Hirdetés
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
na, vettem két 10 kilós súlyzószettet.
a karomat megerősíteni jó lesz ez. most még 8 kilóval is szenvedek egy idő után.ezenkívül fekvőtámaszt nyomok, naponta emelt mennyiséggel, felülést csinálok, úgyszintén naponta emelve az adagok.
és fél órát táncolok a kedvenc zenéimre. az egészből ez volt a legjobb.
a torkomban dobogott a szívem, a tökömön is csorgott a víz a végére, de ez már hiányzott. mozogni jó.
-
marcus.fenix
aktív tag
Hát igen...
Két és fél évig csak az edzést csináltam hellyel-közzel jól, aztán fél éve a kajám is alakult, és most, most rendbetettem a pihenést is. Mivel diéta után vagyok, most nagyon tele vagyok reménnyelManitou
Lehet hogy fordítva vagy bekötve, és neked akkor jön a fejlődés amikor semmit se csinálsz papírforma szerint...
-
Manitou
veterán
válasz
marcus.fenix #48388 üzenetére
Ja még annyit, hogy én most semmit nem úgy csinálok mint kéne és most kezdek el fejlődni.
Igaz kaját soakt eszek de abban van minden. Alapjában egy bizonyos mennyiségű húst mindig megeszek és amellé sok más is megy. Pihenés sincs meg a szükséfges, nem alszok eleget, főleg hétközben, de sokszor hétvégén se.
Nekem jól hatott a kreatin, kiváncsi vagyok közel 1 év szünet után milyen lesz a 2. kúra, tudom ez már nem fog olyan látványosan hatni, de azért némi eredményt várok tőle.
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani, mondani vmi anyagcsere lassító étkezést, vagy bármit?
Vagy tippeket adni hogyan tudnám elérni ezt? -
swoody
senior tag
Sportikával van valakinek negatív tapasztalata?
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #48384 üzenetére
Remélem valami alakul még idén
Mert már jó lenne villantani valami jobb formát. Az utóbbi időben nagyon egyhelyben toporogtam, most talán valami kisül ebből (és nem csirkemell
)
marcus.fenix
Hát én olyan messze vagyok a 120 kilós nyomástól mint makó jeruzsálemtőlLehet sose fog menni annyival
De tényleg, hihetetlenül nem erősödök benne, pedig másban meg igen.de már beletörődtem, hogy nekem nem terem babér ebben a gyakorlatban. Úgyis a forma a lényeg, igaz az sincs
-
Bibby
addikt
válasz
marcus.fenix #48388 üzenetére
Pl tökéletesen pihensz is, ahogy kellene, de sosem tetted?
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Manitou #48381 üzenetére
Bászki... én is csak 81 vagyok, bár a diéta lecsengett, és most jöhet a tömeg...
(jön vissza az erő is, már megint megyeget a 120 - no para, csak 1 ismétlés...)
Holnap érkezik 1100g Dym Mono, és bár eddig a creatin nekem sohasem "hatott", tudom hogy most fog... mert jelentem, hogy így 3 év után most kb. két hete végre MINDENT TÖKÉLETESEN CSINÁLOK...jobb későn mint soha... na mindegy... ez a kreatin ütni fog
-
glutamin
őstag
Én meg lassan 100kg leszek. Kár, hogy inkább zsír jön mintsem izom
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #48378 üzenetére
83,2 kilát mértem az imént
Reggel ez kevesebb valamivel. 90-ig nincs megállás
És még a krejatint el se kezdtemMost elkapott a gépszíj. Pedig csak heti 2x járok edzeni, és mégis elégnek bizonyul
-
swoody
senior tag
Ilyet hol lehet venni?
[link] -
BÁ Nutrition
addikt
én most tudtam meg hogy az idei aréna kupa VB-re kvalifikáló verseny lesz
azért ez nagy előrelépés -
penene
őstag
Én tele vagyok before képekkel az iwiwen.
Igaz azóta is így nézek ki, de akkor is before. -
macikos
addikt
Valami történhetne, mert nagyon nyomott a topik hangulata. Ez a Mr. O téma is gyorsan lecsengett, új emberek nincsenek (hála az égnek
), ez így unalmas.
-
P00By
nagyúr
Lassan becsoffadok 80 alá
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #48348 üzenetére
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #48348 üzenetére
régi "szép" idők
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #48345 üzenetére
Napcsival
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48345 üzenetére
"Én is ettől nőttem nagyra vazz... na nyomjad már, ne lazsálj annyit, patkány! 1, 2..."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #48344 üzenetére
majd adom a tanácsot hogy csakis a párizsis zsömi a jó
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #48329 üzenetére
Eszed megvan hozzá
-
8nemesis8
veterán
válasz
kovsol #48337 üzenetére
Ebben a témában én is így gondolkozom, de lehet, hogy a tulaj fia éppen nem
Egyébként volt régebben hogy szóltam egy srácnak, mert scott padot valahogyan úgy használta, hogy szinte bármikor lesérülhetett volna a könyöke, leírni nem tudom.
Szóltam neki, hogy ne így csináld, mert veszélyes.
Erre felállt szó nélkül összepakolt és hazament
Nah kb azóta nem nagyon segítek, max ismerősnek ha esetleg tudom, hogy valamit rosszul csinál. -
kovsol
titán
válasz
8nemesis8 #48335 üzenetére
miért ha megmondod a tulaj fiának a frankót, de nem bunkó módon akkor mi lesz?
elveszik a kondi bérleted ? vagy elpaskolja a feneked egy 25-ös tárcsával ?
szerintem jobb helyeken a vendég az első, mert ő viszi a pénzt egy szolgáltatásért(#48334) brownus: próbálkoztál a termék leírásával már ? neten vagy a dobozon ?
-
8nemesis8
veterán
válasz
macikos #48330 üzenetére
Hát szerintem korábban meg lehet nem volt ennyire kifejlődve a tápkieg téma, ilyen sport robi volt a maximális kiegészítő, de mégis sikerült elképesztő fizikumokat építeniük így is.
A tulaj fia...jellemző...nem is meri senki megmondani neki a frankót,nehogy gáz legyen belőle
-
brownus
veterán
aminosav tablettákat mikor kell beszedni? kaja előtt közben, vagy utána?
-
swoody
senior tag
válasz
macikos #48320 üzenetére
Én pont lábaztam amikor hallotam,hogy két gyerek beszélget.
-Múltkor 2 hétig csirke rizst ettem mert a rizsbe sok a fehérje
-És jó volt?
-Igen,fogytam 5kg és tiszta szálkás voltam
-HúúNem is hallgattam tovább.
Nem tudom,hogy miért kell ilyet kitalálni.Azt is szeretem ha megkérdem koxolt de látszik rajta és tagadja.
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #48331 üzenetére
Venice Beach öööö akarom mondani Miskolc
-
macikos
addikt
válasz
8nemesis8 #48327 üzenetére
A tulaj fia... még csak papírja sincs...
Egyébként igen, rajtam kívül nincs senki, aki benne lenne a testépítésben, tehát hogyan kell edzeni, enni, stb. mi a kokszolás, hol kezdődik a testépítő, nem a kis súllyal soktól fog valaki jól kinézni. Ez van. Na most akkor képzelhetitek, hogy milyen motiváló számomra az egész... ránézek a teremre és az emberekre és azt hiszem, hogy valahol 1920-ban vagyunk, az első súlyzós évtizedekben
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #48326 üzenetére
én is edző akarok lenni
remélem jól keresnek -
8nemesis8
veterán
Nah jól van adjunk a pihenésre is.
Jó éjt! -
8nemesis8
veterán
válasz
macikos #48325 üzenetére
Hát ez elképesztő, hogy még mindig ott tud dolgozni.
Csak te vagy aki úgy jár oda, hogy tudja, mi a különbség a gyors és lessú felszívódású fehérje között, illetve, hogy a cerbona éjszaka nagyon is kurvajó tápkieg?Azért nem semmi,én meg azt hittem felénk vannak furcsa arcok.
-
macikos
addikt
válasz
8nemesis8 #48324 üzenetére
Persze, tudom, engem csak ez a cerbona baszott fel, de nagyon... és ezt az edző mondta!
Múltkor is mondott egy jót. Egy nőnek ajánlott fehérjét, mert hát nekik aztán nagyon kell... értitek, srácoknak nem ajánl fehérjét, csak kreatint, éppen csak edzegető nőknek meg fehérjét. Mondja hogy van gyors meg lassú felszívódású. Erre a nő kérdi, hogy mi a különbség köztük. A válasz az volt, hogy: Nem tudja, de ez is jó valamire meg az is
-
8nemesis8
veterán
válasz
macikos #48320 üzenetére
Hát Profiknál megvan sokszor az éjszakai kajálás, csak ugye nem Cerbonából
Valami kis fehérjét bedobnak, de azt is annyi, míg wc mellett elmennek csak megisszák és kész is. Fontos dolog a pihenés, nem feltétlen éri meg megszakítani.Bár ezt pont neked írom le, biztosan ezt te is tudod jól.
-
glutamin
őstag
válasz
macikos #48322 üzenetére
Sok béna kezdőnek elég lenne, ha néhány alapgyakorlatot tolna csak és nekiállna komolyan enni. Általában itt el is hasal a nép. Az első évben olyan potenciálja van mindenkinek hogy kiegek nélkül is viszonylag jó minőségben feljön akár 10kg is.
Tegnap lábaztam. Továbbra is maradok a 100kg-os guggolásoknál. Lábtolón meg nagyon kontrolláltan érzésre szintén.
Alig látok embereket guggolni a teremben. Szerintem azt hiszik az valami bicepszező állvány. (csak tudnám a sok 20-as tárcsáról mit gondolnak miért van ott?)
-
macikos
addikt
válasz
glutamin #48321 üzenetére
Jó, de 60 kilós csontikról van szó. Mitől fog jobban fejlődni szerinted? Bár teljesen mindegy, felesleges ezzel foglalkozni, reménytelenek. Edző foglalkozik velük, de az meg hülye mint a seggem. Bicepszre 6 gyakorlat, mert hát ugye a formára rá kell menni..., persze ilyen 2 perces pihenőkkel.
-
glutamin
őstag
-
macikos
addikt
Majdnem elfelejtettem leírni, hogy mit tanultam ma a teremben
Tehát a kreatinozás nagyon fontos, fontosabb, mint a fehérje szedés. Bioteches tablettás kreatint kell használni, ami 1000mg-os
Abból is napi 2-t, feltöltésnél napi 5
Ja, meg hogy a profi testépítők már hajnali 4-kor felkelnek hogy egyenek, na és mit esznek? Cerbonát
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #48316 üzenetére
Én is ezt pofázom, hogy Branch Warren hiába tiszta izom, akkor se érdemelte meg azt a 2. helyet. Kai Greene és Dexter simán verte.
Még én is esztétikusabb vagyok nála... pedig eléggé elbaszott tulok formám van
-
LOTR
addikt
tavaly volt linkelve egy összehasonlítás, ahol az összes versenyző bemutatott pózait lehetett összehasonlítani bárkivel, nem találkozott esetleg valaki hasonlóval?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dunkel #48314 üzenetére
én csak a top 6tól láttam az adást, ott igazi kihívás már nem volt, előtte nem tudom mik voltak, de szerintem Branchnek semmi keresnivalója nem volt köztük, Tony Freeman sokkal jobb nála, Branchnek kurvára nem jók az izomtapadásai és szerintem nem is esztétikus az izomzata. persze ezt most ne olyan fikázásnak vegyétek, mert nagyon komoly sportoló meg minden. de én tényleg nem tudom hova tenni a dolgot. majd nézegetek korábbi videókat is a versenyről, hátha lesznek olyan kihívások ahol jobban össze lehet vetni másokkal
már csak azért is mert Jay is tök máshogy nézett ki képen és videjón -
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48310 üzenetére
Phil helye abszolút jogos. Nézd meg a pénteki és a szombati képeket. 2 különböző fizikum. Mint kiderült, ő is rókázott párat, nem tudott enni, az előzsűrizést ezért bukta. Szombaton meg már nem tudta kompenzálni.
Martinez jól nézett ki, de nem eléggé. Belőle még lehet valami. Wolfban van még óriási potenciál imho, de talán többet kéne versenyeznie és akkor kialakulna az utolsó hétre a stratégia.
Branch sztem simán 2. lehet, ha Jay lehet 1. A két szörny. Kondícióban Branchnél nem volt jobb, tömegben meg csak a Kátler (na meg Rühl, de ő más tészta).
Rockel abszolut pozitív csalódás, nagyon bejön a fizikuma, a 202-ben meg Dugdale aki nálam a favorit. -
8nemesis8
veterán
válasz
S e t h #48300 üzenetére
Ez egyértelmű, illetve az is, hogy ilyen teljesítményt csak így lehet elérni.
Ha valakinek van kellő motivációja szerencséje és kitartása, illetve genetikája, akkor simán lehet Profi testépítő, persze nálunk, M.O.-on azért nem ilyen egyszerű, külföldön sokkal nagyobb a sport támogatottsága. -
whitezo88
nagyúr
megnézve a mr olympia ranglistát, nem úgy volt hogy Markus Rühl is indul? És ronikólmennel mi van?
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #48310 üzenetére
versenyzői szemmel ez nagyon szar, mert nem tudni mire számíts, jobb ha vannak tendenciák mintha összevissza értékelnek Teljesen igazad van!
Ez így lutri! -
BÁ Nutrition
addikt
Jaynek képeken nagyon kijött az asszimetriája, ami miatt Ronnit negyedik helyre tették anno, ezért azt hittem jóval hátrébb fog végezni. de a videóban nagyon durván a mezőny felett volt. a Branch Warrent meg nem értettem mit keresett a 2ik helyen
R. Rockelnek nagyon örültem, tavaly is sokkal előrébb kellett volna végeznie már.
a Victor Martinez nagyon szimpatikusan fogadta a 6ik helyet, míg egykét ember nagyot nézett, pl Phil, de itt sem értem hogy ő miért nem végzett előrébb, ha már tavaly annyira erőltették a szimetriát az értékelésnél..
mostmeg a tömeg számított
versenyzői szemmel ez nagyon szar, mert nem tudni mire számíts, jobb ha vannak tendenciák mintha összevissza értékelnek -
dunkel
őstag
válasz
S e t h #48300 üzenetére
Martinez éttermet nyitott, Branch gyámságba vette az unokaöccsét, emellett vállalkozást irányít (házakat újítanak fel), Mark Dugdale egy építkezési vállalatnál 8 órázik, mellette 3 gyerek, szóval nem kell kizárni a "normális" emberi életet egy ilyen teljesítményért. Jó anyagi háttér, rengeteg motiváció na meg persze egy nem szar genetika azt lehet nyomni
-
Bibby
addikt
Egyébként ebbe a 202 font alatti kategóriába milyen nehéz bekerülni? Mert az én laikus szememnek oda egy Lauter Viktor simán beférne, sőt egy jó felkészüléssel első tíz...
-
swoody
senior tag
Nem tudjátok mekkora nyermények voltak?
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest