Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
penene
őstag
Megvolt a csak mell edzésem, azt kell mondjam, baromi jól sikerült. Kevésbé tököltem a bemelegítő szériákkal (20-30-40-45), aztán már 50en is voltam. Múlt héten segítséggel ment 6-7 2x, most minimális segítséggel ment 2x8, aztán 52,5be ment 5, majd segítséggel még egyszer 5.
Tömeg sajna nem jött sok, de kevesebb se lett pedig a hétvégét elszúrtam.

Viszont mivel a segítőpartner terem másik végében volt, így 3 perc körülieket pihentem, valszeg azért ment jobban. Egye penész, 6os ismétlésnél már azért lehet 3 percet pihenni.

Legközelebb majd akkor írok be eredményt, ha 70 kiló leszek, és 60-ba nyomtam 6-ot.

-
S e t h
nagyúr
Én piramisban csinálom (ezt is).
- testsúly
- 5 kg
- 10 kg
- 15 kg és ebből is megy még 8.Ezt azért kellett csinálnom mert az egyik 60 kilós srác is azzal csinálja és erre verte magát, hiába magyaráztam neki, hogy én 110 kg vagyok apa.
Nesze bazd+, itt a 15 kilód, bekaphatod
-
macikos
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Én régen, amikor még 100 kiló elején voltam tudtam húzódzkodni, de egy ideje már nem. A poén amikor sok 60 kilós emberke büszke hogy tudnak húzódzkodni, de én nem
Nekem viszont dombornyomott a hátam, meg van is hátam, szerintem ez fontosabb.Jó a húzódzkodás, csak sokan nem látnak tőle tovább.
-
S e t h
nagyúr
válasz
macikos
üzenetére
A húzodzkodás alap, régen vmelyik nagy testépítő azt mondta ,hogy amíg saját súllyal nem tudja vki csinálni addig a radikális fejlődés el is marad és én is ezt támogatom.
Persze egyéntől függő de a hát felső részének szélességét ez adja, az evező jellegű gyakorlatok inkább a vastagságért felelnek.
-
Woodslave
félisten
ezért mondom nem akarok meggyőzni senkit, mert 3 hete edzem igy, izmos nem lettem, te meg úgy edzel, nem tudom izmos vagy-e.
Mivel se időm se kedvem többet a teremben lenni heti 3-szor 50-60 percnél, ezért - különös tekintettel arra, hogy a másik edzésmód se nyújtott semmivel többet - most ebben akarok hinni és így csinálom
-
Bibby
addikt
válasz
üzenetére
Ja és szénhidrát, egyél durumtésztát. Meg azt mondanám így az elején hogy egyél mindent amit tudsz, jégkrémes pizzát stb, aztán ha felszedtél mondjuk 10 kilót visszaveszel az őrületből és okosabban/tisztábban folytatod. Addig is remek erőben leszel a sok ch miatt és jobban mennek a gyakorlatok.

-
BÁ Nutrition
addikt
én épp ezért kombináltam a kettőt

max 40 perc egy edzés, én napi 1 izomcsoport
ill a gyakorlatok variálásamell: fekvenyomás, 30 fokos nyomás, áthúzás, 45 fokos tárogatás, tolódzkodás mellre, ill csigás gyakorlatok.
ezek közül 3-4 gyakorlatot csinálok, ahogy érzem az adott napot. fekvenyomás vagy 30 fokos mindíg van, előfordul hogy mindkettő is. az áthúzást álltalában szuperszettben csinálom egy másikkal. ill a tolódzkodás előfordul hogy egy másik nap van, kb 3 napra a melledzés utánkar:
tricepsz: csigás letolás hajlított rúddal mindíg van, ill. 2 választott ezek közül: tolódzkodás, lehúzás egykézzel csigán, fül mellé engedés, börtöntricepsz, homlokraengedés
bicepsz: egyenesrúddal állva, franciarúddal állva(1-8 -> 8-1ig ismétlés számnak megfelelő másodperces pihivel, vagy 3*7es kombó vagy sima 10 ismétléses játék) aztán kalapácsbicó egykezessel mindkét karral egyidejűleg, vagy a Lakatos Misi féle kitartással, egyenesrúddal alsó csigáról, ill scott pad francia rúddal
a kar gyakorlatokoat mindíg szuperszettben csinálom(bic-tric) pihenő nélkül.váll: smith gépen nyomás, vagy egykezesekkel, ill mostonában csináltam azt is hogy egykezesekkel 6 széria pihi nélkül emelkedő súlyokkal. kb ilyen 10-25 kiló közötti súlyokkal, és ebből 3 sorozat
elég finom
aztán oldalemelés, itt szoktam többszörös súlycsökkentős sorozatokat is csinálni, ill alsó csigán oldalemelést is. döntött törzsűt is, és néha ezt a segg mögött húzkodást is.hát: döntött törzsű evezés, lehúzás tarkóhoz, mellhez, evezés ülve alsócsigán, egykezes fűrészelés, aztán nem tom a nevét, odaállsz a felső csigához, és nagyjából egyenes karral lehúzod magad előtt a csípődhöz, ill támlás evezés(olyasmi mint a T rudas, csak meg vagy támasztva a mellednél)
láb: még mindíg nincs megműtve

-
Bibby
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem ez kevés. Nem azért mert Jay Cutler azt mondta, nem azért mert azt gondolom hogy majd jövő hónapban izmos leszek tőle, egyszerűen csak nem dolgoztat meg eléggé.
Bicepszre két gyakorlat nem elég, lábhajlítóra a guggolás nagyon jó de nem elég, hátra is ezen a 3 gyakorlaton kívül kellene még valami izoláltabb.
Manapság azt veszem észre, hogy most meg azt a "klasszikus" edzésmódot divat leszólni amit pl Aydan írt be. Egyik szerint legyen gyors edzés, alapgyakorlatok, hatalmas súlyok, kevés ismétlés. Másik szerint kisebb súlyok, jobban koncentrálva az izomra, lassan dolgozni, izoláltan. -
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
diplomatikusan annyit mondok: nem

De egyébként itt az edzés:
1. Mell-bic Fekvenyomás, ferde pados kézisúlyzóval, tolódzkodás
Álló bicepsz rúddal, váltott karú2. Láb-váll guggolás, merev lábas felhúzás
Nyomás állva, oldalemelés3. Hát-tric
Deadlift, döntött törzsű evezés, húzódzkodás
Letolás, koponytörő, tolódzkodás szűkenVádli, Álló vádligépen 75 ismétlés ahány sorozatban sikerül (annyi pihenő mig a görcs kimegy)
ALkar: csuklóbehúzás, bicepszgépen fordított - edzések után vagy egyik, vagy másikA súly mindegy, tök gyenge vagyok, a tökéletes kajálás meg metildrol csúcsán nyomtam 115-be kettőt és ez az abszolút rekordom.
-
törölt tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Értelek. Koxolni nem koxolok, nem is fogok. Azért sem tervem, hogy 100 kiló felett legyek mert nem reális. Ami reális nekem az a 80kg körüli forma. Nem tudom, hogy ez az általad írt "testépítő mércéhez" képest milyen, de úgy gondolom, hogy inkább átlagember forma (persze ruhában, pl. strandon más a helyzet) Lénárd Lajos pl. sokak szerint (akik mind 100 felettiek) nem testépítő.
Nem Jay Cutler miatt szeretnék így edzeni, megmondom őszintén SOHA nem olvastam sztáredzésterveket meg HST-ket, mert szerintem parasztvakítás, és butaság leutánozni a profikat. A tervemet az alapján állítottam össze, hogy nekem mik azok a gyakorlatok, amiket szabályosan, magamhoz képest nagy súllyal tudok végezni. A kérdésem (hogy jó e) arra irányult, hogy nem sok e? Ezek szerint igen. (erre számítottam is) A mennyiségeket egy profi (amatőr sb bajnok) testépítő tanácsolta nekem.A lényeg, amiben még mindig segítséget kérek: hogyan osszam be az edzést 3 napra úgy, hogy a mell-bicepsz-tricepsz, láb-has, hát-váll napok maradnak, mert így vált be eddig. Ezek szerint az első nap (mell-bi-tri) sok lesz. De akkor mit vegyek ki?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
először azt hittem csak a leírt gyakorlatokat csinálod

amúgy meg az hogy most ennyit fejlődtél annak köszönheted hogy korábban már több évet edzettél. és hamarosan nagyon le fog lassulni. persze mivel nem írtad hogy konkrétan ez milyen teljesítményt jelent így passz. gondolom egy 110et nyomsz azért fekve. -
macikos
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
"Ezért nem akartok okoskodni, mert lehet Macikosra kell hallgatni, aki 137 kiló."
Azért ilyet ne mondj
Ne hallgasson rám senki, ha jót akar magának 
"Sok kölyök olvassa a testépítő magazinokat, és ők is 135 kilós szörnyetegek akarnak lenni, mint Ronnie Coleman, vagy mint nemrégiben te. Miért nem mondod el az olvasóknak, milyen érzés 135 kilósnak lenni?
Csak óvatosan azzal, hogy mit kívántok - még a végén megkapjátok. Vannak előnyei és hátrányai is annak, ha nagy az ember. Nagyon, nagyon kényelmetlen. Nehéz a levegővétel. Nehéz a séta. Ha vannak gyerekeid, nem tudsz velük játszani, ami nagyon önző és szomorú dolog. Megteszel egy lépcsőfordulót, és el akarsz ájulni. Az alvás sem könnyű ilyen állapotban. Az oldalamon például csak úgy tudtam aludni, ha a lábaim közé illetve a karjaim alá kispárnákat raktam. Párnák nélkül elvágtam volna a keringést a lábaimban, a hasamban és a mellemben. Egy csomó személyes dolog nehéz ilyenkor, például a mosakodás. Bár lehet, hogy nagy sportoló vagy a testépítésben, nem tudsz részt venni olyan normális tevékenységekben, mint a futball vagy a kosárlabda. Az extra tömeg elviselhetetlen terhelést rótt a sípcsontomra és a térdemre; nem voltak ahhoz szokva, hogy ekkora súlyt cipeljenek. Kimerült voltam, és komoly asztmám fejlődött ki; szóval egyáltalán nem voltam valami kellemes állapotban. A feleségem is komolyan aggódott értem, például amikor szeretkeztünk. Azt hitte, egyszer holtan rogyok össze a kimerültségtől. Szóval én csak "nyugágyaztam", tudod lazán hanyatt dőltem, és hagytam, hogy más végezze a munkát! Sajnálom, drágám!""Na ennyi. Így is durranok, de lehet másnak meg ez nem jön be, azért nem akarom osztani az észt amig nem vagyok 100 kiló 10% tzs-al"
Én se

-
glutamin
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem is kb ez a véleményem. Amint az ember elkezd normálisabb súlyokkal dolgozni nem lehet tartani az edzésenként 150 gyakorlatot 40 ezer ismétléssel. marcus.fenix írt korábban egy olyanról, hogy egy edzésen kb 100 ismétlést csinál összesen. Ez kb 3-4 gyakorlatot jelent 2-3 munkasorozattal (ha a bemelegítő átmozgató sorozatokat nem nézem). Én is ezt érzem reálisnak, hogy az intenzitás még kellően magas tudjon maradni.
-
Woodslave
félisten
válasz
üzenetére
nincs mit indokolni, te írtad, hogy "a jól bevált" akkor jó. A testépítésben azt vettem észre csak pár alapigazság van (az se biztos) Ezért nem akartok okoskodni, mert lehet Macikosra kell hallgatni, aki 137 kiló.
Mondom túl sokat olvasok, és bár azok nagy része is hülyeség valszeg, de az ilyen edzéstervet kétfajta "gyúrós" követi: kokszos testépítő, meg az átlag terembe járó, aki nem lesz izmos soha (nem feltétlenül az átlaghoz képest, hanem egy testépítő mércéhez képest)
Pl. Te indokold meg mért igy akarsz edzeni? Mert Jay Cutler is ilyen stílusban nyomja vagy mert 6 hónap alatt Átlag Józsi izmos lett tőle?
Ha ezt a programot tudod követni teljes erővel, megfelelő intenzitással, akkor hajrá, csak nem gondolom hogy szükséges. Ha 60 kilóra le tudsz fogyni akkor valószínűleg nem tartozol a genetikai csodák közé (legalábbis nem testépítő szempontból)
Jelenlegi edzéseimnél pár dolgot figyelek, és bár ettől sem leszek izmos, de ahhoz képest, hogy a kajám xar, kieget nem szedek és éjszaka 2-szer kelek fel a gyerek miatt, folyamatosan erősödök és fejlődök 2 hónap alatt olyan szintre mint sztem előtte nem voltam amikor évekig nyomtam ahogy kell. (persze lehet hogy csak az első hónapok öröme aztán semmi nem lesz belőle).
1. Rövid edzések. Max 1 óra úgy, hogy az első gyaki utolsó bemelegítő sorozatánál indítom az órát és innen 45 perc.
2. Alapgyakorlatok deadlift, evezés rúddal, húzódzkodás, fekvenyomás, tolódzkodás
3. Alacsony ismétlés, főképp 6, de max 8, illetve egyelőre húzódkodás-tolódzkodásnál összesen 30 (de itt még olyan gépen csinálom ahol lehet könnyíteni)
4. Gyaksinként 2 munkasorozat, és max 3 gyaksi testrészenként, 2 testrész per nap
5 minden edzésen súlyt növelek, eddig még megy, ha más nincs akkor a 20dekás leszorítóval, ebből esetleg többet, de valahonnan be kell majd szerezni fél kilós tárcsákat. Ha súly nem megy akkor majd ismétlést. Az egykezesnél van probléma, ahol nem lehet folyamatosan növelni mert 22 után 29 a következő kézisúlyzó
6. Jelenleg osztott, de ha 12 hét eltelik, akkor visszamegyek teljes testre heti 3.Na ennyi. Így is durranok, de lehet másnak meg ez nem jön be, azért nem akarom osztani az észt amig nem vagyok 100 kiló 10% tzs-al

-
penene
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
Nem rossz.

Nekem gyakorlatilag mindent kéne erőltetni... Végülis talán a mellem a legkevésbé szar, és azt is edzem a legnagyobb kedvvel, talán ezért is.

De mostanában kezdem megszeretni a váll és hát gyakorlatokat is, no meg a kart és lábat... Jó érzés ÉREZNI az izmot. Vállat alig éreztem, mostanában kezdek ráérezni a gyakorlatokra, így jön meg a kedv.
Tricepsz dettó, régen el volt hanyagolva...
Jó is ez a sport.
-
glutamin
őstag
válasz
penene
üzenetére
Vállra csukjára a következőket csinálom:
- oldalemelés, a végén a nagyobb súlyok mellett vetkőző sorozattokkal
- mellről nyomás rúddal (azért még teszek rá tárcsákat is
)
- vállvonogatás, amit egészen magasra húzok majd fent megfeszítemA gyakorlatok szétdobáltam a három edzésre. Pár hónapig ez lesz, aztán kicsit megint variálgatok.
Mindenkinek van egy kapacitás mennyisége, amit egy héten elbír. Nálam ez nem túl nagy valamiért így viszonylag kevés gyakorlatot csinálok. Emiatt rangsorolok és bizonyos időnként egyes testrészek kapnak nagyobb prioritást.
A combom arányaiban már kezdi összeszedni magát, de a vállam az még elég kevéske.
-
penene
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Vitatkoznék a húzóckodással... Nekem szépen megterheli a hátamat, és ha legközelebb gurtnit is használok, akkor az alkarom se durran be nagyon.

Egyéb kart nem éreztem, hátból húzom.
Szvsz semmivel sem terheli jobban a kart, mintha csigával végeznél lehúzást, csak mivel főleg kezdőknél (pl. én is) nincs meg az a hátizom erő, amivel a húzóckodást el lehessen végezni, így a húzóckodás akkora terhelést jelent, hogy minden létező segédizmot igénybe kell venni egy felhúzáshoz.
Egyelőre én is max. 4-5x tudtam felhúzni magam hátizomból, utána már minden bajom volt. Ott abba is hagytam inkább, bicepsz edzésre ráérek.

-
-
-
macikos
addikt
válasz
üzenetére
Ha belepofázhatok, szerintem ne csinálj húzódzkodást. Nagyon igénybe veszi a kart, de a hátat kevésbé... A fűrészelést lehet éppen ezért nem érzed, mert sokat segítesz a karoddal. A lapockádat kell mozgatni, abból húzni a súlyzót.
A hátad a többi testrészedhez képest mennyire fejlett?
-
Woodslave
félisten
linkeljek egy vizsgáltatot ahol a dirtekt kar edzésnek nem volt szignifikáns hatása azon csoporthoz képest ahol nem végeztek karedzést?

-
törölt tag
Oks. Megfogadom a tanácsodat, húzódzkodás lesz az első. A nyak mögé húzást megtartom, mert azt mindig is angyn éreztem. A fűrészelés, stb. soha nem jött be, egyszerűen nem érzem az izmot, hogy dolgozna :S
Mivel tudnám a szénhidrát részt feldobni? Mert a rizs már így is sok (ezt a mennyiséget is csak trükkökkel tudom lenyomni, szószokkal, öntetekkel, de ha nincs más út lenyomom a dupláját is, nem vagyok nyafogós) természetesen tömegelés lenne a cél, vissza szeretném nyerni legalább a 80kg-os formámat.
C-ből elég lenne az 1g is? mert akkor visszaveszem.
-
glutamin
őstag
válasz
penene
üzenetére
Azt az energiát, amit a karomra fordítanék inkább a vállamra teszem. Nem nagy sajnos a karom (ráadásul vizes, zsíros
), de a váll, csukja rész hiányát nagyobb problémának érzem 
Bibby:
Nekem a sima nyomó és húzó gyakorlatok mellett felment 38-asról 40-esre. És nekem egy lepucolt 40-es elég is lenne. Hátam, mellem közepe/teteje viszont még nagyon fos. -
glutamin
őstag
Régebben csináltam homlokra engedést meg állva bicepszet francia rúddal. Addig nyomtam a tricepszet, mire már a az egész karom bedurrant és akkor álltam neki a bicepsz résznek. Elég jó kis karedzések voltak. Lehet januártól megint előveszem, de idén biztosan nem.
Aydan
Ez ránézésre rengeteg gyakorlat. Max akkor fog menni a lepkesúlyokkal csinálod. -
Bibby
addikt
válasz
üzenetére
A hátedzésen én a húzódzkodást tenném az elejére, nyak mögé húzás helyett meg inkább valami fűrészelés típusú.
A kajában nagyon kevés a szénhidrát, gondolom nem diétázni akarsz hanem tömegelni, ahhoz ez semmi, persze nem tudom mennyire vagy hízékony de akkor is...
Reggelire pedig muszáj valami fehérje, önmagában a zabpehely még nem elég, vegyél valami fehérjekieget és öntsd nyakon vele.Ja meg 3g c vitaminra biztos szükséged van?

-
törölt tag
Sziasztok! Szerintetek jó lenne ez az edzés/kaja terv? 60kg vagyok, 170cm magas, 4 éves edzésmúlttal (2001-ben kezdtem edzeni, de műtét utáni lábadozás miatt sajnos ki kellett hagynom 4 évet!) Az alapozó edzést már 3 hónapja csinálom, úgy érzem, elég lesz és mehet a jól bevált osztott.
Hétfő: Mell , Bicepsz, Tricepsz
Fekvenyomás 12, 10, 8, 6
Ferdepados fekvenyomás 12, 10, 8, 6
Tárogatás ferdepadon 3x12
Tolódzkodás mellre 4x amennyi megyLetolás csigán rúddal 3x10
Köteles letolás 3x10
Tricepsznyújtás (fekve,rúddal) 3x10Karhajlítás állva, franciarúddal 3x10
Kalapács ülve 3x10
Scott-pados karhajlítás 3x10Szerda: Láb, Has
Guggolás 12, 10, 8, 6
Combfeszítés (gépen) 4x10
Lábtolás 4x10
Lábhajlítás fekve 4x10
Merev lábas felhúzás 4x10
Vádli állva 4x20Péntek: Hát , Váll
Lehúzás nyakhoz 4x10
Döntött törzsű evezés 4x10
Lehúzás mellhez 4x10
Húzódzkodás 4x amennyi megyVállból nyomás ülve 12, 10, 8, 6
Oldalemelés állva 4x10
Döntött törzsű oldalemelés 4x10
Vállvonogatás 4x101.
Zabpehely 100 g. 14.4 g. 64.3 g. 6.8 g. 386.00 kcal2.
Rizs 50 g. 4 g. 38.75 g. 0.15 g. 172.35 kcal
Csirkemell filé 100 g. 24.7 g. 0.5 g. 1 g. 109.80 kcal
3.
4.
5.
Csirkemell filé 100 g. 24.7 g. 0.5 g. 1 g. 109.80 kcalNAPI BEVITEL 700 g. 129.2 g. 221.3 g. 11.4 g. 1514.6 kcal
Plusz edzés után 1 adag Scitec Jumbo, napközben Amino Liquid 2 adag, Liquid Mega-Vit plusz C-vitamin 3 gramm. A kajákhoz társul még kb. 1 kg zöldség, 3l víz, plusz lefekvés előtt megy még egy kis cottage cheese meg lenmagolaj.
Az edzést csak 3 napban tudom megoldani sajnos. Köszi a segítséget előre is! -
macikos
addikt
válasz
penene
üzenetére
Ez a sorrend. Ismétléseknél szigorúan tartom a 10-et. Sorozat számokat nem írtam, de minimum 4 mindegyiknél, de van aminél több.
glutamin: Nem csinálok semmit. Döntött törzsűnél meg nem nagyon kap terhelést, mivel eléggé seggből hajolok előre. Hiperhajlítást kellene már elkezdenem végre.
-
glutamin
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Alhátra csinálsz valamit? Vagy elég neki az amit kap a döntött törzsűnél?
Csodálkozom azon, hogy egyesek egy-egy izomcsoportra csinálnak ezerféle gyakorlatot. Nekem már egy sima fekvenyomás+tárogatás ferdepadon dologtól is leszakad másnapra a mellem. Olyan 3 gyakorlatot érzek nagyjából reálisnak
-
macikos
addikt
válasz
penene
üzenetére
Mell:
tárogatás vízszintes padon, tárogatás ferdepadon, nyomás ferdepadon smith gépen, néha áthúzás és néha kereszthúzás csigán
Hát:
Fűrészelés egykezes súlyzóval, döntött törzsű evezés, mellhez húzás szűk fogantyúval, mellhez húzás szélesen. Gurtnit használok az összesnél.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jah. Bár szeretem bepróbálni a nagyobb súlyokat, hogy szoktassam az izmom.

Eddig az volt az elv, hogy addig nem emeltem pl. fekvenyomásban, amíg az adott súlyból nem érem el a 8at. (és akkor emelek mondjuk 2,5et, és akkor abbólmegy 5-6).
De legutóbb pl. belenyomtam 2x 6-7-8at abba, ami korábban 5-6 ment 1x (50 kg), és erre felbúzdulva emeltem 2,5et, amibe ment 3.
Bár valszeg akkor már ugyanabba se ment volna 4-5nél több.Ma kiváncsi vagyok,mi fog menni, most sajttal töltött rántott pulykamell vegyes körettel az első versenyző, rakom is a mikróba.
Aztán még tervbe van véve 2 csirkerizs (csirke grilles helyről, sima rizs kínaitól), azt még be kell szerezzem kintről.
MOD: Ha volt izommemóriám elmúlt 3 évről, akkor azt már felülírom, mert akkor 50kg ba 4x8-akat nyomtam, ott hagytam abba. Úgyhogy ami most következik, az új lesz.

-
penene
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
A,Bnap:
- Fekvenyomás, egykezes nyomás, tárogatás
- Ugyanez 30 fokon + áthúzás.Áthúzás lehet lesz majd A napon is, ha kevés lenne.
Ismétlés kb. piramisban a nyomásoknál, 6 alá nem nagyon megyek egyelőre a könyök miatt. De azt majd meglátom, mostanában eléggé bevállalós vagyok.

Kovsol: jaja, oda lehet neki verni neki.
Ennyire én még nem tolom keményen, szoktatom a könyököm a dolgozhoz. Attól még bedurran és kinyírom, de lehetne állatabb módon is (csináltam is már úgy annó
) -
penene
őstag
-
kovsol
titán
válasz
penene
üzenetére
én mell-tricepsz és hát-bicepszet szoktam csinálni amugy, mert mellnél ugyis használom a tricepszet, hátnál meg a bicepszet és akkor így együtt számomra megfelelők
az ötlet mondjuk Mulder forumtárstól származik vele edzettünk így együttmell-tric, láb-has, hát-bicepsz, váll-külön gyakorlatok még kicsit csukjára, és egy extra edzés még az olyan testrészre amit extán akarunk erősíteni én pl mellezek még
-
Jojo5
őstag
Láz, köhögés minden mi szem-szájnak ingere

Ezt a szerencsét, hogy én szopom be

-
Tomics
addikt
Ma hát-váll lesz. Lehet neki ugrok a szabad súlyos evezésnek vagy a felhúzásnak. Diéta megkezdve
-
glutamin
őstag
Lehet, hogy hülye dolog, de én mell edzés mellé csinálok egy nehéz súlyos húzó gyakorlatot és hátazás mellé pedig egy nyomót. Karra meg nem csinálok dedikált edzést. Amit kap az összetettekből az egyelőre elég neki. Legalábbis arányaiban nincs elmaradva mondjuk a mellkasomhoz hátamhoz képest (egyenletesen szar mind
) -
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Csak próbáld ki és így fogsz pislogni utána
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomics
addikt
Testzsírmérő készülék mennyire megbízható ami pl bevásárlóközpontokba van?
-
dunkel
őstag
válasz
dunkel
üzenetére
22. nap Múlt héten elkezdtem a Polquin féle GBC edzést. Nem vagyok hozzászokva, meg kell mondjam. Ma volt a láb rész először. Brutál
A testsúly beállt ~75-re, a héten elkezdem komolyabban venni a kardió részt. A Palumbo ajánlásoknak megfelelő, alacsony intenzitású (110-120 bpm) dolog a terv. Edzés után 20 perc, többi napon 40 perc. Kaja marad változatlan. Kezd teccöni' ez a ketó, nincsenek éhségrohamok, nincs zombizás.
Leírom a 2. csalókaját a hétvégéről, hiszen ez a hét egyik fénypontja
:
3 tányér sovány húsból készült sertéspöri főtt krumplival és káposzta salátával, 1 pohár sör, 3 szelet túrós rétes. Nyammm
God ne reagálj, tudom te napi szinten tolsz ilyeneket te szemét![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más: a hosszú ideje fájó bal térdem már nem fáj! Ennek 2 okát tudom elképzelni, mivel pl. nyáron jártam 2 különböző fizioterápiás kezelésre is:
a) a megnövelt olajbevitel miatt jobb a kenés
b) a Twinlab Cod Liver Oil (tőkehalmáj-olaj) a csodaszer - én efelé hajlok, mert olívát, lenmagolajat eddig is használtam, igaz, nem ennyit.
Szóval akinek krónikus ízületi fájdalmai vannak, próbáljon be egy flakon tőkehalmáj-olajat, napi 2 evőkanállal. -
macikos
addikt
Megjöttem fitnessesek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jót mell hátaztam. Főleg a hát nagyon jól sikerült, a pólómat a végén alig tudtam levenni, szóval bedurrant rendesen

-
Tomics
addikt
[link] oldalt pictures.
4 év alatt nem semmi
kovsol: valami olyasmi
irtó nehéz lesz -
nepszter1
addikt
Nah heti 3edzés lesz minden nap minden-t csinálok az a jokerface kezdő edzés vagy mi az isten csak alkart nem csinálok mert kikészíti a csuklómat
és közte természetsen pihenők 
-
Woodslave
félisten
na még egy képpel rontom a topic színvonalát, hogy bebizonyítsam, állva 99 cm-re is be tudom húzni a hasam
[link] -
Tomics
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
én is ritkán rúgok be, évente max 5x. de most annyira hogy az utolsó pár órára nem emlékszem. összeittam a sört a borral a napoleont az unicummal. tudod hogy van ez régen látott ismerősök nem lehet nemet mondani. eddig 1x vittek haza ez volt a 2x ilyen eset. másnap reggel 9kor meg gó edzés
(éjjel 3x hánytam
) soha többet... 
naszóval holnaptól diéta. remélem ledobok egy 20-25öt (94 vagyok). megfogadtam addig csinálom míg kockás nem lesz a hasam
ma voltam a suli konditermébe (bmf) is tesinek vettem fel. bicikliláncos hátgép, tárogató, ab-king pro, széteső fekpad, vmi fitnesses ferde pad. kb ennyiből áll meg egy doboz zsír új egykezes készlet 10 kg-al

-
kovsol
titán
válasz
Tomics
üzenetére
lehet velem van a gond, de én mióta elkezdtem diétázni egyszer nem basztam be
szerintem szórakozni nem csak részegen lehet, az egy jó fos buli ahol már csak részegen érzi jól magát az ember(#47301) kisninja : nekem véraláfutásos lett ahol hozzámért a gép szeirnted menyire volt nehéz az a 140kg ?
arra akartam kilyukadni minden gépem más-más nehézség ugyan az súly
ezért jók a szabad súlyok, mert fekvenyomásnál a 100kg minden teremben 100kg nehézség lesz nincsenek áttétek (hacsak nem a holdra jársz edzeni)amugy lehet látszik gecire unom magam, nem hogy a szakdolgozat tervezetemet csinálnám holnap reggel kell bemutatni

Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Majd összehasonlítós kép lesz később
ja és nagyobb a hasam nekem 110 körül lehet a derék