Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #49778 üzenetére
á, igy is fél óra mire megeszem, véget ér egy barátok közt, meg az esti film fele
Hajnali 2-kor amúgy is nyomok még egy adag fehérjét. -
penene
őstag
válasz
8nemesis8 #49779 üzenetére
Mit, a Gyros tálat? Írtam, hogy most nyílt egy gyrosos... Te sem olvasol? Nem csodálom, ha Woodslave is kiakad, mindenki csak osztja az igét.
Jah, fontos, de nem tonnaszámra. Amúgy amióta 3 "főételt" lenyomok napközben, estére már nem is annyira fontos a meleg kaja, és így is "fejlődöm"... Annó 2 kaja volt napközben, így este kellett még egy teljes értékűt enni, és nyomtam a rántottát, mint állat.
Most nem hiányzik annyira.
-
ithomas
őstag
Biztos nem kamu...
-
dunkel
őstag
Heti 100 sárgája valóban nem túl egészséges. De napi 4-5 db-tól senkinek semmi baja nem lesz. És nem a koleszterintől kell félni meg nem is az a baj a 100 tojással, hanem a zsír mennyisége (és részben a minősége). A zsírbevitelt nem célszerű teljes mértékben tojássárgájára építeni. Napi 15 sárgája az alaphangon 75g zsír. Ami nem vészes ha naponta 200g zsírt eszel és kiegyensúlyozod, de ha a napi zsír beviteled 100g akkor már nem elfogadható.
Sárgalobbi2: a sárgájában olyan enzimek vannak amik segítik a tojásfehérje emésztését is.
Sárgalobbi3:A tojássárgájában található protein aminokészlete teljesebb, jobb mint a fehérje részéé. -
penene
őstag
válasz
8nemesis8 #49755 üzenetére
Több benne a cucc. És akinek nem számít annyira a plusz zsír, nyomhatja, így nem pazarolja a tojást. Gondolom Dunkel ezért mondta, nem a plusz koleszterin miatt.
Nagyon jól esett a borjú gyros tál sült krumplival csípős nélkül kevés hagymával...Most nyílt egy gyrosos, nem is volt túl zsíros. Vagy csak én edződöm.
Még ment volna.
-
Woodslave
félisten
na tegnap elkezdtem az anabolikus keretbe foglalást. Bár eléggé tartottam tőle de edzés előtt bevertem egy szőlőcukor-fehérje-kreatin kombót. A mennyiséget nem tudom, mindenből volt egy mérőkanál (kreatin meg kb 10 gramm elkezdtem feltölteni) Meg edzés után is egy ilyet. Nem igazán érzem túl egészségesnek a dolgot a szőlőcukor miatt, de hát ez van.
Aztán szilárd kajakáént rizs meg tojás (pár sárgáját kidobálok én is, a biztonság kedvéért)Félelmeimmel ellentétben nem volt semmi behipozás meg ilyenek, elég jól ment a láb-váll. Igaz csak "bemelegítek", de mióta újrakezdtem ( 07.10) nem volt edzés ahol az előző edzésen használt súlyt használtam volna. (kevesebbet
) és az akkor "erőszintemhez" képest nagy súlyokat használtam. (biztos az izommemória, tudom.
) De most kezdtem érezni, hogy elérem a plafont ezért küldök rá egy kis kreatint oszt meglátjuk.
-
8nemesis8
veterán
Hát igen, de többnyire azért mégis ki szokták dobni a többségét, sok benne a koleszterin,zsír is ugye, viszont fehérje is van benne rendesen.
Én sem nagyon szeretem kidobni eleve a kaját, így sárgáját is inkább másnak adok vagy külön félrerakjuk hátha valamire még jó lesz. -
8nemesis8
veterán
Edzés helyett asszem ma tanulhatok
Tegnap úgyis jót edzettem, ma asszem kimarad, holnap meg munka. -
penene
őstag
válasz
kovsol #49729 üzenetére
Szerintem itt agyon lenne verve.
Anno, kb. 10 éve
(igen, már akkor is gyúrtam
) egy kisebb teremben volt valami lopás, és az edző körbekérdezett még engem is, hogy nem láttam e semmi gyanúsat, mert van egy lopós... Nemtom mi lett a vége, lehet azért, mert el lett tüntetve.
Mondjuk ez terem mérettől is függ. Vannak törzstagok, de mindig van egy réteg, aki párszor jön. Kisebb teremben kizárásos alapon hamar el lehet kapni a gurtnitolvajt.
-
kovsol
titán
válasz
penene #49726 üzenetére
hát ekkora hasat nem nehéz alulmúlni, mint ami neked van
nálunk az öltözőbe ha bemész a cuccok lerakva, minden fele táskák és kb én vagyok az egyedüli ember aki használja a szekrényeket ez van
másik terembe egy sima törölközőt hagytam ott a nyáron és alap, hogy lenyulták...
igazából egy rossz ember bárhol akadhat, aki csak az alkalomra vár, emiatt én még nem általánosítok, de inkább odafigyelek a cuccaimra, mint egyszer pórul járjak -
penene
őstag
válasz
Woodslave #49722 üzenetére
Hova jársz?Amúgy nálunk is volt hogy telóm hagytam egyik padnál, lefürdök, öltözök, rájövök, hogy jaj, aztán rá fél órára megyek le a padokhoz (nem tudtam hol lehet), és még egy tök idegen srác szólt, hogy telót keresed?
Mondjuk ez sztem normális... főleg egy ilyen közösségben. -
God Vazzeg
veterán
válasz
DeckardCain #49705 üzenetére
Nem diétáztál véletlen? Nekem akkor van ilyen. Arginint szoktak éjszakára pedig tolni, elvileg hasznos
-
DeckardCain
senior tag
válasz
kovsol #49701 üzenetére
God Vazzeg: arra gondoltam, hogy az 1g arginin okozta a problémát, ami 8 tablettában van. Alvászavar alatt azt értettem, hogy 6 óránál többet nem igen tudtam aludni, ha 5 körül felébredtem akkor már sose tudtam visszaaludni.
Orrvérzésről annyit, hozzátettem, hogy enyhe, tehát nem ömlött, jelzés értékű volt, hogy gond van. Mindkét probléma vérnyomás problémára utal, ezért hagytam abba, és lám 2-3 hét múlva megszűnt a probléma.
Mást nem változtattam..
Dunkel, köszi megnézzem. -
Jojo5
őstag
Ki mit mond és gondol erről ?
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg #49700 üzenetére
hát ha úgy nyitotta ki, hogy addig verte vele a fejét amíg le nem jött a kupak lehet
orvérzés lehet simán magas vérnyomástól volt ha olyanok a hajszálerek az órában, hogy hajlamos az elpattanásra, volt olyan nekem, hogy egy erősebb orrfújástól már vérzett az orrom, szerencsére ez már rég volt még kisiskolás koromban
Aktív témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest