjuk %-osan, melyikük, hol, mennyivel izmosabb, nagyobb, stb.
-
8nemesis8
veterán
válasz
(Darkwood) #47073 üzenetére
Akkor csak pár km-re laksz ide.
Majd ha látok valaki nagydarab izmos emberkét, akkor rád köszönök, hátha te vagy az -
DeadMeat
nagyúr
válasz
dunkel #47138 üzenetére
A kollegáim 80%-a sportoló múltal rendelkezik,4 rajtam kívül aktív gyűrós patesz,mint én.A maradék puhos dög,és csak piszkálkodnak.De olyan jó érzés látni az arcukon a megrökönyödést amikor mondom az instant csirkét
Az meg hogy mit gondolnak pont lefo** A lényeg,az hogy én "tudom" mit iszom/eszem.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #47148 üzenetére
Dexter?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #47146 üzenetére
hát hogy a Dexter elveri
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #47146 üzenetére
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #47144 üzenetére
És az tudjuk hova vezet...
-
dunkel
őstag
válasz
Vandit. #47140 üzenetére
Lauter Victor háta brutális
Molnár Peti csodagyerek - még 10 kiló izom bőven elfér rajta anélkül, hogy az arányait rontaná
Lénárd Lajos: túlfogyaszt, megint
Illés Norbi: ő is korán kész lesz, szerintem ő is túl fog fogyasztani azért a seggért
Tóth Dani képein én semmit nem látok, annyit, hogy nagy
Vörös Zoli egyben van nagyon -
macikos
addikt
Kerültek fel új képek: [link]
Molnár Péter nagyon jó formában van és minden pózban erős. Tóth Daninak mikor lett ekkora a dereka
Vörös Zoli állat még.
-
dunkel
őstag
válasz
S e t h #47127 üzenetére
Hagyjuk már ezt a naturál/nem naturál témát. Semmi értelme és sehova sem vezet.
Majd akkor gyertek nekem ezekkel az okosságokkal ha fel tudtok mutatni akár koksszal!! egy 100 kilós fazont 6-8% tzs mellett. Addig mindenki csak a habokra beszél, feltételez, gondol. Én is gondolok - azt, hogy nem érdekel.A testépítést nálam a versenyző fizikum képviseli. Igaz, hogy sehol sem vagyok tőle, de én nem akarok úgy kinézni mint egy erőemelő/erősember miközben nem erőre edzek. Nem ámítom magam azzal, hogy a 10 centi háj alatt bizony ott az izom. Ott van, de minek? Behízni 100 kilóra nem nagy szám, de alacsony tzs mellett 100 kilóra feltömegelni az már igen!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
penene #47119 üzenetére
Nagyon sötétek az emberek, és mindig van..
a.) ő régebben versenyző volt, és kétszer akkora/erősebb volt mint én
b.) a haverja/apja/bátyja/kutyája-macskája volt 2x akkora/erősebb mint én, vagy még most is az...Ha én 100-at nyomok, akkor a haver az 150-et. Ha én 150-et, akkor a haver 180-at, ha hazudok, és én nyomok 180-at akkor a haver 200-at. Ennyi. Ezekkel nem lehet vitatkozni
-
S e t h
nagyúr
válasz
macikos #47094 üzenetére
JA ,hogy az is naturálnak számít aki szétkokszolta magát aztán évekkel később prezentálja ,hogy az izommememória mire képes?
Szerintem nem olyan nagy dolog az ha koksszal vki elmegy 110-130 kilóig, aztán évekkel később meg mutat egy 10-20 kilóval kisebb de penge formát.
Én mondjuk ebbe nem keverném bele a naturál fogalmat mert az igazi naturálok vélhetően ezen kicsit megsértődnének.
Az izommemória valóban csodálatos dolog, de ez az izom arra a szép kokszos időszakra emlékszik ami koksz nélkül nem tudott volna kialakulni. -
penene
őstag
Legalább tőled megkérdezik...
Macikos: néha kiborítom én is a vitamin csomag tartalmát az asztalra, és kezdem bevenni. Akkor az egész iroda el kezd mosolyogni... Kétes mosoly az.
Pár segítő szándékú ember már kérdezte, hogy ez nem ártalmas?
Annyit szoktam ezekre válaszolni: "Ettől leszek izmos!" Azon persze jót röhögnek, és meg is beszéltük. -
macikos
addikt
válasz
swoody #47118 üzenetére
Ha rendszeres vásárló vagy a sportikánál, akkor kapsz kedvezményeket + szoktak lenni 5%-os akciók kupon kóddal. Én így a Reflex Whey-t 19900-ért tudtam megvenni...
LOTR: Nekem volt hogy Multi-X-re azt mondták, hogy "na jó, de ez koksz"...
"Ha edzés után eszel, az tömeget növel, ha nem, akkor az szálkásít"...
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #47105 üzenetére
Én még a kreatint se merem elmondani senkinek, amikor már a fehérjére is néznek rám bután, és megvetve.
Az ilyeneknek csak annyit mondok, hogy cukrot iszom, hogy legyen energia.Majd akkor fognak igazán megvetően nézni rám, amikor látszani is fog, mert akkor az tuti a szerektől, meg poroktól van.
De az ilyenek véleménye nem igazán érdekel, próbálom minél előbb lerázni őket, főleg hogy ne kérdezzenek, válaszolok valami nagyon hülyét...És ez még nem is kox...
-
Woodslave
félisten
MIt csinál Swoody ha befejezi az egyetemet?
Átmegy egy másik építkezésre
-
God Vazzeg
veterán
válasz
penene #47098 üzenetére
Ja, lehet hogy a környezete tudja mit tol, de nem fogja kiírni a netre, főleg nem mert letartóztatnák érte
De ettől még mindenki tisztában van vele, mit lehet elérni naturál, és mi az ami már több ennél. Aki nem tudja, vagy nem akarja tudni, az nem reálisan áll hozzá ehhez a dologhoz, annak nem is kell tudnia
Levrone-ról írtam..
Az átlagember nem akarja megérteni a koxot, jobb a lelkének, hogy lehet rá fujjogni, meg mindenkit elítélni, szóval maradjon is meg azon a szinten, nem kell az orrára kötni ki mit szúr/szed. Ennyi.
-
Bibby
addikt
válasz
swoody #47099 üzenetére
Ez most azért kicsit fájt...a százalékszámítást hányadik osztályban tanítják?
Szöveges feladat:
Ha 25g-ban van 20g fehérje, 100g-ban mennyi fehérje van?Bár a kérdésed sem világos, mi az hogy adag/ft? Az aztán nagyon nehéz, oszd el a 3,6 kilót 25-tel, ha akkora adagot használsz, ezután a kapott számmal oszd el a termék árát.
Na közben megvan a konkrét kérdésed, tehát a termék 80%-os, vagyis az árárért kapsz 3,6 x 0,8 = 2,88kg mennyiségű fehérjét. 22500ft/28.8= 781,25Ft/100g
Máris megfejtettük hogy az instant whey nem is olyan olcsó mint hisszük.Instant whey - Instant matek.
-
glutamin
őstag
Én azért ezzel vitatkoznék. Izommemória márpedig van. Amit egyszer elértél, erőben és tömegben, azt aránylag gyorsan lehet reprodukálni. Az persze más kérdés, hogy amit valaki anyaggal ért el, azt naturálban mennyire tudja hozni. Valószínűleg sem erőben, sem tömegben, sem definícióban nem lehet azt a szintet elérni.
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Nem adják oda a Robotaxi nevet a Teslának
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest