Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
junhum
tag
válasz
student #47027 üzenetére
Hi!
Én iszom/ittam nálam semmi gyomor bél baj nem volt! azóta bekevertem whey fusion-nal mert rácsos shakerbe sem tudtam normálisan csomómentesre rázni!
amióta bekevertem jó!
íze semleges enyhén tejre emlékeztet
több haverom is tolja és semmi panasz
most akarok rendelni megint -
macikos
addikt
válasz
student #46019 üzenetére
Akkor lesz gyilkolászás
Nem tudom ki hogy van vele, de én 10 évvel ezelőtt imádtam a banánt. Az utóbbi időben, mióta volt olyan, hogy az Auchanban akciós volt, vettünk mindjárt 3 kilót, azóta valahogy nem olyan újdonság számomra, tehát ha van is itthon, akkor se eszek.
-
macikos
addikt
válasz
student #45812 üzenetére
Hülyeség ezzel foglalkozni. Nehogy már ezen spórolj. Ami belefér
Én most csináltam egy érdekes dolgot. Edzés utáni fehérje, eddig ON-ból mindig 4-5 kanállal ittam edzés után, ami olyan 120g fehérje. Most viszont Reflex Whey-t iszok, ami kb. 1,5-szer sűrűbb, mint az ON, sokkal kisebb a térfogata
Erre én ugyanúgy... 4-5 kanállal
Lehet, hogy sok?
S e t h: Nem nyalni akarok, meg buzi se vagyok
, de inkább hasonlítanék rád, mint Vin Dieselre...
Bibby: Akkor jó, megnyugodtam
Viszont én csak edzés után szoktam fehérjét inni, akkor viszont ami belefér.
-
Bibby
addikt
válasz
student #45822 üzenetére
Ez a házi protein szelet egyébként ilyen lett mint a képeken? Mogyoróvajat mivel lehetne helyettesíteni?
Mennyi zabpelyhet raktál bele? Mert ez a nagy fekete izé nekem nem mond semmit.Közben olvasgatom a hozzászólásokat, mogyoróvaj helyett valami vajat, fahéjat, meg hogy 1 cup az 56 evőkanál.
-
Tomics
addikt
válasz
student #45202 üzenetére
20 perc spinning + utána rögtön pihenés nélkül átugrok a futógépre, 20-25 perc kocogás/gyors gyaloglás (9/6 km/h) 10%osra állítva az emelkedőt (nekem az is elég ehhez a pulzushoz)
azért kettő mert így kevésbé unomAtomgeszi: majd a prauk megmonnyák, én csak egy patesz vagyok itt
sztem legyen változatos, ne legyen ugyanolyan 2 edzés, mindig mást cserélgess. majd minnyá leugatnak hogy nem így kell
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
student #44757 üzenetére
A halál se tudja, nincs itthon tolómérőm... Az biztos hogy 20 felettről indultam. Nem zavart amíg nem a hasamon kezdett csoportosulni, mert a 186 centin elveszik... Most valahol tippre olyan 15-16 lehet (még mindíg szar) Hason a felső négy kocka sejlik föl csak, de oldalt már nincs semmi és ennek örülök, és a picsám is összébb ment... nameg a vállam is. És néhol ereket véltem felfedezni magamon, ami már jó jel, ha abból indulok ki, hogy amúgy a vérnyomásom alapból kurva alacsony, és az ereim vékonyak, és vissza vannak húzódva, még az alkaromon is, ahol azért a legtöbb emberen látszik...
GOD
Na ja... részemről az se érdekel ha nincs benne fehérje. Amit nem tudok az nem fáj. És engem megnyugtat, hogy megittam. Tehát a placebo-t hozza az tuti...
-
dunkel
őstag
válasz
student #44231 üzenetére
az elgondolás egész jó, csak néhány helyen hibádzik
1. a földimogy. nem a legjobb zsírforrás. tegyél mellé mandulát meg diót
2. amit te csinálsz, azt PÖRKÖLT mogyoróból csinálod - buktad a jó zsírok egy (nagy?) részét
3. hosszú távon nem szabad 1 forrásra alapozni a zsír bevitelt
na viszlát -
macikos
addikt
válasz
student #37816 üzenetére
Szedd le bameg!
Ez a Topola kupa meg tényleg szánalmas. Olyan csontkollekciók vannak, hogy csak lesek itt a videót nézve. Ezekre még azt se lehet mondani, hogy becsülöm, hogy legalább elindultak. És képesek elindulni... szörnyű. Az alacsony testzsír 60 kilóhoz nagy dolog... ahhoz nem is kell edzeni, csak a kaját elvonni. 100 kilósan legyen ennyi a testzsírjuk.
-
P00By
nagyúr
válasz
student #37676 üzenetére
Így jártál! Szemmel jól látható? Vagy találtál a párnádon 3 szálat?
Biztos magasabb a teszto szinted, aztán ennek egy része átalakul dihidrotesztoszteronra. Ez a DHT felelős a bőr olajosságáért és a hajhullásért!
Egyébként nem hülyeség amit írtam, de nem hiszem, hogy emiatt van! Lehet genetika is + rossz életmód, mostanság sok fiatalnak hullik a haja...
-
Atomgeszi
nagyúr
-
LOTR
addikt
válasz
student #28770 üzenetére
tuti nem 4%, amikor nekem 9-10% volt, akkor egy kis feszengés után
látszódtak a hasamon az erek, vállon, mellen szintén, ilyen megvilágítás mellett meg pláne és arányaiban sokkal jobb formában van itt a képen, mint én akkor (2 éve)
ha jobban megnézed a képet az első linken sem volt rossz formában, ahogy zeg is írta fél év alatt meg lehet csinálni, talán még annyit sem kell diétázni
az egyik bbtv-ben még az els ő adások között volt két srác (amatőr testépítők), az egyik ha jól emlékszem 30 nap alatt 21kilót fogyott, nem emlékszem már pontosan mit mondott (lehet 21nap 30kg), de elég extrém eset volt
vagy itt van zeg, szerintem ő még nagyobb változást tud felmutatni, mint a képen lévő srác
Aktív témák
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest